Ya 57 günüm var canim yine de ddigin gibi pes etmemeye karar verdim eve gidince spor yaptım . 57 gun sıkacagim dişimi. Bu sabah 71.5 çıktım yani arti 400 ayran detoksu hiç olmadı bana
herkes kilo verdi ama benimki nasıl bi bünye ise maşallah +400 gram:)
Bufun yine canım Canan karatay ima döndüm , anladım ki ondan başkası bana dost değil .
57 günde 6 kilo versem yani 10 günde 1 kilo gitse yine 65 olurum yine iyi yani .
devam ediyorum .
BEN BU YOLA PES ETMEK ICIN ÇIKMADIM! !
iyi geceler peteklerimmmm
yarın yola çıkıcam erkenden bayramınızı kutlamak istedimEki Görüntüle 1584511
Aynen aynen şu an is yerindeyimKizlar hepinizin bayrami kutlu olsun cislardan uzak duralim
seninde bayramin kutlu olsun canimm
Seninde bayramin kutlu olsun kuzumm guzel bi bayram gecirirsin insallah sekersiz cikolatasiz baklavasiz
hic yemedigim icin sorunyok
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese günaydın
Çok şükür dünü de anlımın akıyla atlattım
İnanılmaz yoruldum ama en azından eşim çok mutlu oldumisafirler gittikten sonra defalarca teşekkür etti, herşey çok güzel olmuştu diyip durdu
Eşimin yeğeni ( bir kaç sene evvel tartışmıştım terbiyesizlik yaptığı için kilomla ilgili tabi o günden sonra bana desturlar yaklaşır ve normalde kin tutmayan ben kaç sene zoraki konuşuyordum ) beni kapıda görünce şok oldu
Yengeeeee inanılmaz zayıflamışsın baya fark var valla dahada güzelleşmişsin demezmi
İnanılmaz hoşuma gittitabi birde Ramazanda bir kaç kilo almış halim olduğunu öğrenince valla helal olsun yenge eminim daha fazlasıda gider dedi ( artık biraz tabi yaş ilerleyincede bir kaç sene evvelki ergenlik salaklığıda gitmiş üzerinden )
Bugünde malum arife yine çok fazla işim var ( valiz hazırlıyacağım, küçük kuzuyu yıkayıp saçını öreceğim, mezarlık ziyaretinde bulunacağız, büyük kızla ağda yapacağız, bir kaç parçada ütüm var )
Tabi birde bayramlıkları hazırlamam lazım ( gerçi benim kırmızı pantalonumun üzerine giymeyi düşündüğüm beyaz üst çok mu bol gelecek onuda bilmiyorumevden çıkmadan dener ona göre olmadı başka bir üst alırım kendime nasılsa kendime ayakkabı almaya da çıkacağız )
Canım seninde şimdiden Bayramın mübarek olsun
Sana hayırlı yolculuklar inşallah çok güzel vakit geçiririp kendini yenilemiş olarak geri dönersin
Bende inşallah kendimi şarj eder daha bir enerjik dönerim sahalara
Benim büyük kız ilk doğduğundan bildiğin altın sarısıydı saçlarıama sonradan büyüdükçe koyulaşdı halada eski resimlerine baktıkça Anne yaaaa keşke koyulaşmasaymış der şu anda kumral saçları biraz daha büyüdüğünde eminim bizimkide sarıya döner
Benim ufaklıkta kumral ve büyüdüğümde saçımı pembeye boyatacağım diye tutturuyor ( okadar pembe manyağı)
Gunaydin kizlar hayirli bayramlar annemleri ziyaret ettik cislardab uzak durdum guzel bir karatay kahvaltisi yaptim..
Dun bildirim yapmayi unutmusum
Gecen hafta: 77.8
Bu hafta: 77.0
Giden : 0.8
Yuzde: 1.03
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?