Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar selam :)
Bugün kahvaltı yaptım bide öğlen ciger sote yaptım kendime ciger yedim
Bizim buraya battalbey açılmış çiğ köfte ci bugün gördüm nasıl sevindim nasıl
eşim alayım bi çiğ köfte dedi ama yok dedim
o faydasız ama ciger faydali ben ciger yicem dedim :)
Bayram geldi tatlı yememeliyiz kızlar topu topu 3 gün

Gunaydin kizlar hayirli bayramlar annemleri ziyaret ettik cislardab uzak durdum guzel bir karatay kahvaltisi yaptim..
Dun bildirim yapmayi unutmusum
Gecen hafta: 77.8
Bu hafta: 77.0
Giden : 0.8
Yuzde: 1.03

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hepinizin Bayramı mübarek olsun
Biz sabah ailecek Anneme kahvaltıya gittik ve öğlene kadar Annemlerle geçirdik kızkardeşimde biz kalkmadan gelince onunlada görüşüp eşimin Anannesine toplantık ( kv zaten devamlı orada görümcelerle teyzeoğluda gelince tam curcuna oldu )
En sonda görümcelerle eşimin Amcasına geçtik ve oradada Amcaoğlu falan hoş sohbet edip bol bol güldük

Telefon trafiği zaten baya yoğundu Eşimin halaları ve hala kızı hadi özledik gelin artık diyip durdular
Bir kaç parça ütüleyecek thirtüm var valize girecek başkada işim yok şükür
Nasipse gece 02:00de yola çıkacağız ( eşimi yatırdım araba kullanacağı için tabi benimde şu üç dört parça ütüm bitsin bende 4 - 5 saat te olsa yatar uyurum malum ko-pilot olarak benimde uyumamam lazım

Kızlarrrrr albümüme kırmızı pantalonlu halimi koydum
Tabi sizler gibi fıstık olmama daha çok var ama olsun o resim orada dursun inşallah önce sonrası resimleri yaptığımda lazım olur

İyi bayramlar güzellikler zannediyorum ki hepiniz benden büyüksünüz kardeşiniz olarak hepinizin ellerinden kocaman öpüyorum çıtır ablişlerim sevdiklerinizle çokk güzel bayramlar geçirirsiniz inşallah.

Biz ilk gün büyükleri ziyaret ettik artık evde bekleriz. Kiii ablamla biz gezeriz genelde

seninde bayramin kutlu olsun canimm

Seninde bayramin kutlu olsun kuzumm guzel bi bayram gecirirsin insallah sekersiz cikolatasiz baklavasiz
hic yemedigim icin sorunyok

Hahhaha teşekkür ederim kuzum. Valla ben ilk gün bayramlarda hep azıcık kaçırırım ama sonra sporla kaçamaksız diğer günleri toparlarım. Ohhh ne güzel kaçamak yapmadıysan.

Ohh iyi yapmışsın ablacım. Doğru söylüyorsun ama kilomuzu biz bile bile almadık. Genelde moral bozukluğundan kendimizi yemeye sarıyoruz. Ya da troidti çikolata kistiydi onlar yüzünden alıyoruz. Ve farkındayız da. Bize yardım ettiklerini zannediyorlar ama özgüvenimizi kırıyorlar.

Aynı benim küçüklüğüm. Benim babanemde ananemde köse. Hem annemlerin tarafı muhacir. Sarışın renkli gözlüler hep. Benimde ilk doğduğum zaman sarışın kılsız bişiymiştim.
Sonradan kara kıllı bişi oldum. Dede tarafına çekmişim.

Gunaydin kizlar hayirli bayramlar annemleri ziyaret ettik cislardab uzak durdum guzel bir karatay kahvaltisi yaptim..
Dun bildirim yapmayi unutmusum
Gecen hafta: 77.8
Bu hafta: 77.0
Giden : 0.8
Yuzde: 1.03

Günaydın kuzumm. Çok güzel bir sonuç tebrik ederimmm

Teşekkür ederim nuram. Bebişinle bayramın nasıl? Bu sene türkiyeye gelemezsin heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…