Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

salı menü
sahur karatay kahvaltısı yumurta pişirmedim bi kase mercimek çorba var.
18:30 19:30 arası yürüyüş
iftar:bir önceki günden yemeklerim kalmıştı taze fasulye,ve kendim yaptığım kumpirden 3 y.k,1 kase yoğurtlu çorba
3 lt su

kaldi2sene canını sıkacak kadar çok yok bence topuklu ayakkabılarla o bacaklar formda görünür hiç canını sıkma
Ya 57 günüm var canim yine de ddigin gibi pes etmemeye karar verdim eve gidince spor yaptım . 57 gun sıkacagim dişimi. Bu sabah 71.5 çıktım yani arti 400 ayran detoksu hiç olmadı bana
herkes kilo verdi ama benimki nasıl bi bünye ise maşallah +400 gram:)
Bufun yine canım Canan karatay ima döndüm , anladım ki ondan başkası bana dost değil .
57 günde 6 kilo versem yani 10 günde 1 kilo gitse yine 65 olurum yine iyi yani .
devam ediyorum .
BEN BU YOLA PES ETMEK ICIN ÇIKMADIM! !

Hiç girme o ise canım siyah sa çok yıpranir
mecbur yavaş yavaş akmasini bekliyeceksin

kaldi2sene canını sıkacak kadar çok yok bence topuklu ayakkabılarla o bacaklar formda görünür hiç canını sıkma
Canim ben fazla topuklu giyemiyorum maalesef
Boyum 1,74 filan bide topuklu giyince 185 e yaklaşıyor esimi geciyorum eşimde 180 filan.
Iste miyo giydirmek yani pek..
Kıskanç herif ne olacak

45derya45 en iyisi protein sebze kuzum Listeye bomba gibi girersin insallah
oynakbasi34 her diyetisyen biliyormu bilmiyorum canim esimin gittigi salonun sahibinin esi diyetisyen yurtdisinda okumus o biliyor kanlarimizi verdik simdi malum gunduz oruc diye yapamadik. Diyetin kati kurallari var bakalim yapabilcekmiyiz gecen gece dolasirken eski tanidiklarimiza rastladik kadin 140 adamda 170 kilolardaydi Adam cok zayiflamamis ama baya kas yapmis esim gorunce resmen kiskandi garibim ramazanda 5 kilo verdi diye depresyona girdi kadina gelince bildigin tas gibi hatun olmus sorduk naptiniz diye anlattilar karataya cok benziyor beslenme sekilleri ama yememen gereken seyleri ksiiye ozel doktor belirliyor. Hemen arastirdim randevu aldik atildikb bi maceraya ptesi basliuoruz sonuclari hep beraber gorcez
baldandane insallah canim bakalim deniyecez..

Ohh maşallah canım ya. Bende 18 yaşındayım daha ama annem izin vermiyor. Kendisi de hiç boyamadı saçlarını. Banada boyattırmıyor ama ablamınkiler falan 6 senedir boyalı. Benimde sarı tutkum var yavaş yavaş açıcılardan başladım

iyi geceler peteklerimmmm
yarın yola çıkıcam erkenden bayramınızı kutlamak istedim Eki Görüntüle 1584511
seninde bayramin kutlu olsun canimm

İyi geceler herkese. Şimdiden bayramınız mübarek olsun Şeker tadında geçsin tüm bayramınız Vee herkese kolay gelsin tabi temizliği son güne bırakmayanlar aferin sizlere
Seninde bayramin kutlu olsun kuzumm guzel bi bayram gecirirsin insallah sekersiz cikolatasiz baklavasiz
Yerken bir kez daha düşünün artık canlarım
hic yemedigim icin sorunyok

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese günaydın

Çok şükür dünü de anlımın akıyla atlattım
İnanılmaz yoruldum ama en azından eşim çok mutlu oldu misafirler gittikten sonra defalarca teşekkür etti, herşey çok güzel olmuştu diyip durdu
Eşimin yeğeni ( bir kaç sene evvel tartışmıştım terbiyesizlik yaptığı için kilomla ilgili tabi o günden sonra bana desturlar yaklaşır ve normalde kin tutmayan ben kaç sene zoraki konuşuyordum ) beni kapıda görünce şok oldu
Yengeeeee inanılmaz zayıflamışsın baya fark var valla dahada güzelleşmişsin demezmi
İnanılmaz hoşuma gitti tabi birde Ramazanda bir kaç kilo almış halim olduğunu öğrenince valla helal olsun yenge eminim daha fazlasıda gider dedi ( artık biraz tabi yaş ilerleyincede bir kaç sene evvelki ergenlik salaklığıda gitmiş üzerinden )

Bugünde malum arife yine çok fazla işim var ( valiz hazırlıyacağım, küçük kuzuyu yıkayıp saçını öreceğim, mezarlık ziyaretinde bulunacağız, büyük kızla ağda yapacağız , bir kaç parçada ütüm var )
Tabi birde bayramlıkları hazırlamam lazım ( gerçi benim kırmızı pantalonumun üzerine giymeyi düşündüğüm beyaz üst çok mu bol gelecek onuda bilmiyorum evden çıkmadan dener ona göre olmadı başka bir üst alırım kendime nasılsa kendime ayakkabı almaya da çıkacağız )

iyi geceler peteklerimmmm
yarın yola çıkıcam erkenden bayramınızı kutlamak istedim Eki Görüntüle 1584511

Canım seninde şimdiden Bayramın mübarek olsun
Sana hayırlı yolculuklar inşallah çok güzel vakit geçiririp kendini yenilemiş olarak geri dönersin
Bende inşallah kendimi şarj eder daha bir enerjik dönerim sahalara

Benim büyük kız ilk doğduğundan bildiğin altın sarısıydı saçları ama sonradan büyüdükçe koyulaşdı halada eski resimlerine baktıkça Anne yaaaa keşke koyulaşmasaymış der şu anda kumral saçları biraz daha büyüdüğünde eminim bizimkide sarıya döner
Benim ufaklıkta kumral ve büyüdüğümde saçımı pembeye boyatacağım diye tutturuyor ( okadar pembe manyağı )

inşallah canım öyle olmasını umut ediyorum.

benimde saçlarım koyu kahve canım yıllardır istiyorum cesaret edemiyordum bu sene deli cesareti ile başladım.. fena da olmadı inşallah daha da iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…