- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Ya 57 günüm var canim yine de ddigin gibi pes etmemeye karar verdim eve gidince spor yaptım . 57 gun sıkacagim dişimi. Bu sabah 71.5 çıktım yani arti 400 ayran detoksu hiç olmadı banakaldi2sene canını sıkacak kadar çok yok bence topuklu ayakkabılarla o bacaklar formda görünür hiç canını sıkma
Hiç girme o ise canım siyah sa çok yıpranirherşeyi boyarım ama şu saçımı boyayamıyorum hele kendim açmaya hiç çalışmayayım yanarım valla saçlarım simsiyah rengi çok zor açılıyor ve gerçekten kaç kere yaptırdıysam sonuç hep hüsran.başarana helal valla
oynakbasi34 45derya45
Canim ben fazla topuklu giyemiyorum maalesefkaldi2sene canını sıkacak kadar çok yok bence topuklu ayakkabılarla o bacaklar formda görünür hiç canını sıkma
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Daha yeni uyandım sayılır ve hala kendime gelemedim
Bugün malum ağır misafirlerim varbiraz kendime geleyimde hemen işlere girişeceğim
Allahtan geceden zeytinyağlı dolmamı yaptım ve yemek için ön hazırlıklarımı tamamladım
Çok şükür kaldı iki gün bayrama ve sonra yine uykularım düzene girecek ( tabi Tatileçıkmamda daha bir heycan yaptırıyor )
İşlerim bitincede valizimide hazırlamaya başlayayımson dakikaya bırakınca birşeyleri unutma ihtimalim çok yüksek oluyor
Şu geceyide bir atlatsam derin bir oh çekeceğim
Ben ilk saçımı 15 yaşındayken 1 hafta yalvar yakar boyatabilmiştim ( Annemin geçmişte kuaförlük yapan ama dükkanını kapatan bir arkadaşı ilk boyamıştıgerçi ille sarı saç diye tutturunca Annem hiç beğenmedi saçımı kaşlar karaya yakın olunca )
Dün bende şakasına hadi istersen bir ince şerit atalım dedim ama güzel oldu Allahtan
Eşim belki kızar diye düşündüm ama iyi yapmışsınız dediBenim kız normalde hiç süslenmeyi sevmediği için hepimiz için çok iyi bir şeymiş gibi sevindirik olduk Daha yeni yeni başladı aradada olsa süslenmeye yoksa hep erkek fatma modundaydı ( eşortman, thirt ve kavga varsa hemen gidelim modundaydı ) artık beğenilme isteği başladı, kilo vereyim demeye başladı ve bunu tetiklemek için her fırsatta birşeyler deniyorum acıkcası
Hayırlı olsun canım inşallah gönlünüzce olur herşey ve çok çok güzel kilolar verirsin
Buarada şu Metabolik Balans olayını her doktor biliyormu ( liste veriyormu) birde ne gibi kan tahlili yapılıyor hani işe yarayacak ne varsa deneyeme meyilli olduğumdan sordum
Ben 1.5 sene evveldi sanırım önce bir kuaföre iyice saçımın rengini açtırdım ve boyattım160 lira vermiştim ve resmen evlat acısı gibi içime oturdu ( Hürremin renginde olmuştu ve tabiki herkes bayılmıştı eeee iyi kufaör pahalıydı ama kaliteli iş çıkmıştı ) sonra bir kere daha dip boyaya gittiğimde baktım 100 lira dedi ulen dedim her defasında bukadar para beni batırır birde israf sonuçta kullandığı boyada ucuz boyalardan ve iki reng karıştırıyordu ve inatla boyaların numaralarını bana göstermiyordu
Sonra benim kuaför olan komşuma boyatayım dedim oda tabi tam tonunu tutturamamıştı ama netice hoşuma gitti ve boyaları hep ben karıştırıyordum o başka müşteriyle ilgilenirkenmiktarınıda yani iyice ezberletmişti
O alt tarafı 10 lira alıyordu oda boyayı sürdüğü içinama en son 3 ay evvel saçımı boyarmısın abla dediğimde ay işim var şimdi uğraşamam yarın sabah gel diyince ( odun gibi konuşmaları ve müşterileri canı isterse geri göndermesiyle meşhur bizim mahallede ) bende geçen sefer eşimle boyadım baktım netice güzel bundan sonra kendim boyayacağım dedim dünde ilk kez tek başıma boyadım kızım arkadaşları bayıldılar ve çok daha güzel oldu dediler
Açık kumral ve küllü platin karıştırıyorum ben
seninde bayramin kutlu olsun canimmiyi geceler peteklerimmmm
yarın yola çıkıcam erkenden bayramınızı kutlamak istedimEki Görüntüle 1584511
Seninde bayramin kutlu olsun kuzumm guzel bi bayram gecirirsin insallah sekersiz cikolatasiz baklavasizİyi geceler herkese. Şimdiden bayramınız mübarek olsunŞeker tadında geçsin tüm bayramınız Vee herkese kolay gelsin tabi temizliği son güne bırakmayanlar aferin sizlere
hic yemedigim icin sorunyokYerken bir kez daha düşünün artık canlarım
iyi geceler peteklerimmmm
yarın yola çıkıcam erkenden bayramınızı kutlamak istedimEki Görüntüle 1584511
Ohh maşallah canım ya. Bende 18 yaşındayım daha ama annem izin vermiyor. Kendisi de hiç boyamadı saçlarını. Banada boyattırmıyor ama ablamınkiler falan 6 senedir boyalı. Benimde sarı tutkum var yavaş yavaş açıcılardan başladım
45derya45 en iyisi protein sebze kuzum Listeye bomba gibi girersin insallah
oynakbasi34 her diyetisyen biliyormu bilmiyorum canim esimin gittigi salonun sahibinin esi diyetisyen yurtdisinda okumus o biliyor kanlarimizi verdik simdi malum gunduz oruc diye yapamadik. Diyetin kati kurallari var bakalim yapabilcekmiyiz gecen gece dolasirken eski tanidiklarimiza rastladik kadin 140 adamda 170 kilolardaydi Adam cok zayiflamamis ama baya kas yapmis esim gorunce resmen kiskandi garibim ramazanda 5 kilo verdi diye depresyona girdi kadina gelince bildigin tas gibi hatun olmus sorduk naptiniz diye anlattilar karataya cok benziyor beslenme sekilleri ama yememen gereken seyleri ksiiye ozel doktor belirliyor. Hemen arastirdim randevu aldik atildikb bi maceraya ptesi basliuoruz sonuclari hep beraber gorcez
baldandane insallah canim bakalim deniyecez..
herşeyi boyarım ama şu saçımı boyayamıyorum hele kendim açmaya hiç çalışmayayım yanarım valla saçlarım simsiyah rengi çok zor açılıyor ve gerçekten kaç kere yaptırdıysam sonuç hep hüsran.başarana helal valla
oynakbasi34 45derya45
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?