İyi tatiller canim ne guzel cok sicak degilmis :)) akca nerede bu aradaSelamın aleyküm kizlarrrrrrr
Şükür kavusturana:)
Maalesef benim internet paketinin başlamasına daha 2 gün varmış eşimin de telefonu çoğu yerde cekmeyince interneti giremedim daha evvel
Şükür sağ saglim dün akcaya vardik sabah 9da Güzelce kahvaltimizi edip bol bol sohbet ettik halalarla Hava burada çok sicak ama öyle nemli degil o yuzden çok rahatim.
Öğleden sonra kuzenle gidip çarşıyı dolandik ve rahat 1.5 saat yürüyüş yapmışoldum Akşam yemegimizi de 17:00de yedikten sonra da çay faslimizi yapip gece tekrar 1.5 saaten fazla yürüyüp sahilde kumlara oturup keyif yaptim
Gece nasil yorulduysam ölü gibi uyumusum :))))) Süper iyi geldi hatta yarinda sabahtan denize gidicegiz Regl oldum ama tampon almıştım yanıma nasilsa
Bayram menulerini hc yazmiyorum bile karisik biseyler oldu valla ipin ucu kacti yarindan itibaren eski duzene devam
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr
Şükür kavusturana:)
Maalesef benim internet paketinin başlamasına daha 2 gün varmış eşimin de telefonu çoğu yerde cekmeyince interneti giremedim daha evvel
Şükür sağ saglim dün akcaya vardik sabah 9da Güzelce kahvaltimizi edip bol bol sohbet ettik halalarla Hava burada çok sicak ama öyle nemli degil o yuzden çok rahatim.
Öğleden sonra kuzenle gidip çarşıyı dolandik ve rahat 1.5 saat yürüyüş yapmışoldum Akşam yemegimizi de 17:00de yedikten sonra da çay faslimizi yapip gece tekrar 1.5 saaten fazla yürüyüp sahilde kumlara oturup keyif yaptim
Gece nasil yorulduysam ölü gibi uyumusum :))))) Süper iyi geldi hatta yarinda sabahtan denize gidicegiz Regl oldum ama tampon almıştım yanıma nasilsa
İyi tatiller canim ne guzel cok sicak degilmis :)) akca nerede bu arada
senasevval yakmisimdir selcugun pesinden dolasirken mahvoldum bayram uzerimden tr gibi gecti bitti yarin 30 gunluk jilian donemim basliuor
Cocuk bide hiperaktif olunca jilian kolay kaliyor kuzumOhh maşallahh. Jillian çocukla uğraşmaktan sonra nedir kiii
Hosgeldin canimmGeri döndüm aranızdayım
Hoşbulduk tatlımHosgeldin canimm
İyi tatiller canim ne guzel cok sicak degilmis :)) akca nerede bu arada
Evt cnm o suan tatilde kendisiArkadaslar takım kaptanınızSweetdimple mi hâlâ
Hg efserGeri döndüm aranızdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?