- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
O sofralara veda ettim bu aralarHg efser
Seni görünce ilk Başlarda o foto attığın muhteşem sofra geliyo aklıma
Diyetisyenler inş dahada düzene girersin cnm
Evet canimArkadaslar takım kaptanınız @Sweetdimple mi hâlâ
daha önce ki bi topikten arkadastık banuyla şimdi bi takıma girmek istiyorum onun yapıcı ve karataycı yönlendirmeleri lazım bana takımda yer var mı acaba ne zaman gelir tatilden..1. Takımdan davet aldım ama cevabınız önemli benim için ona göre burda yer yoksa oraya giderim artıkEvet canim
Yer var neden olmasinki ? Carsamba gunu gelick kaptanimiz hepimiz karatay yapiyoruzdaha önce ki bi topikten arkadastık banuyla şimdi bi takıma girmek istiyorum onun yapıcı ve karataycı yönlendirmeleri lazım bana takımda yer var mı acaba ne zaman gelir tatilden..1. Takımdan davet aldım ama cevabınız önemli benim için ona göre burda yer yoksa oraya giderim artık
Cocuk bide hiperaktif olunca jilian kolay kaliyor kuzum
Geri döndüm aranızdayım
Slm kızlar bende geldim
Gecmiş Günlerde ne yediğimi hatırlamıyorum hatırlamakta istemiyorum
Tartıya çıkmadım ama artıda olabılırım... Allah ne verdiyse yapacam artık ayran,lapa ve kaptanımızın yazdığı seabahar ın yaptığı 3 günlük diyette seçenekler Arasında
HoşbuludukBilirim bilirim benim yeğenimde hiperaktif yazın 1 ay bizde kalıyorlarda yemeği falan unutuyorum. Aman yapma oğluşum aman atma hadi parka diye diye geçiriyoruz zamanları.
Hoşgeldin canımmm. Tanışmıyoruz ama bende artık free takımdanım. Neler yaptın bakalım tatilde
Oyy kıyamam. Cuma sabahı çıkarsın tartıya hiççç morali bozmaya gerek yok. Ödemdir onlar ödem. İki spora hemen gidiverirler.
cok almamissin canim cabucak yine gorursun 71 iKızlar şimdi geçmişe baktım izine ayrıldığımda 72,2 kiloda ayrılmışım çok kilo almadan geri dönüyorum en son 71 görmüşüm tekrar devam
Hoşbuludukben tatil için ayrılmadım maalesef yoğunluğumdan dolayı free verdim
Tatil kismetse önümüzdeki aya ama burdan ayrılmayı şu an için düşünmüyorum tardımda benimle gelir tatile
Bugün 11 de diyetisyen randevüm var evde tartıldım 73.9 çıktım bakalım vucud analiszi ne diyecek
selam efsercim. çok almamışsın dikkat edersen 1 haftalık işi var çabuk gelen çabuk gidiyor pes etmeyelim koşalım haydi 70e beraberKızlar şimdi geçmişe baktım izine ayrıldığımda 72,2 kiloda ayrılmışım çok kilo almadan geri dönüyorum en son 71 görmüşüm tekrar devam
nasılsın şekerparem. maşallah sana çok sevindim eksi olmana :)evet kızlar izne, bayramdaki kaçamaklara ve regle rağmen eksideyim umarım cumaya dahada eksiyle dönerim aranıza. önümüzdeki hafta girerim diyordum regl olucam diye ama 6 gün önce gelince beklemeye gerek yok. bu arada ben ilk defa ramazanda kilo aldım bu sene hemde 1,5 kilo, 3 gün boyunca sinirden deli oldum. sanırım stresten fakat izne ayrılmak yaradı gelen de gitti 10 günde şükür
aynen fatomm bende artıdayım ne buldumsa yedimSlm kızlar bende geldim
Gecmiş Günlerde ne yediğimi hatırlamıyorum hatırlamakta istemiyorum
Tartıya çıkmadım ama artıda olabılırım... Allah ne verdiyse yapacam artık ayran,lapa ve kaptanımızın yazdığı seabahar ın yaptığı 3 günlük diyette seçenekler Arasında
nasılsın şekerparem. maşallah sana çok sevindim eksi olmana :)
aynen fatomm bende artıdayım ne buldumsa yedim
Geri döndüm aranızdayım
iyiyim kuzum cok sukur sen nasilsin :) yaz bitsin diye dua ediuorum gunler boyle gecip gidiyor isteSelvos88 canummmmm nasılsın
basin sagolsun canim.. Mekani cennet olsun anneannenin.. Bu durumda girememen gayet normal kaptanimiz gelince bi care bulur bu durumaSelam kizlar k.bakmayin giremedim ve bir iki haftada giremicem sanirim kaptanimiza soyleyebilirseniz cok iyi olur trdeydim bugun geldim cok kotuyum anneannem vefat etti buraya girecek kadar kafam beynim yok suan haber edeyim dedim donunce kabul edilirsem ozaman birincilikteki paylasimimi ve takima donerim tskler tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?