Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hg efser
Seni görünce ilk Başlarda o foto attığın muhteşem sofra geliyo aklıma
Diyetisyenler inş dahada düzene girersin cnm
O sofralara veda ettim bu aralar ramazandakileri görseydin
2 sefer misafir aldım biri 35 kişilik digeri 28 kişilikti hepside elimden geçti

daha önce ki bi topikten arkadastık banuyla şimdi bi takıma girmek istiyorum onun yapıcı ve karataycı yönlendirmeleri lazım bana takımda yer var mı acaba ne zaman gelir tatilden..1. Takımdan davet aldım ama cevabınız önemli benim için ona göre burda yer yoksa oraya giderim artık

Yer var neden olmasinki ? Carsamba gunu gelick kaptanimiz hepimiz karatay yapiyoruz

Bugunku menum
Sabah: karataybkahvaltisi+ ince bi dilim kavun
Ogle: 3 kasik bezelye etli+3 kasik yogurt
Aksam: tonbalikli bogrulce salatasi

4 litre su
Jilian level-1

Cocuk bide hiperaktif olunca jilian kolay kaliyor kuzum

Bilirim bilirim benim yeğenimde hiperaktif yazın 1 ay bizde kalıyorlarda yemeği falan unutuyorum. Aman yapma oğluşum aman atma hadi parka diye diye geçiriyoruz zamanları.

Geri döndüm aranızdayım

Hoşgeldin canımmm. Tanışmıyoruz ama bende artık free takımdanım. Neler yaptın bakalım tatilde

Oyy kıyamam. Cuma sabahı çıkarsın tartıya hiççç morali bozmaya gerek yok. Ödemdir onlar ödem. İki spora hemen gidiverirler.

Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr

Maalesef her an girip buraya yazamıyorum eşimin halalarina ayıp olmasın diye ama aklim hep sizlerde
Tatil harika geçiyor ve hiç olmadığı kadar çok yürüyorum :)))) Valla ben bir kaç ay Halalarla kalsam kesin çok daha çabuk zayiflarim :) gerçi şu an kilo durunum ne bilmiyorum gelmeden de tartilmayinca :))

KİLO almadigima eminim çünkü günde 2 öğün yiyoruz ve cidden çok güzel yürüyerek geziyorum Bakalım insallah döndüğümde çok çok güzel bir rakam görürüm tartıda :))))

Kocaman öpüyorum hepinizi Fırsat buldukça damlarim yine
Bu gecede gençler eğlenmeye çıkınca mecbur bi saatte kaldık ama cidden çok uykum var :)

Hoşbuluduk ben tatil için ayrılmadım maalesef yoğunluğumdan dolayı free verdim
Tatil kismetse önümüzdeki aya ama burdan ayrılmayı şu an için düşünmüyorum tardımda benimle gelir tatile
Bugün 11 de diyetisyen randevüm var evde tartıldım 73.9 çıktım bakalım vucud analiszi ne diyecek

Kızlar şimdi geçmişe baktım izine ayrıldığımda 72,2 kiloda ayrılmışım çok kilo almadan geri dönüyorum en son 71 görmüşüm tekrar devam
selam efsercim. çok almamışsın dikkat edersen 1 haftalık işi var çabuk gelen çabuk gidiyor pes etmeyelim koşalım haydi 70e beraber

nasılsın şekerparem. maşallah sana çok sevindim eksi olmana :)

aynen fatomm bende artıdayım ne buldumsa yedim

Selam kizlar k.bakmayin giremedim ve bir iki haftada giremicem sanirim kaptanimiza soyleyebilirseniz cok iyi olur trdeydim bugun geldim cok kotuyum anneannem vefat etti buraya girecek kadar kafam beynim yok suan haber edeyim dedim donunce kabul edilirsem ozaman birincilikteki paylasimimi ve takima donerim tskler tekrardan

iyiyim kuzum cok sukur sen nasilsin :) yaz bitsin diye dua ediuorum gunler boyle gecip gidiyor iste

basin sagolsun canim.. Mekani cennet olsun anneannenin.. Bu durumda girememen gayet normal kaptanimiz gelince bi care bulur bu duruma

Bugunku menumu simdiden yazayim kizlar aksam yemegim olmak uzere 18.30 dan sonra bisey yememe karari aldim.. Bu arada metabolik balans haftaya kaldi doktorumuz tatile gitti pazar gelcekmis.
Sabah : peynirli omlet domates maydanoz
Ogle: mantar sote 2 kofte ve salata
Aksam: yesil mercimek salatasi

4 litre su + 2 kupa zencefilli maydanozlu cay
1 mil leslie+ jilian + 100 ip+ 50 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…