- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
Ayy ne hakki bulbulum hepimiz icimizi dokuyoruz burada.. Basin sagolsun kuzum.. Teyzeninde halaninda mekani cennet olsun.. Okurken kotu oldum snein o anki duygularini dusunemiyorumselam güzellerim bülbülünüz yuvaya döndüözlediniz mi bakayım beni ben sizleri çoook özledim öyle alışmışımki sizlere ve kendimi bu zayıflama serüvenimde öyle bağlamışım ki size, sizden uzakta olunca birazcık koyverdim gitti. gerçi iznimin ilk günlerinde de pek dikkat edecek durumum yoktu çünkü biz doktor işlerimizi halledicez sonrada tatilimizi yapıcaz diyerek güle oynaya çıktık yola sonra annem aradı yazlığa gitmeyin izmirdeyiz biz direk buraya gelin halan rahatsızlandı dediler. halam bi gün önce anjiyoya girmişti konuşmuştuk sonuçları tertemizdi tedbir için o gece hastanede kalcak sabaha taburcu olucaktı ertesi günde biz hastane dönüşü ona gidicektik onu da alıp yazlığa götürcektik tekrar fenalaştığını öğrenince çok şaşırdık ama meğerse o gece sabah ezanıyla vefat etmiş hastanede bize yolda telaş yapmayalım diye dememişler. afyonda konyadan yola çıkan amcamları görünce durumu anladık o andan itibaren garip bir uğultu kapladı kulaklarımı buz gibi oldum inanmadım inanamadım dondum kaldım bir garip burukluk midemde bir sancı ağlayamadım bile öyle ruh gibi gittik ama nasıl gittik nasıl vardık bilmiyorum. ne zamanki camide babam gel son kez halanı gör dedi o an kaynar sular boşaldı tepemden aşağı tüm buzlarım çözüldü deli gibi ağlamaya başladım. yine bir haziran ayıydı yıllar evvel ama dün kadar taze bitanecik teyzemi kaybettim ve yine bir haziran ayı bitanecik halam göçtü gitti, ikiside Allah affetsin ama çok saçma sapan çok ani gitti. halamın yıllardır başı ağrırdı arada fenalaşır bayılırdı ve hep sırf çok kilolu diye tansiyonun yükseliyo ondan deyip gönderdiler meğerse beyninde tümor varmış sinsice büyümüş ve daha varlığını kimse bilmeden götürdü halamı bizede ahlar vahlar kaldı.
kızlar içinizi daraltmış olabilirim beni affedin vaktinizi aldım hakkınızı helal edin içimi dökmek istedim size ki ruh halimi anlayın diye bi müddet daha takıma katkım olamıycak galiba çünkü ben yine derya ablamında tabiriyle acıyı yemeğe gömdüm yazlığa döndükten sonrada ne yediğime içtiğime ne de saatlerine hiç dikkat etmedim sadece spor yapmaya gayret ettim tartılmaya korkuyorum ama bugün regl olduğumu ve yol şişkinliğimin olduğunuda hesaba katarsak epey bi artı çıkacağım aşikar. cumaya kadar tartılmayım diyorum ve tabi dikkat edeyim bakalım cuma ne çıkıcak karşıma umarım ağustos bitmeden girebilirim listeye
Bu arada cok ozledim seni yorumlarini sohbetlerini :)birazcık geçmiş yapayım bakayım neler olmuş ben yokken
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 499. ETAP SONUC LİSTELERİ
3 -10TEMMUZ 2015
TAKIM DERECELERİ
...................6.TAKIM % 1.00
.................5. TAKIM % 0,93
....................2.TAKIM % 0,057
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
6. takımdan.................kaldi2sene ................2,74%
İKİNCİ
7. takımdan.........................psikohayris ..........................2,70%
ÜÇÜNCÜ
6. takımdan..................................selvos88 ......................................% 2,51
Hepinizi tebrik ediyorum meleklerimm
amin canım saolasınAyy ne hakki bulbulum hepimiz icimizi dokuyoruz burada.. Basin sagolsun kuzum.. Teyzeninde halaninda mekani cennet olsun.. Okurken kotu oldum snein o anki duygularini dusunemiyorum
bende çok özledim tatlım benimBu arada cok ozledim seni yorumlarini sohbetlerini :)
Hoşbuludukben tatil için ayrılmadım maalesef yoğunluğumdan dolayı free verdim
Tatil kismetse önümüzdeki aya ama burdan ayrılmayı şu an için düşünmüyorum tardımda benimle gelir tatile
Bugün 11 de diyetisyen randevüm var evde tartıldım 73.9 çıktım bakalım vucud analiszi ne diyecek
Selam kizlar k.bakmayin giremedim ve bir iki haftada giremicem sanirim kaptanimiza soyleyebilirseniz cok iyi olur trdeydim bugun geldim cok kotuyum anneannem vefat etti buraya girecek kadar kafam beynim yok suan haber edeyim dedim donunce kabul edilirsem ozaman birincilikteki paylasimimi ve takima donerim tskler tekrardan
selam güzellerim bülbülünüz yuvaya döndüözlediniz mi bakayım beni ben sizleri çoook özledim öyle alışmışımki sizlere ve kendimi bu zayıflama serüvenimde öyle bağlamışım ki size, sizden uzakta olunca birazcık koyverdim gitti. gerçi iznimin ilk günlerinde de pek dikkat edecek durumum yoktu çünkü biz doktor işlerimizi halledicez sonrada tatilimizi yapıcaz diyerek güle oynaya çıktık yola sonra annem aradı yazlığa gitmeyin izmirdeyiz biz direk buraya gelin halan rahatsızlandı dediler. halam bi gün önce anjiyoya girmişti konuşmuştuk sonuçları tertemizdi tedbir için o gece hastanede kalcak sabaha taburcu olucaktı ertesi günde biz hastane dönüşü ona gidicektik onu da alıp yazlığa götürcektik tekrar fenalaştığını öğrenince çok şaşırdık ama meğerse o gece sabah ezanıyla vefat etmiş hastanede bize yolda telaş yapmayalım diye dememişler. afyonda konyadan yola çıkan amcamları görünce durumu anladık o andan itibaren garip bir uğultu kapladı kulaklarımı buz gibi oldum inanmadım inanamadım dondum kaldım bir garip burukluk midemde bir sancı ağlayamadım bile öyle ruh gibi gittik ama nasıl gittik nasıl vardık bilmiyorum. ne zamanki camide babam gel son kez halanı gör dedi o an kaynar sular boşaldı tepemden aşağı tüm buzlarım çözüldü deli gibi ağlamaya başladım. yine bir haziran ayıydı yıllar evvel ama dün kadar taze bitanecik teyzemi kaybettim ve yine bir haziran ayı bitanecik halam göçtü gitti, ikiside Allah affetsin ama çok saçma sapan çok ani gitti. halamın yıllardır başı ağrırdı arada fenalaşır bayılırdı ve hep sırf çok kilolu diye tansiyonun yükseliyo ondan deyip gönderdiler meğerse beyninde tümor varmış sinsice büyümüş ve daha varlığını kimse bilmeden götürdü halamı bizede ahlar vahlar kaldı.
kızlar içinizi daraltmış olabilirim beni affedin vaktinizi aldım hakkınızı helal edin içimi dökmek istedim size ki ruh halimi anlayın diye bi müddet daha takıma katkım olamıycak galiba çünkü ben yine derya ablamında tabiriyle acıyı yemeğe gömdüm yazlığa döndükten sonrada ne yediğime içtiğime ne de saatlerine hiç dikkat etmedim sadece spor yapmaya gayret ettim tartılmaya korkuyorum ama bugün regl olduğumu ve yol şişkinliğimin olduğunuda hesaba katarsak epey bi artı çıkacağım aşikar. cumaya kadar tartılmayım diyorum ve tabi dikkat edeyim bakalım cuma ne çıkıcak karşıma umarım ağustos bitmeden girebilirim listeye
bülbülümmm başın sağolsun kuzum. rabbim geride kalanlara sabır ve sağlık versin elbette bize içini dökeceksin canım benim biz bir aile değilmiyiz burda... ani ölüm ve genç ölüm çok zor bizde bayram öncesi arkadaşın abisini kaybettik gencecik 37 yaşında 8 yaşında çocuğu kalakaldı ve yine o malum hastalıktan... sinsi sinsi alıp götürüyor maalesef. o yüzden acımızı yemeğe gömme devri kapandı kuzum hele ki zayıflama uğruna sağlıktan olmak hiç yok. geç gidecek ama sağlıklı gidecek hiç bir şey bizden değerli değil. ve çevremize ne kadar bu bilinci yayarsak gelecek nesiller daha da sağlıklı olacak sayemizde...selam güzellerim bülbülünüz yuvaya döndüözlediniz mi bakayım beni ben sizleri çoook özledim öyle alışmışımki sizlere ve kendimi bu zayıflama serüvenimde öyle bağlamışım ki size, sizden uzakta olunca birazcık koyverdim gitti. gerçi iznimin ilk günlerinde de pek dikkat edecek durumum yoktu çünkü biz doktor işlerimizi halledicez sonrada tatilimizi yapıcaz diyerek güle oynaya çıktık yola sonra annem aradı yazlığa gitmeyin izmirdeyiz biz direk buraya gelin halan rahatsızlandı dediler. halam bi gün önce anjiyoya girmişti konuşmuştuk sonuçları tertemizdi tedbir için o gece hastanede kalcak sabaha taburcu olucaktı ertesi günde biz hastane dönüşü ona gidicektik onu da alıp yazlığa götürcektik tekrar fenalaştığını öğrenince çok şaşırdık ama meğerse o gece sabah ezanıyla vefat etmiş hastanede bize yolda telaş yapmayalım diye dememişler. afyonda konyadan yola çıkan amcamları görünce durumu anladık o andan itibaren garip bir uğultu kapladı kulaklarımı buz gibi oldum inanmadım inanamadım dondum kaldım bir garip burukluk midemde bir sancı ağlayamadım bile öyle ruh gibi gittik ama nasıl gittik nasıl vardık bilmiyorum. ne zamanki camide babam gel son kez halanı gör dedi o an kaynar sular boşaldı tepemden aşağı tüm buzlarım çözüldü deli gibi ağlamaya başladım. yine bir haziran ayıydı yıllar evvel ama dün kadar taze bitanecik teyzemi kaybettim ve yine bir haziran ayı bitanecik halam göçtü gitti, ikiside Allah affetsin ama çok saçma sapan çok ani gitti. halamın yıllardır başı ağrırdı arada fenalaşır bayılırdı ve hep sırf çok kilolu diye tansiyonun yükseliyo ondan deyip gönderdiler meğerse beyninde tümor varmış sinsice büyümüş ve daha varlığını kimse bilmeden götürdü halamı bizede ahlar vahlar kaldı.
kolay gelsin tatlışım balımmselam kızlar hepinize sağlıklı huzurlu bir gün dilerim. benim bayram öncesi ve sonrası biriken bi dünya işim var nihayet bugün ekip tamam da joker eleman olmaktan kurtuluyorum işimin başına geçtim...
kolay gelsin tatlışım balımm
selam guzeller nasılsınız
Bizim takımda aynı kuzum. nasıl olayım devam yaramazlık yok. 20gun tatil yaptım dun iş başı yaptım işteyimkızlar pek bi sakin bayram yorgunluğunu atamadık kaptanım gelsin canlanıcaz inşallah. sen nasılsın canım nasıl gidiyor
ooo hayırlı olsun dinlenmişsindir canım... bende izinli olunca moda giremedim cuma gelsede listeye girip moda girsem diye bekliyorumBizim takımda aynı kuzum. nasıl olayım devam yaramazlık yok. 20gun tatil yaptım dun iş başı yaptım işteyim
Ohh rahatlaminssindir birazda olsa deryamselam kızlar hepinize sağlıklı huzurlu bir gün dilerim. benim bayram öncesi ve sonrası biriken bi dünya işim var nihayet bugün ekip tamam da joker eleman olmaktan kurtuluyorum işimin başına geçtim...
Hwpimiz bayramda kacamak yaptik bende cuma gununden pek umutlu deilimKızlar günaydın
bu ara kaçtım biraz ama döndüm
Kürkçü dükkanıma :)
Cuma tartilicam çok umutlu degim ama cok kacamak oldu bu ara
iyiyim canim sen nasilsinselam guzeller nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?