Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Seninde basın saolsun cnm
Bu ihmalkarlıkları duyunca cok üzülüyorum belki baştan Fark edilse.. Allah un takdiri yinede diyecek bişi yok

selam canım evet ceco oynakbaşı nikiyle burda. bende neslihank4 dum hatırlarsan şimdi rengarenk oldum. hoşgeldin
evet hatırladım :) noldu teker teker buraya gelmişsiniz başka var mı o topikten..? bide inan ki oynakbaşını gördüm mesajını okudum dedim kesin bu ceco o kadar bütünleşmiş yazısıyla :) buarada selamlar cecom

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr

Şükür gelebildim
maşallah yogunluktan hiç fırsat olmuyor daha doğrusu telefonu çok sık elime almak istemiyorum eşimin halalari sikildigimi düşünmesin diye
Dün yine cok eğlendik 3 saat deniz kenarindaydik bugünde öğlen pikniğe gidiyoruz çok güzel bir yere

Nasipse cumartesi öğleden sonra yola çıkacağız sonrada hemen sıkı bir program yapiyoruz kizimla beslenme iyi gidiyor aslinda ama dönünce daha bir dikkatli olacağım.

sennnn varyaaaa çok fenasınnnnn.....

valla canım bende ödem için bişeyler yapmak zorundayım bi çözüm bulamadım 1 aydır çorap giyemiyorum artık... o maydanozlu zencefilli çayı da kendin mi yapıyosun canım ölçü falan nasıl olacak..

sen yeme çiğ sebze tut ödem sonra çay may tarif iste deryammmm
sennnn varyaaaa çok fenasınnnnn.....
hemde ne fenayımmm

sen yeme çiğ sebze tut ödem sonra çay may tarif iste deryammmm

hemde ne fenayımmm
yiyorum be yaaa salata yidim di akşammm... var mı tarif
şu kaptanımın ödem çayı tarifini bi versene bana kuzum beeee...

iyi bilirimmmmm test edilip onaylanmış fena.... iyiki varsın iyiki tanımışım seni daha doğrusu sen beni iyiki çözmüşsün

Kaptanım musaıt olduğunda pc basına geçecek edacım ama bizim takımadasın kesin olarak:)
Hoşgeldin takımımızın en yeni üyesi,en taze annesi
Allah bağışlasın çocuğunu

Kaptanım musaıt olduğunda pc basına geçecek edacım ama bizim takımadasın kesin olarak:)
Hoşgeldin takımımızın en yeni üyesi,en taze annesi
Allah bağışlasın çocuğunu
tesekkur ederim ve hoşbuldum :)
Acilen karatayın hamile ve emzirenlerle ilgili kitabını almalıyım..zira sütüm çok yok bilinçsiz bi diyet yapıp olanıda kaybetmek istemiyorum..

Merhabalar canlarımm ben geldim nasılsınız? Uzun bir ara verdim kk ya, ve bu bana çok pahalıya patladı kiloları geri aldımmm Bir de üstüne hamile kaldım ohh tam oldu Ama şimdi çok dikkat ediyorum, yeniden karataya döndüm, bu hafta 700 gr verdim en azından. İlk aylarda kilo almadan hatta biraz da vererek ilerlemeye çalışacağım.

Sizler nasılsınız görüşmeyeli, umarım herkesin keyfi yerindedir

Selam guzellerim sabahtan beri kosturuyorum ehliyat alcam diye evrakları topladım birde Allah rahmet eylesin şehidimiz var oyuzden epey karisik ve kalabalık çarşı yollar kapalı dolanmaktan helak oldum ama iyi tarafından bakıyorum ne kadar hareket o kadar eksi
Tesekkur ederim ablacim
Selvosuuummm acilen ölçülerini rica ediyorum o bitkilerin ablacim çünkü cook hızlı bi şekilde aldiklarimi vermem gerek yoksa giremiycem listeye
Yeni listen hayırlı olsun tatlım bol eksiler getirsin sana
Seninde basın saolsun cnm
Bu ihmalkarlıkları duyunca cok üzülüyorum belki baştan Fark edilse.. Allah un takdiri yinede diyecek bişi yok
Saolasin ablacim oyle tabi ama hani derler ya takdire de tedbir gerek diye iste o daha çok yakıyor insanın canını
Öle bi ruh haline girdimki 20 gun sonra düğün var biraz daha inceliyim dedikçe yiyesim geliyo. Bu 3 günde öle gecti
Bugun soğuk ayran çorbasına başladım inş iyi gider..
Ters psikoloji olmuş ablam farklı bireylere kanalize et kendini çok sıkma. Bende istiyorum ayran detoksunu hafta sonu yapmayı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…