- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Seninde basın saolsun cnmselam güzellerim bülbülünüz yuvaya döndüözlediniz mi bakayım beni ben sizleri çoook özledim öyle alışmışımki sizlere ve kendimi bu zayıflama serüvenimde öyle bağlamışım ki size, sizden uzakta olunca birazcık koyverdim gitti. gerçi iznimin ilk günlerinde de pek dikkat edecek durumum yoktu çünkü biz doktor işlerimizi halledicez sonrada tatilimizi yapıcaz diyerek güle oynaya çıktık yola sonra annem aradı yazlığa gitmeyin izmirdeyiz biz direk buraya gelin halan rahatsızlandı dediler. halam bi gün önce anjiyoya girmişti konuşmuştuk sonuçları tertemizdi tedbir için o gece hastanede kalcak sabaha taburcu olucaktı ertesi günde biz hastane dönüşü ona gidicektik onu da alıp yazlığa götürcektik tekrar fenalaştığını öğrenince çok şaşırdık ama meğerse o gece sabah ezanıyla vefat etmiş hastanede bize yolda telaş yapmayalım diye dememişler. afyonda konyadan yola çıkan amcamları görünce durumu anladık o andan itibaren garip bir uğultu kapladı kulaklarımı buz gibi oldum inanmadım inanamadım dondum kaldım bir garip burukluk midemde bir sancı ağlayamadım bile öyle ruh gibi gittik ama nasıl gittik nasıl vardık bilmiyorum. ne zamanki camide babam gel son kez halanı gör dedi o an kaynar sular boşaldı tepemden aşağı tüm buzlarım çözüldü deli gibi ağlamaya başladım. yine bir haziran ayıydı yıllar evvel ama dün kadar taze bitanecik teyzemi kaybettim ve yine bir haziran ayı bitanecik halam göçtü gitti, ikiside Allah affetsin ama çok saçma sapan çok ani gitti. halamın yıllardır başı ağrırdı arada fenalaşır bayılırdı ve hep sırf çok kilolu diye tansiyonun yükseliyo ondan deyip gönderdiler meğerse beyninde tümor varmış sinsice büyümüş ve daha varlığını kimse bilmeden götürdü halamı bizede ahlar vahlar kaldı.
kızlar içinizi daraltmış olabilirim beni affedin vaktinizi aldım hakkınızı helal edin içimi dökmek istedim size ki ruh halimi anlayın diye bi müddet daha takıma katkım olamıycak galiba çünkü ben yine derya ablamında tabiriyle acıyı yemeğe gömdüm yazlığa döndükten sonrada ne yediğime içtiğime ne de saatlerine hiç dikkat etmedim sadece spor yapmaya gayret ettim tartılmaya korkuyorum ama bugün regl olduğumu ve yol şişkinliğimin olduğunuda hesaba katarsak epey bi artı çıkacağım aşikar. cumaya kadar tartılmayım diyorum ve tabi dikkat edeyim bakalım cuma ne çıkıcak karşıma umarım ağustos bitmeden girebilirim listeye
Benimde metabolizma yasım 5 yas büyük çıkmıştı demek kilomolınca 5-6 farkediyo
Evet canım ilk başladıgımda 45 galibaBenimde metabolizma yasım 5 yas büyük çıkmıştı demek kilomolınca 5-6 farkediyo
evet hatırladım :) noldu teker teker buraya gelmişsiniz başka var mı o topikten..? bide inan ki oynakbaşını gördüm mesajını okudum dedim kesin bu ceco o kadar bütünleşmiş yazısıyla :) buarada selamlar cecomselam canım evet ceco oynakbaşı nikiyle burda. bende neslihank4 dum hatırlarsan şimdi rengarenk oldum. hoşgeldin
evet hatırladım :) noldu teker teker buraya gelmişsiniz başka var mı o topikten..? bide inan ki oynakbaşını gördüm mesajını okudum dedim kesin bu ceco o kadar bütünleşmiş yazısıyla :) buarada selamlar cecom
İyi akşamlar meleklerimmm kaptanınız döndüüüüGeçmiş bayramınız mübarek olsun hepinizi çok özledimmmm yarın uzun bir geçmiş yapacağım yarın görüşmek üzere 5 dk da olsa slm vermek istedimm
menun guzel. sabah bende iştahsızlaştım yaz geleli akşama abartıyorum ama kestim tekrar herşeyi
kız sen gene salata, çiğ sebze yemiyorsun bak kabız olacaksın demedi deme. eşin balıkmı tuttmuş wayyyyyy işler de yolunda. afiyet olsun şeker
hoşgeldin efserim. hayırlı olsun listen ozaman. kansızlık sorununu banum gelince yapış yakasına çöz kısa zamanda
karatay candır kandır dicem ben gene
selam kuzucuk. başın sağolsun bu arada aldım haberi. metanetler dilerim
hadi hayırlısı olsun canımEki Görüntüle 1588253
1550 kalorilik diyet listem
deryam ben etkisi olduguna inaniyorum ben yesil cay mate kakule ve funda karisimi yapiyorum kendim icine kekik atiyorum sonrada limon dilimleri olan surahiye suzuyorum icetea yapiyorum iciyoeum gun icinde hic kabizlik cekmiyorum bu konuda bile yardimlari yeterli bence bide bu caylarin zayiflama uzerindeki etkileri ispatlanmis . bide bu hafta maydonozlu zencefilli odem cayi iciyorum bol bol idrar sokturuyor ramazan sonraso sislik olmustu cok iyi geldi
hosgeldin kaptanimm bizde snei cok ozledik
evet sicagin icine uyaninca insanin cani cekmiyor hic bisey
sen yeme çiğ sebze tut ödem sonra çay may tarif iste deryammmmvalla canım bende ödem için bişeyler yapmak zorundayım bi çözüm bulamadım 1 aydır çorap giyemiyorum artık... o maydanozlu zencefilli çayı da kendin mi yapıyosun canım ölçü falan nasıl olacak..
hemde ne fenayımmmsennnn varyaaaa çok fenasınnnnn.....
yiyorum be yaaa salata yidim di akşammm...sen yeme çiğ sebze tut ödem sonra çay may tarif iste deryammmm
hemde ne fenayımmm
Kaptanım musaıt olduğunda pc basına geçecek edacım ama bizim takımadasın kesin olarak:)evet hatırladım :) noldu teker teker buraya gelmişsiniz başka var mı o topikten..? bide inan ki oynakbaşını gördüm mesajını okudum dedim kesin bu ceco o kadar bütünleşmiş yazısıyla :) buarada selamlar cecom
Teşekkür tatlım hepimiz için hayırlısı olsunhadi hayırlısı olsun canım
tesekkur ederim ve hoşbuldum :)Kaptanım musaıt olduğunda pc basına geçecek edacım ama bizim takımadasın kesin olarak:)
Hoşgeldin takımımızın en yeni üyesi,en taze annesi
Allah bağışlasın çocuğunu
Tesekkur ederim ablacimmenun guzel. sabah bende iştahsızlaştım yaz geleli akşama abartıyorum ama kestim tekrar herşeyi
kız sen gene salata, çiğ sebze yemiyorsun bak kabız olacaksın demedi deme. eşin balıkmı tuttmuş wayyyyyy işler de yolunda. afiyet olsun şeker
hoşgeldin efserim. hayırlı olsun listen ozaman. kansızlık sorununu banum gelince yapış yakasına çöz kısa zamanda
karatay candır kandır dicem ben gene
selam kuzucuk. başın sağolsun bu arada aldım haberi. metanetler dilerim
Selvosuuummm acilen ölçülerini rica ediyorum o bitkilerin ablacim çünkü cook hızlı bi şekilde aldiklarimi vermem gerek yoksa giremiycem listeyederyam ben etkisi olduguna inaniyorum ben yesil cay mate kakule ve funda karisimi yapiyorum kendim icine kekik atiyorum sonrada limon dilimleri olan surahiye suzuyorum icetea yapiyorum iciyoeum gun icinde hic kabizlik cekmiyorum bu konuda bile yardimlari yeterli bence bide bu caylarin zayiflama uzerindeki etkileri ispatlanmis . bide bu hafta maydonozlu zencefilli odem cayi iciyorum bol bol idrar sokturuyor ramazan sonraso sislik olmustu cok iyi geldi
hosgeldin kaptanimm bizde snei cok ozledik
evet sicagin icine uyaninca insanin cani cekmiyor hic bisey
Yeni listen hayırlı olsun tatlım bol eksiler getirsin sanaEki Görüntüle 1588253
1550 kalorilik diyet listem
Saolasin ablacim oyle tabi ama hani derler ya takdire de tedbir gerek diye iste o daha çok yakıyor insanın canınıSeninde basın saolsun cnm
Bu ihmalkarlıkları duyunca cok üzülüyorum belki baştan Fark edilse.. Allah un takdiri yinede diyecek bişi yok
Ters psikoloji olmuş ablam farklı bireylere kanalize et kendini çok sıkma. Bende istiyorum ayran detoksunu hafta sonu yapmayı dusunuyorumÖle bi ruh haline girdimki 20 gun sonra düğün var biraz daha inceliyim dedikçe yiyesim geliyo. Bu 3 günde öle gecti
Bugun soğuk ayran çorbasına başladım inş iyi gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?