Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ohh rahatlaminssindir birazda olsa deryam

Hwpimiz bayramda kacamak yaptik bende cuma gununden pek umutlu deilim
iyiyim canim sen nasilsin
aynen canım işlerim düzenli gittimi kafam rahat oluyo en azından yoksa evrak yığınlarının içinde boğulmak bi yana hep kafamda takılı oluyo.

CUMAYI BEKLEMEYE GEREK YOK DEMİ AMA

bugünden menümü yazayım ben

sabah : çeyrek simit, 1 yumurta peynir 5 6 badem 2 ceviz
öğle: fırında patlıcan, 2 kaşık pilav bir kase yoğurt
akşam : henüz yemedim ama eşim balık tutmuş onu yapıcak bir de salata

su : şuan 2 litre tamam sanırım 3 bulur rahat rahat
spor sadece 20squat, 10 *2 plank fırsat bulurda yaparsam yazarım yine

birde bir şey sorucam özellikle @selvos sen tüketiyosun ya ondan. bitki çaylarının zayıflama üzerinde etkisi olduğuna inanıyor musunuz. ben çok tüketemiyorum ama gerçekten etkisi var dediğiniz bi şeyler varsa denemek istiyorum.

canım teyzen,halan içinde başınız sağolsun mekanları cennet olsun huzurla uyusunlar ebedi mekanlarında

Hemen tanisiriz tatlım ben damla 24 yasındayim. Amin canim iyi dileklerin için tesekkur ederim
İlk gün için çok iyi spor yapmissin bence. Ben hiç bisey yapamiyorum ilk iki gun
Saolasin ablacim amin. Kucucukmus çocuğu en kotusude o gidene mi yanicaksin kalana mi bilemiyorsun. Bizim de tek tesellimiz bu oldu küçük yaşta evlenmişti o yüzden bütün evlatlarını büyüttü evlendirdi gözü arkada kalmamıştır yanı

Bugunku menum
Sabah: peynir elma ve fistik canim baska bisey istemedi
Ogle: 4 kofte salata ayran
Aksam : patlican yemegi yogurt

3.5 litre su + 3 kupa maydanozlu Zencefilli cay
1 mil leslie+ jilian
menun guzel. sabah bende iştahsızlaştım yaz geleli akşama abartıyorum ama kestim tekrar herşeyi

kız sen gene salata, çiğ sebze yemiyorsun bak kabız olacaksın demedi deme. eşin balıkmı tuttmuş wayyyyyy işler de yolunda . afiyet olsun şeker

hoşgeldin efserim. hayırlı olsun listen ozaman. kansızlık sorununu banum gelince yapış yakasına çöz kısa zamanda
karatay candır kandır dicem ben gene

İyi akşamlar güzeller
selam kuzucuk. başın sağolsun bu arada aldım haberi. metanetler dilerim

Gelirse yapışayım karatayı korumada düşünüyorum Nesli'çiğim benimde ufakta olsa bir deneyimim var
Kızlar diyet listem size dolu dolu gelebilir ama tam 1550 kalorilik bir liste diyetisyenin fotokobi kağırdı bitmişti elle yazıp verdi

deryam ben etkisi olduguna inaniyorum ben yesil cay mate kakule ve funda karisimi yapiyorum kendim icine kekik atiyorum sonrada limon dilimleri olan surahiye suzuyorum icetea yapiyorum iciyoeum gun icinde hic kabizlik cekmiyorum bu konuda bile yardimlari yeterli bence bide bu caylarin zayiflama uzerindeki etkileri ispatlanmis . bide bu hafta maydonozlu zencefilli odem cayi iciyorum bol bol idrar sokturuyor ramazan sonraso sislik olmustu cok iyi geldi

hosgeldin kaptanimm bizde snei cok ozledik

evet sicagin icine uyaninca insanin cani cekmiyor hic bisey

merhaba banu hoşgeldin bende seni bekliyodum napsak neetsek alır mısın beni takıma yardımcı olur musun daha kızım iki aylık bile degil ama çok feci durumdayım cecoda yeni bi nickle burda sanırım

merhaba banu hoşgeldin bende seni bekliyodum napsak neetsek alır mısın beni takıma yardımcı olur musun daha kızım iki aylık bile degil ama çok feci durumdayım cecoda yeni bi nickle burda sanırım
selam canım evet ceco oynakbaşı nikiyle burda. bende neslihank4 dum hatırlarsan şimdi rengarenk oldum. hoşgeldin

Basın saolsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…