Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hepberaber tatlım

hoş geldin canım dönmene sevindim.. rabbim bebeğiniz saplıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. şahsen ben iyiyim bide şöyle patır patır versem daha iyi olucam ama gitmiyor işte...

hoş geldin canım dönmene sevindim.. rabbim bebeğiniz saplıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. şahsen ben iyiyim bide şöyle patır patır versem daha iyi olucam ama gitmiyor işte...
Canım hoşbuldum Amin çok teşekkür ederim inşallah

Ahh ahh sorma canım o konuda ben de muzdaribim.. Takımdan ayrıldıktan sonra verdiğim tüm kiloları geri aldım inanabiliyor musun? Sadece 2 ayda 6 kilo aldım! Ne olduğunu anlayamadım bile Tam yapışmadan geri vermem lazım diyordum bu hafta hamile olduğumu öğrendim Aman kuzum kontrolü elden bırakmayın yavaş yavaş verirsin hiç üzülme

Bu günkü menüm
Sabah
Yeşilçay ve 1 küçük elma ( diyetisyenin dediğine göre bu detoks etkisi yapıyor vücudunuzu temizliyormuş)
2 kaşık lor peyniri
3 dilim ekmek
1 Salatalık
Ara
1 maden suyu 4 kaysı
Öğlen
2 kaşık bulgur ile bulgur salatası
3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasülye
4 kaşık yoğurt
Ara
1 top dondurma ( küçük kutulardan maaş uslu olan dondurmalardan )
Akşam
1 kase Buğdaylı nohutlu yoğurt çorbası
4 kaşık fasülye
Salata
Ara
1 çaybardağı leblebi kuru üzüm
50 tane ip atladım benim gibi hiç spor yapmayana göre büyük başarı
1 litere salatalık elma ve limondan oluşan suyumu hazırladım oda dolapta yata kadar içerim suyuda sevmem minimum seviyeden başlıyarak giderek atıracagız

eksilirken çok iyi anlıyoruz da canım gelirken bi bakmışsın hoooppp gelivermişler.. bende 1 yılda 21 kilo almışım anlamadan senin 6 kiloyu anlamaman çok normal. neyse sağlıkla vericez hepsini inşallah

eksilirken çok iyi anlıyoruz da canım gelirken bi bakmışsın hoooppp gelivermişler.. bende 1 yılda 21 kilo almışım anlamadan senin 6 kiloyu anlamaman çok normal. neyse sağlıkla vericez hepsini inşallah
Evet canım, ben de çok üzüldüm iki ay tartılmadım ama hiç de farketmedim bu kadar olduğunu.. Neyse napalım aldığımız gibi vereceğiz İlk aylarda elimden geldiğince vermeye çalışacağım. Karataya döndüm, hamur işi, ekmek, makarna, pilav hepsini sıfırladım, günde bir meyve, çoğunlukla zeytinyağlı sebze yemekleri bazen kırmızı et. Göbeğim indi biraz çok şükür İnsülin direncim var benim, bebeğe de geçer diye korkuyorum o yüzden kendim için değil bebiş için tutacağım boğazımı bu sefer

Slm meleklerimmmmm tüm geçmişi okumadan dalmayayım dedim bugün getirdiğimiz sebzeleri ayıklayıp kış için hazırlamakla geçti o yüzden geç kaldım şekerler

Gurur duymak en büyük hakkın ne mutlu sana balım tebrik ederim paşamızı ilerde birçok başarılarına şahit olacağımıza eminim

Meleğimm bence gayet güzel durmuş elbise bacaklarında da abartılacak kadar yok inan 8 haftada 5 kilo rahat rahat verirsin üzülme spora asılman şart tabii zaten karatay yapınca 5 kilo versen daha fazla vermiş gibi görüneceksin bitanem

Cimcimeler de sen de güle güle kullanın yeni saçınızı cecommmm

Iyi geceler kızlar net çekmiyor gittiğim yerlerde giremedim kaç gündür yarın yine yayla ya gidicem orada hiç çekmiyor bir kaç hafta yazamaya bilirim

İyi tatiller meleğimmmm sorun değil tatlım sen gönlünce dinlen eğlen dönünce görüşürüz kuzum

Bu metabolik balans diyetini berilceee yapıyordu sanırım selvoşum çok güzel kilo verdi bence sorun yok sonucu şimdiden merak ediyorum karatayla benzeşmesi ayrıca güzel zaten

Günaydın kızlar
+400 e mal oldu bana ayran detoksu
daha detoks la filan isim olmaz
canım çok sıkkın
.

Bazı bünyeler de sonuç alınamıyor kuzum üzme kendini 3, takımdan bir arkadaşımızda verememişti hiç

Bpyamasına boyuyorumda balım nedense ne renge boyarsam boyayaım hep siyah oluyor

İşte budur meleğimmmm Sen kararlı olduktan sonra kilolar pes edecek emin ol

Yerken bir kez daha düşünün artık canlarım

Kim yiyorki prensesimmmm

Prensesim ileride zaten istesende istemesende boyayacaksın o yüzden şimdi doğallığının tadını çıkar bence ben 28 yaşında boyamıştım istemeye istemeye beyazları koparınca çoğaldı tabiii mecbuır kaldım

Günaydın kızlar
bugün bildirim günü evet biliyorum ve bildiriyorum 71.1
Ins haftaya bugün 70 I görmüş olurum

sadece 100 gr gelmiş meleğim eminim yarın güzel bir sonuç gelecek

Gunaydin kizlar hayirli bayramlar annemleri ziyaret ettik cislardab uzak durdum guzel bir karatay kahvaltisi yaptim..
Dun bildirim yapmayi unutmusum
Gecen hafta: 77.8
Bu hafta: 77.0
Giden : 0.8
Yuzde: 1.03

Harikasın selvoşum istikrarla devammmm

Kızlarrrrr albümüme kırmızı pantalonlu halimi koydum
Tabi sizler gibi fıstık olmama daha çok var ama olsun o resim orada dursun inşallah önce sonrası resimleri yaptığımda lazım olur

Gördüm gördüm cecommmm maşallah sana çok yakışmış bitanemmm

Hoşbulduk tatlım
Yarın diyetisyen randevum var, listemle aranızdayım

Hoşgeldin efserimmmmmm

Sorma kuzum ben de almışım malesef 2,5 kilo 10 günde ne ara geldi anlamadım düzen değiştirmek yaramıyor hakikatennnBir de tatlı su beni fena şişiriyor gittiğimiz yerde de tatlı su içiliyor doğal sanırım en büyük etken o

O sofralara veda ettim bu aralar ramazandakileri görseydin
2 sefer misafir aldım biri 35 kişilik digeri 28 kişilikti hepside elimden geçti

O sofraları tahmin edebiliyorum efserimmmmmm

Hoşgeldin bitanemmm elbette katılabilirsin takımımıza zaten çoğunu tanıyorsun diğer topikten ayrıca hepimiz genelde karatay yapıyoruz

Bugunku menum
Sabah: karataybkahvaltisi+ ince bi dilim kavun
Ogle: 3 kasik bezelye etli+3 kasik yogurt
Aksam: tonbalikli bogrulce salatasi

4 litre su
Jilian level-1

Börülce salatasını görünce yazayım dedim selvoşum börülce salatasına közlenmiş patlıcan ve sarımsaklı yoğurt ekleyip dene yeni favorimmmm

Sevgili adaşım tatilinin güzel geçmesine çok sevindimmm eminim tartı döndüğünde eksi gösterecektir

Kızlar şimdi geçmişe baktım izine ayrıldığımda 72,2 kiloda ayrılmışım çok kilo almadan geri dönüyorum en son 71 görmüşüm tekrar devam
Kendi tartınımı diyetisyenin tartısınımı baz alacaksın efserimmm

selam 6. takımın guzel hatunları. bayram da bitti tam gaz devam kilo vermeye. bende aldım bayramda ama yılmak yok koşmaya devamm

Aynen meleğimmmm hepimiz şöyle bir silkinelimmmm

Allah rahmet eylesin bitanemmm mekanı cennet olsun anneanneciğinin birşey olduğu belliydi kuzum.Sen burayı düşünme bir şekilde hallederiz bitanem rabbim hepinize sabır versin

Haftaya dek karatayla devam o zaman selvoşummm sağlık olsun

Hoşgeldin bitanemmmm.Başınız sağolsun kuzum halanın da teyzenin de mekanı cennet olsun inş .Zamansız ölüm hakikaten çok acı insan sevdiklerine yakıştıramıyorBiz bir aileyiz kuzum ne demek daraltmış olabilirim acılarımızı da sevinçlerimizide paylaşıyoruz kuzucum.Kilo konusunu dert etme hep birlikte toparlanacağız tatlım

Hepinize merhabalar menu bildirimi yapamiycam.su anda koydeyim.netim cok sinirli.hepinizi opuyorum.

İyi tatiller balımmmm

selam kızlar hepinize sağlıklı huzurlu bir gün dilerim. benim bayram öncesi ve sonrası biriken bi dünya işim var nihayet bugün ekip tamam da joker eleman olmaktan kurtuluyorum işimin başına geçtim...

Oh nihayet meleğimmm koşturmaktan canın çıkmıştı En azından kendi işini yapar rahatlarsın

Kızlar günaydın
bu ara kaçtım biraz ama döndüm
Kürkçü dükkanıma :)
Cuma tartilicam çok umutlu degim ama cok kacamak oldu bu ara

Sağlık olsun tatlım üzme kendini bu iki hafta genelimizi yaktı birlikte toparlayacağız kuzum.

selam guzeller nasılsınız

Slm meleğimmmmm ohhh tatilleri yaptın döndünnnn sefan olsun kuzummmm

ooo hayırlı olsun dinlenmişsindir canım... bende izinli olunca moda giremedim cuma gelsede listeye girip moda girsem diye bekliyorum

Yarın listeye giriyorsun o zaman tatlımmm

Elbette beklemeye gerek yokkkooo enişteye maşallah kendi tuttuğu balıklarla besliyor seniŞimdiden afiyetolsun tatlımm maşallah gözleirme inanamadım birden su 2 lt bitmiş 3 olacak bu ne güzel değişim meleğimmmm

Tatlım ben genelde kahvaltıda yeşilçay hibisküs ve biberiye içiyorum dönüşümlü olarak uzun süre tek bir tanesini denemediğim için ne desem yalan olur fakat bunların yağ yakıcı etkisi olduğunu hepimiz biliyoruz

Kuru üzümü kansılzık için verdi sanırım efserim diyetisyenin dalak ciğer haftada 2 kez yemeye çalış bitanem pancarın çıkmasına var daha pancar çıksa bol bol yerdin

Lavaş fazla mı kaçmış sanki meleğim

oh banum hoşgeldin şükür kavuşturana

Hoşbuldummm meleğimmmmmm aynen tatlımmmmm

Genel olarak listen hakikaten güzel ama şu ekmekleri görünce hem de 3 dilimmm nedense sadece bunu kabullenemiyorum ama makresim gibi sen de diyetisyen listeleriyle çok güzel veriyorsunuz o y üzden listeye uyarsan hedefe istikrarla ulaşacaksın meleğim

Hoşbuldum selvoşummmm

6 Yaş fazla gösteriyor metabolizma yaşın tatlım kilolar gidince otomatikman düşecek sıkma canını

merhaba banu hoşgeldin bende seni bekliyodum napsak neetsek alır mısın beni takıma yardımcı olur musun daha kızım iki aylık bile degil ama çok feci durumdayım cecoda yeni bi nickle burda sanırım

Merhaba Edacımmm Hoşbuldum tatlımm elbette takımda yerin hazır kuzum.Allah bağışlasın prensesimizi bir an önce gelmekle en güzelini yapmışsın tatlım emzirme avantajın da var buraya menü yazmak bile insanı freenliyorAdaşımmm nikini değiştirdi kuzum

Kızlar günaydın
deli gibi çalışıyorum bu ara çok yoğun
cuma günü tartilicam
ama hedef haftaya kalacak sanki

Kolay gelsin tatlımmm yarın olsun bakalım bitanemmm

Öle bi ruh haline girdimki 20 gun sonra düğün var biraz daha inceliyim dedikçe yiyesim geliyo. Bu 3 günde öle gecti
Bugun soğuk ayran çorbasına başladım inş iyi gider..

Kaldı 17 günün kuzummm ayran detoksumu yoksa normal çorbamı seabaharın listesini yapabilirsin istersen

hoşgeldin kaptanımmmmm

Hoşbuldum meleğimmmmm

Elmalı ödem çayımı deryam

3 litre su
3 tane elma (kabuklariyla 4-5 bolunecek)
1 tane limon (4-5 bolunecek)
1 tane cubuk tarcin
1 tatli kasigi tane karabiber
1 tatli kasigi tane karanfil
Tenceye koyup 1 tasim kaynatilacak cok degil
Soguyunca suzup dolaba koyulacak
SABAH = 1 Sb
AKSAM = 1 Sb Yemeklerden sonra icilecek

tesekkur ederim ve hoşbuldum :)
Acilen karatayın hamile ve emzirenlerle ilgili kitabını almalıyım..zira sütüm çok yok bilinçsiz bi diyet yapıp olanıda kaybetmek istemiyorum..

Bir arkadaşımız aldı Edacım ama diğer karatay kitaplarından farkı yokmuş karar senin tatlım .Bol bol yeşillik ve su sütünün tek çaresi kuzum

Afiyetolsun Efserimmm müthiş görünüyor

Hoşgeldinnn leydimmmm Karataya dönmekle en güzelini yapmışsın yeğenim sağlıklı beslensin içerdekorkma bitanem ilk dönemlerde dikkat edersen vermen mümkün free takımda takibe alalım seni ayrıca barbimin topiğinde de mutlaka olmalısınnRabbim yeğenimizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş

Sorma meleğimmmm resmen savaş başladı şehitlerimizin mekanı cennet olsun rabbim sabır versin.
Ehliyetini almakla en güzelini yaparsın kuzum hazır şu an çalışmıyorken çok iyi düşünmüşsün

Hızlı giden hızlı geliyor deryammm o yüzden patır patır gitmesinn

Menün süper efserimmmm ekmekleri görmeyeyim artık Hakikaten başlaman bile büyük başarı zamanla sayının artacağına eminim

vuhuuuuuu kaptanım gelmişşşşş

Yessss geldimmmmm

Oyyyy kıymetlimiz için herşeye değer aklın a bile getirme kuzum inşallah sağlıkla doğacak yeğenim

Kaptanım kuyruklu alıntıları ile gelecek sanırım

Aynenn leydim her ne kadar özet geçsemde kuyruk uzadıııı

Sağol ablaçığım kuru üzüm ve pekmezi var diyetimde kan için
ekmek eskide günde 8 dilim veriyordu artık 3
'e indirdi sadece sabah var öğlen ve akşam yok
tardıya gelince kendi tartımı baz alıyorum çünkü diyetisyeninkiyle 2 haftada bir tartılıyorum ama tartım diyetisyeninkiyle aynı çünkü evdekiyle hafif giysilerle tartılıyorum arda 2-3 gram oynuyor bunuda görmezden geliyorum

Buna da şükür efserim umarım bir gün diyetisyenler listelerinden tüm ekmekleri kaldırır evdekiyle tartılacaksan sorun yok o zaman kuzum yarın free listede başlayacaksın o zaman kuzum 72,2 ye inene dek

***6.TAKIM 422. & 423.Etap***

45derya45(79,8/ / /% )420. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 3 e bölündü
baldandane(90/ / /%)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
battaniye1 (73,4/ / /% )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
kaldi2sene(71 / / /% )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
makres76 (59,7/ / /% )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
masalim88(73,9/ / / % )2. Kez bildirimde bulunmadı
selvos88(77,8/ / /% )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü

6.Takım Ortalaması: %

***Free Takım***

Ahbirkingcharlesimolsa(77,9/ / /% )
asea(72/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 83/ / /% )
edahafiz(102/ / /% ) hamilelik dolayısıyla13.takımdan izne ayrılan üye döndü.Başlangıç kilosu 102 . Hedef kilosu 80-7 Ağustosta listede
efser(74,1/ //% )
oynakbasi34(104,2/ / /% )
Rengarenknesli(76,8/ / /% )
umutsuzwaka(56,9/ / /% )
yasmin17(100,2/ / /% )
pluiee(73,8/ / /% )
senasevval (54 / /% )
Sweetdimple(66,5/ / /% )

Free Takım Ortalaması: %

Merhaba ben yeniyim sanirim artik bu takimdayim ne yapmam gerekiyor daha acemiyim :)

Hoşgeldin tatlım öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor şu anki kilonu ve hedef kilonu da kayıtlar için yazarsan sevinirim .2 hafta deneme süren var canım bu süre sonunda takım listesine katılacaksın ve zayıflama serüveninde sana eşlik edeceğizİlk sayfadaki kurallarımızda yazmıyor fakat yeni üyelerimiz 2 ay izne ayrılamıyor bitanem bilgin olsun

Cok tsk ederim simdi okudum ve kabul ettim. Baslar baslamaz ne izni zaten bolca izin yaptim bu kiloya gelene kadar 123 kiloyum ve hedef kilom 70 umarim basaririm.

Cok tsk ederim simdi okudum ve kabul ettim. Baslar baslamaz ne izni zaten bolca izin yaptim bu kiloya gelene kadar 123 kiloyum ve hedef kilom 70 umarim basaririm.

Aramıza hoşgeldin o zaman meleğim Elbette başaracaksın sadece sabır lazım tatlımmm amacımız sağlıklı bir şekilde kilo vermek Verilemeyecek bir kilon yok yeter ki kararlı ol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…