Ben zaten kilo için içmek istemiyorum çünkü öyle yada böyle kilo verilebiliniyorİyi tatiller canım benim. Sen bulursun bir zamanını. Sabit kaldığın içinde üzülme tatilde o temiz havada yakarsın her şeyi.
Günaydınnn
Meraba canım hoşgeldinnn. Spor olmayınca sıkıntı oluyor bazen hemde senin gibi baya kilo verdikten sonra kilo azlaştıkca daha zor oluyor malesef.
Oyyy ne su öyle. Yazın ben bazen 4 litreyi buluyorum da kendime yavaş diyorum. Daha çok artır suyunu lütfenn. Hele şu yaz günlerinde sağlığın için yap bunu.
Hoşgeldin canımm. Tilki döne dolaşa kürpçü dükkanına gelirmiş. Seninle ben o hesap resmen.
Ayy kuzum çok geçmiş olsun ya.
Bizimde geçen sene öyle gitmişti altınlar. Yine ramazan bayramıydı annem zekatları çıkartamadım diye ayırmış bayramda geliceklerden bir kaçına vericekti köyden. Altınlarının yanına koymuş. Tam geldiler aradık aradık yok altınlarda paralarda. Anladık ama inanamadık gece herkes gidince her tarafı aramıştık. Sonra bir kaç ay sonra annem falcıya gitmişti bunun için değilde öylesine. Kadın kimin aldığını falan söylemişti. Ama ondan sonra allah iki katını verdi hiç beklemediğimiz yerden allaha şükür.
Ohh afiyet olsun. Yarasın yeğenime.
Afiyet olsun canım. Hoşgeldin aramızaaa. İlk gün için gayet güzel menün. Karatay yapmaya karar verdiysen bende yardımcı olabilirim her zaman. Bir de menülerine spor yapıp yapmadığını ayrıca suyuda eklersen on numara beş yıldız olur.
Ooo kaptanım afiyet olsunn. Senin menülerini özlemiştim. Hep paylaş böyle bize de motive oluyor.
tebrikler deryammanaaaaaa bu ne sürprizzzz bayramdaki baklavalara ve kaçamaklara teşekkür ederimmmmmm ama lütfen bi daha yemeyinnnn kızlarrrr
İyi akşamlar meleklerimmmm genel sıralama listeleirmizi yaptım geldimMalesef sonuncu olduk Haftaya notamızı hemen sildirelim ilk 3 e girerek meleklerimmm size güveniyorum
Bu 2 haftalık deneme süresi bu ilk kilonun gitmesi için kuzum .Tüm ödemler gidince listeye giriyorsun amaç bu zaten sen istikralı oldukça uyarılarımızı dikkate aldıkça hiç korkma
Yine gidecek şüphen olmasın
Çok geçmiş olsun meleğimm nasıl bir cesarettir bir daha annenin babanın yüzüne nasıl bakacak alan kişiRabbim kalbi kötü insanlardan uzak tutsun hepimizi
Yok kuzum pastahane sınavını başarılı bir taktikle atlatmışsın oraya dalsaydın elimden çekeceğin vardıEl açması gözleme pastahane poğaçalarından daha masun afiyetolsun leydime de yeğenimede
Akşam da gayet güzel dengelemişsin suyunu da yeterli içtiysen gayet güzel bence.Bugün ekstrem bir durumdu kabul ama kahvaltılarını ihmal etme leydim
Bülbülüme ilaveten lütfen kahvaltına yeşillik salata ekle tatlım akşamları ise et ve türevleri yersen mutlaka salata ekle ki sindirimin hızlansın kuzum kahve şekersiz diye umuyorumPirinç pilavı sanırım ama miktar gayet makul yine de bulguru tercih etmeye çalış canım zayıflama döneminde Su miktarını yazmamışsın
Aynen kuzum 5,5 saatte 1050 ad oldu bugünmisafir gelmeseydi daha da fazla olurdu kesin Yarın tiffany ve koşu bandımla da biraz hasret gidereyim ilave olarak
afiyet olsun canım sende benim gibi sabah yeşillik tüketmeyenlerdensin sanırım.Günün menüsünu yazayim ben eksigim fazlam varsa düzeltin bi zahmet :)'
Sabah: 1 yumurta 1 dlm ekmek 2 bardak cay
ögle: yarim tabak kisir bol salata ayran
ara: 1 seftali + kahve
aksam: tavuk sote 2 kasik pilav
İyi akşamlar meleklerimmmm genel sıralama listeleirmizi yaptım geldimMalesef sonuncu olduk Haftaya notamızı hemen sildirelim ilk 3 e girerek meleklerimmm size güveniyorum
Bu 2 haftalık deneme süresi bu ilk kilonun gitmesi için kuzum .Tüm ödemler gidince listeye giriyorsun amaç bu zaten sen istikralı oldukça uyarılarımızı dikkate aldıkça hiç korkma
Çok geçmiş olsun meleğimm nasıl bir cesarettir bir daha annenin babanın yüzüne nasıl bakacak alan kişiRabbim kalbi kötü insanlardan uzak tutsun hepimizi
Yok kuzum pastahane sınavını başarılı bir taktikle atlatmışsın oraya dalsaydın elimden çekeceğin vardıEl açması gözleme pastahane poğaçalarından daha masun afiyetolsun leydime de yeğenimede
Akşam da gayet güzel dengelemişsin suyunu da yeterli içtiysen gayet güzel bence.Bugün ekstrem bir durumdu kabul ama kahvaltılarını ihmal etme leydim
Bülbülüme ilaveten lütfen kahvaltına yeşillik salata ekle tatlım akşamları ise et ve türevleri yersen mutlaka salata ekle ki sindirimin hızlansın kuzum kahve şekersiz diye umuyorumPirinç pilavı sanırım ama miktar gayet makul yine de bulguru tercih etmeye çalış canım zayıflama döneminde Su miktarını yazmamışsın
Aynen kuzum 5,5 saatte 1050 ad oldu bugünmisafir gelmeseydi daha da fazla olurdu kesin Yarın tiffany ve koşu bandımla da biraz hasret gidereyim ilave olarak
amin canım hepimize güzel bir hafta sonu olsun inşallahİyi geceler herkese. Ailenizle güzel hafta sonları geçirirsiniz inşallah
Kaç gündür giremiyorum kk ya kusura bakmayın lütfenbayram sonrası misafirlerdi temizlikti dersti anca oluyor. Herkes tatillerden dönmüş sanırım 140 mesaj okudum Maşallah sizee
afiyet olsun canımCuma günkü menüm
Sabah:
Menemen
Domates salatalık peynir zeytin dalından bir avuç erik
Ara:
Sütlü türk kahvesi
Akşam:
Keşli cevizli erişte
Çullama
Salata
Spor: Yoga 100 mekik(anca bu kadar oldu)
Su:2.5 litre
Cuma günükü menüm
Sabah, önce elma ve yeşilçay
3 yumurtanın beyazı
1 buçuk kaşık lor
3 dilim tam buğday ekmeği
Salatalık domates
Ara
1 maden suyu 3 kaysı 1 türk kahvesi
Öğlen
3 kaşık zeytinyağlı bamya
2 dilim börek( öğünümde peynir vardı bende onun yerine yedim )
1 kase yoğurtlu buğday çorbası salatalık domates
Ara
1 top dondurma
Akşam
4 kaşık bamya
2 kase yoğurtlu buğday çorbası
Ara yok
Dün sanırım 2 bardak su içitim
saol canim :)Selvos88 canım annelere çok geçmiş olsun dün aceleden yazamadım
Canlarına birşey olmasında gerisi yerine gelir tatlım
azcik kacmis cislarCuma günükü menüm
3 yumurtanın beyazı
1 buçuk kaşık lor
Salatalık domates
Ara
Öğlen
Ara
1 top dondurma
Akşam
4 kaşık bamya
Ara yok
dert etme balim zamanla kaynasir tanisirsiz :)Kızlar kusura bakmayın geçmişe vakkit bulamıyorum ama merak etmiyorum zannedilmesin hem sizi tanımak hemde uyguladığınız diyeti bilmek çok istiyorum son birkaç sayfaya bakabiliyorumbunu için fırsatları zorluyaçığıma inanın
eline saglik deryam gunaydinnn :)
gunaydin canimmgunaydın canlarr
tebrikler deryamm
süt bünye işi sanırım canım saydıgın seyleri hep tüketsemde sütüm az hala az yani..tabi süt olsun diye yemege saldırmıyorum bulgur et falan varsa menüde onları tüketiyorum..dogumdan sonra hiç iştahım yok ama hamilelikte gözü dönmüş gibiydim.. bunca kilo nasıl verilecek bilmiyorum ama kesin verilecek :)Bence boool su,dereotu,rezene...benim emzirme tecrübem pek yok 1 ay sütümü sağdım, gerçekten yemek yemedim stresten aklıma gelmiyordu kahvaltımı anca gece yatarken ediyorum oda azıcık ve ekmekle,bu yazdıklarımla durdum aşırı sütüm vardı sende bunların yanına Karatay öğünleri koyarak halledersin bence
syn kaptanım hoşbuldum :) diger topikten kimler var burda bi neslihanı bide cecoyu gördüm :)Slm meleklerimmmmm tüm geçmişi okumadan dalmayayım dedim bugün getirdiğimiz sebzeleri ayıklayıp kış için hazırlamakla geçtio yüzden geç kaldım şekerler
Gurur duymak en büyük hakkın ne mutlu sana balım tebrik ederim paşamızı ilerde birçok başarılarına şahit olacağımıza eminim
Meleğimm bence gayet güzel durmuş elbise bacaklarında da abartılacak kadar yok inan 8 haftada 5 kilo rahat rahat verirsin üzülme spora asılman şart tabii zaten karatay yapınca 5 kilo versen daha fazla vermiş gibi görüneceksin bitanem
Cimcimeler de sen de güle güle kullanın yeni saçınızı cecommmm
İyi tatiller meleğimmmm sorun değil tatlım sen gönlünce dinlen eğlen dönünce görüşürüz kuzum
Bu metabolik balans diyetini @berilceee yapıyordu sanırım selvoşum çok güzel kilo verdi bence sorun yok sonucu şimdiden merak ediyorum karatayla benzeşmesi ayrıca güzel zaten
Bazı bünyeler de sonuç alınamıyor kuzum üzme kendini 3, takımdan bir arkadaşımızda verememişti hiç
Bpyamasına boyuyorumda balım nedense ne renge boyarsam boyayaım hep siyah oluyor
İşte budur meleğimmmmSen kararlı olduktan sonra kilolar pes edecek emin ol
Kim yiyorki prensesimmmm
Prensesim ileride zaten istesende istemesende boyayacaksın o yüzden şimdi doğallığının tadını çıkar bence ben 28 yaşında boyamıştım istemeye istemeye beyazları koparınca çoğaldı tabiii mecbuır kaldım
sadece 100 gr gelmiş meleğim eminim yarın güzel bir sonuç gelecek
Harikasın selvoşum istikrarla devammmm
Gördüm gördüm cecommmmmaşallah sana çok yakışmış bitanemmm
Hoşgeldin efserimmmmmm
Sorma kuzum ben de almışım malesef 2,5 kilo10 günde ne ara geldi anlamadım düzen değiştirmek yaramıyor hakikatennn Bir de tatlı su beni fena şişiriyor gittiğimiz yerde de tatlı su içiliyor doğal sanırım en büyük etken o
O sofraları tahmin edebiliyorum efserimmmmmm
Hoşgeldin bitanemmm elbette katılabilirsin takımımıza zaten çoğunu tanıyorsun diğer topikten ayrıca hepimiz genelde karatay yapıyoruz
Börülce salatasını görünce yazayım dedim selvoşum börülce salatasına közlenmiş patlıcan ve sarımsaklı yoğurt ekleyip dene yeni favorimmmm
Sevgili adaşım tatilinin güzel geçmesine çok sevindimmm eminim tartı döndüğünde eksi gösterecektir
Kendi tartınımı diyetisyenin tartısınımı baz alacaksın efserimmm
Aynen meleğimmmm hepimiz şöyle bir silkinelimmmm
Allah rahmet eylesin bitanemmm mekanı cennet olsun anneanneciğinin birşey olduğu belliydi kuzum.Sen burayı düşünme bir şekilde hallederiz bitanem rabbim hepinize sabır versin
Haftaya dek karatayla devam o zaman selvoşummm sağlık olsun
Hoşgeldin bitanemmmm.Başınız sağolsun kuzum halanın da teyzenin de mekanı cennet olsun inş .Zamansız ölüm hakikaten çok acı insan sevdiklerine yakıştıramıyorBiz bir aileyiz kuzum ne demek daraltmış olabilirim acılarımızı da sevinçlerimizide paylaşıyoruz kuzucum.Kilo konusunu dert etme hep birlikte toparlanacağız tatlım
İyi tatiller balımmmm
Oh nihayet meleğimmm koşturmaktan canın çıkmıştıEn azından kendi işini yapar rahatlarsın
Sağlık olsun tatlım üzme kendini bu iki hafta genelimizi yaktı birlikte toparlayacağız kuzum.
Slm meleğimmmmm ohhh tatilleri yaptın döndünnnn sefan olsun kuzummmm
Yarın listeye giriyorsun o zaman tatlımmm
Elbette beklemeye gerek yokkkooo enişteye maşallah kendi tuttuğu balıklarla besliyor seni Şimdiden afiyetolsun tatlımm maşallah gözleirme inanamadım birden su 2 lt bitmiş 3 olacak bu ne güzel değişim meleğimmmm
Tatlım ben genelde kahvaltıda yeşilçay hibisküs ve biberiye içiyorum dönüşümlü olarak uzun süre tek bir tanesini denemediğim için ne desem yalan olur fakat bunların yağ yakıcı etkisi olduğunu hepimiz biliyoruz
Kuru üzümü kansılzık için verdi sanırım efserim diyetisyenin dalak ciğer haftada 2 kez yemeye çalış bitanem pancarın çıkmasına var daha pancar çıksa bol bol yerdin
Lavaş fazla mı kaçmış sanki meleğim
Hoşbuldummm meleğimmmmmm aynen tatlımmmmm
Genel olarak listen hakikaten güzel ama şu ekmekleri görünce hem de 3 dilimmmnedense sadece bunu kabullenemiyorum ama makresim gibi sen de diyetisyen listeleriyle çok güzel veriyorsunuz o y üzden listeye uyarsan hedefe istikrarla ulaşacaksın meleğim
Hoşbuldum selvoşummmm
6 Yaş fazla gösteriyor metabolizma yaşın tatlım kilolar gidince otomatikman düşecek sıkma canını
Merhaba Edacımmm Hoşbuldum tatlımmelbette takımda yerin hazır kuzum.Allah bağışlasın prensesimizi bir an önce gelmekle en güzelini yapmışsın tatlım emzirme avantajın da var buraya menü yazmak bile insanı freenliyor Adaşımmm nikini değiştirdi kuzum
Kolay gelsin tatlımmm yarın olsun bakalım bitanemmm
Kaldı 17 günün kuzummm ayran detoksumu yoksa normal çorbamı seabaharın listesini yapabilirsin istersen
Hoşbuldum meleğimmmmm
Elmalı ödem çayımı deryam
3 litre su
3 tane elma (kabuklariyla 4-5 bolunecek)
1 tane limon (4-5 bolunecek)
1 tane cubuk tarcin
1 tatli kasigi tane karabiber
1 tatli kasigi tane karanfil
Tenceye koyup 1 tasim kaynatilacak cok degil
Soguyunca suzup dolaba koyulacak
SABAH = 1 Sb
AKSAM = 1 Sb Yemeklerden sonra icilecek
Bir arkadaşımız aldı Edacım ama diğer karatay kitaplarından farkı yokmuş karar senin tatlım .Bol bol yeşillik ve su sütünün tek çaresi kuzum
Afiyetolsun Efserimmm müthiş görünüyor
Hoşgeldinnn leydimmmmKarataya dönmekle en güzelini yapmışsın yeğenim sağlıklı beslensin içerde korkma bitanem ilk dönemlerde dikkat edersen vermen mümkün free takımda takibe alalım seni ayrıca barbimin topiğinde de mutlaka olmalısınn Rabbim yeğenimizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş
Sorma meleğimmmm resmen savaş başladı şehitlerimizin mekanı cennet olsun rabbim sabır versin.
Ehliyetini almakla en güzelini yaparsın kuzum hazır şu an çalışmıyorken çok iyi düşünmüşsün
Hızlı giden hızlı geliyor deryammm o yüzden patır patır gitmesinn
Menün süper efserimmmm ekmekleri görmeyeyim artıkHakikaten başlaman bile büyük başarı zamanla sayının artacağına eminim
Yessss geldimmmmm
Oyyyy kıymetlimiz için herşeye değer aklın a bile getirme kuzum inşallah sağlıkla doğacak yeğenim
Aynenn leydim her ne kadar özet geçsemde kuyruk uzadıııı
Evet aynen oyleyim hic sevmem sabah.. Ama genelde cok severimafiyet olsun canım sende benim gibi sabah yeşillik tüketmeyenlerdensin sanırım.
Hosbuldum canim tsk ederim. Suan acikcasi az yemeye onem veriyorum biraz alisayim diye ekmegi falan azaltmaya calisiyorum.. Alistiktan sonra karatay dusunuyorum. Suyu nasil olcuyorsunuz? yani bardak hesabi mi yapiyorsunuz ben aklima estikce iciyorum ama hesabini tutmuyorum. Spor daha bisey yapmaya baslamadim oglum evde yaz tatilinde fazla spor yapamiyorum suan ama leslie yapmaya baslayacam aksamlari hic yoktan iyidir diye dusunuyorum.İyi tatiller canım benim. Sen bulursun bir zamanını. Sabit kaldığın içinde üzülme tatilde o temiz havada yakarsın her şeyi.
Günaydınnn
Meraba canım hoşgeldinnn. Spor olmayınca sıkıntı oluyor bazen hemde senin gibi baya kilo verdikten sonra kilo azlaştıkca daha zor oluyor malesef.
Oyyy ne su öyle. Yazın ben bazen 4 litreyi buluyorum da kendime yavaş diyorum. Daha çok artır suyunu lütfenn. Hele şu yaz günlerinde sağlığın için yap bunu.
Hoşgeldin canımm. Tilki döne dolaşa kürpçü dükkanına gelirmiş. Seninle ben o hesap resmen.
Ayy kuzum çok geçmiş olsun ya.
Bizimde geçen sene öyle gitmişti altınlar. Yine ramazan bayramıydı annem zekatları çıkartamadım diye ayırmış bayramda geliceklerden bir kaçına vericekti köyden. Altınlarının yanına koymuş. Tam geldiler aradık aradık yok altınlarda paralarda. Anladık ama inanamadık gece herkes gidince her tarafı aramıştık. Sonra bir kaç ay sonra annem falcıya gitmişti bunun için değilde öylesine. Kadın kimin aldığını falan söylemişti. Ama ondan sonra allah iki katını verdi hiç beklemediğimiz yerden allaha şükür.
Ohh afiyet olsun. Yarasın yeğenime.
Afiyet olsun canım. Hoşgeldin aramızaaa. İlk gün için gayet güzel menün. Karatay yapmaya karar verdiysen bende yardımcı olabilirim her zaman. Bir de menülerine spor yapıp yapmadığını ayrıca suyuda eklersen on numara beş yıldız olur.
Ooo kaptanım afiyet olsunn. Senin menülerini özlemiştim. Hep paylaş böyle bize de motive oluyor.
Evet biraz kaçtı sanırımsaol canim :)
azcik kacmis cislar
dert etme balim zamanla kaynasir tanisirsiz :)
eline saglik deryam gunaydinnn :)
gunaydin canimm
Ben zaten kilo için içmek istemiyorum çünkü öyle yada böyle kilo verilebiliniyor
Ama sağlık acısından içmeliyim bunun farkındayım ama yaz günü 3 bardak suyu zor içiyorum
Cuma günükü menüm
3 yumurtanın beyazı
1 buçuk kaşık lor
Salatalık domates
Ara
Öğlen
Ara
1 top dondurma
Akşam
4 kaşık bamya
Ara yok
Kızlar kusura bakmayın geçmişe vakkit bulamıyorum ama merak etmiyorum zannedilmesin hem sizi tanımak hemde uyguladığınız diyeti bilmek çok istiyorum son birkaç sayfaya bakabiliyorumbunu için fırsatları zorluyaçığıma inanın
Evet aynen oyleyim hic sevmem sabah.. Ama genelde cok severim
Hosbuldum canim tsk ederim. Suan acikcasi az yemeye onem veriyorum biraz alisayim diye ekmegi falan azaltmaya calisiyorum.. Alistiktan sonra karatay dusunuyorum. Suyu nasil olcuyorsunuz? yani bardak hesabi mi yapiyorsunuz ben aklima estikce iciyorum ama hesabini tutmuyorum. Spor daha bisey yapmaya baslamadim oglum evde yaz tatilinde fazla spor yapamiyorum suan ama leslie yapmaya baslayacam aksamlari hic yoktan iyidir diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?