Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben zaten kilo için içmek istemiyorum çünkü öyle yada böyle kilo verilebiliniyor
Ama sağlık acısından içmeliyim bunun farkındayım ama yaz günü 3 bardak suyu zor içiyorum

Cuma günükü menüm
Sabah, önce elma ve yeşilçay
3 yumurtanın beyazı
1 buçuk kaşık lor
3 dilim tam buğday ekmeği
Salatalık domates
Ara
1 maden suyu 3 kaysı 1 türk kahvesi
Öğlen
3 kaşık zeytinyağlı bamya
2 dilim börek ( öğünümde peynir vardı bende onun yerine yedim )
1 kase yoğurtlu buğday çorbası salatalık domates
Ara
1 top dondurma
Akşam
4 kaşık bamya
2 kase yoğurtlu buğday çorbası
Ara yok
Dün sanırım 2 bardak su içitim

vaayyyyy kaptanım 1050 ip atlasam 1 ay kendime gelemem gibi. süpersiinnn menüye de bayıldım...

Günün menüsünu yazayim ben eksigim fazlam varsa düzeltin bi zahmet :)'
Sabah: 1 yumurta 1 dlm ekmek 2 bardak cay
ögle: yarim tabak kisir bol salata ayran
ara: 1 seftali + kahve
aksam: tavuk sote 2 kasik pilav
afiyet olsun canım sende benim gibi sabah yeşillik tüketmeyenlerdensin sanırım.

inşallah haftaya ilk üçteyiz kaptanım

amin canım hepimize güzel bir hafta sonu olsun inşallah

afiyet olsun canım

afiyet olsun efserim

gelelim benim menüye

sabah 2 yumurta, domates, semizotu ve maydanozla yapılmış salata, peynir, zeytin, 2 ceviz 5 badem yeşil çay

öğle : 1 kase kuru fasulye

akşam: 1 kase kuru fasulye ve tirit (ekmeğindende 1 çatal aldım)

su : 3,3 litre
spor : yok çünkü banyo ve wc leri ovdum zaten saat 23 olmuştu yorgunluktan yapamadım
inşallah pazartesi sabah yürüyüşlerine başlıycam

Selvos88 canım annelere çok geçmiş olsun dün aceleden yazamadım
Canlarına birşey olmasında gerisi yerine gelir tatlım
saol canim :)

azcik kacmis cislar

dert etme balim zamanla kaynasir tanisirsiz :)

selam kızlar günaydınlar herkeseee
sabah kahveleri benden olsun...
eline saglik deryam gunaydinnn :)

gunaydın canlarr

tebrikler deryamm

gunaydin canimm

süt bünye işi sanırım canım saydıgın seyleri hep tüketsemde sütüm az hala az yani..tabi süt olsun diye yemege saldırmıyorum bulgur et falan varsa menüde onları tüketiyorum..dogumdan sonra hiç iştahım yok ama hamilelikte gözü dönmüş gibiydim.. bunca kilo nasıl verilecek bilmiyorum ama kesin verilecek :)

syn kaptanım hoşbuldum :) diger topikten kimler var burda bi neslihanı bide cecoyu gördüm :)
işe nerden başlayalım pazartesiden itibaren menü yazmakla mı..?

afiyet olsun canım sende benim gibi sabah yeşillik tüketmeyenlerdensin sanırım.
Evet aynen oyleyim hic sevmem sabah.. Ama genelde cok severim
Hosbuldum canim tsk ederim. Suan acikcasi az yemeye onem veriyorum biraz alisayim diye ekmegi falan azaltmaya calisiyorum.. Alistiktan sonra karatay dusunuyorum. Suyu nasil olcuyorsunuz? yani bardak hesabi mi yapiyorsunuz ben aklima estikce iciyorum ama hesabini tutmuyorum. Spor daha bisey yapmaya baslamadim oglum evde yaz tatilinde fazla spor yapamiyorum suan ama leslie yapmaya baslayacam aksamlari hic yoktan iyidir diye dusunuyorum.

Teşekkür ederiim kaptanım Suyu bu aralar resmen cozuttum 4 lt.'ye yakın içiyorum Denizli çooook sıcak gündüz buharlaşıyorum sanki o yüzden eşimin ailesinin deyimiyle "kova gibi bardak" elimde durmadan su içiyorum Hal böyle olunca günün yarısı tuvalette geçiyor o da ayrı tabii Bir de egzersizi de yazmamışım, her akşam Çamlık Parkında eşimle yürüyoruz en az yarım saat

Ben zaten kilo için içmek istemiyorum çünkü öyle yada böyle kilo verilebiliniyor
Ama sağlık acısından içmeliyim bunun farkındayım ama yaz günü 3 bardak suyu zor içiyorum

Haklısın kuzum. Önüne şişeyi yada sürahiyi koy mutlaka önünde dursun beynin onun sinyalini alır. Aklına geldikçe içmeyi denersen unutursun.

Afiyet olsun kuzum. Benim bugünkü menü gibi azıcık kaçmış ucundan. Börekti dondurmaydı ohh yaramasın

Arada zaman bulduğunda geliceksin buraya inanıyorum canım benim. Herkesin bazen böyle yoğun zamanları oluyor.

İnşallah hayırlısı olur. Ekmeği yavaş yavaş azaltırsın inanıyorum ben sana. İlk akşam sonra öğle diye diye zamanla bir bakmışsın ekmeksizliğe alışmışsın. Yazın ben yemekleri hazırlıyorum da masaya annem neden ekmek koymuyorsun diye kızıyor.
Suyu bardak olarak ölçüyorum. Büyük su bardağım var yaklaşık 250 ml. 15 bardak falan içiyorum sanırım.
Leslie, jillian, zumba, yoga evde güzel spor oluyor. Ya da sabah yürüyüşlerini hiç bir şeye değişmem

Aksam yemeklerinde yemiyorum aslinda pilav falan oluyor genelde ama onuda azaltmaliyim. Suan tatildeyim ogle sorun olmuyor ama okula geri donunce ogle ne yapacagimi bilmiyorum. Sicak yemek falan yok sandvic falan satiliyor bende normalde ya onu aliyorum yada evden peynir, ekmek, meyve vs. goturuyorum.Hep karbo yani ne yapsam ki bilemedim Cok haklisin bende sabah yuruyuslerini cok severim suan yetistiremiyorum pztesi onada baslayacam. Gunluk 1 saat yuruyus super olur benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…