Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy bide tanıdık ne kadar Üzücü tabiki

Diyetisyenin maden suyunu vermekteki amacı enerji versin diyemi efser?
Ilk defa diyet listesinde maden suyu gördümde:) bende yaz geldi geleli güne onla baslıyorum:)

Inş canım bütün amacımız o gidecek fazlalıklar

Tebrikler kızlar
Haftaya hepinizin verdiğini (1,600) inş ben veririm

Su için bütün yolları deniyeceğim
dün sadece börek kaçtıdondurma diyet listemde var diyetisyen 2 seçenek verdi meyveli yulaflı yoğurt yada dondurma ben dondurmayı derçih ettigim icin dondurma yiyorum malum sıcak
Diyetisyenin maden suyunu vermekteki amacı enerji versin diyemi efser?
Ilk defa diyet listesinde maden suyu gördümde:) bende yaz geldi geleli güne onla baslıyorum:)

Canım benim diger diyet listelerimde vermişti ama niçin verdigini bilmiyorum , 5 agustos randevüm senin için sorarım ben minarel eksikliğini tamamlamak için zannediyorum

iyi akşamlar güzellerim bugün diyete ve spora odaklı bir gün geçirdim ama şuan birazcık bitap haldeyim. çünkü dün yaptığım ayrobik nedeniyle tabi ipinde etkisi vardır bacaklarım hamlamıştı az birazda belimde ağrım vardı ben bugün onları umursamadım yapabildiğim kadar yaptım spor en son yürüyüş dönüşü sağ baldırıma bişeyler oldu sertleşti fena ağrımaya başladı umarım yarına geçer üstüne basamıyorum
afiyet olsun kaptancıkım suya tarçın nasıl oluyor daha içilebilir kılıyorsa bende deneyim. taze börülce salatasını izmirdeyken annemde yapmıştı bayıldım önüme çekip koca bir tabak yemiştimburda pek bulamıyorum ama tazesini gelirsede çok pahalı oluyor
melek ablam benim başarıcaz tabiki senin bu desteğin olduktan sonra ayran detoksuna bugün başladım ablacım hiç zorlanmadım birazcık midemi ağrıttı okadar umarım güzel bi sonuç verir bana. bugün aç karnına tartılmayı unuttum kahvaltıdan sonra tartıldım 84,5 di bakalım yarın ne çıkıcak

Cuma günkü menüm

Sabah:
Menemen
Domates salatalık peynir zeytin dalından bir avuç erik

Ara:
Sütlü türk kahvesi

Akşam:
Keşli cevizli erişte
Çullama
Salata

Spor: Yoga 100 mekik(anca bu kadar oldu)
Su:2.5 litre
afiyet olsun tatlım merak ettimde keş ve çullama nedir

Bugunku menum
Sabah: kozlenmis biberli peynir salatasi
Ogle: 2 bardak ayran+ 1 domates
Aksam: kabak salatasi+ 3 dilim hellim

4 litre su+3 kupa bitkicay
Jilian level-1
afiyet olsun ablacım menün süper ama keşke öğlen domates olmasaydı daha çok leptin çalışırdı
afiyet olsun ablam onca temizlik spor yerine geçmiştir zaten
tatlım okul başlamadan evvel karataya başlar bünyeni buna alıştırırsan öğlen yemeğine ihtiyaç duymazsın. eğer yumurtayla bir sorunun yoksa sabah 2 yumurtalı cevizli bol yeşillikli bir karatay kahvaltısı seni çok uzun süre tutar okulda ayran satılıyordur acıkır gibi olursan ayran içersin yada çantanda çiğ badem veya ceviz tarzı şeyler bulundurabilirsin
Çıktım geri geldim :) facede gördüm bizim 'Tırtıl karısına napmış'
Eki Görüntüle 1590331

gelelim bugünkü menüme
sabah 9:30-10:00 arası: karatay kahvaltısı
12 den 8 e kadar 2 saatte bir kase ayran çorbası ( yarım kilo yoğurt 4 er kaşık bulgur, yeşil mercimek, nohut ve iki salatalıkla yaptım üzerinede biraz nane serptim)
su:2,9 litre ama yatmadan en az 500 ml daha içerim sanırım ayran susatıyor beni ilk defa su içmede sorun yaşamadım
spor: 25 dk egzersiz, 100 ip, 45 dk yürüyüş

Canim ben sabah 6:30 da cikiyorum aksam 17-18 gibi geliyorum mesafe uzak oldugu icin 2 saatimde yolda gidiyor.. Bu kadar saat ac kalamam acikcasi.. Sabahlari zaten ya hizlica kellogs k gibi bisey yiyorum ya yemiyorum oglene kadar ac duruyorum.. O yuzden ogle yemegi benim icin gunun en onemli ogunu haline geliyor

Afiyet olsun canimAyran corbasi nefismis bende denemeliyim

Canım bence kilo almamızın en büyük nedeni kahvaltı etmemiz inan bana Karatay la gram açlık hissetmedim ben 3. Gün tamamen adapte oldum tek problemim nefsimi kontrol edemiyorum hele ki karatay kahvaltı ları müthiş. Ben hazırlayıp iş yerime götürüyorum çok yavaş verdim ama nedeni akşsm işten grç çıkıp yemek yemem.

Canim cok erken gittigim icin midem almiyor fazla yemeyi ve yumurta falan haslayamiyorum zamanim yok acikcasi. Okula baslamadan alisirim insallah rutin haline gelirse yaparim insallah

Ayy bide tanıdık ne kadar Üzücü tabiki
evet babam en cok buna uzuluyor

Bide ev icin birikimmiş kesin biliyolardır cok oldugunu
bilen bi kac kisi vardi onlardan biri ama gozunle gormedigin icin soramiosun

Çıktım geri geldim :) facede gördüm bizim 'Tırtıl karısına napmış'
Eki Görüntüle 1590331
ise yarasa keske

tarcini cubuk halde atiosun siseye ben hep yapiyorum suyun tadida guzel oluyor kuzum. Oglen cok aciktim domateslerde babamin bahcesinden mis gibiydi

Bugün kaçamaksız güzel bir gündü
menüm
sabah yeşilçay ve elma
2 kaşık lor
3 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık
ara maden suyu 4 kaysı ve türk kahvesi
öglen
3 kaşık bamya
2 kaşık bugur pilavı
1 kase cacık
ara 1 top dondurma
akşam
İzmir köftesi yaptım
3 köftesi 4 ince dilim patatesini yedim
yanında 1 kase buğdaylı yogurtlu çorba
salata
Ara canım istemedi
su 4 bardak içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…