- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
Ayy bide tanıdık ne kadar Üzücü tabikiannemin tum altinlari gitmis kuzum oyle uyurken falan eve girme olayi degil deryam bayramda misafir kalabaliginda tanidik biri goturmus dun araba bozulunca annem bi kac altin bozduralim demis oyle ortaya cikti olay bayramin 1. Gunu hepsi duruyordu. Yabanci biri degil o yuzden cok uzuldu annemler
hahah cok guzel
saol canim amin :)
saol canim
ayy bu daha guzelmis
saol kuzum seninde bi suru madalyalarin olur insallah
saol canim
Bide ev icin birikimmiş kesin biliyolardır cok oldugunuBulbul-e Bismil Annemler ev alicakti kuzum birikim yapiyorlardi gitti hepsi
@Sweetdimple utanmasi olan bi insan bunu yapmazki kaptanim
@senasevval bizde defalarca her yeri aradik yok gitti
Diyetisyenin maden suyunu vermekteki amacı enerji versin diyemi efser?Cuma günükü menüm
Sabah, önce elma ve yeşilçay
3 yumurtanın beyazı
1 buçuk kaşık lor
3 dilim tam buğday ekmeği
Salatalık domates
Ara
1 maden suyu 3 kaysı 1 türk kahvesi
Öğlen
3 kaşık zeytinyağlı bamya
2 dilim börek( öğünümde peynir vardı bende onun yerine yedim )
1 kase yoğurtlu buğday çorbası salatalık domates
Ara
1 top dondurma
Akşam
4 kaşık bamya
2 kase yoğurtlu buğday çorbası
Ara yok
Dün sanırım 2 bardak su içitim
Inş canım bütün amacımız o gidecek fazlalıklarsüt bünye işi sanırım canım saydıgın seyleri hep tüketsemde sütüm az hala az yani..tabi süt olsun diye yemege saldırmıyorum bulgur et falan varsa menüde onları tüketiyorum..dogumdan sonra hiç iştahım yok ama hamilelikte gözü dönmüş gibiydim.. bunca kilo nasıl verilecek bilmiyorum ama kesin verilecek :)
Tebrikler kızlarTakım İçi İlk 3
-45derya45(79,8/78,9/0,9 /%0,38
-selvos88(77,8/77,3 /0,5 /% 0,32
-kaldi2sene(71 / 70,8/ 0,2/% 0,14
Tebrikler meleklerimm
45derya45 Haziran Ayı %2 Kilo Verme Tablosundan almış olduğun sarı kartın silindi bitanem
Su için bütün yolları deniyeceğimHaklısın kuzum. Önüne şişeyi yada sürahiyi koy mutlaka önünde dursun beynin onun sinyalini alır. Aklına geldikçe içmeyi denersen unutursun.
Afiyet olsun kuzum. Benim bugünkü menü gibi azıcık kaçmış ucundan. Börekti dondurmaydı ohh yaramasın
Arada zaman bulduğunda geliceksin buraya inanıyorum canım benim. Herkesin bazen böyle yoğun zamanları oluyor.
İnşallah hayırlısı olur. Ekmeği yavaş yavaş azaltırsın inanıyorum ben sana. İlk akşam sonra öğle diye diye zamanla bir bakmışsın ekmeksizliğe alışmışsın. Yazın ben yemekleri hazırlıyorum da masaya annem neden ekmek koymuyorsun diye kızıyor.
Suyu bardak olarak ölçüyorum. Büyük su bardağım var yaklaşık 250 ml. 15 bardak falan içiyorum sanırım.
Leslie, jillian, zumba, yoga evde güzel spor oluyor. Ya da sabah yürüyüşlerini hiç bir şeye değişmem
Diyetisyenin maden suyunu vermekteki amacı enerji versin diyemi efser?
Ilk defa diyet listesinde maden suyu gördümde:) bende yaz geldi geleli güne onla baslıyorum:)
afiyet olsun kaptancıkım suya tarçın nasıl oluyor daha içilebilir kılıyorsa bende deneyim. taze börülce salatasını izmirdeyken annemde yapmıştı bayıldım önüme çekip koca bir tabak yemiştimmEnüM
sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu
KAHVALTI.09,00
lor peynirli cevizli salata
1 yumurta
1 fincan biberiye
1 dilim karpuz
ÖĞLE:14,00
yarım şeftalili tarçınlı kefir
AKŞAM:18,30
yoğurtlu közlenmiş patlıcan ve taze börülce salatası
Spor
1050 ad ip atlama
Sıvı
1 fincan türk kahvesi
2,5 lt tarçınlı limonlu su şimdilik
Üzülme meleğimm her inişin çıkışı var elbetBayram tatil derken genel olarak tüm takımlar da düşüş var sıkma canını önemli olan sizlerin motivasyonu sizler kilo verin nota almayalım benim için bu yeterli birlikte başaracağız.
Ayran detoksunu yaparsan iyi olur meleğim yakında yapmadın nasılsa tatil dönüşü güzel moral olur senin için
afiyet olsun tatlım merak ettimde keş ve çullama nedirCuma günkü menüm
Sabah:
Menemen
Domates salatalık peynir zeytin dalından bir avuç erik
Ara:
Sütlü türk kahvesi
Akşam:
Keşli cevizli erişte
Çullama
Salata
Spor: Yoga 100 mekik(anca bu kadar oldu)
Su:2.5 litre
afiyet olsun ablacım menün süper ama keşke öğlen domates olmasaydı daha çok leptin çalışırdıBugunku menum
Sabah: kozlenmis biberli peynir salatasi
Ogle: 2 bardak ayran+ 1 domates
Aksam: kabak salatasi+ 3 dilim hellim
4 litre su+3 kupa bitkicay
Jilian level-1
afiyet olsun ablam onca temizlik spor yerine geçmiştir zatengelelim benim menüye
sabah 2 yumurta, domates, semizotu ve maydanozla yapılmış salata, peynir, zeytin, 2 ceviz 5 badem yeşil çay
öğle : 1 kase kuru fasulye
akşam: 1 kase kuru fasulye ve tirit (ekmeğindende 1 çatal aldım)
su : 3,3 litre
spor : yok çünkü banyo ve wc leri ovdum zaten saat 23 olmuştu yorgunluktan yapamadım
inşallah pazartesi sabah yürüyüşlerine başlıycam
tatlım okul başlamadan evvel karataya başlar bünyeni buna alıştırırsan öğlen yemeğine ihtiyaç duymazsın. eğer yumurtayla bir sorunun yoksa sabah 2 yumurtalı cevizli bol yeşillikli bir karatay kahvaltısı seni çok uzun süre tutar okulda ayran satılıyordur acıkır gibi olursan ayran içersin yada çantanda çiğ badem veya ceviz tarzı şeyler bulundurabilirsinAksam yemeklerinde yemiyorum aslinda pilav falan oluyor genelde ama onuda azaltmaliyim. Suan tatildeyim ogle sorun olmuyor ama okula geri donunce ogle ne yapacagimi bilmiyorum. Sicak yemek falan yok sandvic falan satiliyor bende normalde ya onu aliyorum yada evden peynir, ekmek, meyve vs. goturuyorum.Hep karbo yani ne yapsam ki bilemedimCok haklisin bende sabah yuruyuslerini cok severim suan yetistiremiyorum pztesi onada baslayacam. Gunluk 1 saat yuruyus super olur benim icin
Hahaha bundan bende istiyorummm kalcalara özellikle :))
Canim ben sabah 6:30 da cikiyorum aksam 17-18 gibi geliyorum mesafe uzak oldugu icin 2 saatimde yolda gidiyor.. Bu kadar saat ac kalamam acikcasi.. Sabahlari zaten ya hizlica kellogs k gibi bisey yiyorum ya yemiyorum oglene kadar ac duruyorum.. O yuzden ogle yemegi benim icin gunun en onemli ogunu haline geliyoriyi akşamlar güzellerim bugün diyete ve spora odaklı bir gün geçirdim ama şuan birazcık bitap haldeyim. çünkü dün yaptığım ayrobik nedeniyle tabi ipinde etkisi vardır bacaklarım hamlamıştı az birazda belimde ağrım vardı ben bugün onları umursamadım yapabildiğim kadar yaptım spor en son yürüyüş dönüşü sağ baldırıma bişeyler oldu sertleşti fena ağrımaya başladı umarım yarına geçer üstüne basamıyorum
afiyet olsun kaptancıkım suya tarçın nasıl oluyor daha içilebilir kılıyorsa bende deneyim. taze börülce salatasını izmirdeyken annemde yapmıştı bayıldım önüme çekip koca bir tabak yemiştimburda pek bulamıyorum ama tazesini gelirsede çok pahalı oluyor
melek ablam benim başarıcaz tabiki senin bu desteğin olduktan sonra ayran detoksuna bugün başladım ablacım hiç zorlanmadım birazcık midemi ağrıttı okadar umarım güzel bi sonuç verir bana. bugün aç karnına tartılmayı unuttum kahvaltıdan sonra tartıldım 84,5 di bakalım yarın ne çıkıcak
afiyet olsun tatlım merak ettimde keş ve çullama nedir
afiyet olsun ablacım menün süper ama keşke öğlen domates olmasaydı daha çok leptin çalışırdı
afiyet olsun ablam onca temizlik spor yerine geçmiştir zaten
tatlım okul başlamadan evvel karataya başlar bünyeni buna alıştırırsan öğlen yemeğine ihtiyaç duymazsın. eğer yumurtayla bir sorunun yoksa sabah 2 yumurtalı cevizli bol yeşillikli bir karatay kahvaltısı seni çok uzun süre tutar okulda ayran satılıyordur acıkır gibi olursan ayran içersin yada çantanda çiğ badem veya ceviz tarzı şeyler bulundurabilirsin
Afiyet olsun canimgelelim bugünkü menüme
sabah 9:30-10:00 arası: karatay kahvaltısı
12 den 8 e kadar 2 saatte bir kase ayran çorbası ( yarım kilo yoğurt 4 er kaşık bulgur, yeşil mercimek, nohut ve iki salatalıkla yaptım üzerinede biraz nane serptim)
su:2,9 litre ama yatmadan en az 500 ml daha içerim sanırım ayran susatıyor beni ilk defa su içmede sorun yaşamadım
spor: 25 dk egzersiz, 100 ip, 45 dk yürüyüş
Canim ben sabah 6:30 da cikiyorum aksam 17-18 gibi geliyorum mesafe uzak oldugu icin 2 saatimde yolda gidiyor.. Bu kadar saat ac kalamam acikcasi.. Sabahlari zaten ya hizlica kellogs k gibi bisey yiyorum ya yemiyorum oglene kadar ac duruyorum.. O yuzden ogle yemegi benim icin gunun en onemli ogunu haline geliyor
Canim cok erken gittigim icin midem almiyor fazla yemeyi ve yumurta falan haslayamiyorum zamanim yok acikcasi. Okula baslamadan alisirim insallah rutin haline gelirse yaparim insallahCanım bence kilo almamızın en büyük nedeni kahvaltı etmemiz inan bana Karatay la gram açlık hissetmedim ben 3. Gün tamamen adapte oldum tek problemim nefsimi kontrol edemiyorum hele ki karatay kahvaltı ları müthiş. Ben hazırlayıp iş yerime götürüyorum çok yavaş verdim ama nedeni akşsm işten grç çıkıp yemek yemem.
evet babam en cok buna uzuluyorAyy bide tanıdık ne kadar Üzücü tabiki
bilen bi kac kisi vardi onlardan biri ama gozunle gormedigin icin soramiosunBide ev icin birikimmiş kesin biliyolardır cok oldugunu
ise yarasa keske
tarcini cubuk halde atiosun siseye ben hep yapiyorum suyun tadida guzel oluyor kuzum. Oglen cok aciktim domateslerde babamin bahcesinden mis gibiydigelelim bugünkü menüme
sabah 9:30-10:00 arası: karatay kahvaltısı
12 den 8 e kadar 2 saatte bir kase ayran çorbası ( yarım kilo yoğurt 4 er kaşık bulgur, yeşil mercimek, nohut ve iki salatalıkla yaptım üzerinede biraz nane serptim)
su:2,9 litre ama yatmadan en az 500 ml daha içerim sanırım ayran susatıyor beni ilk defa su içmede sorun yaşamadım
spor: 25 dk egzersiz, 100 ip, 45 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?