dune gore su artmis kuzumBugün kaçamaksız güzel bir gündü
menüm
sabah yeşilçay ve elma
2 kaşık lor
3 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık
ara maden suyu 4 kaysı ve türk kahvesi
öglen
3 kaşık bamya
2 kaşık bugur pilavı
1 kase cacık
ara 1 top dondurma
akşam
İzmir köftesi yaptım
3 köftesi 4 ince dilim patatesini yedim
yanında 1 kase buğdaylı yogurtlu çorba
salata
Ara canım istemedi
su 4 bardak içtim
Hosgeldin canim aramiza ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul etmen lazim oncelikleMerhabalar ben de katilmak istiyorum yarismaya nasil olur bu
Merhabalar ben de katilmak istiyorum yarismaya nasil olur bu
Gezinti oynatmalı gelmiş :)) hg cnm tatilde güzel gecmiş ohhhhSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Uykucu Oynakbaşı geldi
Felaket yorulmuşum daha yeni ancak uyandımŞükür evi gitmeden iyice temizlemiştim Eşimin halalarıda sağ olsun son gün kirli çamaşırlar götürme diyip bütün çamaşırlarımıda yıkadılar 2 - 3 parça beyazlardan kaldı yıkanmayan Artık bugün evde bir kaç parça çamaşır kalmıştı onlarla birlikte yıkarım olur biter
Biraz evvel tartıya çıktım ve 106.5 i gördüm tartıda ama hiç canım sıkılmadı çünkü yol yüzünden ödem oluştuğunu biliyorum ve inşallah hemen yarın 5de 5e başlayıp onuda fazlasısyla atar tekrar sahalara dönüyorum
Evlilik yıldönümümüz ayın 8inde ve kesinlikle o gün 99u görmüş olmak istiyorum
Tatilenasıl doymadıysam daha dönüş yolunda oturup evlilik yıldönümü için plan yaptım Eğer bir aksilik olmazsa çocukları Anneme bırakıp karı koca baş başa Maşukiyeye kaçalım diyoruz
Aslında çok uzak sayılmaz ( 140 km falan ) ve ben günü birlik gideriz diye düşünüyordum ama eşim gitmişken 1 gece kalalım eğer uygun bir yer bulursak dedi olmadı sabahtan gider akşam eve döneriz ve gece kendi evimizde baş başa kalırız
Daha güzel kilolar verebilmiş olsaydım ne güzel kendime şöyle güzel çicekli göğüsden itibaren bollaşan uzun elbiselerden alırım diyordum ama bakalım 20 gün içinde sıkı bir programla ilerlerde 1 beden daha ufalabilirsem kesinlikle almak istiyorum ( gerçi hayalimde o elbisehenüz hiç hiç bir yerde görmedim ama o tarz mutlaka vardır bir yerlerde )
Selvosun dediği gibi şartları kabul ettiğini beyan etmen yeterlisonrada bol bol bizlerle paylaşım yapıp kilolarla vedalaşmaya başla
Aramıza hoşgeldin o zaman
Aksam yemeklerinde yemiyorum aslinda pilav falan oluyor genelde ama onuda azaltmaliyim. Suan tatildeyim ogle sorun olmuyor ama okula geri donunce ogle ne yapacagimi bilmiyorum. Sicak yemek falan yok sandvic falan satiliyor bende normalde ya onu aliyorum yada evden peynir, ekmek, meyve vs. goturuyorum.Hep karbo yani ne yapsam ki bilemedimCok haklisin bende sabah yuruyuslerini cok severim suan yetistiremiyorum pztesi onada baslayacam. Gunluk 1 saat yuruyus super olur benim icin
Bu arada cok su iciyormussunben hayatta o kadar icemem 2 litre icebildigime sukrediyorum o da zorluyorum baya kendimi icmek icin
Su için bütün yolları deniyeceğim
dün sadece börek kaçtıdondurma diyet listemde var diyetisyen 2 seçenek verdi meyveli yulaflı yoğurt yada dondurma ben dondurmayı derçih ettigim icin dondurma yiyorum malum sıcak
Canım benim diger diyet listelerimde vermişti ama niçin verdigini bilmiyorum , 5 agustos randevüm senin için sorarım ben minarel eksikliğini tamamlamak için zannediyorum
Cumartesi menum
Sbh yarım elma maden suyu
Aksam sac kavurma ayran salata
1 Türk kahvesi 3 maden suyu
iyi akşamlar güzellerim bugün diyete ve spora odaklı bir gün geçirdim ama şuan birazcık bitap haldeyim. çünkü dün yaptığım ayrobik nedeniyle tabi ipinde etkisi vardır bacaklarım hamlamıştı az birazda belimde ağrım vardı ben bugün onları umursamadım yapabildiğim kadar yaptım spor en son yürüyüş dönüşü sağ baldırıma bişeyler oldu sertleşti fena ağrımaya başladı umarım yarına geçer üstüne basamıyorum
afiyet olsun kaptancıkım suya tarçın nasıl oluyor daha içilebilir kılıyorsa bende deneyim. taze börülce salatasını izmirdeyken annemde yapmıştı bayıldım önüme çekip koca bir tabak yemiştimburda pek bulamıyorum ama tazesini gelirsede çok pahalı oluyor
melek ablam benim başarıcaz tabiki senin bu desteğin olduktan sonra ayran detoksuna bugün başladım ablacım hiç zorlanmadım birazcık midemi ağrıttı okadar umarım güzel bi sonuç verir bana. bugün aç karnına tartılmayı unuttum kahvaltıdan sonra tartıldım 84,5 di bakalım yarın ne çıkıcak
afiyet olsun tatlım merak ettimde keş ve çullama nedir
afiyet olsun ablacım menün süper ama keşke öğlen domates olmasaydı daha çok leptin çalışırdı
afiyet olsun ablam onca temizlik spor yerine geçmiştir zaten
tatlım okul başlamadan evvel karataya başlar bünyeni buna alıştırırsan öğlen yemeğine ihtiyaç duymazsın. eğer yumurtayla bir sorunun yoksa sabah 2 yumurtalı cevizli bol yeşillikli bir karatay kahvaltısı seni çok uzun süre tutar okulda ayran satılıyordur acıkır gibi olursan ayran içersin yada çantanda çiğ badem veya ceviz tarzı şeyler bulundurabilirsin
aynen cnm... geldı kılolarİyi tatiller canım benim. Sen bulursun bir zamanını. Sabit kaldığın içinde üzülme tatilde o temiz havada yakarsın her şeyi.
Günaydınnn
Meraba canım hoşgeldinnn. Spor olmayınca sıkıntı oluyor bazen hemde senin gibi baya kilo verdikten sonra kilo azlaştıkca daha zor oluyor malesef.
Oyyy ne su öyle. Yazın ben bazen 4 litreyi buluyorum da kendime yavaş diyorum. Daha çok artır suyunu lütfenn. Hele şu yaz günlerinde sağlığın için yap bunu.
Hoşgeldin canımm. Tilki döne dolaşa kürpçü dükkanına gelirmiş. Seninle ben o hesap resmen.
Ayy kuzum çok geçmiş olsun ya.
Bizimde geçen sene öyle gitmişti altınlar. Yine ramazan bayramıydı annem zekatları çıkartamadım diye ayırmış bayramda geliceklerden bir kaçına vericekti köyden. Altınlarının yanına koymuş. Tam geldiler aradık aradık yok altınlarda paralarda. Anladık ama inanamadık gece herkes gidince her tarafı aramıştık. Sonra bir kaç ay sonra annem falcıya gitmişti bunun için değilde öylesine. Kadın kimin aldığını falan söylemişti. Ama ondan sonra allah iki katını verdi hiç beklemediğimiz yerden allaha şükür.
Ohh afiyet olsun. Yarasın yeğenime.
Afiyet olsun canım. Hoşgeldin aramızaaa. İlk gün için gayet güzel menün. Karatay yapmaya karar verdiysen bende yardımcı olabilirim her zaman. Bir de menülerine spor yapıp yapmadığını ayrıca suyuda eklersen on numara beş yıldız olur.
Ooo kaptanım afiyet olsunn. Senin menülerini özlemiştim. Hep paylaş böyle bize de motive oluyor.
bende sızlerı coookkkk ozledım kuzummmmiyi akşamlar güzeller
teşekkür ederim ablacım not ettim. yarın çarşıya çıkıp tamamlayacağım eksiklerimi
hoş geldin tatlımmmözlettin kendini buralara
her yarım saatte ip miiiivalla abla ben yapsam onu daha 2. saatte yerden toplarsınız beni maşallah benim kaptanıma . bende 100 ip atlamaya çalışıyorum günlük birde yüryüşümü aksatmasam tam olcak. bir de ablacım ben hafta sonu ayran detoksu yapayım diyorum hem vücudumdaki ödem gitsin hem regl şişkinliğinden kurtulayım sen ne dersin bu konuda
onlardan biride benim hatta ekmeği bırakmamak için direnmiş bari akşamları ekmek yerine bulgur yiyeyim felanda demiştim ama şimdi öyle rahatımki hiç aklıma gelmiyor. hatta geçenlerde tüm gün dışardaydık mecbur dışardan yemek zorunda kaldım döner söyledik lavaşları yokmuş o ekmeği çiğneyene kadar yoruldum alışmışım ağzıma attığımı hop yutmaya ekmeği çiğnemek zoruma gitti
aaay ablam benim ya bunu okuyunca bir kahkaha atmışım annem şaşırdı noluyor orda diyor
aferin ona maşallah 2-3 yudumda bırakabiliyorsa kuzucuk annesinin kızı tabi
çok geçmiş olsun selvoşum cana gelceğine mala gelsin sağlık olsun. ama tabi en kötüsüde tanıdığın götürmesi insanın kafasını kurcalar durur o mu bu mu diye ve tabi güvenini de zedeler bizim başımıza da gelmişti benzeri anneanneciğimin bebekken bize yaptığı ne kadar künye küpe altın varsa götürmüşlerdi
bence hiç sıkma canını güzel annecik yavruşuna vitamin olsun inşşş çok abartı değilki
afiyet olsun tatlım mümkün olduğunca ara öğün yapmamaya çalışıyoruz ki zayıflama hormonuna çalışacak vakit kalsın ama eğer aralarda acıkır gibi olursak hemen maden suyu, türk kahvesi yada en büyük silahımız ayranla geçiştiriyoruz. zayıflama döneminde meyvedende uzak durmak gerekiyor ama onu bende beceremiyorum. eğer yiyceksekte sabah kahvaltı yerine bir porsiyon tüketebiliriz ve mutlaka meyvemizi tarçınla yiyoruz, yanınada süt veya yoğurt ekliyoruz
kaptanım hb ınan ozledıgıı bılıyordum ama bu kadar da ozledıgımı bılmıyordum
Bitanem 41 yaşında bir ablan olarak bugüne dek tüm diyetleri denedim sağlıklı ve kalıcı olarak kilo vermek ve kaliteli bir yaşam sürdürmek istiyorsan mutlaka karatay sağlıklı beslenmesini uygulamanı tavsiye ederim canım
http://woto.com/oneriler
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://woto.com/karatay-menusu
http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri
http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi
http://woto.com/gida-takviyeleri
Bu linkleri inceleyebilirsin bitanemm fakat Canan Karatayın kitaplarını alırsan daha sağlıklı olur kuzum.Bunun yanında spor şart tabiii şimdilik yürüyüşle başlarsın.Ayrıca raw( çiğ beslenme ) de mğthiş fakat uygulama açısından biraz sıkıntılı çünkü hayvansal gıdalardan vazgeçmek zor ama yarı raw yapabilirsin
oooooo hoşgeldin meleğimmmm özlettin kendini kuzummm
Hiç merak etme seni de barbimin topiğine transfer edecğiz rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?