ammann kotu olmasın da stabiline de razıyızbayağı bi nazlı sanırım, rabbim gönlüne göre versin inşallah canım herşeyin bi zamanı vardır mutlak...
yok bi sıkıntı bakalım durum stabil
günaydınnnn..
Gunaydin canim hosgeldin :)günaydınnnn..
İnsallah deryamm kolay gelsinnnselam kızlar yoğun koşturmacalı bir hafta sonundan sonra yine masada biriken tüm evraklarla beraber sizede merhaba. bu hafta hepimiz için güzel geçsin inşallah..
Gunaydin kizlar biraz gec oldu ama ancak firsat buldum :) yeni hafta hepimize bol eksili olur insallah
Biraz moralim bozuk aslinda bugun metabolizma yasim 38 misesiminde 32 esim zaten 31 yasinda. . 3 aydir diyet yaptigimi soyleyince m. Balans oncesi detoksa gerek gormedi doktor yarin sabah basliuoruz insallah 77.1 ciktim doktorun tartisinda
Sen kac yasindasin deryam.. Ayy biraz bozuldum ama doktor hep boyle kalmaz dedi bakalimahhhh benimde öyle canım 42 43 mü ne çıkmıştı
insallah canim.. Dis agrisi cok kotu gecmis olsun kuzumTünaydin kizlar dün buralar hep sessizdi pazar keyfiniz iyi gecti sanirim
Benim disim cok agriyor gece uyku uyuyamadim
Yeni bir hafta basliyor umarim hepimize guzel gelir bu hafta
Sen kac yasindasin deryam.. Ayy biraz bozuldum ama doktor hep boyle kalmaz dedi bakalim
insallah canim.. Dis agrisi cok kotu gecmis olsun kuzum
Dunku menum
Sabah: karatay+ ceyrek simit
Oglen: yok cunku kahvaltiyi 10.30 da yaptik
Aksam: iki dilim tepsi kebabi+ salata + yogurt
3 litre su+ 1 litre odem cayi
Spor yok dun jilian dinlenme gunumdu
Kizlar masala cayini bilen varmi? Aktardan eksklerimi tamamlayip aksam denicem
11 yas farkedermi ya sinir oldum gicik oldu34 yaşındayım canım ben
jilian cok iyi gidiyor deryam gobek bolgesi ozellikle cok sıkılasti kizlar demisti 5 gunde bile farkediyor dieafiyet olsun canım nasıl gidiyor jillian
bende tvde gordum yazdim bi denicemhiç duymadım ben kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?