Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tünaydin kizlar dün buralar hep sessizdi pazar keyfiniz iyi gecti sanirim
Benim disim cok agriyor gece uyku uyuyamadim
Yeni bir hafta basliyor umarim hepimize guzel gelir bu hafta

Çok geçmiş olsun diş ağrsı berbat birşeydir
Umarım en kısa zamanda kurtulursun

11 yas farkedermi ya sinir oldum gicik oldu bende 27 yasindayim

jilian cok iyi gidiyor deryam gobek bolgesi ozellikle cok sıkılasti kizlar demisti 5 gunde bile farkediyor die

bende tvde gordum yazdim bi denicem

hadi ya bende başlamak istiyorum dedim ama akşam 100 ipi zor atladım onu nasıl yaparım bilmem.
bende kilo verdikçe belim inceliyo ama yan simitler olduğu gibi duruyo sinir oldum akşam aynaya bakınca acil bişeyler yapmam lazım artık. bundan sonrası sporsuz olmıycak belli

bi dene canim sporsuz olmuyor haklisin

Hb cnm sende hoşgeldın
hb canimm

bende şuan aynı şeyi düşünüyorum nurumm.. araştırayım yarına karar verip gidip yazılıcam kafama yatarsa 1 ay gitsem o alışkanlığı edinirim gibi geliyor.
bende ılk etapta 1 aylık yazılıcam
suan cok ıyı bır spor salonu zıncırlerı yenı bır sube acıyor 75 tl kampanya fıyatı

suan cok ıyı bır spor salonu zıncırlerı yenı bır sube acıyor 75 tl kampanya fıyatı

iyiymiş bende bana yürüme mesafesinde 15 dk da ordayım hem extradan yürümüş olurum belediyenin var yeni spor kompleksi onu araştırıyorum

öğrendim 80 tl imiş. haftanın 7 günü istediğin saatte gelebilirsin dedi kafamda deli sorularrrrr

iyiymiş bende bana yürüme mesafesinde 15 dk da ordayım hem extradan yürümüş olurum belediyenin var yeni spor kompleksi onu araştırıyorum
benı dusundururen sey evıme uzak olması evımın yakınlarında yok
otobusle 40 dk e bıde ısten cıkıp spor salonuna gıdıcem bılemıyorum

ammann bre deryalar suan clup tarzı muzıklerı dınlıyorum kulaklıkla... bır ıstek geldı kı sorma ben gozumu karartıp yazılıcam sanırım

Offff bende sanki. eşimi beraber gitmeye razı etmeye çabaladım ama olmuyo.. bende aynı ne hikmetse bu azim varken değerlendireyim diyom..

Offff bende sanki. eşimi beraber gitmeye razı etmeye çabaladım ama olmuyo.. bende aynı ne hikmetse bu azim varken değerlendireyim diyom..
benımkıde gelmıyo.. ayrıca gıtmeme de karsıydı.. o yokken kadın dogumcumu kafaladım konustu onunla sımdı gıt dıyo bu kezde ben tereddutteyım.. yazılıcam yaaaa şişman geldık şişman gitmeyek

yürüyemem ben yapamam ben diyip duruyo sinirimi zıplattı. gitmemem bişey demiyoda ben vakitten sıkıntılıyım.

Çok geçmiş olsun diş ağrsı berbat birşeydir
Umarım en kısa zamanda kurtulursun
Cok tsk ederim.. Disciye gittim kanal tedavisi yaptilar iki seans daha gitmem lazimmis.. anestezinin etkisi yavas yavas gidiyor daha bisey yemedim tum gun, cok acim umarim yiyebilirim biseyler

iyi akşamlar güzellerim
Afiyet olsun canimAyran corbasi nefismis bende denemeliyim
mutlaka dene canım en kolay detoks bu bence

Cumartesi menum
Sbh yarım elma maden suyu
Aksam sac kavurma ayran salata
1 Türk kahvesi 3 maden suyu
ablam nasıl durdun yarım elmayla akşama kadar
hımm öğrenmiş oldum belki denerim bir gün
hoşgeldin balım çok sevindim + sız dönmene ben maalesef sporumu aksatmamama rağmen aldım tatlılar bitirdi beni

Gunaydin kizlar biraz gec oldu ama ancak firsat buldum :) yeni hafta hepimize bol eksili olur insallah
amiiin
Tünaydin kizlar dün buralar hep sessizdi pazar keyfiniz iyi gecti sanirim
Benim disim cok agriyor gece uyku uyuyamadim
Yeni bir hafta basliyor umarim hepimize guzel gelir bu hafta
çok geçmiş olsun canım fena eder diş ağrısı tez zamanda geçer inş

spor salonuna yazılsam mıııı yazılmasam mmıııı bılemedım
bence yazıl tatlım belki dahada motive eder seni aksatmadan gidersin

benim haftasonu ayran detoksum yalan oldu cumartesi başarıyla yaptım ama midem çok ağrıdı pazarda ağrı devam edince dayanamadım haşladığım bakliyatlarımı buzluğa atıp süt içtim en iyi o geliyor çünkü. aa bu arada pazar sabah tartıldım 900 gr götürmüş bir günlük detoks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…