- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
spor salonuna yazılsam mıııı yazılmasam mmıııı bılemedım
yanı ben üşengeç bir insanım itiraf edeyim.. belkı spor salonu olursa gıder mıyım yapar mıyım kı
iyiymiş bende bana yürüme mesafesinde 15 dk da ordayım hem extradan yürümüş olurum belediyenin var yeni spor kompleksi onu araştırıyorum
Cok tsk ederim.. Disciye gittim kanal tedavisi yaptilar iki seans daha gitmem lazimmis.. anestezinin etkisi yavas yavas gidiyor daha bisey yemedim tum gun, cok acim umarim yiyebilirim biseyler
hepinize iyi geceler
arkadaşlar,kaptanım merhabalar
an itibarı ile istanbuldayım.
samsundan bayramın 3.günü ailemle beraber karadeniz turuna çıktık.bir hafta içerisinde ordu, giresun, gümüşhane, trabzon,rize ve son durak ayder sonra tekrar samsuna dönüp istanbula yola çıktım. şu anda ailemin yanındayım.
tam bir hafta boyunca uğradığım her noktanın meşhur şeylerinden yedim ve kilo almadan geri geldim.sanırım dağ bayır çok yürüdük bi yandan yedik bi yandan gezdik yaktık heralde.
menü bildirimlerime başlıycam artık.
artık buralardayım.
900 gr iyiymis kuzum benim toplam o kadar bile gitmemistibenim haftasonu ayran detoksum yalan olducumartesi başarıyla yaptım ama midem çok ağrıdı pazarda ağrı devam edince dayanamadım haşladığım bakliyatlarımı buzluğa atıp süt içtim en iyi o geliyor çünkü. aa bu arada pazar sabah tartıldım 900 gr götürmüş bir günlük detoks
Hemde nasil bi agri rabbim beterlerinden korusun. Dogum sancisi bile bu kadar agritmiyor desem yeridirÇok geçmiş olsundiş ağrsı berbat birşeydir
Umarım en kısa zamanda kurtulursun
Cok gecmis olsun iyi yapmissin detoksu birakmakla. 900 gr cok iyiymis umarim kalici olarak giderlerbenim haftasonu ayran detoksum yalan olducumartesi başarıyla yaptım ama midem çok ağrıdı pazarda ağrı devam edince dayanamadım haşladığım bakliyatlarımı buzluğa atıp süt içtim en iyi o geliyor çünkü. aa bu arada pazar sabah tartıldım 900 gr götürmüş bir günlük detoks
Bir suru masaraf cikariyor valla disler en kotusude hazirliksiz olarak yakaliyor agrilar insani. Insallah durumun el verene kadar hic bi agri hissetmezsinSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ben geldimmm
Öğlen kızın Öğretmenine gittim tabi hava resmen kaynadığı için giderken minibüse bindik ( gerçi onda daha beter terledim ama en azından 10 dakikada vardım gittiğimiz yere )
Sağ olsun bir sürü hazırlık yapmış geliyoruz diye
Küçük kızımla yaşıt kızı vardı biride 2 yaş büyük ve çok güzel anlaştılar
Bol bol sohbet ettik ve tabiki ikramlardan yedim abartmadan ( 2 ufak parça börek, biraz patates salatası birazda çerkez tavuğutabi dönüşte havada serinlediği için kızlarla yürüyerek döndük 2 km yolu yani yediklerimi kesinlikle yaktım )
Şu anda karnım aç olmadığı için tabiki akşam yemeğide yemedim ve şimdi bitkisel çayımı içiyorum ( onu içtiğimde felaket tıkanıyorum Allahtan)
İlerleyen saatlerdede şekersiz Türk kahvemi içerim inşallah
Canım bence imkanın varsa kesinlikle yazıl derimbende hatta araştırıcağım bize yakın yerleri bakalım belediyeninkimi daha uygun yoksa bu çivarlarda olanlarmı hani yürüyerek gidebileceğim bir yer olsun istiyorum üstelik kızımda bana eşlik edecek eğer yaşı sorun olmazsa olmadı mecbur doğum gününü bekleyeceğiz
Emin ol ilk bir iki gün zevkle gidiyor insan sonra başlıyor şeytan dürtmeye amann boşver diye ama orada bir iki bayanla dostluk kurup sohbet edince ben hep sabırsızlanırdım saatim gelsede gitsem diyeBir kaç gün sonra insanlar saat konusunda bile anlaşıyor aynı anda gidip buluşmak için spor salonunda
Canım eğer imkanın varsa belediye kompleksini tercih et hem özellere nazaran fiyatlar daha uygun hemde ücretli gidince hocalar tek tek bile ilgileniyor
Canım evde ayranın varsa iç en azından ağzındaki uyuşukluk geçmesede sıkıntı olmaz biraz açlığın giderilir
( uyuşukluk geçene kadar yeme demelerinin sebebi hem dolgunun donması hemde uyuşukluk yüzünden kazayla dilini ısırmaman)
Çok çok geçmiş olsun tekrar
Benimde aslında yapılacak çok dişim var ama maşallah 1.5 - 2 Milyarı bulur diyince doktor biraz ertelemek zorunda kaldımçocukların ihtiyaçlarından şimdide bana sıra gelmiyor Tabi sabah akşam fırçalıyorum daha beter olmasında ağrı yapmasın diye
canım ben de sizi özledim.Oyyy balım ben kaçırmışım bunu. tatilinin güzel geçişine de kilo almadan dönüşünede çok sevindim...
özlendin
aynen cnm... geldı kılolar
Biraz moralim bozuk aslinda bugun metabolizma yasim 38 misesiminde 32 esim zaten 31 yasinda. . 3 aydir diyet yaptigimi soyleyince m. Balans oncesi detoksa gerek gormedi doktor yarin sabah basliuoruz insallah 77.1 ciktim doktorun tartisinda
cumartesi menüm
sabah : karatay kahvaltısı + kiraz saplı çay (maalesef hazır çay işyerinde başka imkanım yok hiç içmemektense bunu tercih ettim )
öğlen : yeşil mercimek ve ayran
akşam : ızgara köfte ve salata bir bardak ayran
spor 50 ip atlama, 10 squat
su 2 litre + bi maden suyu
pazar menüm
sabah : kuruyemişsiz karatay kahvaltısı 10,30 gibi
öğle :bir tabak mantı (annemde gün vardı kendimiz sıkmıştık ev yapımıydı kendimi kandırıyorum biliyorum ) çiğ köfte çay
akşam : yok tabi ki
veee cezamı kendim kestim
40 dk yürüyüş ve hemen arkasından 20 dk alışveriş için tempolu bi koşturma eve gelince
20 squat,
20*2 plank
12 squat 15 sn plank
45 sn Wall sit
100 ip atlama
gece yatmadan 15 sn daha plank
su : sayamadım ama 2 litre kesin + 1 şişe maden suyu
Dunku menum
Sabah: karatay+ ceyrek simit
Oglen: yok cunku kahvaltiyi 10.30 da yaptik
Aksam: iki dilim tepsi kebabi+ salata + yogurt
3 litre su+ 1 litre odem cayi
Spor yok dun jilian dinlenme gunumdu
Cok tsk ederim.. Disciye gittim kanal tedavisi yaptilar iki seans daha gitmem lazimmis.. anestezinin etkisi yavas yavas gidiyor daha bisey yemedim tum gun, cok acim umarim yiyebilirim biseyler
benim haftasonu ayran detoksum yalan olducumartesi başarıyla yaptım ama midem çok ağrıdı pazarda ağrı devam edince dayanamadım haşladığım bakliyatlarımı buzluğa atıp süt içtim en iyi o geliyor çünkü. aa bu arada pazar sabah tartıldım 900 gr götürmüş bir günlük detoks
Sizden ogrenecegim cok sey var gercekten iyi ki burdayimbunu uygulamaya calisacam. kahve delisiyim zaten bol bol icerim artik
Güzeldi prensesim teşekkürler umarım senin de güzel geçmiştirİyi geceler herkese. Ailenizle güzel hafta sonları geçirirsiniz inşallah
Kaç gündür giremiyorum kk ya kusura bakmayın lütfenbayram sonrası misafirlerdi temizlikti dersti anca oluyor. Herkes tatillerden dönmüş sanırım 140 mesaj okudum Maşallah sizee
Cuma günkü menüm
Sabah:
Menemen
Domates salatalık peynir zeytin dalından bir avuç erik
Ara:
Sütlü türk kahvesi
Akşam:
Keşli cevizli erişte
Çullama
Salata
Spor: Yoga 100 mekik(anca bu kadar oldu)
Su:2.5 litre
Evet kuzum babam aklima geldikce basim agriyor diyor cunku eve gelenler hep en yakinlarimiz
aynen deryam
harika menu kaptanim. Her yarim saatte ip atlayinca faydasi oluyormu?
menun guzel kuzum
Bulbul-e Bismil Annemler ev alicakti kuzum birikim yapiyorlardi gitti hepsi
Sweetdimple utanmasi olan bi insan bunu yapmazki kaptanim
senasevval bizde defalarca her yeri aradik yok gitti
Bugunku menum
Sabah: kozlenmis biberli peynir salatasi
Ogle: 2 bardak ayran+ 1 domates
Aksam: kabak salatasi+ 3 dilim hellim
4 litre su+3 kupa bitkicay
Jilian level-1
Cuma günükü menüm
Sabah, önce elma ve yeşilçay
3 yumurtanın beyazı
1 buçuk kaşık lor
3 dilim tam buğday ekmeği
Salatalık domates
Ara
1 maden suyu 3 kaysı 1 türk kahvesi
Öğlen
3 kaşık zeytinyağlı bamya
2 dilim börek( öğünümde peynir vardı bende onun yerine yedim )
1 kase yoğurtlu buğday çorbası salatalık domates
Ara
1 top dondurma
Akşam
4 kaşık bamya
2 kase yoğurtlu buğday çorbası
Ara yok
Dün sanırım 2 bardak su içitim
Kızlar kusura bakmayın geçmişe vakkit bulamıyorum ama merak etmiyorum zannedilmesin hem sizi tanımak hemde uyguladığınız diyeti bilmek çok istiyorum son birkaç sayfaya bakabiliyorumbunu için fırsatları zorluyaçığıma inanın
vaayyyyy kaptanım 1050 ip atlasam 1 ay kendime gelemem gibi. süpersiinnn menüye de bayıldım...
gelelim benim menüye
sabah 2 yumurta, domates, semizotu ve maydanozla yapılmış salata, peynir, zeytin, 2 ceviz 5 badem yeşil çay
öğle : 1 kase kuru fasulye
akşam: 1 kase kuru fasulye ve tirit (ekmeğindende 1 çatal aldım)
su : 3,3 litre
spor : yok çünkü banyo ve wc leri ovdum zaten saat 23 olmuştu yorgunluktan yapamadım
inşallah pazartesi sabah yürüyüşlerine başlıycam
süt bünye işi sanırım canım saydıgın seyleri hep tüketsemde sütüm az hala az yani..tabi süt olsun diye yemege saldırmıyorum bulgur et falan varsa menüde onları tüketiyorum..dogumdan sonra hiç iştahım yok ama hamilelikte gözü dönmüş gibiydim.. bunca kilo nasıl verilecek bilmiyorum ama kesin verilecek :)
syn kaptanım hoşbuldum :) diger topikten kimler var burda bi neslihanı bide cecoyu gördüm :)
işe nerden başlayalım pazartesiden itibaren menü yazmakla mı..?
Evet aynen oyleyim hic sevmem sabah.. Ama genelde cok severim
Hosbuldum canim tsk ederim. Suan acikcasi az yemeye onem veriyorum biraz alisayim diye ekmegi falan azaltmaya calisiyorum.. Alistiktan sonra karatay dusunuyorum. Suyu nasil olcuyorsunuz? yani bardak hesabi mi yapiyorsunuz ben aklima estikce iciyorum ama hesabini tutmuyorum. Spor daha bisey yapmaya baslamadim oglum evde yaz tatilinde fazla spor yapamiyorum suan ama leslie yapmaya baslayacam aksamlari hic yoktan iyidir diye dusunuyorum.
Teşekkür ederiim kaptanımSuyu bu aralar resmen cozuttum 4 lt.'ye yakın içiyorum Denizli çooook sıcak gündüz buharlaşıyorum sanki o yüzden eşimin ailesinin deyimiyle "kova gibi bardak" elimde durmadan su içiyorum Hal böyle olunca günün yarısı tuvalette geçiyor o da ayrı tabii Bir de egzersizi de yazmamışım, her akşam Çamlık Parkında eşimle yürüyoruz en az yarım saat
Aksam yemeklerinde yemiyorum aslinda pilav falan oluyor genelde ama onuda azaltmaliyim. Suan tatildeyim ogle sorun olmuyor ama okula geri donunce ogle ne yapacagimi bilmiyorum. Sicak yemek falan yok sandvic falan satiliyor bende normalde ya onu aliyorum yada evden peynir, ekmek, meyve vs. goturuyorum.Hep karbo yani ne yapsam ki bilemedimCok haklisin bende sabah yuruyuslerini cok severim suan yetistiremiyorum pztesi onada baslayacam. Gunluk 1 saat yuruyus super olur benim icin
Diyetisyenin maden suyunu vermekteki amacı enerji versin diyemi efser?
Ilk defa diyet listesinde maden suyu gördümde:) bende yaz geldi geleli güne onla baslıyorum:)
Cuma menum
Sbh yarım elma maden suyu
Öglen bı kase soguk ayran corbası
Aksam yesil fasulye pilav( bu fazla oldu iki servis kasıgı)
1 Türk kahvesi,3 maden suyu
iyi akşamlar güzellerim bugün diyete ve spora odaklı bir gün geçirdim ama şuan birazcık bitap haldeyim. çünkü dün yaptığım ayrobik nedeniyle tabi ipinde etkisi vardır bacaklarım hamlamıştı az birazda belimde ağrım vardı ben bugün onları umursamadım yapabildiğim kadar yaptım spor en son yürüyüş dönüşü sağ baldırıma bişeyler oldu sertleşti fena ağrımaya başladı umarım yarına geçer üstüne basamıyorum
afiyet olsun kaptancıkım suya tarçın nasıl oluyor daha içilebilir kılıyorsa bende deneyim. taze börülce salatasını izmirdeyken annemde yapmıştı bayıldım önüme çekip koca bir tabak yemiştimburda pek bulamıyorum ama tazesini gelirsede çok pahalı oluyor
melek ablam benim başarıcaz tabiki senin bu desteğin olduktan sonra ayran detoksuna bugün başladım ablacım hiç zorlanmadım birazcık midemi ağrıttı okadar umarım güzel bi sonuç verir bana. bugün aç karnına tartılmayı unuttum kahvaltıdan sonra tartıldım 84,5 di bakalım yarın ne çıkıcak
afiyet olsun tatlım merak ettimde keş ve çullama nedir
afiyet olsun ablacım menün süper ama keşke öğlen domates olmasaydı daha çok leptin çalışırdı
afiyet olsun ablam onca temizlik spor yerine geçmiştir zaten
tatlım okul başlamadan evvel karataya başlar bünyeni buna alıştırırsan öğlen yemeğine ihtiyaç duymazsın. eğer yumurtayla bir sorunun yoksa sabah 2 yumurtalı cevizli bol yeşillikli bir karatay kahvaltısı seni çok uzun süre tutar okulda ayran satılıyordur acıkır gibi olursan ayran içersin yada çantanda çiğ badem veya ceviz tarzı şeyler bulundurabilirsin
gelelim bugünkü menüme
sabah 9:30-10:00 arası: karatay kahvaltısı
12 den 8 e kadar 2 saatte bir kase ayran çorbası ( yarım kilo yoğurt 4 er kaşık bulgur, yeşil mercimek, nohut ve iki salatalıkla yaptım üzerinede biraz nane serptim)
su:2,9 litre ama yatmadan en az 500 ml daha içerim sanırım ayran susatıyor beni ilk defa su içmede sorun yaşamadım
spor: 25 dk egzersiz, 100 ip, 45 dk yürüyüş
Canim ben sabah 6:30 da cikiyorum aksam 17-18 gibi geliyorum mesafe uzak oldugu icin 2 saatimde yolda gidiyor.. Bu kadar saat ac kalamam acikcasi.. Sabahlari zaten ya hizlica kellogs k gibi bisey yiyorum ya yemiyorum oglene kadar ac duruyorum.. O yuzden ogle yemegi benim icin gunun en onemli ogunu haline geliyor
Gunun menusu
Sabah: beyaz peynir salatalik ve 2 dlm tam bugday ekmegi
Ogle: Kahve + 2 incir
Ara: yarim paket susamli cubuk + 1 seftali tarcin
Aksam: Yayla corbasi + 2 kasik ali nazik + bol salata
Bugunku menum
Saabah: karatay
Ogle: patlican salatasi
Aksam: salata ve izgra tavuk
4 litre su+ maden suyu+ 1 kahve+ 1 odem cayi
Jilian level-1 + 1 mil leslie
Bugün kaçamaksız güzel bir gündü
menüm
sabah yeşilçay ve elma
2 kaşık lor
3 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık
ara maden suyu 4 kaysı ve türk kahvesi
öglen
3 kaşık bamya
2 kaşık bugur pilavı
1 kase cacık
ara 1 top dondurma
akşam
İzmir köftesi yaptım
3 köftesi 4 ince dilim patatesini yedim
yanında 1 kase buğdaylı yogurtlu çorba
salata
Ara canım istemedi
su 4 bardak içtim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Tatilci Oynakbaşı geldiiii
Tatilimiz bitti ve 2 saat evvel evimize geri döndük
Acıkçası şu bir hafta okadar güzel geçti ki dönmek bile istemedim evime
Akçay felaket sıcaktı ama nem hiç olmadığı için rahatsızlık vermedi şükür ama yinede eşim biraz etkilendi sıcaklardan ( öğlende pek bir yere cıkmadığımız halde hatta halamlar bu iyice kılçık seneye sen eşini bırak çocukları kap gel hem gelmişken dahada uzun kalırsın dediler)
Allah razı olsun çok hoş vakit geçirdim ve kavga dövüş zorla 2 - 3 kere bulaşık yıkamama izin verdilerDevamlı sen tatile geldin otur, git gez denizine gir diyip durdular
Gerçekten çok iyi geldi
Dönüşte eşimin kuzenide bizimle geldi hatta yarın bir sınavı var o sınavdan sonra 1 günlüğüne Bursaya gidip sonra 1 hafta bizde kalacak
Artık bir kaç gün kendimi toparlamam için yeterli sanırım ( çamaşır ve temizlik ) ondan sonra sıkı bir program hazırlıyorum kendime ve kızıma
Tatilde fazla kaçırmadım ama ne alemdeyim bilmiyorum acıkcası ( yarın sabah dananın kuyruğu kopar
ondan sonra hemen bir 5 de 5 yapıp sonrada karatayımsı beslenmeme dönüyorum Allahın izniyle)
Merhabalar ben de katilmak istiyorum yarismaya nasil olur bu
Meleğim cısların zamanı ve miktarı önemli kuzum erken yemişsin ve abartmadan yemişsin bence sorun yokMerhaba kızlar nasılsınız?? Herkese mutlu pazarlarrr
Dünkü menüm :
Sabah : peynirli yeşillikli omlet ile karatay kahvaltısı
Öğle : bir dilim el açması otlu börekyine başladım cıslara dayanamadım
Ara : 1/2 şeftali
Akşam : Izgara levrek , bollll roka salatası, bir parça tahin helva
Su : 3.5 lt
Spor : 40 dk. yürüyüş
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Uykucu Oynakbaşı geldi
Felaket yorulmuşum daha yeni ancak uyandımŞükür evi gitmeden iyice temizlemiştim Eşimin halalarıda sağ olsun son gün kirli çamaşırlar götürme diyip bütün çamaşırlarımıda yıkadılar 2 - 3 parça beyazlardan kaldı yıkanmayan Artık bugün evde bir kaç parça çamaşır kalmıştı onlarla birlikte yıkarım olur biter
Biraz evvel tartıya çıktım ve 106.5 i gördüm tartıda ama hiç canım sıkılmadı çünkü yol yüzünden ödem oluştuğunu biliyorum ve inşallah hemen yarın 5de 5e başlayıp onuda fazlasısyla atar tekrar sahalara dönüyorum
Evlilik yıldönümümüz ayın 8inde ve kesinlikle o gün 99u görmüş olmak istiyorum
Tatilenasıl doymadıysam daha dönüş yolunda oturup evlilik yıldönümü için plan yaptım Eğer bir aksilik olmazsa çocukları Anneme bırakıp karı koca baş başa Maşukiyeye kaçalım diyoruz
Aslında çok uzak sayılmaz ( 140 km falan ) ve ben günü birlik gideriz diye düşünüyordum ama eşim gitmişken 1 gece kalalım eğer uygun bir yer bulursak dedi olmadı sabahtan gider akşam eve döneriz ve gece kendi evimizde baş başa kalırız
Daha güzel kilolar verebilmiş olsaydım ne güzel kendime şöyle güzel çicekli göğüsden itibaren bollaşan uzun elbiselerden alırım diyordum ama bakalım 20 gün içinde sıkı bir programla ilerlerde 1 beden daha ufalabilirsem kesinlikle almak istiyorum ( gerçi hayalimde o elbisehenüz hiç hiç bir yerde görmedim ama o tarz mutlaka vardır bir yerlerde )
Selvosun dediği gibi şartları kabul ettiğini beyan etmen yeterlisonrada bol bol bizlerle paylaşım yapıp kilolarla vedalaşmaya başla
Aramıza hoşgeldin o zaman
Cumartesi menum
Sbh yarım elma maden suyu
Aksam sac kavurma ayran salata
1 Türk kahvesi 3 maden suyu
2 gün elma sonrası simitBugünkü menum
Sbh simit peynir zeytin
Aksam iskender salata
1 Türk kahvesi 1 adaçayı 3 maden suyu
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Şükür kavuşturana
Tatildönüşü olunca bugün doğal olarak çok işim vardı
Öğleden sonra biraz Anneme ve KVye uğradık sonrada 18:30 gibi eve geldim ve direk mutfağa giriştimHem akşamlık yemek hazırladım hemde Akçaydan gelirken bir köylüden aldığım 1 kasa Domatesi doğrayıp konservelik hazırladım ( arada tabiki yemeğimi yedim )
Tam 16 kg Domatesi soyup doğradım ve kaynattım
Şimdi yeni işim bitti ama bende bittim
Kışlık domateslerim hazır çok şükür
Tam 16 kavanoz domatesim kış için hazır hemde en organiğinden
Pazar günkü menüm
Sabah:
Menemen domates salatalık biber peynir zeytin
Akşam:
Ton balıklı salata
Spor:1 buçuk saat yürüyüş
Su:3 litre 1 maden suyu
hepinize iyi geceler
arkadaşlar,kaptanım merhabalar
an itibarı ile istanbuldayım.
samsundan bayramın 3.günü ailemle beraber karadeniz turuna çıktık.bir hafta içerisinde ordu, giresun, gümüşhane, trabzon,rize ve son durak ayder sonra tekrar samsuna dönüp istanbula yola çıktım. şu anda ailemin yanındayım.
tam bir hafta boyunca uğradığım her noktanın meşhur şeylerinden yedim ve kilo almadan geri geldim.sanırım dağ bayır çok yürüdük bi yandan yedik bi yandan gezdik yaktık heralde.
menü bildirimlerime başlıycam artık.
artık buralardayım.
kaptanım hb ınan ozledıgıı bılıyordum ama bu kadar da ozledıgımı bılmıyordum
Kizlarrrrrrr bu saatte kadar 1.5 litre suyumu içtim uzerinede sporumu bile yaptım
Eki Görüntüle 1591332
selam kızlar yoğun koşturmacalı bir hafta sonundan sonra yine masada biriken tüm evraklarla beraber sizede merhaba. bu hafta hepimiz için güzel geçsin inşallah..
Gunaydin kizlar biraz gec oldu ama ancak firsat buldum :) yeni hafta hepimize bol eksili olur insallah
Biraz moralim bozuk aslinda bugun metabolizma yasim 38 misesiminde 32 esim zaten 31 yasinda. . 3 aydir diyet yaptigimi soyleyince m. Balans oncesi detoksa gerek gormedi doktor yarin sabah basliuoruz insallah 77.1 ciktim doktorun tartisinda
cumartesi menüm
sabah : karatay kahvaltısı + kiraz saplı çay (maalesef hazır çay işyerinde başka imkanım yok hiç içmemektense bunu tercih ettim )
öğlen : yeşil mercimek ve ayran
akşam : ızgara köfte ve salata bir bardak ayran
spor 50 ip atlama, 10 squat
su 2 litre + bi maden suyu
pazar menüm
sabah : kuruyemişsiz karatay kahvaltısı 10,30 gibi
öğle :bir tabak mantı (annemde gün vardı kendimiz sıkmıştık ev yapımıydı kendimi kandırıyorum biliyorum ) çiğ köfte çay
akşam : yok tabi ki
veee cezamı kendim kestim
40 dk yürüyüş ve hemen arkasından 20 dk alışveriş için tempolu bi koşturma eve gelince
20 squat,
20*2 plank
12 squat 15 sn plank
45 sn Wall sit
100 ip atlama
gece yatmadan 15 sn daha plank
su : sayamadım ama 2 litre kesin + 1 şişe maden suyu
Tünaydin kizlar dün buralar hep sessizdi pazar keyfiniz iyi gecti sanirim
Benim disim cok agriyor gece uyku uyuyamadim
Yeni bir hafta basliyor umarim hepimize guzel gelir bu hafta
Kizlar masala cayini bilen varmi? Aktardan eksklerimi tamamlayip aksam denicem
Dunku menum
Sabah: karatay+ ceyrek simit
Oglen: yok cunku kahvaltiyi 10.30 da yaptik
Aksam: iki dilim tepsi kebabi+ salata + yogurt
3 litre su+ 1 litre odem cayi
Spor yok dun jilian dinlenme gunumdu
yanı ben üşengeç bir insanım itiraf edeyim.. belkı spor salonu olursa gıder mıyım yapar mıyım kı
benımkıde gelmıyo.. ayrıca gıtmeme de karsıydı.. o yokken kadın dogumcumu kafaladım konustu onunlasımdı gıt dıyo bu kezde ben tereddutteyım.. yazılıcam yaaaa şişman geldık şişman gitmeyek
benim haftasonu ayran detoksum yalan olducumartesi başarıyla yaptım ama midem çok ağrıdı pazarda ağrı devam edince dayanamadım haşladığım bakliyatlarımı buzluğa atıp süt içtim en iyi o geliyor çünkü. aa bu arada pazar sabah tartıldım 900 gr götürmüş bir günlük detoks
pazar menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: bir bardak süt
ara: maden suyu
akşam: yarım bazlamaçooook canım istedi çok az tavuk haşlama
su: 3.2 lt
spor: 40 dk yürüyüş
pazartesi
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: bir bardak ayran
akşam: tavuk haşlama, bulgur pilavı
su: 1,7 lt ama en az 2,5a tamamlarım
Bugunku mnum
Sabah : eksiksiz karatay
Ogle: 3 kabak cicegi dolmasi+ salata
Aksam: biftek yogurt salata
4 litre su + 2 kupa bitki cayi
Jilian level1+ 30 dakika yuruyus
Hemde nasil bi agri rabbim beterlerinden korusun. Dogum sancisi bile bu kadar agritmiyor desem yeridir
Cok gecmis olsun iyi yapmissin detoksu birakmakla. 900 gr cok iyiymis umarim kalici olarak giderler
Dişinden dolayı yiyememen kötü olmuş tüm gün aç kalmışsın meleğimBugunun menusu
sabah ogle yok aksam salatayi bir parca pidenin icine koydum zorda olsa onu cignemeye calistim
sivi
1,5 litre su
1 kayisi cayi 3 bardak normal cay
spor yok agridan kivraninca hic bisi yapamadim
Kızlarrrrrrrr yine nerelere kayboldunuz
Gecenin son keyif kahvesini yapıyor kızımda banabir yandanda pattislerim haşlanıyor
Yarın ne güzel yan gel Osman yatarım diyordum ama gündüz kızkardeşim Kahve içmeye gelecekmiş akşamda eşimin amcası maç izlemeye gelecekmiş
Tabi sabahtan mecbur eşimin yengesinide arayıp nezaket icabı Yenge senide çaya bekliyorum demek zorundayım yoksa alınırgerçi eşim Amcam Yengemle gelmez dedi ama davet bekler o şimdi biliyorum huyunu
pazartesi menü
sabah karatay kahvaltısı
öğle 1 tabak yoğurtlu çoba
akşam zeytinyağlı fasulye,yoğurtlu çorba,1 küçük kase puding
spor yok henüz başlayamadım.yakında başlarım doğa yürüyüşü olmasada en azından aletlerle yapıcam.
3 lt su
bu nasıl sıcak allahım köyde üşüdüydük 1 hafta kalın montlarla oturdukgeceleri soba yaktık bi döndük ki nefes alınmıyo buralarda...eskiler ne iyi yaparmış yaylalara çıkmakla.serin, püfür püfür ,hayat var ya...
İyi geceler kızlar. Bugün annemle ilk caddede alışveriş yaptık sonra bankada işlerimizi hallettik sonrada pazara gittik. Ama ölüyorum resmen. Ayağımda topuklular 5 saat yürüdüm. Dünde dip köşe temizlik yapmıştım evde sabah yürüyüş alarmımı duymamışım bileöğlen 1 de kalktım bakalım bugün kaçta kalkabilciimm
Pazartesi günkü menüm
Sabah:
Kıymalı yumurta peynir zeytin domates salatalık
Ara:
İki top dondurma(1 buçuk aydır yemiyordum özlemişim)
Akşam:
Az baklalı yoğurtlu çorba(annem zorladı)
Alabalık ızgara
Salata
Spor:4 saat alışveriş
Su:3 litre 1 şişe maden suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?