Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Ben geldimmm

Öğlen kızın Öğretmenine gittim tabi hava resmen kaynadığı için giderken minibüse bindik ( gerçi onda daha beter terledim ama en azından 10 dakikada vardım gittiğimiz yere )
Sağ olsun bir sürü hazırlık yapmış geliyoruz diye
Küçük kızımla yaşıt kızı vardı biride 2 yaş büyük ve çok güzel anlaştılar
Bol bol sohbet ettik ve tabiki ikramlardan yedim abartmadan ( 2 ufak parça börek, biraz patates salatası birazda çerkez tavuğu tabi dönüşte havada serinlediği için kızlarla yürüyerek döndük 2 km yolu yani yediklerimi kesinlikle yaktım )

Şu anda karnım aç olmadığı için tabiki akşam yemeğide yemedim ve şimdi bitkisel çayımı içiyorum ( onu içtiğimde felaket tıkanıyorum Allahtan )
İlerleyen saatlerdede şekersiz Türk kahvemi içerim inşallah

spor salonuna yazılsam mıııı yazılmasam mmıııı bılemedım

Canım bence imkanın varsa kesinlikle yazıl derim bende hatta araştırıcağım bize yakın yerleri bakalım belediyeninkimi daha uygun yoksa bu çivarlarda olanlarmı hani yürüyerek gidebileceğim bir yer olsun istiyorum üstelik kızımda bana eşlik edecek eğer yaşı sorun olmazsa olmadı mecbur doğum gününü bekleyeceğiz

yanı ben üşengeç bir insanım itiraf edeyim.. belkı spor salonu olursa gıder mıyım yapar mıyım kı

Emin ol ilk bir iki gün zevkle gidiyor insan sonra başlıyor şeytan dürtmeye amann boşver diye ama orada bir iki bayanla dostluk kurup sohbet edince ben hep sabırsızlanırdım saatim gelsede gitsem diye Bir kaç gün sonra insanlar saat konusunda bile anlaşıyor aynı anda gidip buluşmak için spor salonunda

iyiymiş bende bana yürüme mesafesinde 15 dk da ordayım hem extradan yürümüş olurum belediyenin var yeni spor kompleksi onu araştırıyorum

Canım eğer imkanın varsa belediye kompleksini tercih et hem özellere nazaran fiyatlar daha uygun hemde ücretli gidince hocalar tek tek bile ilgileniyor

Cok tsk ederim.. Disciye gittim kanal tedavisi yaptilar iki seans daha gitmem lazimmis.. anestezinin etkisi yavas yavas gidiyor daha bisey yemedim tum gun, cok acim umarim yiyebilirim biseyler

Canım evde ayranın varsa iç en azından ağzındaki uyuşukluk geçmesede sıkıntı olmaz biraz açlığın giderilir
( uyuşukluk geçene kadar yeme demelerinin sebebi hem dolgunun donması hemde uyuşukluk yüzünden kazayla dilini ısırmaman )
Çok çok geçmiş olsun tekrar
Benimde aslında yapılacak çok dişim var ama maşallah 1.5 - 2 Milyarı bulur diyince doktor biraz ertelemek zorunda kaldım çocukların ihtiyaçlarından şimdide bana sıra gelmiyor Tabi sabah akşam fırçalıyorum daha beter olmasında ağrı yapmasın diye

Oyyy balım ben kaçırmışım bunu. tatilinin güzel geçişine de kilo almadan dönüşünede çok sevindim...
özlendin

900 gr iyiymis kuzum benim toplam o kadar bile gitmemisti

Çok geçmiş olsun diş ağrsı berbat birşeydir
Umarım en kısa zamanda kurtulursun
Hemde nasil bi agri rabbim beterlerinden korusun. Dogum sancisi bile bu kadar agritmiyor desem yeridir
Cok gecmis olsun iyi yapmissin detoksu birakmakla. 900 gr cok iyiymis umarim kalici olarak giderler

Bir suru masaraf cikariyor valla disler en kotusude hazirliksiz olarak yakaliyor agrilar insani. Insallah durumun el verene kadar hic bi agri hissetmezsin

Kızlarrrrrrrr yine nerelere kayboldunuz

Gecenin son keyif kahvesini yapıyor kızımda bana bir yandanda pattislerim haşlanıyor
Yarın ne güzel yan gel Osman yatarım diyordum ama gündüz kızkardeşim Kahve içmeye gelecekmiş akşamda eşimin amcası maç izlemeye gelecekmiş
Tabi sabahtan mecbur eşimin yengesinide arayıp nezaket icabı Yenge senide çaya bekliyorum demek zorundayım yoksa alınır gerçi eşim Amcam Yengemle gelmez dedi ama davet bekler o şimdi biliyorum huyunu

pazartesi menü
sabah karatay kahvaltısı
öğle 1 tabak yoğurtlu çoba
akşam zeytinyağlı fasulye,yoğurtlu çorba,1 küçük kase puding
spor yok henüz başlayamadım.yakında başlarım doğa yürüyüşü olmasada en azından aletlerle yapıcam.
3 lt su

İyi geceler kızlar. Bugün annemle ilk caddede alışveriş yaptık sonra bankada işlerimizi hallettik sonrada pazara gittik. Ama ölüyorum resmen. Ayağımda topuklular 5 saat yürüdüm. Dünde dip köşe temizlik yapmıştım evde sabah yürüyüş alarmımı duymamışım bile öğlen 1 de kalktım bakalım bugün kaçta kalkabilciimm

aynen cnm... geldı kılolar

Geri göndeririz kuzum dert değil

Biraz moralim bozuk aslinda bugun metabolizma yasim 38 mis esiminde 32 esim zaten 31 yasinda. . 3 aydir diyet yaptigimi soyleyince m. Balans oncesi detoksa gerek gormedi doktor yarin sabah basliuoruz insallah 77.1 ciktim doktorun tartisinda

Kilo verdikçe düşer kuzum yaşında merak etme sen. Hadi hayırlı olsun metabolic balansın. Menülerini sabırsızlıkla bekliyorum.

Ohhh afiyet olsun kuzum. Yaramasın o mantılarr. Ama yakmışsındır sen bu sporla

Dunku menum
Sabah: karatay+ ceyrek simit
Oglen: yok cunku kahvaltiyi 10.30 da yaptik
Aksam: iki dilim tepsi kebabi+ salata + yogurt

3 litre su+ 1 litre odem cayi
Spor yok dun jilian dinlenme gunumdu

Afiyet olsun kuzum. Bende bazen simitle çayla eski kaşarla yapılan kahvaltıyı özlüyorum ama sağlıklı olmak daha çok işime geliyor.

Bence yazıl kuzum. Daha rahat olursun geçen sene 3 ayda ben gitmiştim arkadaşımla. Ama sonradan çok sıkılmıştım. Zaten zamanın yürüyüş bandında geçiyordu. Genelde erkeklerle daha çok ilgileniyorlardı. Ama sen bebiş düşünmüyor muydun belki bişi olursa falan.

Cok tsk ederim.. Disciye gittim kanal tedavisi yaptilar iki seans daha gitmem lazimmis.. anestezinin etkisi yavas yavas gidiyor daha bisey yemedim tum gun, cok acim umarim yiyebilirim biseyler

Çok geçmiş olsun kuzum diş ağrısı fena olur. İnşallah en kısa zamanda geçer.

Kuzum zaten belli bir kilo altı bir gün yapıyor detoksu. Hem kötü olduysan iyi yapmışsın devam etmemekle. Gayet iyi bir sonuç bir günle

Pazartesi günkü menüm

Sabah:
Kıymalı yumurta peynir zeytin domates salatalık

Ara:
İki top dondurma(1 buçuk aydır yemiyordum özlemişim)

Akşam:
Az baklalı yoğurtlu çorba(annem zorladı)
Alabalık ızgara
Salata

Spor:4 saat alışveriş
Su:3 litre 1 şişe maden suyu

İyi geceler melekleirmmm saat geç olmasına rağmen bugün mutlaka gireceğim deidm ve geldimHaftasonu yazılı misafirimiz vardı bugün hastahane kontrolleri akşamda sünnet düğünü derken trafik yine yoğundu benim özlendiniz melekleirmmm

Sizden ogrenecegim cok sey var gercekten iyi ki burdayim bunu uygulamaya calisacam. kahve delisiyim zaten bol bol icerim artik

Şkersiz kahve olduktan sonra sorun yok meleğim
Güzeldi prensesim teşekkürler umarım senin de güzel geçmiştir Sizin ev de bizim ev gibi maşallah kuzum

Cuma günkü menüm

Sabah:
Menemen
Domates salatalık peynir zeytin dalından bir avuç erik

Ara:
Sütlü türk kahvesi

Akşam:
Keşli cevizli erişte
Çullama
Salata

Spor: Yoga 100 mekik(anca bu kadar oldu)
Su:2.5 litre

Afiyetolsun tatlım ama sen ne zaman tartılacaksın kuzum fark var mı yok mu bilelim dimi

Evet kuzum babam aklima geldikce basim agriyor diyor cunku eve gelenler hep en yakinlarimiz
aynen deryam

harika menu kaptanim. Her yarim saatte ip atlayinca faydasi oluyormu?

menun guzel kuzum

Hakikaten zor durum selvoşum Bitanem her yarım saatte bir atlayınca metabolizma sürekli çalışıyor halde kalıyorYağ yakımı uzun süre devam ediyor

Bulbul-e Bismil Annemler ev alicakti kuzum birikim yapiyorlardi gitti hepsi
Sweetdimple utanmasi olan bi insan bunu yapmazki kaptanim
senasevval bizde defalarca her yeri aradik yok gitti

O konuda haklısın bitanem haramı helali bilmeyen herşeyi yapabiliyor malesef

Bugunku menum
Sabah: kozlenmis biberli peynir salatasi
Ogle: 2 bardak ayran+ 1 domates
Aksam: kabak salatasi+ 3 dilim hellim

4 litre su+3 kupa bitkicay
Jilian level-1

Çok hafif bir menü olmuş selvoşummm tebrikler

Peynir yerine börek mi efserimmm hem de 2 dilim Diyetisyeninin telini alayım şekercimYapme efserim susuzluk bünyende alarm verecek kuzum lütfen artırmaya çalış

Editör olmak kolay değil bitanemmm yoğunluğunu anlıyorum gönüller de bir sorun değil sıkma kendini

selam kızlar günaydınlar herkeseee
sabah kahveleri benden olsun...

Oooo kahveleri kaçırmışım ellerine sağlık meleğimmm

vaayyyyy kaptanım 1050 ip atlasam 1 ay kendime gelemem gibi. süpersiinnn menüye de bayıldım...

3 dk sürüyor deryammm inan zorlamıyor aralıklı olduğu için

Afiyetolsun canım

Elbette vereceksin Edacımmm nasılı yok zaten bu işi biliyorsun tek esksiğin destek ve motivasyon
Öncelikle pozitif düşünmekle başlayalım mı

syn kaptanım hoşbuldum :) diger topikten kimler var burda bi neslihanı bide cecoyu gördüm :)
işe nerden başlayalım pazartesiden itibaren menü yazmakla mı..?

@gel_pcpc cecom neslim var Edacım eylülü mezun ettik bir de feridemiz vardı o da hamile şimdi tatlım
Evet evet hemen başlamadığın kabahatt menüleri görelim kuzum

Water your body diye bir cep programı var meleğim uygulamalardan onu indir içmen gereken su miktarını ayarla ve her alarmda iç bitanem su alışkanlığında çok büyük etkisi var içmen gereken su miktarını ise kilonu 0,033 ile çarparak bulabilirsin tatlım başlangıç için leslie yapabilrisen süper olur bitanem

Su hayattır leydimmm sne iki kişilik içiyorsun ayrıca Denizli serindi meleğim İzmire göre inan burası yanıyor klimasız oturmak mümkün değil ohhh aferim damada sana eşlik etmesi ne güzel

Kuzum evden götürebilirsin snein için zor olmayacaksa .Karatay yapanlar genelde evden götürüyor canım.Sefertası hareketi burdan çıktı

Diyetisyenin maden suyunu vermekteki amacı enerji versin diyemi efser?
Ilk defa diyet listesinde maden suyu gördümde:) bende yaz geldi geleli güne onla baslıyorum:)

Tahminim efser fazla su içmediği için mineral kaybını önlemek için meleğim Senin maşallahın var maden suyu konusunda

Cuma menum
Sbh yarım elma maden suyu
Öglen bı kase soguk ayran corbası
Aksam yesil fasulye pilav( bu fazla oldu iki servis kasıgı)
1 Türk kahvesi,3 maden suyu

Hayırdır sabah acelenmi vardı kuzum 2 servis kaşığı pilav

Bitanemmm hamlaşmıştın birden yüklenmeseydin keşke kuzum geçmiş olsun bitanemm.İçtiğin suyun içine kabuk tarçın atıyorsun meleğim içimi hoş oluyor yarım da limon dilimliyorum tavsiye ederim tatlım Ayran detoksunda 900 gr gitmiş maşallah iyi vermişsin kuzum güzel moral oldu senin için

Bitanem erken kahvaltı yaparsan 3 öğün yapmanda bir sakınca yok öğünlerin arasında en az 4,5 saat olduğu sürece dert etme tatlım.Fakat kahvaltını lütfen geçiştirme en azından bir muz ve bir bardak süt kellogsdan daha sağlıklıdır tatlım

Gunun menusu
Sabah: beyaz peynir salatalik ve 2 dlm tam bugday ekmegi
Ogle: Kahve + 2 incir
Ara: yarim paket susamli cubuk + 1 seftali tarcin
Aksam: Yayla corbasi + 2 kasik ali nazik + bol salata

Kahvaltına yeşillik biber limonlu maydanoz eklersen daha iyi olur cnm kahveninyanında ise kuru eriği tercih etmelisin yeterli su içebilmişsindir umarım

Bugunku menum
Saabah: karatay
Ogle: patlican salatasi
Aksam: salata ve izgra tavuk

4 litre su+ maden suyu+ 1 kahve+ 1 odem cayi
Jilian level-1 + 1 mil leslie

Afiyetolsun efserimmm ha gayret her gün 2 bardak artırsan süper olacak tatalım

Hoşgeldinnn sevgili adaşımmmmm tatilinin güzel geçmesine çok sevindim bitanem.5 te 5 ile güzel veriyorsun cecom ama kalıcı olmuyor biliyorsun gönlüm razı değil ama karar senin bitanem

Merhabalar ben de katilmak istiyorum yarismaya nasil olur bu

Elbette katılabilirsin tatlım İlk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmelisin mevcut kilonu ve hedef kilonu da yazarsan deneme süren başlar tatlım

Meleğim cısların zamanı ve miktarı önemli kuzum erken yemişsin ve abartmadan yemişsin bence sorun yok helva fırsatını da kaçırmamışız afiyetolsun leydim

Evlilik yıldönümünüzün planlarına bayıldım cecommm inşallah kuzum dikkat edersen neden olmasın gönlünüzce bir tatil geçirirsiniz enişteyle başbaşa

Cumartesi menum
Sbh yarım elma maden suyu
Aksam sac kavurma ayran salata
1 Türk kahvesi 3 maden suyu

bu elma alışkanlık haline mi gelmeye başladııı Yoksa geç mi kalktın

Bugünkü menum
Sbh simit peynir zeytin
Aksam iskender salata
1 Türk kahvesi 1 adaçayı 3 maden suyu
2 gün elma sonrası simit

Elleirne sağlık cecom rabbim afiyetle yemek nasip etsin inşallah ben henüz yapmadım 1-2 haftaya inşallah

Pazar günkü menüm

Sabah:
Menemen domates salatalık biber peynir zeytin

Akşam:
Ton balıklı salata

Spor:1 buçuk saat yürüyüş
Su:3 litre 1 maden suyu

Bu cuma tartını çok merak ediyorum prensesimmm skaın tartılmayı unutma tatlım

Hoşgeldin balımmmm ne güzel yerleri gezmişsin hep hayalimdeki karadeniz tatiliYaktıktan sonra gitmişken tadına bakmamak olmazdı değil mi Tekrar hoşgeldin tatlım

kaptanım hb ınan ozledıgıı bılıyordum ama bu kadar da ozledıgımı bılmıyordum

Burası kötü alışkanlık yapıyorum meleğimmm.Girmeeyince aklım burda kalıyor inan

Kizlarrrrrrr bu saatte kadar 1.5 litre suyumu içtim uzerinede sporumu bile yaptım

Eki Görüntüle 1591332

Maşallah adaşımmmm enerjin daim olsun

selam kızlar yoğun koşturmacalı bir hafta sonundan sonra yine masada biriken tüm evraklarla beraber sizede merhaba. bu hafta hepimiz için güzel geçsin inşallah..

Gunaydin kizlar biraz gec oldu ama ancak firsat buldum :) yeni hafta hepimize bol eksili olur insallah

Aminnn meleklerimmm hepimiz için güzel bir hafta olsun inş

Biraz moralim bozuk aslinda bugun metabolizma yasim 38 mis esiminde 32 esim zaten 31 yasinda. . 3 aydir diyet yaptigimi soyleyince m. Balans oncesi detoksa gerek gormedi doktor yarin sabah basliuoruz insallah 77.1 ciktim doktorun tartisinda

Bzoma moralini lütfen selvoşumm kilolar gittikçe metabolizma yaşın düşecek kuzum.Ooo 200 gr cepte desene

Afiyetolsun deryam cumartesi menün harika kuzumPazar günü mantı yenmiş ama kendi cezanı kesmene bayıldımmm bana bunlarla gel meleğimmm

Tünaydin kizlar dün buralar hep sessizdi pazar keyfiniz iyi gecti sanirim
Benim disim cok agriyor gece uyku uyuyamadim
Yeni bir hafta basliyor umarim hepimize guzel gelir bu hafta

Haftasonları genelde sakin olur bitanem.Çok geçmiş olsun canım diş de ne hikmetse gündüz değil de gece delirtiyor

Kizlar masala cayini bilen varmi? Aktardan eksklerimi tamamlayip aksam denicem

Hiç denemedim selvoşum bilgimm de yok yeni mi çıkmış ki

Dunku menum
Sabah: karatay+ ceyrek simit
Oglen: yok cunku kahvaltiyi 10.30 da yaptik
Aksam: iki dilim tepsi kebabi+ salata + yogurt

3 litre su+ 1 litre odem cayi
Spor yok dun jilian dinlenme gunumdu

Afiyetolsun selvoşummm simitin cazibesine dayanamadın sanırımmm

yanı ben üşengeç bir insanım itiraf edeyim.. belkı spor salonu olursa gıder mıyım yapar mıyım kı

Bence gidersen süper olur meleğimm .Çalıştığın için eve gelince işe dalıyorsun ama bunu mesaiye kalmışsın gibi düşünn tatlım bence süper olur.Kadın isterse diye boşuna dememişlerHazır enişte razı olmuşken git tatlımm

Pipetle çorba filan içseydin keşke kuzum

Bir günde süper rakam bence meleğimmm Sağlık olsun 15 gün sonra tekrar 1 gün yaparsın mideni zorlama tatlım

pazar menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: bir bardak süt
ara: maden suyu
akşam: yarım bazlama çooook canım istedi çok az tavuk haşlama
su: 3.2 lt
spor: 40 dk yürüyüş

Yapacak bir şey yok tatlım canın çekmiş Afiyetolsun yaramasın diyelim

pazartesi
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: bir bardak ayran
akşam: tavuk haşlama, bulgur pilavı
su: 1,7 lt ama en az 2,5a tamamlarım

Tavuk haşlamanın yanına salata daha güzel gitmezmiydi meleğim hem sindirimin kolaylaşırdı hem de dünü telafi etmiş olurdun

Bugunku mnum
Sabah : eksiksiz karatay
Ogle: 3 kabak cicegi dolmasi+ salata
Aksam: biftek yogurt salata

4 litre su + 2 kupa bitki cayi
Jilian level1+ 30 dakika yuruyus

Kabak çiçeği dolmasına bayılıyorum selvoşum 2 kez yapabildim bu sene burada bulmak zor .Narin olduğu için genelde getirmiyorlar

Hemde nasil bi agri rabbim beterlerinden korusun. Dogum sancisi bile bu kadar agritmiyor desem yeridir

Cok gecmis olsun iyi yapmissin detoksu birakmakla. 900 gr cok iyiymis umarim kalici olarak giderler

Diş ağrısı için kabir azabı diye boşuna demiyorlar tatlım

Bugunun menusu
sabah ogle yok aksam salatayi bir parca pidenin icine koydum zorda olsa onu cignemeye calistim

sivi
1,5 litre su
1 kayisi cayi 3 bardak normal cay
spor yok agridan kivraninca hic bisi yapamadim
Dişinden dolayı yiyememen kötü olmuş tüm gün aç kalmışsın meleğimKeşke mercimek çorbası vs yapsaydın tok tutardı kuzum

Geç de olsa geldik cecommm Yarın pattis günü o zaman Yarın yine yorulacaksın tatlım.

Spor aletleri hiç yoktan iyidir balım.

Şu an kıskanmadım desem yalan olur haklısın balım 3 kez duş aldım yine üşenmesem girerim o dereceEskilere boşuna eski toprak dememişler

Ne zorun vardı prensesim topuklularla 5 saat Bu yorgunluğa alarmı duymaman normal tatlım

Afiyetolsun kuzum dondurma uzun süredir hakikaten yoktu menünde hakettin Yeni cicilerini güle güle kullan tatlım 4 saatte eminim güzel birşeyler almışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…