Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ve kaptan kaçarrrr iyi geceler tatlı rüyalar hepinize yarın hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
Gunaydin kaptanimmmm :) kqbak cicegini ilk kez yqptim bende bu sene babamlarin komsusu toplayin biz sehir disina gidiyoruz dediler taze taze toplauip pisirdim.

işte benımde supheye dusmemedekı sebeplerden bırı de bebek bakalım artık

ceza dediğime bakma ceza değil ödül oldu aslında kaptanım ben hiç böyle azimli olmamıştım spor konusunda

galiba yanmıştır ama bide sporu devamlı yapabilsem

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Dün gece tam yatacakken ilgimi çeken bir filme daldım ve tabi doğal olarak geç yattım eeee sonuç olarakta geç uyandım oda kızkardeşimin telefon sesine uyandım iyiki de aramış yoksa daha uyurdum sanırım

5de5 diyeti için 2 haşlanmış orta boy patatesimide yedim ( öncesinde tartıldım ve şükür 105.3ü gördüm )
Bakalım 5 günün sonunda ne göreceğim tartıda

Biraz kendime geleyimde hemen sabah sporumuda yaparım yine ( gerçi dünden bacaklarım ağrıyor ama yinede pes etmek yok aynen devam ) Öğlende kızkardeşim gelmeden birde duşumu alırım ohhh misss )

Akşamlıkta evdekilere zeytinyağlı barbunya yaparım birde kabağım vardı onuda mücver yapayım da yarın sebze gününde biraz bende yerim ondan yanınada salata yaparım eee daha ne olsun

Tünaydın şekerlerimmmmmmm

Gunaydin kaptanimmmm :) kqbak cicegini ilk kez yqptim bende bu sene babamlarin komsusu toplayin biz sehir disina gidiyoruz dediler taze taze toplauip pisirdim.

Gerçekten çok güzel olur selvoşum bulgur ve yeşillikli enfes oluyor komşunuzdan allah razı olsun

Kizlar gunaydinn.. 7de kalktim lesliemi yaptim cwylarimi demledim ice tea yapiyorum kahvaltimi yaptim.. Herkesin gunu cok guzel gecer insalllah

Ohhh maşallahın var selvoşum aminnn tatlım hepimizin inş

Sweetdimple masala cayi hazir bi cay degil kaptanim yenide cikmamis aslinda uzun yillar sifa amacli iciliyormus eski zananlarda. İcinw muskat kakule karanfil tarcin azcik karabiber yesil cay ve sutle yapiiliyor

Sütle yapılan mistik çaya benziyor biraz kuzum dene bakalım

günaydın canlar

Gününüz güzel geçsin inşallah.

Aminnn meleğimmm inş tatlım

hemen dünkü menümü yazayım

sabah : karatay kahvaltısı
öğle : mercimek çorbası yoğurt
akşam : et sote ve salata

spor 20 squat, 20*2 plank 50 ip atlama
su 2 litre

Nazarım değmesinnnn süpersin deryamm

ceza dediğime bakma ceza değil ödül oldu aslında kaptanım ben hiç böyle azimli olmamıştım spor konusunda

Zaten aralıksız yaparsan alışkanlık haline gelir meleğim yapmadığın zaman huzursuz olursun üstelik mutluluk hormonu da salgılatıyor azmin daim olsun şekercim

Aleyküm selam cecoşummm hadi bakalım 5 te 5 yine işe yarayacak anlaşılan tek korkum kalıcı olmaması meleğim Aynen pes etmek yok yıldönümünde fıstık olacaksın inş

kızlarrr nerdesiniz herkes uyuyomu daha

Geldim ama kaçacağım meleğimm annemi gezdireceğim biraz 2 dk bakayım sizlere dedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…