- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Kaptan kaçar görüşürüz Deryacımmm bugün sen nöbetçisin anlaşılan
çok güzeller amaaaaaaa.
kaptanım sen burdayken bilge vereyim de demedi deme 2 3 gün protein ağırlıklı ama salatayla birlikte beslenicem bilginee
thanksss valla iyiki varsınız yicem de sayenizde kısıtlıyorum herşeyii
Bilgi için teşekkürler bence sorun yok meleğimmmCıs olmadıktan sonra
Yw sweetythanksss valla iyiki varsınız yicem de sayenizde kısıtlıyorum herşeyii
Size iyi sohbetler canlarımmm kaptan kaçarAkşama görüşürüz bu arada hatırlatayım aylık hedefleriniz için son hafta
Yw sweety
gunaydin kuzumm insallah :)günaydın canlar
Gününüz güzel geçsin inşallah.
7 de uyandim kuzum evde tadilat var cok ugrayamadm bitti cok sukur yedek su deposu aldik susuzluk canimiza tak ettikızlarrr nerdesiniz herkes uyuyomu daha
malzemelri aldim kaptanim bugun deneyecegimTünaydın şekerlerimmmmmmm
Gerçekten çok güzel olur selvoşum bulgur ve yeşillikli enfes oluyor komşunuzdan allah razı olsun
Ohhh maşallahın var selvoşum aminnn tatlım hepimizin inş
Sütle yapılan mistik çaya benziyor biraz kuzum dene bakalım
Aminnn meleğimmm inş tatlım
Nazarım değmesinnnn süpersin deryamm
Zaten aralıksız yaparsan alışkanlık haline gelir meleğim yapmadığın zaman huzursuz olursun üstelik mutluluk hormonu da salgılatıyor azmin daim olsun şekercim
Aleyküm selam cecoşummmhadi bakalım 5 te 5 yine işe yarayacak anlaşılan tek korkum kalıcı olmaması meleğim Aynen pes etmek yok yıldönümünde fıstık olacaksın inş
Geldim ama kaçacağım meleğimm annemi gezdireceğim biraz 2 dk bakayım sizlere dedimmm
ohh eline saglik kaptanimm :)
Benden fıstıklarıma gelsinnnn
yemegi yaptim geldimmOhhh selvoşum da geldiiii
geldim deryam nobeti devralmaya
gorusuruz kaptanim agustos hdefleri dimi?Size iyi sohbetler canlarımmm kaptan kaçarAkşama görüşürüz bu arada hatırlatayım aylık hedefleriniz için son hafta
gunaydin kuzumm insallah :)
7 de uyandim kuzum evde tadilat var cok ugrayamadm bitti cok sukur yedek su deposu aldik susuzluk canimiza tak etti
malzemelri aldim kaptanim bugun deneyecegim
ohh eline saglik kaptanimm :)
yemegi yaptim geldimm
geldim deryam nobeti devralmaya
gorusuruz kaptanim agustos hdefleri dimi?
valla ben kaç koyduğumu bile bilmiyorum ama az bişey di sankiSweetdimple ayyy hedef olayini simdi anladim 75.5 koymustuk dimi benim hedefimi ulasamadim bu ay iyimi bi haftada iki kiloda olmaz gitti hedef
insallah kuzumhadi susuz kalmazsınız inşallah bi daha canım.
bende az koycam bu ayvalla ben kaç koyduğumu bile bilmiyorum ama az bişey di sanki
azda koymuşum ama yok tutmamışşşşinsallah kuzum
bende az koycam bu ay
Konusmadım kı dahaayyy nurum ben bunu hiç düşünmedim yaa, doktorun bişey dedimi peki
Konusmadım kı daha
bı gelse baslıcam babasının canagına da işte!hımmm aman kuzum sor bi konuşta zaten nazlı kuzu iyice naza çekmesin kendini
bı gelse baslıcam babasının canagına da işte!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?