- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
bitaneeeemm nasilsin iyi msin bakalimmmmBende aynıyım canım biliyosun ama dediğin gibi stres yapınca daha gecikiyor en güzeli test yap kurtul ben öyle yapıyorum akşamına işlem tamam :)
aman masallah nazar degmesin canimKizlar gunaydinn.. 7de kalktim lesliemi yaptim cwylarimi demledim ice tea yapiyorumkahvaltimi yaptim.. Herkesin gunu cok guzel gecer insalllah
evde kendin mi yappiyosun ben hep Hazir ictim@Sweetdimple masala cayi hazir bi cay degil kaptanim yenide cikmamis aslinda uzun yillar sifa amacli iciliyormus eski zananlarda. İcinw muskat kakule karanfil tarcin azcik karabiber yesil cay ve sutle yapiiliyor
hamarat hatunun hali de baska oluyo beee :))Iyi geceler kızlar
Bugun 10 kilo kadar domates ve 2 kilo biber Alıp kaynatıp biraz öncede posetledim, erken oldugunu düsünüyodum ama direk tarladan bulunca adamın elinde kalanın hepsini aldım,kıslıgımın Üçte birini Yaptım tekrar geldiğindede alacam inş..
hakkinda hayirlsii makresim olmadi artik bizim topige gelirsin canim :))Selam kızlar uğrayamıyorum katılamadım aranıza uzun zamandır. Herkes iyidir inşallah. Bu aralar aşırı derecede ödemle uğraşıyorum, regl olmam gerekiyordu ama 4 gün gecikti ve korkmaya başladım açıkçası. Belki bu aralar fazla stres yaptım o yüzdendir bilmiyorum ama hiç böyle olmazdı. Sanırım ödemin sebebi de bu. Parmağımdan düşen yüzük dönmüyor bile. Biraz geçmiş yapmaya çalışayım.
bitaneeeemm nasilsin iyi msin bakalimmmm
hamarat hatunun hali de baska oluyo beee :))
ellerine saglik afiyetle yiyin insallah cnm benim
hakkinda hayirlsii makresim olmadi artik bizim topige gelirsin canim :))
hb canim iyiyim cok sukur kuzucuklar da iyi allaha sukurpc cim hoşgeldinnnnn ben iyiyim siz nasılsınız bakalım asıl... kuzucuklar nasıl
aslinda sende bi tane yapsan hic fena olmaz be canim :))bana derken alın size bebişşşş
merhaba cecom demek misafir var Allah yardimcin olsunSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Sabahberi ancak fırsat buldum gelmek için
Malum Kuzen bizde olduğu için ( yeni kalktı oda sağ olsun sabahkarşı uyuduğu için ) onlara kahvaltı hazırladım şimdi. Sabah erken kalktım hatta küçük kuşumla biraz boya falan yaptık bizim kahvaltımızdan sonra
Akşam üzerede Annemle pazara çıkıcağımhem daha uygun hemde serinde çıkmış olalım
hb canim iyiyim cok sukur kuzucuklar da iyi allaha sukur
senin Kilo durumu noldu bakalimm
aslinda sende bi tane yapsan hic fena olmaz be canim :))
merhaba cecom demek misafir var Allah yardimcin olsun
ohh pazar gezmeyi ozledim valla bende :)
iyi alisverisler cnm
hb canim iyiyim cok sukur kuzucuklar da iyi allaha sukur
senin Kilo durumu noldu bakalimm
aslinda sende bi tane yapsan hic fena olmaz be canim :))
merhaba cecom demek misafir var Allah yardimcin olsun
ohh pazar gezmeyi ozledim valla bende :)
iyi alisverisler cnm
tabi ki ye canimm ince 1 dilim :)kilo da fena değil bu sabah eksideydim ama akşam kardeşimin doğum günü
abartmadam accık pasta yirim belkiii
:))hakkinda hayirlsii Allah yazdiysa kazara mazara bile olsa olur :)yorum yokkkkkk
tabi ki ye canimm ince 1 dilim :)
:))hakkinda hayirlsii Allah yazdiysa kazara mazara bile olsa olur :)
zencefilde var icinde taze rendelenmis kuzum balla tatlandir dedi tvdeki kadin ama ben sekersiz iciyorum cok guzel dinclok veriyor vucuda kalori bombasi oldugunu sanmiorum hazirlari belki oyledir. Kakule zaten kullaniorum ben caylarimda yag parcalamaya faydasi varmis diyeSelvos88 ay senin dedigin masala cayi Burda chaitea diye geciyo benim makinama hep aliyodum ama kalori bombasi bildigim kadari ile canim yani en azindan makinadaki oyleydi ben cok seviyorum konuya da daldim Boyle ama uzun zamandir icmemistim 1 bcuuk yil olacak takima girdigimden beri vayy bee
biz mesela normal kakuleyi 1 yada 2 taneyi alip demlige atariz miss gibi kokar yada bayram kurabiyemiz var ona da ekleriz kakule tabi herkes sevmeyebilir ama biz alisik oldugumuz icin severiz kakuleyi mesela et pisirirken bile koyan var etin yag kokusunu bastirsin diye ama onu sevmemistim :))
kendim yapiorum bitanem cok begendimaman masallah nazar degmesin canim
evde kendin mi yappiyosun ben hep Hazir ictim
afiyet olsun bende yapim bari evde yalniz toz zencefil var ama olur haeralde netten bakim Tarifezencefilde var icinde taze rendelenmis kuzum balla tatlandir dedi tvdeki kadin ama ben sekersiz iciyorum cok guzel dinclok veriyor vucuda kalori bombasi oldugunu sanmiorum hazirlari belki oyledir. Kakule zaten kullaniorum ben caylarimda yag parcalamaya faydasi varmis diye
kendim yapiorum bitanem cok begendim
400ml sut + 1 tatli kasigi zencefil+ 4 karanfil+ 3 kakule+ 1 cubuk tarcin + cok az karabiber+ 1 tatlo kasigi kakule+ 1 tatli kasigi yesil cayafiyet olsun bende yapim bari evde yalniz toz zencefil var ama olur haeralde netten bakim Tarife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?