hahahaa bak onu hıc dusunmemıstımgelcek gelcekkk beraber spor yaparsınız o zaman
bu ay tuttururuz kuzum insallahazda koymuşum ama yok tutmamışşşş
en erken zamanda gelir insallah bebisin kuzumbı gelse baslıcam babasının canagına da işte!
Bugunku menum
7.30- 8.00: 100 gram nor+ 150 gram salata+ 1 seftali
13.30-14.00: 150 gram tavuk gogsu+ 150 gram haslanmis kabak + 1 elma
19.00-19.30: 200 gram yogurt+ 150 gram salata+ 1 kuru erik
4 litre su+ 1 litre bitki cayi( odemle yesil cay toplam)
1 mil leslie+ 50,mekik+ 100 ip+ jilian level-1
l- carnitine alinca karacigerde birikmesin diye baya spor yapman lazim kuzum esim kullaniyorKızlaaaarrrr benim diyetisyen gelmiş çağırdı ( artık adam beni çağırıyo unuttum ben bide öğle yemeği de yemiştim istemedim gitmek ama oldu artık)
neyse gayet iyi dedi niye çekiniyosun 24 günde 600 gr direk yağ gitmiş dedi sıvı artmış ama mineral eksik her gün 1 sodayı iç mutlaka dedi. birde artık yürüyüşe başlıycam fakat kahvaltıdan yada akşam yemeğinden sonra dedi. yoksa spordan sonra daha çok yeme ihtiyacı hissedermiş insan yarım saat sonrada ayran yoğurt süt birini tüket dedi... bide l carnitine alırsan daa etkili olur diyo sonuçta senin vücuduna sağlıklı yağ giriyor diğerlerini yakman kolaylaşır dedi. salona yazılmıyorum sonuçta orada bantta yürüyüp para vereceğine doğada yürü en iyisi dedi oraya vericen parayla kendine fındık ceviz al diyo
kendime ayri olctum esime ayri onun menuleri farkli kilo almak istedigi icin. Bana karataydan farkli gelmedi bi tek yumurta yok kahvaltida. Karpuz kavun uzum ve muz yokyasak onlar kilo vermemi engellermis. Ogunler arasi aclik hissetmedim. Sabahlari cavdar ekmegi soyledi ama yemem ekmek ben dedim tamam dedianammmmm gram gram bu ne... şaka bi yana nasıl gitti kuzum bugün... afiyet olsun bu arada
İyi geceler melekleirmmm saat geç olmasına rağmen bugün mutlaka gireceğim deidm ve geldimHaftasonu yazılı misafirimiz vardı bugün hastahane kontrolleri akşamda sünnet düğünü derken trafik yine yoğundu benim özlendiniz melekleirmmm
Şkersiz kahve olduktan sonra sorun yok meleğim
Güzeldi prensesim teşekkürler umarım senin de güzel geçmiştirSizin ev de bizim ev gibi maşallah kuzum
Afiyetolsun tatlım ama sen ne zaman tartılacaksın kuzum fark var mı yok mu bilelim dimi
Hakikaten zor durum selvoşumBitanem her yarım saatte bir atlayınca metabolizma sürekli çalışıyor halde kalıyor Yağ yakımı uzun süre devam ediyor
O konuda haklısın bitanem haramı helali bilmeyen herşeyi yapabiliyor malesef
Çok hafif bir menü olmuş selvoşummm tebrikler
Peynir yerine börek mi efserimmm hem de 2 dilimDiyetisyeninin telini alayım şekercim Yapme efserim susuzluk bünyende alarm verecek kuzum lütfen artırmaya çalış
Editör olmak kolay değil bitanemmm yoğunluğunu anlıyorum gönüller de bir sorun değil sıkma kendini
Oooo kahveleri kaçırmışım ellerine sağlık meleğimmm
3 dk sürüyor deryammm inan zorlamıyor aralıklı olduğu için
Afiyetolsun canım
Elbette vereceksin Edacımmm nasılı yok zaten bu işi biliyorsun tek esksiğin destek ve motivasyon
Öncelikle pozitif düşünmekle başlayalım mı
@gel_pcpc cecom neslim var Edacım eylülü mezun ettik bir de feridemiz vardı o da hamile şimdi tatlım
Evet evet hemen başlamadığın kabahatt menüleri görelim kuzum
Water your body diye bir cep programı var meleğim uygulamalardan onu indir içmen gereken su miktarını ayarla ve her alarmda iç bitanem su alışkanlığında çok büyük etkisi var içmen gereken su miktarını ise kilonu 0,033 ile çarparak bulabilirsin tatlım başlangıç için leslie yapabilrisen süper olur bitanem
Su hayattır leydimmm sne iki kişilik içiyorsun ayrıcaDenizli serindi meleğim İzmire göre inan burası yanıyor klimasız oturmak mümkün değil ohhh aferim damada sana eşlik etmesi ne güzel
Kuzum evden götürebilirsin snein için zor olmayacaksa .Karatay yapanlar genelde evden götürüyor canım.Sefertası hareketi burdan çıktı
Tahminim efser fazla su içmediği için mineral kaybını önlemek için meleğimSenin maşallahın var maden suyu konusunda
Hayırdır sabah acelenmi vardı kuzum2 servis kaşığı pilav
Bitanemmm hamlaşmıştın birden yüklenmeseydin keşke kuzum geçmiş olsun bitanemm.İçtiğin suyun içine kabuk tarçın atıyorsun meleğim içimi hoş oluyor yarım da limon dilimliyorum tavsiye ederim tatlımAyran detoksunda 900 gr gitmiş maşallah iyi vermişsin kuzum güzel moral oldu senin için
Bitanem erken kahvaltı yaparsan 3 öğün yapmanda bir sakınca yok öğünlerin arasında en az 4,5 saat olduğu sürece dert etme tatlım.Fakat kahvaltını lütfen geçiştirme en azından bir muz ve bir bardak süt kellogsdan daha sağlıklıdır tatlım
Kahvaltına yeşillik biber limonlu maydanoz eklersen daha iyi olur cnm kahveninyanında ise kuru eriği tercih etmelisinyeterli su içebilmişsindir umarım
Afiyetolsun efserimmm ha gayret her gün 2 bardak artırsan süper olacak tatalım
Hoşgeldinnn sevgili adaşımmmmmtatilinin güzel geçmesine çok sevindim bitanem.5 te 5 ile güzel veriyorsun cecom ama kalıcı olmuyor biliyorsun gönlüm razı değil ama karar senin bitanem
Elbette katılabilirsin tatlımİlk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmelisin mevcut kilonu ve hedef kilonu da yazarsan deneme süren başlar tatlım
Meleğim cısların zamanı ve miktarı önemli kuzum erken yemişsin ve abartmadan yemişsin bence sorun yokhelva fırsatını da kaçırmamışız afiyetolsun leydim
Evlilik yıldönümünüzün planlarına bayıldım cecommm inşallah kuzum dikkat edersen neden olmasın gönlünüzce bir tatil geçirirsiniz enişteyle başbaşa
bu elma alışkanlık haline mi gelmeye başladıııYoksa geç mi kalktın
2 gün elma sonrası simit
Elleirne sağlık cecom rabbim afiyetle yemek nasip etsin inşallah ben henüz yapmadım 1-2 haftaya inşallah
Bu cuma tartını çok merak ediyorum prensesimmm skaın tartılmayı unutma tatlım
Hoşgeldin balımmmm ne güzel yerleri gezmişsin hep hayalimdeki karadeniz tatiliYaktıktan sonra gitmişken tadına bakmamak olmazdı değil mi Tekrar hoşgeldin tatlım
Burası kötü alışkanlık yapıyorum meleğimmm.Girmeeyince aklım burda kalıyor inan
Maşallah adaşımmmm enerjin daim olsun
Aminnn meleklerimmm hepimiz için güzel bir hafta olsun inş
Bzoma moralini lütfen selvoşumm kilolar gittikçe metabolizma yaşın düşecek kuzum.Ooo 200 gr cepte desene
Afiyetolsun deryam cumartesi menün harika kuzumPazar günü mantı yenmiş ama kendi cezanı kesmene bayıldımmm bana bunlarla gel meleğimmm
Haftasonları genelde sakin olur bitanem.Çok geçmiş olsun canım diş de ne hikmetse gündüz değil de gece delirtiyor
Hiç denemedim selvoşum bilgimm de yok yeni mi çıkmış ki
Afiyetolsun selvoşummm simitin cazibesine dayanamadın sanırımmm
Bence gidersen süper olur meleğimm .Çalıştığın için eve gelince işe dalıyorsun ama bunu mesaiye kalmışsın gibi düşünn tatlım bence süper olur.Kadın isterse diye boşuna dememişlerHazır enişte razı olmuşken git tatlımm
Pipetle çorba filan içseydin keşke kuzum
Bir günde süper rakam bence meleğimmmSağlık olsun 15 gün sonra tekrar 1 gün yaparsın mideni zorlama tatlım
Yapacak bir şey yok tatlım canın çekmişAfiyetolsun yaramasın diyelim
Tavuk haşlamanın yanına salata daha güzel gitmezmiydi meleğim hem sindirimin kolaylaşırdı hem de dünü telafi etmiş olurdun
Kabak çiçeği dolmasına bayılıyorum selvoşum2 kez yapabildim bu sene burada bulmak zor .Narin olduğu için genelde getirmiyorlar
Diş ağrısı için kabir azabı diye boşuna demiyorlar tatlım
Dişinden dolayı yiyememen kötü olmuş tüm gün aç kalmışsın meleğimKeşke mercimek çorbası vs yapsaydın tok tutardı kuzum
Geç de olsa geldik cecommmYarın pattis günü o zaman Yarın yine yorulacaksın tatlım.
Spor aletleri hiç yoktan iyidir balım.
Şu an kıskanmadım desem yalan olurhaklısın balım 3 kez duş aldım yine üşenmesem girerim o derece Eskilere boşuna eski toprak dememişler
Ne zorun vardı prensesim topuklularla 5 saatBu yorgunluğa alarmı duymaman normal tatlım
Afiyetolsun kuzum dondurma uzun süredir hakikaten yoktu menünde hakettinYeni cicilerini güle güle kullan tatlım 4 saatte eminim güzel birşeyler almışsındır
Ve kaptan kaçarrrr iyi geceler tatlı rüyalar hepinize yarın hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
Kizlar gunaydinn.. 7de kalktim lesliemi yaptim cwylarimi demledim ice tea yapiyorumkahvaltimi yaptim.. Herkesin gunu cok guzel gecer insalllah
işte benımde supheye dusmemedekı sebeplerden bırı de bebek bakalım artık
Bugunku menum
7.30- 8.00: 100 gram nor+ 150 gram salata+ 1 seftali
13.30-14.00: 150 gram tavuk gogsu+ 150 gram haslanmis kabak + 1 elma
19.00-19.30: 200 gram yogurt+ 150 gram salata+ 1 kuru erik
4 litre su+ 1 litre bitki cayi( odemle yesil cay toplam)
1 mil leslie+ 50,mekik+ 100 ip+ jilian level-1
ara verince ani yuklemeden olmustur o kuzumİyi akşamlar canlarımbugün 4 gün sonra 7 saat ders çalıştım başım oldu kazan spor yapıcaktım yemekten önce ama dalmışım yemeğide 8 de anca yedim de kalktım. Biraz geç oldu ama kadar kısmet
bende sonucu merak ediorum gramlara aliskin degildm ama aliscazBu sıcakta spor yapmak ne zor yaakşam yapayım dedim terden ölüyorum
Programin adi ne deryam?
Duzenli beslenme ve sporla kilo vermemek imkansiz bence :)Aa bisey soylicem motivasyon olsun:) benim kuzenim vardi uzun zamandir gormuyordum kiloluydu baya bugun gordum acayip zayiflamis nasil yaptin diyincede aslinda ozel bisey yapmadim sadece bilinc altimin bildigi ama irademin yok saydigi duzenli beslenme yaptim dedi. O bile verdiyse herkes verir diye dusunuyorum insallah bizde hedefimize ulasiriz :)
banada artik hayatta zayiflayamazsin diolardi simdi gorenler cok oluor :)Aa bisey soylicem motivasyon olsun:) benim kuzenim vardi uzun zamandir gormuyordum kiloluydu baya bugun gordum acayip zayiflamis nasil yaptin diyincede aslinda ozel bisey yapmadim sadece bilinc altimin bildigi ama irademin yok saydigi duzenli beslenme yaptim dedi. O bile verdiyse herkes verir diye dusunuyorum insallah bizde hedefimize ulasiriz :)
Runtastic canımProgramin adi ne deryam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?