Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugunku menum
7.30- 8.00: 100 gram nor+ 150 gram salata+ 1 seftali
13.30-14.00: 150 gram tavuk gogsu+ 150 gram haslanmis kabak + 1 elma
19.00-19.30: 200 gram yogurt+ 150 gram salata+ 1 kuru erik

4 litre su+ 1 litre bitki cayi( odemle yesil cay toplam)
1 mil leslie+ 50,mekik+ 100 ip+ jilian level-1

Kızlaaaarrrr benim diyetisyen gelmiş çağırdı ( artık adam beni çağırıyo unuttum ben bide öğle yemeği de yemiştim istemedim gitmek ama oldu artık)
neyse gayet iyi dedi niye çekiniyosun 24 günde 600 gr direk yağ gitmiş dedi sıvı artmış ama mineral eksik her gün 1 sodayı iç mutlaka dedi. birde artık yürüyüşe başlıycam fakat kahvaltıdan yada akşam yemeğinden sonra dedi. yoksa spordan sonra daha çok yeme ihtiyacı hissedermiş insan yarım saat sonrada ayran yoğurt süt birini tüket dedi... bide l carnitine alırsan daa etkili olur diyo sonuçta senin vücuduna sağlıklı yağ giriyor diğerlerini yakman kolaylaşır dedi. salona yazılmıyorum sonuçta orada bantta yürüyüp para vereceğine doğada yürü en iyisi dedi oraya vericen parayla kendine fındık ceviz al diyo

anammmmm gram gram bu ne... şaka bi yana nasıl gitti kuzum bugün... afiyet olsun bu arada

l- carnitine alinca karacigerde birikmesin diye baya spor yapman lazim kuzum esim kullaniyor

anammmmm gram gram bu ne... şaka bi yana nasıl gitti kuzum bugün... afiyet olsun bu arada
kendime ayri olctum esime ayri onun menuleri farkli kilo almak istedigi icin. Bana karataydan farkli gelmedi bi tek yumurta yok kahvaltida. Karpuz kavun uzum ve muz yokyasak onlar kilo vermemi engellermis. Ogunler arasi aclik hissetmedim. Sabahlari cavdar ekmegi soyledi ama yemem ekmek ben dedim tamam dedi sabah ve aksam salatalarimda domates olmicak. Taze nane taze roka ve dere otu bol bol tuket dedi. Ogunler arasi mutlaka 5 saat olcak. Vucut yedini sindirecek sonra yenisi yenecek. Karatay gibi aslinda

Evet kaptanım haklısın. Sizin evden de bizim evden de misafir eksik olmuyor maşallah. Bir de yaz olunca. Herkes tatilde.
Aslında 2 kere tartıldım kaptanım. Ama ilkinde 2 haftada 200 gr aldığımı görünce moralim bozulmuştu. Ramazanda kilo almazdım halbuki. Ama bu hafta tartıldığımda 1 buçuk kilo verdiğimi gördüm çok sevindim.

Ben bankadan sonra eve gideceğimizi zannediyordum ama annemin aklında pazarda varmış pazara gideceğimizi bilsem giyerdim terlik

Aslında dondurmaya da annem zorladı. Pazarda mısır aldırmadım bari bunu ye dedi. Teşekkür ederim kaptanım daha güzelleri senin olsunn. Ben aslında biraz kilo verdikten sonra bişiler almayı düşünüyordun. Amaaaa annem bayramda da bişi almadın ablan aldı sende al diye tutturdu.

Ve kaptan kaçarrrr iyi geceler tatlı rüyalar hepinize yarın hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah

İyi geceler kaptanım çok tatliş rüyalarrrrr

Kizlar gunaydinn.. 7de kalktim lesliemi yaptim cwylarimi demledim ice tea yapiyorum kahvaltimi yaptim.. Herkesin gunu cok guzel gecer insalllah

Günaydın canım.
Ohhh sabah spory en sevdiğim yansın yağlar

işte benımde supheye dusmemedekı sebeplerden bırı de bebek bakalım artık

Bir doktoruna sor canım benim. Kaş yapalım derken göz çıkartmayalım da

Ohh afiyet olsun. Gram gram ölçmüşsün hey maşallah. Bakalım bu haftaki sonucunu merakla bekliyorum

ara verince ani yuklemeden olmustur o kuzum

Bu sıcakta spor yapmak ne zor ya akşam yapayım dedim terden ölüyorum
bende sonucu merak ediorum gramlara aliskin degildm ama aliscaz bende bugun jilian yaparken nasil terledigimi anlatamam su akiodu sandi uzerimden

Merhaba kizlar
Disciye gittim yine bugun kanal tedavisi bitti sukur yarin dolgu yapilacak. Haftayada dis tasi falan temizletecem.
Gunun menusu:
karatay kahvaltisi (cok guzelmis cok ta tok tutuyor)
ogle 1 kase yayla corbasi
aksam salata+ tavuk gogsu

sivi: kayisi cayi, 2 fincan kahve, 1,5 litre su
spor: 30 dk hizli tempoda yuruyus

Aa bisey soylicem motivasyon olsun:) benim kuzenim vardi uzun zamandir gormuyordum kiloluydu baya bugun gordum acayip zayiflamis nasil yaptin diyincede aslinda ozel bisey yapmadim sadece bilinc altimin bildigi ama irademin yok saydigi duzenli beslenme yaptim dedi. O bile verdiyse herkes verir diye dusunuyorum insallah bizde hedefimize ulasiriz :)

Duzenli beslenme ve sporla kilo vermemek imkansiz bence :)

banada artik hayatta zayiflayamazsin diolardi simdi gorenler cok oluor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…