- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
gunaydin kuzumm insallah :)
7 de uyandim kuzum evde tadilat var cok ugrayamadm bitti cok sukur yedek su deposu aldik susuzluk canimiza tak etti
malzemelri aldim kaptanim bugun deneyecegim
ohh eline saglik kaptanimm :)
yemegi yaptim geldimm
geldim deryam nobeti devralmaya
gorusuruz kaptanim agustos hdefleri dimi?
Sweetdimple ayyy hedef olayini simdi anladim 75.5 koymustuk dimi benim hedefimi ulasamadim bu ay iyimi bi haftada iki kiloda olmaz gitti hedef
azda koymuşum ama yok tutmamışşşş
hahahaa bak onu hıc dusunmemıstım
Bugunku menum
7.30- 8.00: 100 gram nor+ 150 gram salata+ 1 seftali
13.30-14.00: 150 gram tavuk gogsu+ 150 gram haslanmis kabak + 1 elma
19.00-19.30: 200 gram yogurt+ 150 gram salata+ 1 kuru erik
4 litre su+ 1 litre bitki cayi( odemle yesil cay toplam)
1 mil leslie+ 50,mekik+ 100 ip+ jilian level-1
Ayy sonunda daha yeni hava azcik serinledi evdrn ciktik.. Gunduz o kadar sicakki evde bile durulmuyor disariyi siz dusunun
Kızlaaaarrrr benim diyetisyen gelmiş çağırdı ( artık adam beni çağırıyo unuttum ben bide öğle yemeği de yemiştim istemedim gitmek ama oldu artık)
neyse gayet iyi dedi niye çekiniyosun 24 günde 600 gr direk yağ gitmiş dedi sıvı artmış ama mineral eksik her gün 1 sodayı iç mutlaka dedi. birde artık yürüyüşe başlıycam fakat kahvaltıdan yada akşam yemeğinden sonra dedi. yoksa spordan sonra daha çok yeme ihtiyacı hissedermiş insan yarım saat sonrada ayran yoğurt süt birini tüket dedi... bide l carnitine alırsan daa etkili olur diyo sonuçta senin vücuduna sağlıklı yağ giriyor diğerlerini yakman kolaylaşır dedi. salona yazılmıyorum sonuçta orada bantta yürüyüp para vereceğine doğada yürü en iyisi dedi oraya vericen parayla kendine fındık ceviz al diyo
l- carnitine alinca karacigerde birikmesin diye baya spor yapman lazim kuzum esim kullaniyor
kendime ayri olctum esime ayri onun menuleri farkli kilo almak istedigi icin. Bana karataydan farkli gelmedi bi tek yumurta yok kahvaltida. Karpuz kavun uzum ve muz yokyasak onlar kilo vermemi engellermis. Ogunler arasi aclik hissetmedim. Sabahlari cavdar ekmegi soyledi ama yemem ekmek ben dedim tamam dedisabah ve aksam salatalarimda domates olmicak. Taze nane taze roka ve dere otu bol bol tuket dedi. Ogunler arasi mutlaka 5 saat olcak. Vucut yedini sindirecek sonra yenisi yenecek. Karatay gibi aslinda
İyi akşamlar canlarımbugün 4 gün sonra 7 saat ders çalıştım başım oldu kazan spor yapıcaktım yemekten önce ama dalmışım yemeğide 8 de anca yedim de kalktım. Biraz geç oldu ama kadar kısmet
Evet kaptanım haklısın. Sizin evden de bizim evden de misafir eksik olmuyor maşallah. Bir de yaz olunca. Herkes tatilde.
Aslında 2 kere tartıldım kaptanım. Ama ilkinde 2 haftada 200 gr aldığımı görünce moralim bozulmuştu. Ramazanda kilo almazdım halbuki. Ama bu hafta tartıldığımda 1 buçuk kilo verdiğimi gördüm çok sevindim.
Ben bankadan sonra eve gideceğimizi zannediyordum ama annemin aklında pazarda varmışpazara gideceğimizi bilsem giyerdim terlik
Aslında dondurmaya da annem zorladı. Pazarda mısır aldırmadım bari bunu ye dedi. Teşekkür ederim kaptanım daha güzelleri senin olsunn. Ben aslında biraz kilo verdikten sonra bişiler almayı düşünüyordun. Amaaaa annem bayramda da bişi almadın ablan aldı sende al diye tutturdu.
İyi geceler kaptanım çok tatliş rüyalarrrrr
Günaydın canım.
Ohhh sabah spory en sevdiğimyansın yağlar
Bir doktoruna sor canım benim. Kaş yapalım derken göz çıkartmayalım da
Ohh afiyet olsun. Gram gram ölçmüşsün hey maşallah. Bakalım bu haftaki sonucunu merakla bekliyorum
Salı günkü menüm
Sabah:
Kkk
Ara:
Sütlü türk kahvesi
Akşam:
Kabak yemeği
Salata
Yoğurt
Su:3 litre
Spor: Yoga 100 mekik 100 şınav
Bu sıcakta spor yapmak ne zor yaakşam yapayım dedim terden ölüyorum
Merhaba kizlar
Disciye gittim yine bugun kanal tedavisi bitti sukur yarin dolgu yapilacak. Haftayada dis tasi falan temizletecem.
Gunun menusu:
karatay kahvaltisi (cok guzelmis cok ta tok tutuyor)
ogle 1 kase yayla corbasi
aksam salata+ tavuk gogsu
sivi: kayisi cayi, 2 fincan kahve, 1,5 litre su
spor: 30 dk hizli tempoda yuruyus
Aa bisey soylicem motivasyon olsun:) benim kuzenim vardi uzun zamandir gormuyordum kiloluydu baya bugun gordum acayip zayiflamis nasil yaptin diyincede aslinda ozel bisey yapmadim sadece bilinc altimin bildigi ama irademin yok saydigi duzenli beslenme yaptim dedi. O bile verdiyse herkes verir diye dusunuyorum insallah bizde hedefimize ulasiriz :)
banada artik hayatta zayiflayamazsin diolardi simdi gorenler cok oluor :)
Doktor duzenli uykuda kilo vermede spor kadar etkili dedi 23.30 da en gec uyuyup sabah 7 ye alarm kurdum bi kac gune alisrim zaten.. Onceden erken kalkiuordum aslinda okul ia vs derken ramazanda elden gitti duzen bu hafta herseyi duzene koyarim insallah
hemen indirdim uygulamayi cok tskle abla. Umarim az su icmeme yardimci olur gecmiyor bogazimdan cok fazla :)
hedef mi belirliyorsunuz her ay? aa ne guzel nerde yaziyor merak ettim belki bende bi hedef belirlerim
cok haklisin ama hersey beyinde bitiyor.. irade lazim insallah hepimiz hedefimize ulasiriz
Gelelim menüye
Sabah eksiksiz Karatay
Öğle fırında tavuk ve salata
Akşam tavuk salata yoğurt
Su 2 litr devam ediyorum
Spor yürüyüş + 120 ip atlama + 20*2 plank
Haydi ben duşa kaçtım. Zaten telden yazamıyorum ki ben ya...
Selamün Aleyküm kızlarrrr
Hele şükür gelebildim
Hesapta eşimin amcası maç izlemeye gelecektitabiki gelmedi
Öğlendede eşimin yeğeni ( kıl olduğum ) mesaj attı yenge akşam sizdeyiz diyeuyuz oldum tabi çünkü emrivaki yapılmasına sinir oluyorum üstelik paşa hep kendi dediği olsun istiyor
Tabi Amcasınında geleceğini düşündüğümden hadi bari onlarda gelsin dedim ve kendi kaleme gol atmış oldum amcası gelmeyince
Neyse akşam fena geçmedi ama ben pattes gününün akşamında çayın yanına bir iki birşey yedim
Olmuşla ölmüşe çare yok diyip yarın sebze günümü hasarsız tamamlarım
Pazartesi menum
Sbh Salatalık domates yarım elma
Öğleden sonra mantlarlı sac böregi
1 Türk kahvesi 2 maden suyu
Salı menum
Sbh kk
Aksam et Haşlama salata ayran
3 maden suyu
İyi yapmışsın tatlım ellerine sağlık buldunmu kaçırmayacaksın rabbim afiyetle yedirsin inş.Ben de bugün menemenlikleri yapayım diyorum kışın konservesi rahat oluyorIyi geceler kızlar
Bugun 10 kilo kadar domates ve 2 kilo biber Alıp kaynatıp biraz öncede posetledim, erken oldugunu düsünüyodum ama direk tarladan bulunca adamın elinde kalanın hepsini aldım,kıslıgımın Üçte birini Yaptım tekrar geldiğindede alacam inş..
Haftasonu olunca gec kalktık kaptanım bizim yan binanın Altındada simit kahvaltı evi var kolayımıza geldi :)
Gunaydin kizlar.. 7 ye alarm kurmustum ama 6,37 de kendiligimden uyandim.. Sporumu yaptim ev islerini bitirdim kahvaltimi yaptim.. Kendimi cok dinc hissediyorum bugun
Selam kızlar uğrayamıyorum katılamadım aranıza uzun zamandır. Herkes iyidir inşallah. Bu aralar aşırı derecede ödemle uğraşıyorum, regl olmam gerekiyordu ama 4 gün gecikti ve korkmaya başladım açıkçası. Belki bu aralar fazla stres yaptım o yüzdendir bilmiyorum ama hiç böyle olmazdı. Sanırım ödemin sebebi de bu. Parmağımdan düşen yüzük dönmüyor bile. Biraz geçmiş yapmaya çalışayım.
Hoşbuldum canım. Evet bebiş olmabilir diye korktum
Selvos88 ay senin dedigin masala cayi Burda chaitea diye geciyo benim makinama hep aliyodum ama kalori bombasi bildigim kadari ile canim yani en azindan makinadaki oyleydi ben cok seviyorum konuya da daldim Boyle ama uzun zamandir icmemistim 1 bcuuk yil olacak takima girdigimden beri vayy bee
biz mesela normal kakuleyi 1 yada 2 taneyi alip demlige atariz miss gibi kokar yada bayram kurabiyemiz var ona da ekleriz kakule tabi herkes sevmeyebilir ama biz alisik oldugumuz icin severiz kakuleyi mesela et pisirirken bile koyan var etin yag kokusunu bastirsin diye ama onu sevmemistim :))
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Sabahberi ancak fırsat buldum gelmek için
Malum Kuzen bizde olduğu için ( yeni kalktı oda sağ olsun sabahkarşı uyuduğu için ) onlara kahvaltı hazırladım şimdi. Sabah erken kalktım hatta küçük kuşumla biraz boya falan yaptık bizim kahvaltımızdan sonra
Akşam üzerede Annemle pazara çıkıcağımhem daha uygun hemde serinde çıkmış olalım
ayy ben çok merak ediyordum buldum okudum anladım sizde bi inceleyin dedim kafalarda soru işareti kalmasın dimi ama
http://blog.hernefessihhat.com/tartidan-yag-olcumu-nasil-yapiliyor/
kilo da fena değil bu sabah eksideydim ama akşam kardeşimin doğum günü
abartmadam accık pasta yirim belkiii
yorum yokkkkkk
Selam kızlar
Selam kizlar bana hic bildirim gelmiyor artik bi sorun var sanirim
Bugun guzel basladi cok sukur disimi halletim bi daha da muayeneleri kacirmayacam
Evi temizledim, leslie yaptim, yemek yaptim simdi az biraz dinleniyorum kahve esliginde
Bu hafta hic hareket edemedim kilo vermisimdir insallah
Havalar burda cok soguk sanki sonbahar kis sabahtan beri bi yagmurdur dinmedi baya bereketli, yuruyus yapmayi dusunuyordum umarim duzelir hava
selam kuzum nerelerdesinnSelam kızlar
bazi gunler banada gelmiorSelam kizlar bana hic bildirim gelmiyor artik bi sorun var sanirim
nerdesin sen canim kaptanimin dedigi gibj kiskandimBugun guzel basladi cok sukur disimi halletim bi daha da muayeneleri kacirmayacam
Evi temizledim, leslie yaptim, yemek yaptim simdi az biraz dinleniyorum kahve esliginde
Bu hafta hic hareket edemedim kilo vermisimdir insallah
Havalar burda cok soguk sanki sonbahar kis sabahtan beri bi yagmurdur dinmedi baya bereketli, yuruyus yapmayi dusunuyordum umarim duzelir hava
cayi cok begendim kaptanim herkese tavsiye ederim..Slm şekerlerim tünaydınlar olsunnnn
su deposu almakla çok iyi etmişsiniz selvoşum bir daha sıkıntı yaşamazsınız inş.Çayı beğendinmi selvoşum
Sağlık olsun meleğim kalıcı kilo gitsin yeter ki sıkma canını kuzum
Sarı kartlar silinmek için var şekercim
İşte buna inanmammm
Selvoşum bu ölçme işi zor tatlım .Karatayı bu yüzden çok seviyorum işte doyana dekBakalım sonuç nasıl olacak tatlım menü spor enfes
Korkumdan pazara gidmeiyorum selvoşum hakikaten çok sıcak
Senin diyetisyen tam kafa dengiymiş deryam.carnitine konusunda selvoşumun dediklerini dikkate al tatlımBeleş yürümek varken haklı valla
Domates neden olmayacak acaba selvoşum gerçi domates şekeri yükseltiyor annemden biliyorum ondan olabilirmi acaba yoksa başka bir sebebi mi var
7 saat çok fazla değilmi prensesimmm arada deşarj olman lazım kuzum maşallah sana arada molalar ver ama
Bu hafta bildirim yapmayı unutma o zaman şekercimm.İyi yapmışsın almakla güle güle giy bitanem yeni cicileriniMisafir berekettir kuzum allah eksik etmesin
Yogayı her görüşümde tibete yarın başlayayım diyorum sabah olunca tamamen aklımdna uçuyor
Dün bluzumun suyu sıkmaya gerek kalmadan akıyordu hakikaten çeşme gibi ter çıkıyor
Hadi geçmiş olsun meleğim güya ben de bir hafta sonra giip diş taşlarını temizletecektim .Kaldı gitti
Oooooo ekmek yok ne güzelll meleğimmm zorlanmadın inşallah
Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz tatlım sabır sağlıklı menüler su ve spor olduktan sonra hedefe ulaşmamak mümkün değil fakat herşeyden önce kendimize inanmalıyız kuzum
Daha çooookkkk şok olacaklar selvoşummm yolun yarısındayız daha
Genelde ben de 23,00 ü geçirmemeye çalışıyorum tatlım uyku hakikaten çok etkili üstelik leptinin en iyi salgılandığı saatletrde derin uykuda olabilmek için erken yatmak lazım ki faydalanalım
Rica ederim canım su içme alışkanlığı elde etmende çok faydası olacak eminimEvet her ay hedef belirliyoruz bitanem en az kilomuzun %2 si olacak şekilde .Bu ay sen de belirleyeceksin
Haksızlık etme kendine benden iyisin ben girmiyorum bile telden
Bir iki yediğin fazla cııs değilse sorun olamz gibi cecom üzme kendiniBugün kaçamaksız yaparsın
Miktar fazla değilse böreği erken saatlerde yemişsin meleğim sağlık olsun akşam da telafi etmişsin zaten
İyi yapmışsın tatlım ellerine sağlık buldunmu kaçırmayacaksın rabbim afiyetle yedirsin inş.Ben de bugün menemenlikleri yapayım diyorum kışın konservesi rahat oluyor
Avantaj mı dezavantaj mı bilemedim sürekli şeytan dürter çok yakınmış
Maşallah selvoşuma
Hoşgeldin makresimmm yoğun olduğunu biliyoruz tatlım biraz işler sakinleşince gelirsin.Hayırlısı olsun makresim ama 5. de gelirse halini düşünemiyorum tatlımHayırlısı bakalım belki sıcaklardandır
Hoşgeldin barbimmmmben de karanfil çok severim çayda
Ben de akaşm çıkmak istiyordum ama akşam da güzel birşey kalmıyor cecom birazdan kaçarım
Benim yağ ölçen tartım yok meleğimmm
Tadımlık elbette yiyebilirsin tatlım kardeşine sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dileirm
Yorum olsun olsunnnBüyütmeye ben talibimmm
Hibiskusun faydalarini biliyprum ama malesef kibrista bulamadim
Hadi buyrun meleklerim buz gibi hibisküs iyi gidiyor
Yok dokunmadim aslinda ayarlara. Baska yere yazinca bildirim geliyor ama bu konudan gelmiyor. Sadece alinti yada begeni olunca geliyor. baskasi yazinca gelmiyor yani..
Slm efserimmmm ce deyip kaçma esmerim biçim biçim ölürüm esmer için nikini görünce direk bu şarkı geliyor aklıma ne alakaysa
Forum ayarlarını mı değiştirdin acaba kuzum
Ben de hep aynı sözü veriyorum kendime ama dişçi fobimden dolayı ağrıdan delirene dek bekliyorum
Ohh işler bitmiş ellerine sağlık cnmmm.Bitanem nerde yaşıyordun soğuk deyince şaşırdım ve kıskandımYazdın da ben atladım mı yoksa Evde leslie yapabilirsin bitanem
Isvec canim.. Ama karli bolgelerinde degilim deniz cok var bizi tarafta cok nemli sicagi cekilmiyor. Ama 1 haftadir yagmurlu baya soguk olduselam kuzum nerelerdesinn
bazi gunler banada gelmior
nerdesin sen canim kaptanimin dedigi gibj kiskandim
Bende kibristayim burda kar yok kisin soguk bile yok cok fazla. Asiri sicak var bunalticiIsvec canim.. Ama karli bolgelerinde degilim deniz cok var bizi tarafta cok nemli sicagi cekilmiyor. Ama 1 haftadir yagmurlu baya soguk oldu
Ah kibris hep gitmeyi istemisimdirBende kibristayim burda kar yok kisin soguk bile yok cok fazla. Asiri sicak var bunaltici
Sicak disinda tam yasanicak yer kuzum insallah bigun yolun duserAh kibris hep gitmeyi istemisimdirCok sanslisin canim
Slm şekerlerim tünaydınlar olsunnnn
su deposu almakla çok iyi etmişsiniz selvoşum bir daha sıkıntı yaşamazsınız inş.Çayı beğendinmi selvoşum
İşte buna inanmammm
Selvoşum bu ölçme işi zor tatlım .Karatayı bu yüzden çok seviyorum işte doyana dekBakalım sonuç nasıl olacak tatlım menü spor enfes
Senin diyetisyen tam kafa dengiymiş deryam.carnitine konusunda selvoşumun dediklerini dikkate al tatlımBeleş yürümek varken haklı valla
Domates neden olmayacak acaba selvoşum gerçi domates şekeri yükseltiyor annemden biliyorum ondan olabilirmi acaba yoksa başka bir sebebi mi var
7 saat çok fazla değilmi prensesimmm arada deşarj olman lazım kuzum maşallah sana arada molalar ver ama
Bu hafta bildirim yapmayı unutma o zaman şekercimm.İyi yapmışsın almakla güle güle giy bitanem yeni cicileriniMisafir berekettir kuzum allah eksik etmesin
Yogayı her görüşümde tibete yarın başlayayım diyorum sabah olunca tamamen aklımdna uçuyor
Dün bluzumun suyu sıkmaya gerek kalmadan akıyordu hakikaten çeşme gibi ter çıkıyor
Hadi geçmiş olsun meleğim güya ben de bir hafta sonra giip diş taşlarını temizletecektim .Kaldı gitti
Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz tatlım sabır sağlıklı menüler su ve spor olduktan sonra hedefe ulaşmamak mümkün değil fakat herşeyden önce kendimize inanmalıyız kuzum
Genelde ben de 23,00 ü geçirmemeye çalışıyorum tatlım uyku hakikaten çok etkili üstelik leptinin en iyi salgılandığı saatletrde derin uykuda olabilmek için erken yatmak lazım ki faydalanalım
Rica ederim canım su içme alışkanlığı elde etmende çok faydası olacak eminimEvet her ay hedef belirliyoruz bitanem en az kilomuzun %2 si olacak şekilde .Bu ay sen de belirleyeceksin
Bir iki yediğin fazla cııs değilse sorun olamz gibi cecom üzme kendiniBugün kaçamaksız yaparsın
Miktar fazla değilse böreği erken saatlerde yemişsin meleğim sağlık olsun akşam da telafi etmişsin zaten
İyi yapmışsın tatlım ellerine sağlık buldunmu kaçırmayacaksın rabbim afiyetle yedirsin inş.Ben de bugün menemenlikleri yapayım diyorum kışın konservesi rahat oluyor
Maşallah selvoşuma
Hoşgeldin makresimmm yoğun olduğunu biliyoruz tatlım biraz işler sakinleşince gelirsin.Hayırlısı olsun makresim ama 5. de gelirse halini düşünemiyorum tatlımHayırlısı bakalım belki sıcaklardandır
Ben de akaşm çıkmak istiyordum ama akşam da güzel birşey kalmıyor cecom birazdan kaçarım
Tadımlık elbette yiyebilirsin tatlım kardeşine sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dileirm
Slm şekerlerim tünaydınlar olsunnnn
İşte buna inanmammm
Maşallah selvoşuma
Hadi buyrun meleklerim buz gibi hibisküs iyi gidiyor
Canım gönderim ben sana ver adresini aktar karşısı kargoda bi alt sokakta istediğin bişey varsa söyle ciddiyim bak.Hibiskusun faydalarini biliyprum ama malesef kibrista bulamadimelinize saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?