Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugun guzel basladi cok sukur disimi halletim bi daha da muayeneleri kacirmayacam
Evi temizledim, leslie yaptim, yemek yaptim simdi az biraz dinleniyorum kahve esliginde
Bu hafta hic hareket edemedim kilo vermisimdir insallah
Havalar burda cok soguk sanki sonbahar kis sabahtan beri bi yagmurdur dinmedi baya bereketli, yuruyus yapmayi dusunuyordum umarim duzelir hava

Slm şekerlerim tünaydınlar olsunnnn

su deposu almakla çok iyi etmişsiniz selvoşum bir daha sıkıntı yaşamazsınız inş.Çayı beğendinmi selvoşum

Sweetdimple ayyy hedef olayini simdi anladim 75.5 koymustuk dimi benim hedefimi ulasamadim bu ay iyimi bi haftada iki kiloda olmaz gitti hedef

Sağlık olsun meleğim kalıcı kilo gitsin yeter ki sıkma canını kuzum

azda koymuşum ama yok tutmamışşşş

Sarı kartlar silinmek için var şekercim

hahahaa bak onu hıc dusunmemıstım

İşte buna inanmammm

Selvoşum bu ölçme işi zor tatlım .Karatayı bu yüzden çok seviyorum işte doyana dek Bakalım sonuç nasıl olacak tatlım menü spor enfes

Ayy sonunda daha yeni hava azcik serinledi evdrn ciktik.. Gunduz o kadar sicakki evde bile durulmuyor disariyi siz dusunun

Korkumdan pazara gidmeiyorum selvoşum hakikaten çok sıcak

Senin diyetisyen tam kafa dengiymiş deryam.carnitine konusunda selvoşumun dediklerini dikkate al tatlımBeleş yürümek varken haklı valla

Domates neden olmayacak acaba selvoşum gerçi domates şekeri yükseltiyor annemden biliyorum ondan olabilirmi acaba yoksa başka bir sebebi mi var

7 saat çok fazla değilmi prensesimmm arada deşarj olman lazım kuzum maşallah sana arada molalar ver ama

Bu hafta bildirim yapmayı unutma o zaman şekercimm.İyi yapmışsın almakla güle güle giy bitanem yeni cicileriniMisafir berekettir kuzum allah eksik etmesin

Salı günkü menüm

Sabah:
Kkk

Ara:
Sütlü türk kahvesi

Akşam:
Kabak yemeği
Salata
Yoğurt

Su:3 litre
Spor: Yoga 100 mekik 100 şınav

Yogayı her görüşümde tibete yarın başlayayım diyorum sabah olunca tamamen aklımdna uçuyor

Bu sıcakta spor yapmak ne zor ya akşam yapayım dedim terden ölüyorum

Dün bluzumun suyu sıkmaya gerek kalmadan akıyordu hakikaten çeşme gibi ter çıkıyor

Hadi geçmiş olsun meleğim güya ben de bir hafta sonra giip diş taşlarını temizletecektim .Kaldı gitti

Oooooo ekmek yok ne güzelll meleğimmm zorlanmadın inşallah

Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz tatlım sabır sağlıklı menüler su ve spor olduktan sonra hedefe ulaşmamak mümkün değil fakat herşeyden önce kendimize inanmalıyız kuzum

banada artik hayatta zayiflayamazsin diolardi simdi gorenler cok oluor :)

Daha çooookkkk şok olacaklar selvoşummm yolun yarısındayız daha

Genelde ben de 23,00 ü geçirmemeye çalışıyorum tatlım uyku hakikaten çok etkili üstelik leptinin en iyi salgılandığı saatletrde derin uykuda olabilmek için erken yatmak lazım ki faydalanalım

Rica ederim canım su içme alışkanlığı elde etmende çok faydası olacak eminim Evet her ay hedef belirliyoruz bitanem en az kilomuzun %2 si olacak şekilde .Bu ay sen de belirleyeceksin

Gelelim menüye
Sabah eksiksiz Karatay
Öğle fırında tavuk ve salata
Akşam tavuk salata yoğurt
Su 2 litr devam ediyorum
Spor yürüyüş + 120 ip atlama + 20*2 plank

Haydi ben duşa kaçtım. Zaten telden yazamıyorum ki ben ya...

Haksızlık etme kendine benden iyisin ben girmiyorum bile telden

Bir iki yediğin fazla cııs değilse sorun olamz gibi cecom üzme kendiniBugün kaçamaksız yaparsın

Pazartesi menum
Sbh Salatalık domates yarım elma
Öğleden sonra mantlarlı sac böregi
1 Türk kahvesi 2 maden suyu

Salı menum
Sbh kk
Aksam et Haşlama salata ayran
3 maden suyu

Miktar fazla değilse böreği erken saatlerde yemişsin meleğim sağlık olsun akşam da telafi etmişsin zaten

İyi yapmışsın tatlım ellerine sağlık buldunmu kaçırmayacaksın rabbim afiyetle yedirsin inş.Ben de bugün menemenlikleri yapayım diyorum kışın konservesi rahat oluyor

Haftasonu olunca gec kalktık kaptanım bizim yan binanın Altındada simit kahvaltı evi var kolayımıza geldi :)

Avantaj mı dezavantaj mı bilemedim sürekli şeytan dürter çok yakınmış

Gunaydin kizlar.. 7 ye alarm kurmustum ama 6,37 de kendiligimden uyandim.. Sporumu yaptim ev islerini bitirdim kahvaltimi yaptim.. Kendimi cok dinc hissediyorum bugun

Maşallah selvoşuma

Hoşbuldum canım. Evet bebiş olmabilir diye korktum

Hoşgeldin makresimmm yoğun olduğunu biliyoruz tatlım biraz işler sakinleşince gelirsin.Hayırlısı olsun makresim ama 5. de gelirse halini düşünemiyorum tatlımHayırlısı bakalım belki sıcaklardandır

Hoşgeldin barbimmmm ben de karanfil çok severim çayda

Ben de akaşm çıkmak istiyordum ama akşam da güzel birşey kalmıyor cecom birazdan kaçarım

ayy ben çok merak ediyordum buldum okudum anladım sizde bi inceleyin dedim kafalarda soru işareti kalmasın dimi ama

http://blog.hernefessihhat.com/tartidan-yag-olcumu-nasil-yapiliyor/

Benim yağ ölçen tartım yok meleğimmm

kilo da fena değil bu sabah eksideydim ama akşam kardeşimin doğum günü
abartmadam accık pasta yirim belkiii

Tadımlık elbette yiyebilirsin tatlım kardeşine sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dileirm

Yorum olsun olsunnnBüyütmeye ben talibimmm

Slm efserimmmm ce deyip kaçma esmerim biçim biçim ölürüm esmer için nikini görünce direk bu şarkı geliyor aklıma ne alakaysa

Selam kizlar bana hic bildirim gelmiyor artik bi sorun var sanirim

Forum ayarlarını mı değiştirdin acaba kuzum

Ben de hep aynı sözü veriyorum kendime ama dişçi fobimden dolayı ağrıdan delirene dek bekliyorum

Ohh işler bitmiş ellerine sağlık cnmmm.Bitanem nerde yaşıyordun soğuk deyince şaşırdım ve kıskandım Yazdın da ben atladım mı yoksaEvde leslie yapabilirsin bitanem

selam kuzum nerelerdesinn

Selam kizlar bana hic bildirim gelmiyor artik bi sorun var sanirim
bazi gunler banada gelmior

nerdesin sen canim kaptanimin dedigi gibj kiskandim

cayi cok begendim kaptanim herkese tavsiye ederim..
Olcme isi biraz zor ama alisirim napalim :) domatesi gunun ilk saatleri ve aksam yeme dedi. Gobek bolgesinde yaglanmaya sebep oluyormus
Bi an once kis gelsin cok bunqldim valla

Yok dokunmadim aslinda ayarlara. Baska yere yazinca bildirim geliyor ama bu konudan gelmiyor. Sadece alinti yada begeni olunca geliyor. baskasi yazinca gelmiyor yani..
Isvec'te yasiyorum aslinda cok soguk degil sicak bi yaz oldu ama 1 haftadir hep yagmurlu kara bulutlu.
Ah o fobi bendede var agridan uyuyamiyorum yinede inat edip gitmiyorum disciye
Esim artik sagolsun randevu almis kalk goturecem seni dedi zorlada olsu goturdu :)

Dimi ama sildiririz napalım ama daha 2 gün var

iyi dileklerin için teşekkür ederim kaptanım...

bi gün niyetine girersem teklifini düşünücem kaptanımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…