Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hemen indirdim uygulamayi cok tskle abla. Umarim az su icmeme yardimci olur gecmiyor bogazimdan cok fazla :)

ben hedefim kaç bilmiyorum bi bakimmm
hedef mi belirliyorsunuz her ay? aa ne guzel nerde yaziyor merak ettim belki bende bi hedef belirlerim
Duzenli beslenme ve sporla kilo vermemek imkansiz bence :)
cok haklisin ama hersey beyinde bitiyor.. irade lazim insallah hepimiz hedefimize ulasiriz

iste en zorlandigim konu.. suan tatilim cok gec yatiyorum tabi sabah zombi gibi dolasiyorum okulum bi baslasaydi herseyim duzenli olacak yine yeniden

iste en zorlandigim konu.. suan tatilim cok gec yatiyorum tabi sabah zombi gibi dolasiyorum okulum bi baslasaydi herseyim duzenli olacak yine yeniden
ben erken uyumayi seviyorum gece uykusu daha tatli

Gelelim menüye
Sabah eksiksiz Karatay
Öğle fırında tavuk ve salata
Akşam tavuk salata yoğurt
Su 2 litr devam ediyorum
Spor yürüyüş + 120 ip atlama + 20*2 plank
menun guzel deryam afiet olsunn

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Hele şükür gelebildim

Hesapta eşimin amcası maç izlemeye gelecekti tabiki gelmedi
Öğlendede eşimin yeğeni ( kıl olduğum ) mesaj attı yenge akşam sizdeyiz diye uyuz oldum tabi çünkü emrivaki yapılmasına sinir oluyorum üstelik paşa hep kendi dediği olsun istiyor
Tabi Amcasınında geleceğini düşündüğümden hadi bari onlarda gelsin dedim ve kendi kaleme gol atmış oldum amcası gelmeyince

Neyse akşam fena geçmedi ama ben pattes gününün akşamında çayın yanına bir iki birşey yedim
Olmuşla ölmüşe çare yok diyip yarın sebze günümü hasarsız tamamlarım

Iyi geceler kızlar
Bugun 10 kilo kadar domates ve 2 kilo biber Alıp kaynatıp biraz öncede posetledim, erken oldugunu düsünüyodum ama direk tarladan bulunca adamın elinde kalanın hepsini aldım,kıslıgımın Üçte birini Yaptım tekrar geldiğindede alacam inş..

Cnm ben sbh duruyorumda Keske aksam yediğimin birazını sbha aktarabilsem

Haftasonu olunca gec kalktık kaptanım bizim yan binanın Altındada simit kahvaltı evi var kolayımıza geldi :)

Selam kızlar uğrayamıyorum katılamadım aranıza uzun zamandır. Herkes iyidir inşallah. Bu aralar aşırı derecede ödemle uğraşıyorum, regl olmam gerekiyordu ama 4 gün gecikti ve korkmaya başladım açıkçası. Belki bu aralar fazla stres yaptım o yüzdendir bilmiyorum ama hiç böyle olmazdı. Sanırım ödemin sebebi de bu. Parmağımdan düşen yüzük dönmüyor bile. Biraz geçmiş yapmaya çalışayım.

Hosgeldin canimm.. Neden korktun bebis var diyemi?

hoş geldin canım... sıcaklardandır korkma bence

İnşallah sıcaktandır Deryam, şimdi daha çok stres yaparım iyice gecikir, hayırlısı ne diyeyim.

Bende aynıyım canım biliyosun ama dediğin gibi stres yapınca daha gecikiyor en güzeli test yap kurtul ben öyle yapıyorum akşamına işlem tamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…