Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yeni dönem başladığı için ilk notamızı aldık tatlım 1 tane daha alırsak sarı kart gelecek Estagfurullah ne kusuru prensesimm Kirazları anneciğine söyle sirkesini yapsın RengarenkNesli ablan yaptı çok beğenmiş ben de 1 kavanoz denedim ama henüz olmadı bakalım merak ediyorum

Oyyy cansın sen demen yeter kuzenlerden birini ütü pususuna düşürürüm elbet

Veeee kaptan kaçar hepinize iyi geceler meleklerimmm yarın tartı hepimizin emeklerinin karşılığını göstersin inşallahYarın kilo bildirimi yaparken mesajlarınızı saymayı unutmayın yazmayanlardan 5 mesaj düşeceğim

senasevval 1,5 kilo verdim dediğin için 52,5 yazdım kuzum yanlışlık varsa düzeltirsin prensesim
@Pluiee @umutsuzwakaa @kaldi2sene kayıplardasınız melekleirmyuvaya dönün

Tamamdır kaptanım o 52 küsür falandı ama bakalım bu hafta ne olucak. Yedim dondurmaları bulgurları şiştimm

İlk defa duyuyorum kirazdan sirke bende evde elmadan sirke yaptım diye annem kızıyordu öyle şey mi olur diye. Kirazı duysa terlikle kovalar herhalde

İyi geceler kaptanımm leptin kaçıyor bende yatayım geç olmadan

gunaydın ballarrr

sorma banum kiraz sirkesi dolapta saklanmalıymış ben 4kg dan yapınca hepsini koyamamıştım. dışardkailer çorap gibi kokmaya başlamış malum alanya çok sıcak dayanmıcak demek dışarda. bozuldular sanırım temizlik sirkesi yapıcam bende onları napimmm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını hayırlı olarak nasip etsin sizlere inşallah....Aminnnnnnnn

Sabah 08:00de uyanıp hemen kahvaltımı ettim ve şükür bugünde tartıda eksi gördüm
Geçenlerde söylemiştim ama izin dönüşü tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama ben yinede kilo bildirimi yapayım Artık listeye bugün girermiyim yoksa haftayamı girerim tam bilemiyorum artık bilen varsa beni bilgilendirir inşallah

Başlangıç; 124.5 kg
İzne ayrılmadan evvel; yanılmıyorsam 104.7 kgdum ( eğer fazlaysa sevineceğim )
Bu hafta; 104.2 kg
Giden; 0.5 kg

Toplam giden; 20.3 kg

Hani Asterix ve Obelix de kilolu olana iksir vermiyorlar ya '' Sen kazana düştün '' diyip benimkide o hesap Kazana düşesim var işin ucunda kısır olunca

Uçurtma şenliği yokda Cumartesi sabahı Annem ve kızkardeşimle doğaya atıyoruz kendimizi piknik için Eşim her pikniğe gittiğimizde ( eğer gideceğimiz yer müsaitse ) uçurtma yapar ve her defasında dönerken uçurtmayı uçurup sonrada ipi bir sopayla yere sabitler daha sonra gelen çocuklu aile olursa oynasınlar diye
Tabi bu kez sırf bizimkiler değil yeğenlerde olacağı için uçurtma kavgası çıkmasın diye hepsine birer tane yapmaya karar verdi Yeğenler uçurtmaları geride bırakırmı bilmem ama bizim ikisini yine eve dönerken bir sonraki piknikciler için gittiğimiz yerde uçurduktan sonra sabitleriz bir yere

Kısırı dediğin gibi haftaya bir gün az birşey yaparım ( çok yapınca dayanamam gelir geçer yerim yoksa )

***6.TAKIM 424.Etap***

45derya45(79,8/ / /% )
baldandane(90// /% )
battaniye1 (76,3/75,7/ 0,6/% 0,79)
kaldi2sene(70,8/ / /% )
makres76 (60/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )3. Kez bildirimde bulunmadı vefat nedeniyle izinli
selvos88(77,3/ / /% )

6.Takım Ortalaması: %

Günaydın kızlar erken Kalktım ama wc ye çıkmayı bekledim ama daha cok gider diye düsünüyodum hep kısır detoksunu tamamlayamadımya ondan
Ben erken kalkıyorum mecburen oğlumdan ama ahhh bide gece erken yatabilsem ne yaparsam yapayım uyuyamıyorum sbha böle ruh gibiyim, uykuda önemlı sonuçta...

safiye soymani bi yemek progrminda gormustum cok istahli hayatta zayiflamaz

kis sevilmez mi ya heryer bembeyaz.. sivrisinek derdi de yok
sivrisinek demeyin hic uyuyamadik bugun hic

aynen canim

butun annelwrmi ayni nefsinu oldurme diyip duruo annemde

Hem sıcaktan hemde pazartesi sınavım var ona hazırlanmaktan sporumu yapamıyorum kaç gündür
sinavina bak kuzum sen

dene kaptanim cay cok guzel bide arastirdm siz mistik deyince evet masala ile mistik hemen hemen ayni

bende utu ylllarim seve seve

tebrik ederim canim

uyku onemli tabi bizde sicak ve sinekten uyuyamadik bugun

***6.TAKIM 424.Etap***

45derya45(79,8/ / /% )
baldandane(90// /% )
battaniye1 (76,3/75,7/ 0,6/% 0,79)
kaldi2sene(70,8/ / /% )
makres76 (60/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )3. Kez bildirimde bulunmadı vefat nedeniyle izinli
selvos88(77,3/76.4 / 0.9/%1.16 )

6.Takım Ortalaması: %

Perşembe menum
Sbh Peynirli salata,maden suyu
Öglen bi kase soğuk ayran corbası
Aksam salata ve mezelerden tırtıklayıp bi kaç Çatal Karışık ızgara yedim
2 Türk kahvesi 2 maden suyu

Aksam evlilik yıldönümümüzdü 5. Yıl bitti 6 ya adım attık iyisiyle kötüsüyle bu kavinvalideyle
Yemekten sonra sakin bi yerde canlı Müziğe gittik eşim benim yerinde durmayan çocuğa baktı ben Müziğin keyfini çıkardım ama bize göre erken kalktık tabi cocuk olunca oda 11 de uyudu bende sevinmiştim herzamankinden 1,5 saat gec uyudu sbh gec kalkar diye ama sanki alarm Çalıyor 7den sonra bizim evde

Sanada tebrikler cnm makresten sonra bizim Takımın en istikrarlı ve kararlı elemanısın maşallah
Arkanızdaki fark sadece kıdem
makres76 gidecek oldu nerdeyse

insallah daha uzun yillar birlikte mutlu huzurlu yasarsiniz canimm

bende utu ylllarim seve seve

Dün kızımın Arkadaşıyda bizdeydi kız demezmi bizim evde hiç doğru düzgün ütü yapılmaz diye
Dedim nasıl yani Evdekiler ( Annesi ve onlarla yaşayan bekar halası ) elle düzeltip katlıyorlarmış herşeyi
Anammm dedim ben neredeyse çoraplarıda ütüleyeceğim sadece temizlik yaparken giydiğim çamaşır sulu iki üç thirt ve şortumu ütülemiyorum geri kalan herşeyi ütülüyorum Kız birde ben ütüyü çok severim Banu Abla ütü olunca beni çağır demezmi dedim oldu Anan sonra kızıma iş yaptırıyor desin kendi kızıma bile çok nadiren az birşey yaptırıyorum oda öğrensin diye değil komşu kızına yaptırmak

★Kilo 77.8/76.4/1.4
★Göğüs 89/90/+1
★Bel 75/73/2
★Göbek 80/76/4
★Kalça 112/110/2
★Basen 116/115/1
★Bacak(sağ) 57/57/0
★Bacak(sol) 57/57/0

Kizlar bunlarsa jilian oncesi sonrasi olculerim

Baya fark var ne güzel
Bende Pazar günü ölçülerimi alayımda ondan sonra sporumu yaptıktan bir ay sonra ne kadar fark olduğunu göreyim tabi sizlerlede paylaşırım

Masallah ne cok vermissin darisi basima artik

Safiye soyman'in zayiflamayacagi belli bisey zatenn.. Sevgilisi hep alay ediyor kadin yine yiyor
Sivrisinekten uyuyamamaniz kotu olmus gunduz dikkat etmek gerekiyor girmesinler diye

★Kilo 77.8/76.4/1.4
★Göğüs 89/90/+1
★Bel 75/73/2
★Göbek 80/76/4
★Kalça 112/110/2
★Basen 116/115/1
★Bacak(sağ) 57/57/0
★Bacak(sol) 57/57/0

Kizlar bunlarsa jilian oncesi sonrasi olculerim

fistik gibi olmussun boyle devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…