- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ayy kaptanım özür dilerim. Ben geçen hafta sonuncu olunca sarı kart diye girdim olaya
Öyle valla çok şeker oluyor yemiyorsun etmiyorsun diye kızınca ama napim canımda hiç istemiyor. İstese belki yerim ama gerçekten tatlarını unuttum hiç yememiş gibiyimyazın sağlam 10-15 kilo kiraz yiyen ben bu yaz bir avuç yememişimdir. Kiraz ağaçlarımız var sen yemeyince atıldı hepsi diyor annem
Yolla kaptanım yolla hepsini ütülerim ben. 10 saat ütü yapsamda bıkmam
senasevval 1,5 kilo verdim dediğin için 52,5 yazdım kuzum yanlışlık varsa düzeltirsin prensesim
@Pluiee @umutsuzwakaa @kaldi2sene kayıplardasınız melekleirmyuvaya dönün
Yeni dönem başladığı için ilk notamızı aldık tatlım 1 tane daha alırsak sarı kart gelecekEstagfurullah ne kusuru prensesimm Kirazları anneciğine söyle sirkesini yapsın RengarenkNesli ablan yaptı çok beğenmiş ben de 1 kavanoz denedim ama henüz olmadı bakalım merak ediyorum
Oyyy cansın sen demen yeter kuzenlerden birini ütü pususuna düşürürüm elbet
Veeee kaptan kaçar hepinize iyi geceler meleklerimmm yarın tartı hepimizin emeklerinin karşılığını göstersin inşallahYarın kilo bildirimi yaparken mesajlarınızı saymayı unutmayın yazmayanlardan 5 mesaj düşeceğim
Ayy kaptanım özür dilerim. Ben geçen hafta sonuncu olunca sarı kart diye girdim olaya
Öyle valla çok şeker oluyor yemiyorsun etmiyorsun diye kızınca ama napim canımda hiç istemiyor. İstese belki yerim ama gerçekten tatlarını unuttum hiç yememiş gibiyimyazın sağlam 10-15 kilo kiraz yiyen ben bu yaz bir avuç yememişimdir. Kiraz ağaçlarımız var sen yemeyince atıldı hepsi diyor annem
Yeni dönem başladığı için ilk notamızı aldık tatlım 1 tane daha alırsak sarı kart gelecekEstagfurullah ne kusuru prensesimm Kirazları anneciğine söyle sirkesini yapsın RengarenkNesli ablan yaptı çok beğenmiş ben de 1 kavanoz denedim ama henüz olmadı bakalım merak ediyorum
Oyyy cansın sen demen yeter kuzenlerden birini ütü pususuna düşürürüm elbet
Ohh kolay gelsin kuzum. Çamaşır yıkamayı sevmem de en sevdiğim ev işi ütü yapmak sanırım. Çok severim.
Valla bende kısır detoksunu araştırıcaktım. Kısırı bende çok severim. Çokca yapar sabah akşam yirimm
Hayırdır uçurtma şenliği filanmı var cecommSenin tüm cümlelerin içten geliyor hiç sorun değil adaşım
Maşallahın var cecommm .Aman cimcime hasta olmaz inş gerçi sularda sıcak oluyor bizim
Birkaç saatliğine mutlu oldun desene kısır detoksu sayesinde5 te 5 itince yiyebilrisin cecom yasak değil sonuçta öğleden sonra yersin akşamı hafif geçirirsin
safiye soymani bi yemek progrminda gormustum cok istahli hayatta zayiflamazSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Tekrar ben geldim
Akşam yemeğimi bugün 18:30da yedim şükür ( Kuzen daha gelmemişti ama baktım elim ayağım titremeye başladı onu beklemedim zaten oda daha yarım saat evvel geldi)
Yarın için evdekilere taze fasülyemi bile ateşe koydum
Bugünki sıcak beni cidden çok bunalttı
Şükür biraz serinledi havada rahat bir nefes alabiliyorum
Valla ciddi ciddi bir ümit arattım nasıl nevrim döndüyse
İnanamıyacaksın ama hesapta Safiye Soyman en son kısır yiyerek zayıflamışher acıktığında kısır yemiş gerçi Safiye Soymanında ne kaaa zarif olduğu ortada heee eski haline göre baya fark var ama sanatcılar malum yazın zayıflar kışın besiye çeker kendini
sivrisinek demeyin hic uyuyamadik bugun hickis sevilmez mi ya heryer bembeyaz.. sivrisinek derdi de yok
aynen canimayaklarda pofidik çoraplar terlikler tıpır tıpır cama vuran damlalar ay bir an önce gelsin kış
canım benim evet biz rahat ortamlarda yağ kar yağ derken senin gibi üşüyenlerde var.tüm zor şartlarda çalışanlara allah kolaylık versin.umarım bu sene daha çok ısınacağın bir ortam hazırlar patronun...
butun annelwrmi ayniİyi geceler herkeseebugün misafir vardı onlar gitti direk duşa girdim çıktım da size bir uğrayayım dedim. Tartı öncesi heyecanı var dimii haydi göreyim sizi 1.olun da sarı kartınızı sildirelim
Bugün misafirler vardı annem karpuz dondurma yemiyorum diye trip atıyordünyaya gelmişsin hiç yemek zevklerini tatmıyorsun allahın gücüne gidicek diyor bende diyorum inşallah öbür tarafa
sinavina bak kuzum senHem sıcaktan hemde pazartesi sınavım var ona hazırlanmaktan sporumu yapamıyorum kaç gündür
dene kaptanim cay cok guzel bide arastirdm siz mistik deyince evet masala ile mistik hemen hemen ayniİyi geceler çıtırlarımmmmm
Mutlaka deneyeceğim selvoşum.Domatete meyve sayılıyormuş ondan mı acabaSayende bir şey daha öğrendik tatlım Hayatımda kış sevmeyen biri olarak ben de pes ettim meleğim Yakında yüzgeçlerim çıkacak duş almaktan
Ttalım konuyu takibe al dersen en üst sağdan bildirimler mutlaka gelir canımİsveçtesin demek orası da bahar gibi şu an demekki gerçi bzi baharları unuttuk artık direk yaz direk kış
Düşün meleğimmmm ben yaşlanmadan
Aman aman çıtırım gelmişte sitem bile etmişşşHoşgeldin prensesim umarım gönlünce bir tatil geçirirsin kuzum düğünde fıstık gibi olacağına eminim.
Azmine hayranım selvoşum maşallah sana sporkolik olma yolundasın
muhteşem bir menü ve spor
Hayırdır uçurtma şenliği filanmı var cecommSenin tüm cümlelerin içten geliyor hiç sorun değil adaşım
Offf bitanemm rabbim bir an önce şifa versin mide koruyucusuz alma ne olur ilaçlarını meleğim.Senin sağlığın önemli kuzum iyileştikten sonra elbet devam edersin sıkma canını
Sen beni öldüreceksin bir gün
Kolay gelsin Edacım misafirler olunca hakikaten zor oluyor tatalım.Leslie 1 mile ve yürüyüş harici yapma kuzum .
Kilon 102 hedef 80 şayet bunlarda bir yanlışlık yoksa takıma uğraman yeterli Edaım zamanla kaynaşırız
Maşallah prensesimeee
Spor Mustinin peşinde koşmak diyebilirişz
Sorun değil meleğimmm
Afiyetolsun balım hakikaten sporun süper kuzum alkaki su nasıl etki edecek sende bakalım
Aminnn selvoşum inşşşş
Ama olmazki deryam tadımlık pasta didikken azından dondrumayı iptal etseydin meleğim
O patronunda cimrilik yapmasın ufoyla ısınılırmıİnşallah başka bvir sistem düşünür bu sene meleğim
Senin düşünmen yeter meleğimmmm bitanesinn
İyice merak ettim
Var mı öyle bir dünya meleğimmm keşke olsaAmin bitanem güzel yurdumuzun üzerinde kara bulutlar dolaşıyor malesef rabbim hainlere fırsat vermesin inş.
Heyecan iyidir meleğimmm endişelenme yarın tartının yüzüne güleceğine eminim
Söylenecek öyle çok söz var ki selvoşumGençlerimizin malesfe beyinleri yıkanıyor ailelerin çok dikkatli olması gerekiyor
Maşllah meleğimmm iyi olmana çoks evindim kuzum 1o dk bile gecikmen bu kadar etkiliyorsa ne olur zamanında almaya çalış meleğimBiz de seni çok seviyoruz bitanemmm
Kelek turşusu filanmı yedin meleğksa bilmediğimiz bir şeymi kelekneden sayılmasın hareket harekettir
Ne desem bilemedim kuzum ama ekmeğe yine de fazla yüklenmemeye çalış
Maşallahın var cecommm .Aman cimcime hasta olmaz inş gerçi sularda sıcak oluyor bizim
Birkaç saatliğine mutlu oldun desene kısır detoksu sayesinde5 te 5 itince yiyebilrisin cecom yasak değil sonuçta öğleden sonra yersin akşamı hafif geçirirsin
Kahvaltını lütfen geçiştirme bitanem
Aman prensesim sarı kartımız yok henüzSadece 1 notamız var onı sildirdikmi tamamdır
Annelik böyle birşey işte kıyamıyor kuzusuna anne olunca anlarsın anneciğini
Benim ütüleri sana postalayacağım prensesimmmhiç sevmemm
bende utu ylllarim seve seveAyy kaptanım özür dilerim. Ben geçen hafta sonuncu olunca sarı kart diye girdim olaya
tebrik ederim canim***6.TAKIM 424.Etap***
45derya45(79,8/ / /% )
baldandane(90// /% )
battaniye1 (76,3/75,7/ 0,6/% 0,79)
kaldi2sene(70,8/ / /% )
makres76 (60/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )3. Kez bildirimde bulunmadı vefat nedeniyle izinli
selvos88(77,3/ / /% )
6.Takım Ortalaması: %
uyku onemli tabi bizde sicak ve sinekten uyuyamadik bugunGünaydın kızlar erken Kalktım ama wc ye çıkmayı bekledimama daha cok gider diye düsünüyodum hep kısır detoksunu tamamlayamadımya ondan
Ben erken kalkıyorum mecburen oğlumdan ama ahhh bide gece erken yatabilsem ne yaparsam yapayım uyuyamıyorum sbha böle ruh gibiyim, uykuda önemlı sonuçta...
Sanada tebrikler cnm makresten sonra bizim Takımın en istikrarlı ve kararlı elemanısın maşallah***6.TAKIM 424.Etap***
45derya45(79,8/ / /% )
baldandane(90// /% )
battaniye1 (76,3/75,7/ 0,6/% 0,79)
kaldi2sene(70,8/ / /% )
makres76 (60/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )3. Kez bildirimde bulunmadı vefat nedeniyle izinli
selvos88(77,3/76.4 / 0.9/%1.16 )
6.Takım Ortalaması: %
insallah daha uzun yillar birlikte mutlu huzurlu yasarsiniz canimmPerşembe menum
Sbh Peynirli salata,maden suyu
Öglen bi kase soğuk ayran corbası
Aksam salata ve mezelerden tırtıklayıp bi kaç Çatal Karışık ızgara yedim
2 Türk kahvesi 2 maden suyu
Aksam evlilik yıldönümümüzdü 5. Yıl bitti 6 ya adım attık iyisiyle kötüsüyle bu kavinvalideyle
Yemekten sonra sakin bi yerde canlı Müziğe gittik eşim benim yerinde durmayan çocuğa baktı ben Müziğin keyfini çıkardım ama bize göre erken kalktık tabi cocuk olunca oda 11 de uyudu bende sevinmiştim herzamankinden 1,5 saat gec uyudu sbh gec kalkar diye ama sanki alarm Çalıyor 7den sonra bizim evde
Aramizdaki fark sadece kidem degil canim 16.4 kiloda varSanada tebrikler cnm makresten sonra bizim Takımın en istikrarlı ve kararlı elemanısın maşallah
Arkanızdaki fark sadece kıdem
makres76 gidecek oldu nerdeyse
bende utu ylllarim seve seve
★Kilo 77.8/76.4/1.4
★Göğüs 89/90/+1
★Bel 75/73/2
★Göbek 80/76/4
★Kalça 112/110/2
★Basen 116/115/1
★Bacak(sağ) 57/57/0
★Bacak(sol) 57/57/0
Kizlar bunlarsa jilian oncesi sonrasi olculerim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını hayırlı olarak nasip etsin sizlere inşallah....Aminnnnnnnn
Sabah 08:00de uyanıp hemen kahvaltımı ettim ve şükür bugünde tartıda eksi gördüm
Geçenlerde söylemiştim ama izin dönüşü tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama ben yinede kilo bildirimi yapayımArtık listeye bugün girermiyim yoksa haftayamı girerim tam bilemiyorum artık bilen varsa beni bilgilendirir inşallah
Başlangıç; 124.5 kg
İzne ayrılmadan evvel; yanılmıyorsam 104.7 kgdum ( eğer fazlaysa sevineceğim)
Bu hafta; 104.2 kg
Giden; 0.5 kg
Toplam giden; 20.3 kg
Hani Asterix ve Obelix de kilolu olana iksir vermiyorlar ya '' Sen kazana düştün '' diyip benimkide o hesapKazana düşesim var işin ucunda kısır olunca
Uçurtma şenliği yokda Cumartesi sabahı Annem ve kızkardeşimle doğaya atıyoruz kendimizi piknik içinEşim her pikniğe gittiğimizde ( eğer gideceğimiz yer müsaitse ) uçurtma yapar ve her defasında dönerken uçurtmayı uçurup sonrada ipi bir sopayla yere sabitler daha sonra gelen çocuklu aile olursa oynasınlar diye
Tabi bu kez sırf bizimkiler değil yeğenlerde olacağı için uçurtma kavgası çıkmasın diye hepsine birer tane yapmaya karar verdiYeğenler uçurtmaları geride bırakırmı bilmem ama bizim ikisini yine eve dönerken bir sonraki piknikciler için gittiğimiz yerde uçurduktan sonra sabitleriz bir yere
Kısırı dediğin gibi haftaya bir gün az birşey yaparım ( çok yapınca dayanamam gelir geçer yerim yoksa)
Safiye soyman'in zayiflamayacagi belli bisey zatenn.. Sevgilisi hep alay ediyor kadin yine yiyorsafiye soymani bi yemek progrminda gormustum cok istahli hayatta zayiflamaz
sivrisinek demeyin hic uyuyamadik bugun hic
aynen canim
butun annelwrmi ayninefsinu oldurme diyip duruo annemde
sinavina bak kuzum sen
dene kaptanim cay cok guzel bide arastirdm siz mistik deyince evet masala ile mistik hemen hemen ayni
bende utu ylllarim seve seve
★Kilo 77.8/76.4/1.4
★Göğüs 89/90/+1
★Bel 75/73/2
★Göbek 80/76/4
★Kalça 112/110/2
★Basen 116/115/1
★Bacak(sağ) 57/57/0
★Bacak(sol) 57/57/0
Kizlar bunlarsa jilian oncesi sonrasi olculerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?