Kendi evinde utu yap deseydinDün kızımın Arkadaşıyda bizdeydi kız demezmi bizim evde hiç doğru düzgün ütü yapılmaz diye
Dedim nasıl yaniEvdekiler ( Annesi ve onlarla yaşayan bekar halası ) elle düzeltip katlıyorlarmış herşeyi
Anammm dedim ben neredeyse çoraplarıda ütüleyeceğimsadece temizlik yaparken giydiğim çamaşır sulu iki üç thirt ve şortumu ütülemiyorum geri kalan herşeyi ütülüyorum Kız birde ben ütüyü çok severim Banu Abla ütü olunca beni çağır demezmi dedim oldu Anan sonra kızıma iş yaptırıyor desin kendi kızıma bile çok nadiren az birşey yaptırıyorum oda öğrensin diye değil komşu kızına yaptırmak
Baya fark var ne güzel
Bende Pazar günü ölçülerimi alayımda ondan sonra sporumu yaptıktan bir ay sonra ne kadar fark olduğunu göreyimtabi sizlerlede paylaşırım
İnsallah boyle devam eder :)Masallah ne cok vermissindarisi basima artik
Safiye soyman'in zayiflamayacagi belli bisey zatenn.. Sevgilisi hep alay ediyor kadin yine yiyor
Sivrisinekten uyuyamamaniz kotu olmus gunduz dikkat etmek gerekiyor girmesinler diye
fistik gibi olmussun boyle devam
oooo super canimmmm :)Gunaydinn kizlarr 2,6 kilo vermisim
Kizlar canan karatay mesleginden men edilmis duydunuzmu
Nedeni yazmiodu haberde daha sonra aciklama yaplcakmks valla sok oldumnasil yani.. ne yapmis ki
umarim bir yanlis anlasilmadirNedeni yazmiodu haberde daha sonra aciklama yaplcakmks valla sok oldum
İnsallah canimumarim bir yanlis anlasilmadir
Ayyy bende leslie yapamam sanırım sanada helal olsun kuzum
Ohhh süper ya. Benimde cumartesi teyzemin doğum günü bende kaçırıcam sanırımm
Hahhaha sende bendensin kuzum. Boluda 10 ay kış 2 ay yaz olunca bıkıyor insan. Eylül yaklaştıkça kasılıyorum. 1 eylül dedim mi havalar 10 dere düşüyor anlam veremiyorum ya. Bu kış çizmemin içine 3 kat çorap giydim yine üşüdüm yine üşüdüm ne soğuktu.
Aaa kelek ne ilk daha duydum
Ohh kolay gelsin kuzum. Çamaşır yıkamayı sevmem de en sevdiğim ev işi ütü yapmak sanırım. Çok severim.
Valla bende kısır detoksunu araştırıcaktım. Kısırı bende çok severim. Çokca yapar sabah akşam yirimm
Ayyy o peynirle doyulmaz. Ben metabolic balans yapsam kahvaltıda sadece peynir verin bana derim vallaha
Ohh afiyet olsun kuzum pazı kavurmaya bayılırım
ayaklarda pofidik çoraplar terlikler tıpır tıpır cama vuran damlalar ay bir an önce gelsin kış
canım benim evet biz rahat ortamlarda yağ kar yağ derken senin gibi üşüyenlerde var.tüm zor şartlarda çalışanlara allah kolaylık versin.umarım bu sene daha çok ısınacağın bir ortam hazırlar patronun...
Nedeni yazmiodu haberde daha sonra aciklama yaplcakmks valla sok oldum
İyi geceler çıtırlarımmmmm
Mutlaka deneyeceğim selvoşum.Domatete meyve sayılıyormuş ondan mı acabaSayende bir şey daha öğrendik tatlım Hayatımda kış sevmeyen biri olarak ben de pes ettim meleğim Yakında yüzgeçlerim çıkacak duş almaktan
Ttalım konuyu takibe al dersen en üst sağdan bildirimler mutlaka gelir canımİsveçtesin demek orası da bahar gibi şu an demekki gerçi bzi baharları unuttuk artık direk yaz direk kış
Düşün meleğimmmm ben yaşlanmadan
Aman aman çıtırım gelmişte sitem bile etmişşşHoşgeldin prensesim umarım gönlünce bir tatil geçirirsin kuzum düğünde fıstık gibi olacağına eminim.
Azmine hayranım selvoşum maşallah sana sporkolik olma yolundasın
muhteşem bir menü ve spor
Hayırdır uçurtma şenliği filanmı var cecommSenin tüm cümlelerin içten geliyor hiç sorun değil adaşım
Offf bitanemm rabbim bir an önce şifa versin mide koruyucusuz alma ne olur ilaçlarını meleğim.Senin sağlığın önemli kuzum iyileştikten sonra elbet devam edersin sıkma canını
Sen beni öldüreceksin bir gün
Kolay gelsin Edacım misafirler olunca hakikaten zor oluyor tatalım.Leslie 1 mile ve yürüyüş harici yapma kuzum .
Kilon 102 hedef 80 şayet bunlarda bir yanlışlık yoksa takıma uğraman yeterli Edaım zamanla kaynaşırız
Maşallah prensesimeee
Spor Mustinin peşinde koşmak diyebilirişz
Sorun değil meleğimmm
Afiyetolsun balım hakikaten sporun süper kuzum alkaki su nasıl etki edecek sende bakalım
Aminnn selvoşum inşşşş
Ama olmazki deryam tadımlık pasta didikken azından dondrumayı iptal etseydin meleğim
O patronunda cimrilik yapmasın ufoyla ısınılırmıİnşallah başka bvir sistem düşünür bu sene meleğim
Senin düşünmen yeter meleğimmmm bitanesinn
İyice merak ettim
Var mı öyle bir dünya meleğimmm keşke olsaAmin bitanem güzel yurdumuzun üzerinde kara bulutlar dolaşıyor malesef rabbim hainlere fırsat vermesin inş.
Heyecan iyidir meleğimmm endişelenme yarın tartının yüzüne güleceğine eminim
Söylenecek öyle çok söz var ki selvoşumGençlerimizin malesfe beyinleri yıkanıyor ailelerin çok dikkatli olması gerekiyor
Maşllah meleğimmm iyi olmana çoks evindim kuzum 1o dk bile gecikmen bu kadar etkiliyorsa ne olur zamanında almaya çalış meleğimBiz de seni çok seviyoruz bitanemmm
Kelek turşusu filanmı yedin meleğksa bilmediğimiz bir şeymi kelekneden sayılmasın hareket harekettir
Ne desem bilemedim kuzum ama ekmeğe yine de fazla yüklenmemeye çalış
Maşallahın var cecommm .Aman cimcime hasta olmaz inş gerçi sularda sıcak oluyor bizim
Birkaç saatliğine mutlu oldun desene kısır detoksu sayesinde5 te 5 itince yiyebilrisin cecom yasak değil sonuçta öğleden sonra yersin akşamı hafif geçirirsin
Kahvaltını lütfen geçiştirme bitanem
Aman prensesim sarı kartımız yok henüzSadece 1 notamız var onı sildirdikmi tamamdır
Annelik böyle birşey işte kıyamıyor kuzusuna anne olunca anlarsın anneciğini
Benim ütüleri sana postalayacağım prensesimmmhiç sevmemm
Gecmis olsunn kuzummm insallah tekrarlamaz bitanem dua ederiz tabikiselam kızlar öyle uykusuzum ki anlatamam gece kızım ateşlendi birde annemdeydi. acile gittik şükür nöbetçi doktorun verdiği ilaçlar iyi geldi de sabaha karşı terle attı yoksa 41 dereceyi gördük birde hem ateşin etkisi hemde daha önceki rahatsızlığının etkisi yine kabuslar çığlıklar uzun zamandır yoktu ama zor bir gece geçirdik. Sizlerde dua edin nolur tekrarlamasın.
Bende okudum simdi haberin detayinicanım gebelere şeker yüklemesi yaptırmayın dedi diye jinekoloji derneği başvurmuş 15 gün süre ile men cezası almış. bu bile nasıl korktuklarının hocanın ne kadar doğru bir iş yaptığının göstergesi... sağlıklı yaşıyoruz sayfasında imza kampanyası başlatıldı ben akşam hem katıldım hem yorumlarımı yazdım. şimdi destek zamanı sağlığımızla oynayanlara hadlerini iki cümleylede olsa bildirme zamanı derim ben.
veee şeytanın bacağını kırıyorum 3 haftalık sabitten sonra 500 gr gidiyooor.***6.TAKIM 424.Etap***
45derya45(78,9/78,5 /0,4 /% 0,51)
baldandane(90/89,5/0,5 /%0,55 )
battaniye1 (76,3/75,7/ 0,6/% 0,79)
kaldi2sene(70,8/ / /% )
makres76 (60/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )3. Kez bildirimde bulunmadı vefat nedeniyle izinli
selvos88(77,3/76.4 / 0.9/%1.16 )
6.Takım Ortalaması:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?