Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kendi evinde utu yap deseydin utusuz giyilirmi ya. Olc canim farkedior gercdkten 5 te 5 nasil gidio

***Free Takım***

Ahbirkingcharlesimolsa(84,8/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84,4/ / /% )
Dark_Paradise (123/120,4 /2,6 / 2,11% )
edahafiz(102/ / /% )
efser(74,1/ //% )
oynakbasi34(105,3/ / /% )
pluiee(73,8/ / /% )
Rengarenknesli(77,3/ / /% )
senasevval (52,5 / /% )
Sweetdimple(66,3/ / /% )

Free Takım Ortalaması: %

aynen canım ya felaket soğuk vardı bu sene kış bitmicek sanmıştım... tekrar tekrar kar tam yerden kalkıyo bi daha

allah razı olsun canım benim sağolasın... keşke patronun elinde olsa mal sahibi başkası binada vardı doğalgaz üst katları apart olarak verince kapatıp elektrikliye çevirdi. başınızın çaresine bakın dedi bizimkiler ayrı döşetelim dediler izin vermiyor hayır dedi allah insanların yüreğine merhamet versin para verip azdırmasın.

Nedeni yazmiodu haberde daha sonra aciklama yaplcakmks valla sok oldum

canım gebelere şeker yüklemesi yaptırmayın dedi diye jinekoloji derneği başvurmuş 15 gün süre ile men cezası almış. bu bile nasıl korktuklarının hocanın ne kadar doğru bir iş yaptığının göstergesi... sağlıklı yaşıyoruz sayfasında imza kampanyası başlatıldı ben akşam hem katıldım hem yorumlarımı yazdım. şimdi destek zamanı sağlığımızla oynayanlara hadlerini iki cümleylede olsa bildirme zamanı derim ben.

***6.TAKIM 424.Etap***

45derya45(78,9/78,5 /0,4 /% 0,51)
baldandane(90// /% )
battaniye1 (76,3/75,7/ 0,6/% 0,79)
kaldi2sene(70,8/ / /% )
makres76 (60/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )3. Kez bildirimde bulunmadı vefat nedeniyle izinli
selvos88(77,3/76.4 / 0.9/%1.16 )

6.Takım Ortalaması:

selam kızlar öyle uykusuzum ki anlatamam gece kızım ateşlendi birde annemdeydi. acile gittik şükür nöbetçi doktorun verdiği ilaçlar iyi geldi de sabaha karşı terle attı yoksa 41 dereceyi gördük birde hem ateşin etkisi hemde daha önceki rahatsızlığının etkisi yine kabuslar çığlıklar uzun zamandır yoktu ama zor bir gece geçirdik. Sizlerde dua edin nolur tekrarlamasın.

günden güne çıtırlaşırken bu kadar sağlıklı beslenirken yaşlanmak senin yanından geçmez tatlişkommm...
valla çok pişmanım ama iş işten geçti akşam yemeği yemedim diye güvendim yine 400 gr a takılı kaldım.. olsun az olsun benim olsun..
ayrıca hepinizi düşünmediğim gün yok öyle alıştım ki size o yüzden hepimiz bitaneyizzzzzz

maalesef öyle bir dünya yok bu gidişle de göremeyeceğiz kirli elleri rabbim kahhar ismiyle kahreylesin inşallah.

Gecmis olsunn kuzummm insallah tekrarlamaz bitanem dua ederiz tabiki

Bende okudum simdi haberin detayini

gelelim dünkü menüme

sabah cıslıydı biraz annemden geldim apar topar çıkınca ne yanıma bi şey alabildim ne de yiyebildim.
işyerinde yarım simit, peynir ve 3 zeytin yedim
öğle : 5 köfte ayran
akşam : güveçte kıymalı patlıcan kabak türlü 3 kaşık, tavuk sote (köy tavuğu değil )

veee şeytanın bacağını kırıyorum 3 haftalık sabitten sonra 500 gr gidiyooor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…