- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
veee şeytanın bacağını kırıyorum 3 haftalık sabitten sonra 500 gr gidiyooor.
**14.TAKIM 424. Etap ***
nhtylz. ( 89/ 89//0/% 0)kilosu sabit
nazarenko (78,2/0 /0 / %0 )bildirimsiz izne ayrıldı
Fulias ( 52,4/51,7/0,7 /%1,34 ) Mezun olmak istiyor.
Rengarenknesli ( 77,3/ 77,0/0,3 / %0,39 )
irem093 (77.8/ 77.0/ 0.8/% 1.03)
ada81 (72,1 / 0/0 /% 0) ailevi sorunlar yuzunden ayrılmak zorunda kaldı
Emirse34 ( 62.1/ 61.8/0,3 / %0,48 ) yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlgıç tar:6 Tem
kitap_asigi ( 64.0 /63.6/0.4 /%0.16 )420. Etapta bildirim yaparak izne ayrılan uye geri döndu yuzdesi ayrı kaldığı 4 etap için 4 e bölündü
14.Takım Ortalaması:%0.43
Listemizi kontrol eder misiniz
Tesekkurlerliste tamam canım
Gozun aydin canimm***6.TAKIM 424.Etap***
45derya45(78,9/78,5 /0,4 /% 0,51)
baldandane(90/89,5/0,5 /% 0,55)
battaniye1 (76,3/75,7/ 0,6/% 0,79)
kaldi2sene(70,8/ / /% )
makres76 (60/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )3. Kez bildirimde bulunmadı vefat nedeniyle izinli
selvos88(77,3/76.4 / 0.9/%1.16 )
6.Takım Ortalaması:
45derya45 silmeyi unuttum alıntıladığımı pardon canım
çok şükür sabitlenen vücudumu harekete geçirebildim
Cok gecmis olsun canim insallah bir daha boyle bi durum yasamazsinizselam kızlar öyle uykusuzum ki anlatamam gece kızım ateşlendi birde annemdeydi. acile gittik şükür nöbetçi doktorun verdiği ilaçlar iyi geldi de sabaha karşı terle attı yoksa 41 dereceyi gördük birde hem ateşin etkisi hemde daha önceki rahatsızlığının etkisi yine kabuslar çığlıklar uzun zamandır yoktu ama zor bir gece geçirdik. Sizlerde dua edin nolur tekrarlamasın.
Cok gecmis olsun canim insallah bir daha boyle bi durum yasamazsiniz
iste buveee şeytanın bacağını kırıyorum 3 haftalık sabitten sonra 500 gr gidiyooor.
canım gebelere şeker yüklemesi yaptırmayın dedi diye jinekoloji derneği başvurmuş 15 gün süre ile men cezası almış. bu bile nasıl korktuklarının hocanın ne kadar doğru bir iş yaptığının göstergesi... sağlıklı yaşıyoruz sayfasında imza kampanyası başlatıldı ben akşam hem katıldım hem yorumlarımı yazdım. şimdi destek zamanı sağlığımızla oynayanlara hadlerini iki cümleylede olsa bildirme zamanı derim ben.
Kendi evinde utu yap deseydinutusuz giyilirmi ya. Olc canim farkedior gercdkten 5 te 5 nasil gidio
Kizlar canan karatay mesleginden men edilmis duydunuzmu
selam kızlar öyle uykusuzum ki anlatamam gece kızım ateşlendi birde annemdeydi. acile gittik şükür nöbetçi doktorun verdiği ilaçlar iyi geldi de sabaha karşı terle attı yoksa 41 dereceyi gördük birde hem ateşin etkisi hemde daha önceki rahatsızlığının etkisi yine kabuslar çığlıklar uzun zamandır yoktu ama zor bir gece geçirdik. Sizlerde dua edin nolur tekrarlamasın.
oynakbasi34
com commm cecommm nasip olmadı ya görüşmek biz gelen gidenden fırsat bulup gelemedik yoksa napar eder bulurdum seni
Kadini kac yildir nasil karalayacaklarini sasirdilar iyice
Çok şükür bugün meyve günüm ve tatilin ödemi gitti bile
Şimdi Pazartesi sabahı itibarende sağlıklı beslenip sporuma asılarak çok daha güzel kilo veremeye başlarım nasipse ( kuzen Pazartesi sabahı dönecekmiş Bursaya o gidince daha rahat sporumu yaparımSalonun ortasında hoplayıp zıplayan yengesini görünce böyle olmasın hem sonrasında anında kendimi duşa atarım rahat rahat )
Ölçülerimide alacağım bakalım 1 ayda fark ne kadar olacak
Maalesef bende sabah nette gördümdoğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış dememişler boşuna
Neyseki 15 gün çabuk geçer bakalım ondan sonra ne yapmaya çalışacaklar
Benim küçük kuzuda gittiğim Jinekoloğum sağ olsun hiç o kafadakiler gibi değilaksine son gittiğimde karatayımsı besleniyorum dediğimde süper sen o zaman işi çözmüşsün sonuçta sağlıklı beslenme demişti ki daha ilk haftaydı ve 3 kg yeni vermiştim Sanırım beni şimdi görse şaşırır
Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ve bir daha göstermesin ...Aminnnn
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...aminnnnnnnnn
Dualarımız kuzuyla
Sorma canım yaaaGitmiyeceğiz gitmeyeceğiz derken hadi gidelim dedik bu seferde giderken sabaha karşı yola çıktık diye eşime ses etmedim eee alt tarafı bir hafta oluncada niyetlenemedim tekrar
Ama eşimin halası bu kez sıcaktan tansiyonum yükseldi başım ağrıyor diyip duran eşimi görünce bana dönüp; '' Seneye bu kılçığı getirme, kap çocukları kendin gel hem 1 hafta tatilmi olurmuş gelmişken 20 gün kalırsınız seneye '' dedi
Eğer yazın büyük görümcemin yanına İskoçyaya gitmezsek ( ki bence zor gideriz sonuçta uçak paraları dünya para ve görümcemde biz karşılarız demediği sürece biraz zor öder eşim onu) Allah nasip kısmet ederse yine oraya giderim hatta eşimin kuzeninide kapıp Balıkesire bile gelebilirim belki Şu anda hatunun sevgilisi var orada ciddi düşündükleri eğer Allah korusun birşey olmazda ayrılmazlarsa seve seve gelir benle Olmadı Edremitte buluşuruz senle nasipse
Sen bu istikrarla 20 de verirsin 16 nekiAramizdaki fark sadece kidem degil canim 16.4 kiloda var
Teşekkür ederim cnm aminninsallah daha uzun yillar birlikte mutlu huzurlu yasarsiniz canimm
Etmez olur muyuz cnm Allah şifa versin inş... O ateş ne kadar zor inş önceki rahatsızlıgıda geçer bi an önceselam kızlar öyle uykusuzum ki anlatamam gece kızım ateşlendi birde annemdeydi. acile gittik şükür nöbetçi doktorun verdiği ilaçlar iyi geldi de sabaha karşı terle attı yoksa 41 dereceyi gördük birde hem ateşin etkisi hemde daha önceki rahatsızlığının etkisi yine kabuslar çığlıklar uzun zamandır yoktu ama zor bir gece geçirdik. Sizlerde dua edin nolur tekrarlamasın.
Hg makres im sen gelmeden sözünü ettik ama nazar mı degdirdim ne:) olsun tabıkı reglmişin bide seninki batırmamı bizim gecmiş haftalarda batırdıklarımızın yanında:)***6.TAKIM 424.Etap***
45derya45(78,9/78,5 /0,4 /% 0,51)
baldandane(90/89,5/0,5 /% 0,55)
battaniye1 (76,3/75,7/ 0,6/% 0,79)
kaldi2sene(70,8/ / /% )
makres76 (60/ 60,7/-0,7 /% -1,17)
masalim88(73,9/ / / % )3. Kez bildirimde bulunmadı vefat nedeniyle izinli
selvos88(77,3/76.4 / 0.9/%1.16 )
6.Takım Ortalaması:
Bu hafta takımı ben batırdım sanırım. Bu kadar ödemden sonra gerçi çarşamba günü +1,8 fazlam vardı akşam regl oldum sonunda , çoğu gitmiş şükür.
ah sindyim sizin topiğe gelmek sorun değil de 5. yi vücut nasıl kaldırır bilemiyorum. 33 kilo verdikten sonra tekrar başa dönmek zor gelir, şaka bir yana kilo önemli değil de 4 tane var zaten, Rabbim hasretle bekleyenlere versin inşallah.hamarat hatunun hali de baska oluyo beee :))
ellerine saglik afiyetle yiyin insallah cnm benim
hakkinda hayirlsii makresim olmadi artik bizim topige gelirsin canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?