Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6.TAKIM 424.Etap***

45derya45(78,9/78,5 /0,4 /% 0,51)
baldandane(90/89,5/0,5 /% 0,55)
battaniye1 (76,3/75,7/ 0,6/% 0,79)
kaldi2sene(70,8/ / /% )
makres76 (60/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )3. Kez bildirimde bulunmadı vefat nedeniyle izinli
selvos88(77,3/76.4 / 0.9/%1.16 )

6.Takım Ortalaması:

45derya45 silmeyi unuttum alıntıladığımı pardon canım
çok şükür sabitlenen vücudumu harekete geçirebildim

**14.TAKIM 424. Etap ***

nhtylz. ( 89/ 89//0/% 0)kilosu sabit
nazarenko (78,2/0 /0 / %0 )bildirimsiz izne ayrıldı
Fulias ( 52,4/51,7/0,7 /%1,34 ) Mezun olmak istiyor.
Rengarenknesli ( 77,3/ 77,0/0,3 / %0,39 )
irem093 (77.8/ 77.0/ 0.8/% 1.03)
ada81 (72,1 / 0/0 /% 0) ailevi sorunlar yuzunden ayrılmak zorunda kaldı
Emirse34 ( 62.1/ 61.8/0,3 / %0,48 ) yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlgıç tar:6 Tem
kitap_asigi ( 64.0 /63.6/0.4 /%0.16 )420. Etapta bildirim yaparak izne ayrılan uye geri döndu yuzdesi ayrı kaldığı 4 etap için 4 e bölündü

14.Takım Ortalaması:%0.43

Listemizi kontrol eder misiniz

liste tamam canım

Gozun aydin canimm

Cok gecmis olsun canim insallah bir daha boyle bi durum yasamazsiniz

Kadini kac yildir nasil karalayacaklarini sasirdilar iyice

Kendi evinde utu yap deseydin utusuz giyilirmi ya. Olc canim farkedior gercdkten 5 te 5 nasil gidio

Çok şükür bugün meyve günüm ve tatilin ödemi gitti bile
Şimdi Pazartesi sabahı itibarende sağlıklı beslenip sporuma asılarak çok daha güzel kilo veremeye başlarım nasipse ( kuzen Pazartesi sabahı dönecekmiş Bursaya o gidince daha rahat sporumu yaparım Salonun ortasında hoplayıp zıplayan yengesini görünce böyle olmasın hem sonrasında anında kendimi duşa atarım rahat rahat )

Ölçülerimide alacağım bakalım 1 ayda fark ne kadar olacak

Kizlar canan karatay mesleginden men edilmis duydunuzmu

Maalesef bende sabah nette gördüm doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış dememişler boşuna
Neyseki 15 gün çabuk geçer bakalım ondan sonra ne yapmaya çalışacaklar
Benim küçük kuzuda gittiğim Jinekoloğum sağ olsun hiç o kafadakiler gibi değil aksine son gittiğimde karatayımsı besleniyorum dediğimde süper sen o zaman işi çözmüşsün sonuçta sağlıklı beslenme demişti ki daha ilk haftaydı ve 3 kg yeni vermiştim Sanırım beni şimdi görse şaşırır

Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ve bir daha göstermesin ...Aminnnn
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...aminnnnnnnnn
Dualarımız kuzuyla

oynakbasi34

com commm cecommm nasip olmadı ya görüşmek biz gelen gidenden fırsat bulup gelemedik yoksa napar eder bulurdum seni

Sorma canım yaaa Gitmiyeceğiz gitmeyeceğiz derken hadi gidelim dedik bu seferde giderken sabaha karşı yola çıktık diye eşime ses etmedim eee alt tarafı bir hafta oluncada niyetlenemedim tekrar
Ama eşimin halası bu kez sıcaktan tansiyonum yükseldi başım ağrıyor diyip duran eşimi görünce bana dönüp; '' Seneye bu kılçığı getirme, kap çocukları kendin gel hem 1 hafta tatilmi olurmuş gelmişken 20 gün kalırsınız seneye '' dedi
Eğer yazın büyük görümcemin yanına İskoçyaya gitmezsek ( ki bence zor gideriz sonuçta uçak paraları dünya para ve görümcemde biz karşılarız demediği sürece biraz zor öder eşim onu ) Allah nasip kısmet ederse yine oraya giderim hatta eşimin kuzeninide kapıp Balıkesire bile gelebilirim belki Şu anda hatunun sevgilisi var orada ciddi düşündükleri eğer Allah korusun birşey olmazda ayrılmazlarsa seve seve gelir benle Olmadı Edremitte buluşuruz senle nasipse

ahhh inşallah canım benim bizim yazın iznimiz olsa bi şekilde ayarlarım ebn ama işte... gönüller bir olsun yeter

***6.TAKIM 424.Etap***

45derya45(78,9/78,5 /0,4 /% 0,51)
baldandane(90/89,5/0,5 /% 0,55)
battaniye1 (76,3/75,7/ 0,6/% 0,79)
kaldi2sene(70,8/ / /% )
makres76 (60/ 60,7/-0,7 /% -1,17)
masalim88(73,9/ / / % )3. Kez bildirimde bulunmadı vefat nedeniyle izinli
selvos88(77,3/76.4 / 0.9/%1.16 )

6.Takım Ortalaması:

Bu hafta takımı ben batırdım sanırım. Bu kadar ödemden sonra gerçi çarşamba günü +1,8 fazlam vardı akşam regl oldum sonunda , çoğu gitmiş şükür.

Etmez olur muyuz cnm Allah şifa versin inş... O ateş ne kadar zor inş önceki rahatsızlıgıda geçer bi an önce

Hg makres im sen gelmeden sözünü ettik ama nazar mı degdirdim ne:) olsun tabıkı reglmişin bide seninki batırmamı bizim gecmiş haftalarda batırdıklarımızın yanında:)

hamarat hatunun hali de baska oluyo beee :))
ellerine saglik afiyetle yiyin insallah cnm benim

hakkinda hayirlsii makresim olmadi artik bizim topige gelirsin canim :))
ah sindyim sizin topiğe gelmek sorun değil de 5. yi vücut nasıl kaldırır bilemiyorum. 33 kilo verdikten sonra tekrar başa dönmek zor gelir, şaka bir yana kilo önemli değil de 4 tane var zaten, Rabbim hasretle bekleyenlere versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…