***6.TAKIM 424.Etap***
45derya45(78,9/78,5 /0,4 /% 0,51)
baldandane(90/89,5/0,5 /% 0,55)
battaniye1 (76,3/75,7/ 0,6/% 0,79)
kaldi2sene(70,8/ / /% )
makres76 (60/ 60,7/-0,7 /% -1,17)
masalim88(73,9/ / / % )3. Kez bildirimde bulunmadı vefat nedeniyle izinli
selvos88(77,3/76.4 / 0.9/%1.16 )
6.Takım Ortalaması:
Bu hafta takımı ben batırdım sanırım. Bu kadar ödemden sonra gerçi çarşamba günü +1,8 fazlam vardı akşam regl oldum sonunda , çoğu gitmiş şükür.
Sıcaklardanmış kaptanım regl oldum sonunda, yoksa 5. nasıl olurdu bilmiyorum
Slm efserimmmm ce deyip kaçma esmerim biçim biçim ölürüm esmer için nikini görünce direk bu şarkı geliyor aklıma ne alakaysa
Forum ayarlarını mı değiştirdin acaba kuzum
Ben de hep aynı sözü veriyorum kendime ama dişçi fobimden dolayı ağrıdan delirene dek bekliyorum
Ohh işler bitmiş ellerine sağlık cnmmm.Bitanem nerde yaşıyordun soğuk deyince şaşırdım ve kıskandımYazdın da ben atladım mı yoksa Evde leslie yapabilirsin bitanem
Nurum bende seni çok özledimmm , iyiyim canım. yuvaya döndün dimiHb makresımmmsenı cookkk ozledım balımmm ıyıyım sen nasılsınnn
Şimdi okudum, selvoşun da maşallahı var çok iyi gidiyor. sende öyle canım. Bu hafta regl sorunum vardı, çarşamba günkü gibi olsaydım artık balon gibi şişmiştim. İnşallah haftaya tüm ödemi atarım ama benim sıcak havalara karşı allerjim var ödem oluyor bende, doğumlardan sonra böyle bir şey kaldı vücut su tutuyor. Günde 4 litre su içmeme rağmen geçmiyor. Geçen yaz da böyleydim diyetisyenim mısır püskülü,kiraz sabı ve mate karışımı çay önermişti. 3 hafta kullandım ödemi atmıştım. Şimdi tekrar başlayacağım bu karışımı içmeye belki iyi gelir.Hg makres im sen gelmeden sözünü ettik ama nazar mı degdirdim ne:) olsun tabıkı reglmişin bide seninki batırmamı bizim gecmiş haftalarda batırdıklarımızın yanında:)
Hemde nasıl rahatladım deryam, çok stres yaptım, gerçi bebiş olsa da Allahtan gelene denecek bir söz yok ama çok zorlanıyorum diğerleriyle, kendime zamanım olmuyor. Rabbim hayırlısını bilir, Öncelik nurumun olsun, Rabbim ona nasip etsin bebişi inşallah tez zamanda ve bütün bebek hasreti çekenlere ....Olsun canım önemli değil, regl de olmuşsun rahatlamışsındır.
Şimdi okudum, selvoşun da maşallahı var çok iyi gidiyor. sende öyle canım. Bu hafta regl sorunum vardı, çarşamba günkü gibi olsaydım artık balon gibi şişmiştim. İnşallah haftaya tüm ödemi atarım ama benim sıcak havalara karşı allerjim var ödem oluyor bende, doğumlardan sonra böyle bir şey kaldı vücut su tutuyor. Günde 4 litre su içmeme rağmen geçmiyor. Geçen yaz da böyleydim diyetisyenim mısır püskülü,kiraz sabı ve mate karışımı çay önermişti. 3 hafta kullandım ödemi atmıştım. Şimdi tekrar başlayacağım bu karışımı içmeye belki iyi gelir.
kızlar listeyi bir kontrol eden çıkarmı aranızdan**14.TAKIM 424. Etap ***
nhtylz. ( 89/ 89//0/% 0)kilosu sabit
nazarenko (78,2/0 /0 / %0 )bildirimsiz izne ayrıldı
Fulias ( 52,4/51,7/0,7 /%1,34 ) Mezun olmak istiyor.
Rengarenknesli ( 77,3/ 77,0/0,3 / %0,39 )
irem093 (77.8/ 77.0/ 0.8/% 1.03)
ada81 (72,1 / 0/0 /% 0) ailevi sorunlar yuzunden ayrılmak zorunda kaldı
Emirse34 ( 62.1/ 61.8/0,3 / %0,48 ) yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlgıç tar:6 Tem
kitap_asigi ( 64.0 /63.6/0.4 /%0.16 )420. Etapta bildirim yaparak izne ayrılan uye geri döndu yuzdesi ayrı kaldığı 4 etap için 4 e bölündü
14.Takım Ortalaması:%0.43
Listemizi kontrol eder misiniz
Hemde nasıl rahatladım deryam, çok stres yaptım, gerçi bebiş olsa da Allahtan gelene denecek bir söz yok ama çok zorlanıyorum diğerleriyle, kendime zamanım olmuyor. Rabbim hayırlısını bilir, Öncelik nurumun olsun, Rabbim ona nasip etsin bebişi inşallah tez zamanda ve bütün bebek hasreti çekenlere ....
kızlar listeyi bir kontrol eden çıkarmı aranızdan
kurtulmussun odemlerden super olmus canimÇok şükür bugün meyve günüm ve tatilin ödemi gitti bile
Şimdi Pazartesi sabahı itibarende sağlıklı beslenip sporuma asılarak çok daha güzel kilo veremeye başlarım nasipse ( kuzen Pazartesi sabahı dönecekmiş Bursaya o gidince daha rahat sporumu yaparımSalonun ortasında hoplayıp zıplayan yengesini görünce böyle olmasın hem sonrasında anında kendimi duşa atarım rahat rahat )
Ölçülerimide alacağım bakalım 1 ayda fark ne kadar olacak
Maalesef bende sabah nette gördümdoğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış dememişler boşuna
Neyseki 15 gün çabuk geçer bakalım ondan sonra ne yapmaya çalışacaklar
Benim küçük kuzuda gittiğim Jinekoloğum sağ olsun hiç o kafadakiler gibi değilaksine son gittiğimde karatayımsı besleniyorum dediğimde süper sen o zaman işi çözmüşsün sonuçta sağlıklı beslenme demişti ki daha ilk haftaydı ve 3 kg yeni vermiştim Sanırım beni şimdi görse şaşırır
Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ve bir daha göstermesin ...Aminnnn
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...aminnnnnnnnn
Dualarımız kuzuyla
Sorma canım yaaaGitmiyeceğiz gitmeyeceğiz derken hadi gidelim dedik bu seferde giderken sabaha karşı yola çıktık diye eşime ses etmedim eee alt tarafı bir hafta oluncada niyetlenemedim tekrar
Ama eşimin halası bu kez sıcaktan tansiyonum yükseldi başım ağrıyor diyip duran eşimi görünce bana dönüp; '' Seneye bu kılçığı getirme, kap çocukları kendin gel hem 1 hafta tatilmi olurmuş gelmişken 20 gün kalırsınız seneye '' dedi
Eğer yazın büyük görümcemin yanına İskoçyaya gitmezsek ( ki bence zor gideriz sonuçta uçak paraları dünya para ve görümcemde biz karşılarız demediği sürece biraz zor öder eşim onu) Allah nasip kısmet ederse yine oraya giderim hatta eşimin kuzeninide kapıp Balıkesire bile gelebilirim belki Şu anda hatunun sevgilisi var orada ciddi düşündükleri eğer Allah korusun birşey olmazda ayrılmazlarsa seve seve gelir benle Olmadı Edremitte buluşuruz senle nasipse
oyy insallah :) 54 u en son 18 yasinda gormustum 9 yil olmusSen bu istikrarla 20 de verirsin 16 neki
kurtulmussun odemlerden super olmus canim
oyy insallah :) 54 u en son 18 yasinda gormustum 9 yil olmusher sene eklene eklene artti kilolar saglikli beslenmeyince
sağol cnmkuşummm ettik kontrol bi sorun yok.
Kızlar bu 5 te 5 diyeti nedir ben yapabilir miyim :)
Tek tip her türlü oluyo o zaman hmmmCanım googleda arat 5 gün tek tip beslenme ödem atmak için ( gerçi Adaşım beni kesin terlikle kovalayacak sonunda ben 5de 5 dedikçe)
Kişiden kişiye değişiyor ama bana kolay geliyor ve şükür tatildeki ve Ramazandan kalan ödemleri attım ve tekrar bugün listeye dahil oldum takımda
Ama sen emzirdiğin için uygun olmaz sanırım mazallah sütün azalırsa sebep olmak istemem
evetne kötü demi insanın bunun farkına geç varması, 36 kilo almışım. daha o kiloya çoook var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?