Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Olsun canım önemli değil, regl de olmuşsun rahatlamışsındır.

Sıcaklardanmış kaptanım regl oldum sonunda, yoksa 5. nasıl olurdu bilmiyorum

Hg makres im sen gelmeden sözünü ettik ama nazar mı degdirdim ne:) olsun tabıkı reglmişin bide seninki batırmamı bizim gecmiş haftalarda batırdıklarımızın yanında:)
Şimdi okudum, selvoşun da maşallahı var çok iyi gidiyor. sende öyle canım. Bu hafta regl sorunum vardı, çarşamba günkü gibi olsaydım artık balon gibi şişmiştim. İnşallah haftaya tüm ödemi atarım ama benim sıcak havalara karşı allerjim var ödem oluyor bende, doğumlardan sonra böyle bir şey kaldı vücut su tutuyor. Günde 4 litre su içmeme rağmen geçmiyor. Geçen yaz da böyleydim diyetisyenim mısır püskülü,kiraz sabı ve mate karışımı çay önermişti. 3 hafta kullandım ödemi atmıştım. Şimdi tekrar başlayacağım bu karışımı içmeye belki iyi gelir.

Olsun canım önemli değil, regl de olmuşsun rahatlamışsındır.
Hemde nasıl rahatladım deryam, çok stres yaptım, gerçi bebiş olsa da Allahtan gelene denecek bir söz yok ama çok zorlanıyorum diğerleriyle, kendime zamanım olmuyor. Rabbim hayırlısını bilir, Öncelik nurumun olsun, Rabbim ona nasip etsin bebişi inşallah tez zamanda ve bütün bebek hasreti çekenlere ....

bende aynıyım canım ykaç yıldır her yaz şişerim şu an bile yüzük normalde bol döner parmağımda sıkıyor diye çıkardım. pantolonumun dikiş izleri belli o kadar şişim yani. annemde bana kurutmuş kiraz sapı bide püskül akşama bende demliycem.

kızlar listeyi bir kontrol eden çıkarmı aranızdan

amiiinnn canım inşallah tez zamanda rabbim nuruma nasip etsinde spor salonuna ihtiyaç kalmadan koşsun dursun...

kurtulmussun odemlerden super olmus canim

Sen bu istikrarla 20 de verirsin 16 neki
oyy insallah :) 54 u en son 18 yasinda gormustum 9 yil olmus her sene eklene eklene artti kilolar saglikli beslenmeyince

kurtulmussun odemlerden super olmus canim

oyy insallah :) 54 u en son 18 yasinda gormustum 9 yil olmus her sene eklene eklene artti kilolar saglikli beslenmeyince

ne kötü demi insanın bunun farkına geç varması, 36 kilo almışım. daha o kiloya çoook var

Kızlar bu 5 te 5 diyeti nedir ben yapabilir miyim :)

Canım googleda arat 5 gün tek tip beslenme ödem atmak için ( gerçi Adaşım beni kesin terlikle kovalayacak sonunda ben 5de 5 dedikçe )
Kişiden kişiye değişiyor ama bana kolay geliyor ve şükür tatildeki ve Ramazandan kalan ödemleri attım ve tekrar bugün listeye dahil oldum takımda
Ama sen emzirdiğin için uygun olmaz sanırım mazallah sütün azalırsa sebep olmak istemem

Tek tip her türlü oluyo o zaman hmmmsütüm az kalitesini düşürmeyeyim şimdilik..menülerim kötü diye bi türlü yazmaya başlayamadım ama düzelmesini beklersem çok zaman kaybedicem sanırım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 424.ETAP
25 Temmuz - 31 Temmuz 2015

8.Takım 424. Etap

Oynakbasi34 ( 104.5 / 104.2 / 0.3 /% 0,06 % ) 419.Etap izne ayrılmıştı geri döndü, yüzdesi 5e bölündü
Adayaren38( 61,4/ / /% 0,0) İzinli
perihan00( 57,6 /58,5 /0,8/ % -1.56 )
kblyelf (54,6/55 /0,4 /% - 0,73 ) İzne ayrılmak istiyor
Eddoras(78,5 /77,7 /0,8 /% 1,02 )
Glbrs( 56,5 /56 /0,5/0,89% )

8.Takım Ortalaması: - 0,05 %

Biriniz kontrol edebilirmi acaba doğrumu hesaplamışım bu hafta maalesef kurtaramadık kendimizi ama önümüzdeki hafta inşallah bomba gibi döneriz sahalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…