***6.TAKIM 425.Etap***
45derya45(78,5/ / /% )
baldandane(89,5/ / /%)
battaniye1 (75,7/ / /% )
Dark_Paradise (120,4/118,9 /1,5 /%1,24 )Yeni Üye Başlangıç:23,07,2015 -Başlangıç Kilo:123- Hedef:70
kaldi2sene(70,9/ / /% )
makres76 (60,7/ / /% )
selvos88(76,4/ / /% )
6.Takım Ortalaması:
cok tsk ederim bundan sonra oyle yaparim uyardigin iyi olduTEBRİK EDERİM CANIM gayte güzel vermişsin. bildirim yaparken her zaman en son paylaşılan tabloya ilave ediyoruz canım. ben hallettim bu hafta
TEBRİK EDERİM CANIM gayte güzel vermişsin. bildirim yaparken her zaman en son paylaşılan tabloya ilave ediyoruz canım. ben hallettim bu hafta
Cok tskler kaptanim :) orasi oylede kilom cok fazla oldugu icin ilk haftalar daha fazla vermem gerek gibi sacma bi dusuncem var
Slm tatlımmm bence gayet güzel vermişsin tebrik ederimhızlı giden hızlı gelir lütfen unutma
Cok tskler kaptanim :) orasi oylede kilom cok fazla oldugu icin ilk haftalar daha fazla vermem gerek gibi sacma bi dusuncem var
degil mi cok haklisin abla :) yilbasina kadar 99 olmak istiyorum insallah olurum
Öyle düşünme bitanem sen ödemini attın artık az gitsin sağlıklı ve kalıcı gitsin takım olarak tek hedefimiz bu
OY SENİN DİLLERİNE BENNneyse bende gunluk yazar gibi kendi kendimle konusayim :)
Sevgili Günlük
Bugun guzel gecti fazla bisey yemedim kendimi frenledim.. cok guzel kiyafetler gelmis her yere sevgili gunluk:) sonbahar koleksiyonlari falan cok hostu..Hani böyle köri sarisi derler ya o renk kiyafetlere bayiliyorum zaten bir de tabi her sonbaharin vazgecilmezi bordo :) Bende bir iki parca bisey aldim bi de ayakkabi aldim okul icin rahat fazla topuklu olmayan bi model.. Ondan sonra parka gittim orda biraz oglumla kostuk oyun falan oynadik nerden baksan 10.000 kalori yakmisimdirsaka bir yana guzeldi bugun yani gunlukcum
Sevgili günlük ben takim arkadaslarimi cok ozledim soylede daha sIk gelsinler
aboooo 1,5 kilo vermiş bak bak beğenmiyorrrrr. daha ne olsun kuzucum suyundanda maşallahhhh sanaSelam kizlar ben fazla veremedim bu hafta sanirim reglin siskinligi falanda var
dolunaycı onlar
degil mi cok haklisin abla :) yilbasina kadar 99 olmak istiyorum insallah olurum
OY SENİN DİLLERİNE BENN
mucize buluşun çok guzelmiş gunluk
aboooo 1,5 kilo vermiş bak bak beğenmiyorrrrr. daha ne olsun kuzucum suyundanda maşallahhhh sana
biz ne kilolar verdik, verenleri gördük bu takımda verirsin tabiii. bide ben veeyim kalan 8kg mımı daha ne isterimkisimardim bak simdi :) cok tskler canim boyle devam ederiz insallah
Verirsin insallah canim 8 kilo dedigin ne ki.. gozunde buyutme :)biz ne kilolar verdik, verenleri gördük bu takımda verirsin tabiii. bide ben veeyim kalan 8kg mımı daha ne isterimki
atkuyruğu,karanfil ve tarçınlı çayımıda yudumluyorum ohhh sizede ısmarladım hadi çaylara saldırınbenden bedava
bende istiyorum ama hep kalıyor canım ya...
Güya ben de öyleyim de bir türlü denk gelmiyor hakikaten çok etkili kuzum
Spora asılırsan neden olmasın meleğimmmselvoş gibi azimli olursan kesin 99 u görürsün
atkuyruğu,karanfil ve tarçınlı çayımıda yudumluyorum ohhh sizede ısmarladım hadi çaylara saldırınbenden bedava
***Free Takım***
Ahbirkingcharlesimolsa(84,8/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84,4/ / /% )
edahafiz(102/ 100,2/1,8 /% 1,76)
efser(74,1/ / /% )
masalim88(73,9/ / / % )
miss_wong(76?/ / /% )
oynakbasi34(104,2/104,2 /0 /0%)
Rengarenknesli(77/ / /% ) sabitKK19:
senasevval (52,5 / /% )
Sweetdimple(65,9/ 65,6/0,3 /% 0,46)
Free Takım Ortalaması:
bende istiyorum ama hep kalıyor canım ya...
kizlar ben cikayim oglum amcasinda onu gidip alayim aksam geri gelirim insallah.. hepinize iyi gunler diliyorum
ooooo -300 tebrikler kaptanımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?