Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nasıl ballandıra ballandıra anlatıyo RengarenkNesli görüyosun demi kaptanım....
hadi gelde yemeeee
Allahtan sağlıklı şeylerden bahsediyoruz yoksa tatlı tatlı anlatıp zehir bile yedirecek bizeee

adim selvi kuzum aslen hatayliyim ama 18 yildan fazla oldu sanrim kibristayiz 27yasindayim sen ?

oyyyy canım benim ne zaman dinlenicez biz bilmiyorum
bize dinlenme yok son mesajimdan su ana kadar temizlik yaptim cok yoruldum yarin anneme gidiyoruz iki gun kizkardeslerim dinlendirir artik

biraz gec oldu ama ise yaradi kabaklar

super balim hep boyle devam edersin insallah

Selam kizlar ben fazla veremedim bu hafta sanirim reglin siskinligi falanda var
Az gorme balim gr bile gitse sevinmelisin
evet bencede yagzsizliktan kaptanim sabah ac karnina zeytinyagi ictim bugun ve beklenen olay gerceklesti sonunda tamamen m. Balansin sucu esim 2kilo kaybetti almak icin gitmisti doktora. Yemekler tuz yag yok istahim kapandi yiyesim gelmiyor. Esim dun gece diorki biz hic zeytinyagli fasulye turlu falan yemiycezmi halimiz bu kaptanim yarindan itibaren karatay devam edicem doktorlada konuscak esim vazgextik diyecek.

Sizden daha cok geliyorum ama kisa cevap yazmak zoeunda kaliyorum bazende yazcagimi unutuyorum.araya bisey giriyor

ayyy bende sabaha içicem inşallah bu sabah koşturmacadan unutmuşum. hadi gözün aydın

ahhhh hamarat kadının hali başka iki araya bi dereye temizliği sıkıştırmışsın bak ne güzel

degil mi cok haklisin abla :) yilbasina kadar 99 olmak istiyorum insallah olurum
olursun insallah bitanem :)

Güya ben de öyleyim de bir türlü denk gelmiyor hakikaten çok etkili kuzum

Spora asılırsan neden olmasın meleğimmm selvoş gibi azimli olursan kesin 99 u görürsün
bende kurban bayramina kadar tayt jeanimi giymek istiorum evde duruyor oyle yaaa

atkuyruğu,karanfil ve tarçınlı çayımıda yudumluyorum ohhh sizede ısmarladım hadi çaylara saldırın benden bedava
atkuyruguda ne ilk kez duydum

kizlar ben cikayim oglum amcasinda onu gidip alayim aksam geri gelirim insallah.. hepinize iyi gunler diliyorum
Sanada iyi gunler balimm :)
ayyy bende sabaha içicem inşallah bu sabah koşturmacadan unutmuşum. hadi gözün aydın

ahhhh hamarat kadının hali başka iki araya bi dereye temizliği sıkıştırmışsın bak ne güzel
sabah 6 da kalkip bi kismini hallettim sabah hava serin diye utuyu yaptim ogleden sonrada kalanlari temizlik bende hastalik oldu sanirim leke gormeye tahammulum yok sinir bozucu hep anneme cektim hergun diorum senin yuzunden boyle oldum diye

benim annemde bu yaşa geldim hala tembihler durur beni aman kızım evinin işini yap ne zaman misafir gelcek ne zaman ölüm gelcek belli olmaz... hal böyle olunca şartlanıyo insan beyni ne görürse nasıl yetişirse öyle ben son zamanda biraz saldım açıkçası sabah gidiyorum akşam geliyorum yetişemiyorum diye..

***6.TAKIM 425.Etap***

45derya45(78,5/ 78,5/0 /%0 )
baldandane(89,5/ 89/0,5 /?)
battaniye1 (75,7/ 75,4/ 0,3/% 0,40)
Dark_Paradise (120,4/118,9 /1,5 /%1,25 )Yeni Üye Başlangıç:23,07,2015 -Başlangıç Kilo:123- Hedef:70
kaldi2sene(70,9/68,7 /2,2 /%3,1 )
makres76 (60,7/60,7 / 0/% 0)
selvos88(76,4/ 76.8/-0.4 /%-0.52 )

6.Takım Ortalaması:

ozur dilerim arkadaslar kaptanim yuzdemi hesaplayamadim ameliyat olan bi hastamiz var onunla ilgileniyorum cocuklarimda hasta...

GEÇMİŞ OLSUN CANIM HALLEDERİZ BİZ MERAK ETME SEN. KENDİNE DİKKAT ET

***6.TAKIM 425.Etap***

45derya45(78,5/ 78,5/0 /%0 )
baldandane(89,5/ 89/0,5 /0,56)
battaniye1 (75,7/ 75,4/ 0,3/% 0,40)
Dark_Paradise (120,4/118,9 /1,5 /%1,25 )Yeni Üye Başlangıç:23,07,2015 -Başlangıç Kilo:123- Hedef:70
kaldi2sene(70,9/68,7 /2,2 /%3,1 )
makres76 (60,7/60,7 / 0/% 0)
selvos88(76,4/ 76.8/-0.4 /%-0.52 )

6.Takım Ortalaması: 0,68

Bak netten kuzum zayiflatiyormus

Ohhh ortalama super tebrikler

ayyy ayni annem. Mesela gezmee gtcez dur bi ortaligi toparlayip cikalim dio elice yapariz diorum olmaz ya bizimle biri gelirse yolda dio bende gecem dedim anne yillardir bizimle kimse gelmedi guluo olsun dio

Slm 6. Takımın güzel bayanları nasılsınız.
as canim iyiyim sen nasilsin :))

Bak netten kuzum zayiflatiyormus
baktim kuzum ama aktar yok bizim burda bulamiorum hic bisey yesil cyim bile bitti sallama almak zorunda kaldim

Nerde yasiyirsun canim sen

ahhh bi çözüm bulamadık şuna yaaaaa.
topa tutacam o gümrükçüleri

ayy aynı cümleler. yolda biriyle karşılaşırız davet ederiz ayıp aleme karşı. sabah işe gitmeden topla evini tozunu al öyle çık nolcak belli olmaz. misafir gelir ölüm gelir.. ya ben ölünce millet evimi çekiştircekse cenazemede gelmesin diyorum kızıyo sen girer millet toplanana kadar toparlarsın iki çamaşır suyu tamam diyorum daha çok kızıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…