- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Ahaha sana deniz aşırı kadar yakinim. Alanya dan el sallasammmmadim selvi kuzum aslen hatayliyim ama 18 yildan fazla oldu sanrim kibristayiz 27yasindayim sen ?
bize dinlenme yok son mesajimdan su ana kadar temizlik yaptim cok yoruldum yarin anneme gidiyoruz iki gun kizkardeslerim dinlendirir artik
biraz gec oldu ama ise yaradi kabaklar
super balim hep boyle devam edersin insallah
Az gorme balim gr bile gitse sevinmelisin
evet bencede yagzsizliktan kaptanim sabah ac karnina zeytinyagi ictim bugun ve beklenen olay gerceklesti sonundatamamen m. Balansin sucu esim 2kilo kaybetti almak icin gitmisti doktora. Yemekler tuz yag yok istahim kapandi yiyesim gelmiyor. Esim dun gece diorki biz hic zeytinyagli fasulye turlu falan yemiycezmi halimiz bu kaptanim yarindan itibaren karatay devam edicem doktorlada konuscak esim vazgextik diyecek.
Sizden daha cok geliyorum ama kisa cevap yazmak zoeunda kaliyorum bazende yazcagimi unutuyorum.araya bisey giriyor
Bak netten kuzum zayiflatiyormus
Eritip bitiriyomus deryam kos bak hadi eksik kalmasin onuda yapalimbak bende merak ettim şimdi.
Eritip bitiriyomus deryam kos bak hadi eksik kalmasin onuda yapalim
nasıl ballandıra ballandıra anlatıyoRengarenkNesli görüyosun demi kaptanım....
hadi gelde yemeeee
Allahtan sağlıklı şeylerden bahsediyoruz yoksa tatlı tatlı anlatıp zehir bile yedirecek bizeee
adim selvi kuzum aslen hatayliyim ama 18 yildan fazla oldu sanrim kibristayiz 27yasindayim sen ?
bize dinlenme yok son mesajimdan su ana kadar temizlik yaptim cok yoruldum yarin anneme gidiyoruz iki gun kizkardeslerim dinlendirir artik
biraz gec oldu ama ise yaradi kabaklar
super balim hep boyle devam edersin insallah
Az gorme balim gr bile gitse sevinmelisin
evet bencede yagzsizliktan kaptanim sabah ac karnina zeytinyagi ictim bugun ve beklenen olay gerceklesti sonundatamamen m. Balansin sucu esim 2kilo kaybetti almak icin gitmisti doktora. Yemekler tuz yag yok istahim kapandi yiyesim gelmiyor. Esim dun gece diorki biz hic zeytinyagli fasulye turlu falan yemiycezmi halimiz bu kaptanim yarindan itibaren karatay devam edicem doktorlada konuscak esim vazgextik diyecek.
Sizden daha cok geliyorum ama kisa cevap yazmak zoeunda kaliyorum bazende yazcagimi unutuyorum.araya bisey giriyor
olursun insallah bitanem :)
bende kurban bayramina kadar tayt jeanimi giymek istiorum evde duruyor oyle yaaa
atkuyruguda ne ilk kez duydum
Sanada iyi gunler balimm :)
sabah 6 da kalkip bi kismini hallettim sabah hava serin diye utuyu yaptim ogleden sonrada kalanlari temizlik bende hastalik oldu sanirim leke gormeye tahammulum yok sinir bozucu hep anneme cektim hergun diorum senin yuzunden boyle oldum diye
***6.TAKIM 425.Etap***
45derya45(78,5/ 78,5/0 /%0 )
baldandane(89,5/ 89/0,5 /?)
battaniye1 (75,7/ 75,4/ 0,3/% 0,40)
Dark_Paradise (120,4/118,9 /1,5 /%1,25 )Yeni Üye Başlangıç:23,07,2015 -Başlangıç Kilo:123- Hedef:70
kaldi2sene(70,9/68,7 /2,2 /%3,1 )
makres76 (60,7/60,7 / 0/% 0)
selvos88(76,4/ 76.8/-0.4 /%-0.52 )
6.Takım Ortalaması:
ozur dilerim arkadaslar kaptanim yuzdemi hesaplayamadim ameliyat olan bi hastamiz var onunla ilgileniyorum cocuklarimda hasta...
Slm 6. Takımın güzel bayanları nasılsınız.
***6.TAKIM 425.Etap***
45derya45(78,5/ 78,5/0 /%0 )
baldandane(89,5/ 89/0,5 /0,56)
battaniye1 (75,7/ 75,4/ 0,3/% 0,40)
Dark_Paradise (120,4/118,9 /1,5 /%1,25 )Yeni Üye Başlangıç:23,07,2015 -Başlangıç Kilo:123- Hedef:70
kaldi2sene(70,9/68,7 /2,2 /%3,1 )
makres76 (60,7/60,7 / 0/% 0)
selvos88(76,4/ 76.8/-0.4 /%-0.52 )
6.Takım Ortalaması: 0,68
Ohhh ortalama super tebrikler
Eritip bitiriyomus deryam kos bak hadi eksik kalmasin onuda yapalim
inş kaptanım yavaş yavaş düzelecek..öncelikle buraya hergün gelip menü yazmayı hedefliyorum ancak bu frenler beni..ve tabi ki dürüst olucam yiyip yazmadıktan sonra burda olmanın kime ne faydası olur ki
ASy allah korusun rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın prensesimm.Heh şöyle kış olsa 2 gün gezersin maşalı ama yarım gün için uğraştığına değmez kuzum.
Selvoşum yağ yemezsek yağ yakamayız ki.Kabızlık zaten en büyük yağsızlık sorunu.Bağırsaklar çok önemli bitanem düzgün çalışmadı mı tüm sistem eror veriyor.Bu haftaki sonuca balkarsak metabolic balans sana yaramadı az ve yağsız yediğin için kıtlık moduna geçtin tatlım bir hafta daha dene istersen sonra bırakırsın ki başladığından bu yana harika gidiyordun.Spor yapmasan tamam diyeceğim ama sporun da mükemmel
Geç oldu ama çok geçmiş olsun meleğim
Bir de hasta olmasaydın keşke kuzum
Sen başladıysan tamamdır gerisi gelir kraliçem
Gelirsin tabiki barbim alişimiz büyüdü nasılsa artık
Çok şükür ultrasonda birşey çıkmadı sadece sağ böbrekte byüme varmış ama momografi de ne çıkacak bilmiyoruz meleğim teşekkürler iyi dileklerin için
Tadımlık yemişsin utanma kuzumİyi yapmışsın tüm gün yoruluyorsun dinelnmişsindir kuzum
Teşekkürler meleğim
Bu hafta reglin dezavantajını avantaja çevirebilirsin bitanem metabolizman hızlı çalışıyorDışarda yemek seçenekleri çok fazla afiyetolsun kuzum
Wuuuu ekmek yokkkk harikasınnnn
Afiyetoslun bızdıkım yürüyüşlerin öyle güzelki hurmalar yakılmıştır sorun yokBenim favorimm kuru erik en hızlısından .Şayet dolapta incir uyutması varsa o olabilir.Buzparmak yerine muzlu süte ya da başka meyvelerle süt yap buzluğa kuzum daha sağlıklı haızr silikon dondurma kalıpları var onlarda yapabilirisn
Maşllahhh süper meleğimmm
Oh ne güzel böyle bu menü gramlardan bayılmıştımmm sanki ben ölçüyormuşum gibiAfiyetolsun selvoşum
Endoskopi yapılacak snaırım meleğimUyuşturarak yaparlarsa çok zorlanmazsın ama ayıkken zor oluyor
Edacım öncelikle geçmiş olsun .Kabızlık dediğin gibi en büyük problemMenülerine ne desem bilemedimm Fakat dürüstçe yazdığın için teşekkür ederimmm Hatalarını biliyorsunn sana gereken süreyi verelim 1 hafta süren var Sonrasında menüleirni didikleirm habeirn olsun İlk yapacağın lütfen üçü bir aradadana vazgeç meleğimmm ne sana ne bebişine hiç faydası yok diğerlerini sen biliyrosun
Şimdi çok çalışıyorsun çok yorulduğunun farkındayım prensesim ama ilerideki tüm idealleirni gerçekleştirebilmen için biraz daha sık dişini kuzum
Oyyy yerim seniiiiii ne güzel yazmışsın böyle gizlice günlüğüne dalmışım gibi hissettimŞimdilik idare edecek akdar al kuzum çünkü aldıklarının hepsi bol gelecek Elimde olsa inan hiç burdan çıkmam meleğimmm ama bu ara herşey üst üste geliyor
caramel latte kalori bombası kuzum olmasa iyimiş cheesecake i tadımlık almışsın sorun yok
Teşkkürler prensesim paylaşım için.Katılmadığım tek nokta keten tohumu
Selvoşum yağ yemeye başlarsan tüm sorunun geçecek aslında
Enişteyi yormuşsun sabah saba ama eminim çok güzel bir heyecandır cecomm.Rabbim mjutluluğunuzu daim etsin
Bak sen benim minik prensesime hem de mübarek olsun yazmış yerim seniii
Maşllah neslimmm enerjin daim olsunnnn hep böyle
Evde olunca hakikaten girilmiyor meleğim bugün girebilmek için bugünün işleirni de dünden yaptımŞayet gelen giden olmazsa bugün kk günü ilan ediyorum
5 günmü iyi dayanıyorsun ben bir gün çıkmasam napardım bilmiyorum
Sefan olsun cecommm sıhhatler olsunn
Geranmalimiz gelmişşş2 gün dayan tatlım sonra ağrın hafifler
Afiyetolsun cecommm5 te 5 ten iyidir
işte bu bol z.yağlı salata derdine derman olacaktır inş selvoşum
Allah korumuş meleğimmm bu trafik magandaları yzünden nice canlar gidiyor hemen ehliyetleri alınmalı bana göre
sabah ekmeğimiz geri gelmişAkşamdan sonra 1 tane yesen sorun yoktu ama 3 fazla olmuş kuzum
Aminnnnnn prenseismmm
Sabahkileri yavaş yavaş azalt Edacımmm salam sosis lütfen bunları tüketme kuzucumBir tabak taze fasulye yeseydin ama akşam yemeseydin meleğimmm
Kuzulara geçmiş oslun selvoşum.neyseki düşmüş ateşi oğluşunun aft için karbonatla gargara yaptırsan iyi gelir bitanem.Est müsait olsan zaten geleceğini biliyorum balım sorun yok siz yeter ki iyi olun
Menülerin harişka balım son gün yapamamışsın sadece spor sağlık olsun
Selvoşum aşk olsun sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun duymamaış olayım tatalım kabızlık yaktı seni üzme kendini
Maşallah tatlımmmm yağadığın olayların tek artısı kilo vermen oldu sanırım.
Bitanemmm önce senin sağlığın tüm gün yoğunsun ev de de işlerin oluyordur az da olsa.Sıkma caını olmadı bir yardımcı tutarsın ayda bir. Bu şekilde gidersen tatile 65 le gideceğine şüphem yok yeterki hzuurun bozulmasın
Hadi inşallah sorunun çözülür her ikisi de idrar söktürücü kuzum.
2 hafta olsun Edacım önemli olan vermen emzirmenin avantajını iyi kullan meleğimm 100 gr da olsa her hafta ver senden tek isteğim bu ki fazlaısnın olacağına eminim
Şükürrrr gözümüz aydınnn
İnşallah eniştemiz bir daha yaptığı hataları tekrarlamaz ve seni üzmez bitanem. Kendine de eşine de zaman tanı o aman seviyorsun kolay değil ama kırgınlıklar da çabuk geçmiyor zaman herşeyin ilacı inşallah bundan sonra huzur dolu bir evliliğiniz olur canım tek temeennim o
Misafire rağmen vermişsin meleğim tebrikler
Haydi bakalım eminim güzel olacak benim balkon salçalarla dolu onları kaldırdığımda ben de deneyeceğim meleğim.Bez suyunu alır aslında mantıklı ama tadı enfes oluyor
Koş koşşşşş
Hoşgeldin makresimmm yoğunluk yorgunluk elbet geçer eniştemizle yaşadığın sorunlar bir an önce geçesin yeterki. Sen güçlü bir kadınsın lütfen salma kendini toparlanacağına eminim canım.Bildirim yapabildikten sonra sorun yok mesaj ve menüden muafsın zaten
Tebrikler kardeş takımımızın meleklerine
Alanyada zor neslimmm
Sabit kalmanda güzel cecommm
Hastası olacaksınnnn
Elleirne sğalık cnaım yeşil mercimekle yapmıştım ama kırmızı hiç denemedimmm daha neler öğreneceğiz bakalım
Selvoşummm kendini suçlu hissetme lütfen sen elinden gelenin fazlaısnı yapıyorsun tamamen metabolic balansın etkisi bana göre
Neslim ben bunu sevemedimmmbaklayı sadece iç bakla olarak seviyorum ama kuru bakla bana göre değil
Her yörenin yemeklerini severimmmm tatlımmm
Benden iyisin selvoşum yine de
Dur dur neslimmmAğzımın suları aktı okurkennn
Peki kuzum ama eve gider gitmez sabah tartıl bitanem haftaya farkı görelimmm
Yazmistim ya kuzum diger mesajlarda :) kibrista yasiyorum ben :)Nerde yasiyirsun canim sen
gormuussn mesajimiAhaha sana deniz aşırı kadar yakinim. Alanya dan el sallasammmm
38 yasinda 2 veletli. 13 yas kiz 7 yas erkek coxuklarim var. Calisiyom. Tatlim
evet kaptanim buda bize bi tecrube oldu. Eski amerikali komsularimiz var surekli arayip sorarlar ulkelerine donmelerine ragmen az once faceden konustuk doktorunuz metabolik balansa tam hakim degildir dedi cunku %100 basarili bi diyet olarak kabul edilmis dunyaca unlu doktorlar tarafindan..
Aynen meleğimmm ama neslimin elinden zehir olsa yenir
Oh nihayet doğru kararı vermişsiniz.Eniştem haklı valla mis gibi karatay yemekleri dururken ne o gr grAyrıca karatayın şu güzelliği var kişi normal kilosuna döndürüyor yani kişi zayısa kilo alıyor kiloluysa normal kilosuna dönüyor ben 62 den aşağı düşemedim hep karatay yapmama rağmen demek 62-65 arası benim ideal kilom
Ben de bazen yazdığımı sanıyorum ama tamamen içimden konuşmuş oluyorum selvoşum
Maşallahaman herşeyin fazlası zarar kuzum aşırıya kaçma zaten bugün yapıyorsun yarın sil baştan ev işi nankör ama ipin ucunu kaçırmamak lazım tabiii
Ne özürü meleğim kuzularım iyileşsin yeterki hastanıza da acil şifalar dilerimDeryam halletymiş sağolsun tebrik edeirm yine istikrarlı gitmeye başladı bak balım
Ooooo slm Haticemmmm hoşgeldinNasılsın kayıplardaydınnn herşey yolundadır umarım
Ellerine sağlık meleğimmmm
Teşekkürler neslimmmmm
Kıskandım mı ne
Bak bak yeni bir macera daha mı tamamen yasaklıyorum hani söz vermiştin neslimmm tek başına zayıflatan hiçbir şey yok kuzummm
kaptanım anneniciğin için mi mamografi çekildiniz inş sonuçlar hayırlı olur dualarım seninleÇok şükür ultrasonda birşey çıkmadı sadece sağ böbrekte byüme varmış ama momografi de ne çıkacak bilmiyoruz meleğim teşekkürler iyi dileklerin için
Afiyetoslun bızdıkım yürüyüşlerin öyle güzelki hurmalar yakılmıştır sorun yokBenim favorimm kuru erik en hızlısından .Şayet dolapta incir uyutması varsa o olabilir.Buzparmak yerine muzlu süte ya da başka meyvelerle süt yap buzluğa kuzum daha sağlıklı haızr silikon dondurma kalıpları var onlarda yapabilirisn
Geranmalimiz gelmişşş2 gün dayan tatlım sonra ağrın hafifler
Peki kuzum ama eve gider gitmez sabah tartıl bitanem haftaya farkı görelimmm
inş kaptanım yavaş yavaş düzelecek..öncelikle buraya hergün gelip menü yazmayı hedefliyorum ancak bu frenler beni..ve tabi ki dürüst olucam yiyip yazmadıktan sonra burda olmanın kime ne faydası olur ki
gormuussn mesajimiallah bagislasin kuzularini gemc dinamik bi anneleri var ne guzel :)
evet kaptanim buda bize bi tecrube oldu. Eski amerikali komsularimiz var surekli arayip sorarlar ulkelerine donmelerine ragmen az once faceden konustuk doktorunuz metabolik balansa tam hakim degildir dedi cunku %100 basarili bi diyet olarak kabul edilmis dunyaca unlu doktorlar tarafindan..
Hapsuruk miras kaldi temizlkten kac saattir hapsuruyorum deterjanlardan sanirim.. Yapmayinca cok mutsuz oluyorum kaptanim hastalik oldu herhalde
Kizlar birazdan anneme gidiyorum.net paketim cok az buraya pek giremem ama annemlerin net acikca bol bol gelirim :)) opuldunuz kocamann
Gitmeden menumu yazayim
Sabah: eksiksiz mis gibi karatay
Ogle: 2,bardak ayran bol zeytinyagli salata
Aksam: tavuklu salata
4 litre su+1 maden suyu
Spor yok temizlik var
kaptanım anneniciğin için mi mamografi çekildiniz inş sonuçlar hayırlı olur dualarım seninle
teşekkürler o da beni afedersin cırcır yapıyo kaptanımama sen önermişsin madem tamam zaten sıkı sıkı başlayınca meyve filan yok aa çok mantıklıymış bu deniycem tmm kaptanım
iviiit özlemişim valla bende ne zmndır yapmıyorum
ağrım bugün çoktu yarın hafifler inş
tamam kaptanım yarın eve gidiyoruz inş
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Şükür gelebildim ve takoz bilgisayarım açıldı
Gece fena geçmedi bol bol sohbet ettikKüçük görümcede gelmişti ailesiyle
Bu arada hemen yediklerimide paylaşayım ki bence verimli bir gün oldu benim açımdan
SAbah; (08:40 )
1 tabak yoğurtlu salata ( Marul, yoğurt ve azda sarımsak rendeledim)
1/2 SAlatalık
1/2 domates
5 siyah zeytin
ara; ( 11:00 )
Şekersiz nescafe
ara2; ( 14:00 )
Şekersiz Türk kahvesi
Öğlen; ( 16o gibi görümcede aç kalabileceğimi öngördüğümden )
Marul salatası ( kalan marulda bitsin dedim)
Akşam;
3 kaşık hakinopi ( havuçlu, kimyonlu, nohutlu pilav ) ve acıkcası zorla yedim ayıp olmasın diyesevmem pek öyle karışık şeyleri
3 kaşık kavurma et
ara;
4 şekersiz çay ( ufak bardak )
4 çiğ badem
3 çiğ fındık
Şu an resmen açımmmhemen şekersiz kahvemide kızıma yaptırdım kendimi buraya attım
İyi geceler kızlar :)
kızımı ancak uyuttum hemen geldim :)
bol cısslı bi menü ile karşınızdayım yine
Sabah
tereyağlı iki yumurta
tel kaşar peynir/ beyaz peynir (azar azar)
8 zeytin
1,5 dilim ekmek
2 bardak rezene çayı çok az şekerli
Ara
bir fincan 3 ü birarada
yarım paket bisküvi
Akşam
1 kabak 1 patlıcan 1 kırmızı biber dolması
bir kase yogurt
salata 3 kaşık taze fasulye
Gece 2 bardak rezene çayı
Su 2,5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?