Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahaha sana deniz aşırı kadar yakinim. Alanya dan el sallasammmm
38 yasinda 2 veletli. 13 yas kiz 7 yas erkek coxuklarim var. Calisiyom. Tatlim

nasıl ballandıra ballandıra anlatıyo RengarenkNesli görüyosun demi kaptanım....
hadi gelde yemeeee
Allahtan sağlıklı şeylerden bahsediyoruz yoksa tatlı tatlı anlatıp zehir bile yedirecek bizeee

Aynen meleğimmm ama neslimin elinden zehir olsa yenir

Oh nihayet doğru kararı vermişsiniz.Eniştem haklı valla mis gibi karatay yemekleri dururken ne o gr grAyrıca karatayın şu güzelliği var kişi normal kilosuna döndürüyor yani kişi zayısa kilo alıyor kiloluysa normal kilosuna dönüyor ben 62 den aşağı düşemedim hep karatay yapmama rağmen demek 62-65 arası benim ideal kilom

Ben de bazen yazdığımı sanıyorum ama tamamen içimden konuşmuş oluyorum selvoşum

Maşallah aman herşeyin fazlası zarar kuzum aşırıya kaçma zaten bugün yapıyorsun yarın sil baştan ev işi nankör ama ipin ucunu kaçırmamak lazım tabiii

Ne özürü meleğim kuzularım iyileşsin yeterki hastanıza da acil şifalar dilerimDeryam halletymiş sağolsun tebrik edeirm yine istikrarlı gitmeye başladı bak balım

Slm 6. Takımın güzel bayanları nasılsınız.

Ooooo slm Haticemmmm hoşgeldinNasılsın kayıplardaydınnn herşey yolundadır umarım

Ellerine sağlık meleğimmmm

Ohhh ortalama super tebrikler

Teşekkürler neslimmmmm

Kıskandım mı ne

Eritip bitiriyomus deryam kos bak hadi eksik kalmasin onuda yapalim

Bak bak yeni bir macera daha mı tamamen yasaklıyorum hani söz vermiştin neslimmm tek başına zayıflatan hiçbir şey yok kuzummm

inş kaptanım yavaş yavaş düzelecek..öncelikle buraya hergün gelip menü yazmayı hedefliyorum ancak bu frenler beni..ve tabi ki dürüst olucam yiyip yazmadıktan sonra burda olmanın kime ne faydası olur ki

Ahaha sana deniz aşırı kadar yakinim. Alanya dan el sallasammmm
38 yasinda 2 veletli. 13 yas kiz 7 yas erkek coxuklarim var. Calisiyom. Tatlim
gormuussn mesajimi allah bagislasin kuzularini gemc dinamik bi anneleri var ne guzel :)

evet kaptanim buda bize bi tecrube oldu. Eski amerikali komsularimiz var surekli arayip sorarlar ulkelerine donmelerine ragmen az once faceden konustuk doktorunuz metabolik balansa tam hakim degildir dedi cunku %100 basarili bi diyet olarak kabul edilmis dunyaca unlu doktorlar tarafindan..
Hapsuruk miras kaldi temizlkten kac saattir hapsuruyorum deterjanlardan sanirim.. Yapmayinca cok mutsuz oluyorum kaptanim hastalik oldu herhalde

kaptanım anneniciğin için mi mamografi çekildiniz inş sonuçlar hayırlı olur dualarım seninle

teşekkürler o da beni afedersin cırcır yapıyo kaptanımama sen önermişsin madem tamam zaten sıkı sıkı başlayınca meyve filan yok aa çok mantıklıymış bu deniycem tmm kaptanım
iviiit özlemişim valla bende ne zmndır yapmıyorum
ağrım bugün çoktu yarın hafifler inş
tamam kaptanım yarın eve gidiyoruz inş

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Şükür gelebildim ve takoz bilgisayarım açıldı

Gece fena geçmedi bol bol sohbet ettik Küçük görümcede gelmişti ailesiyle
Bu arada hemen yediklerimide paylaşayım ki bence verimli bir gün oldu benim açımdan

SAbah; (08:40 )
1 tabak yoğurtlu salata ( Marul, yoğurt ve azda sarımsak rendeledim )
1/2 SAlatalık
1/2 domates
5 siyah zeytin

ara; ( 11:00 )
Şekersiz nescafe

ara2; ( 14:00 )
Şekersiz Türk kahvesi

Öğlen; ( 16o gibi görümcede aç kalabileceğimi öngördüğümden )
Marul salatası ( kalan marulda bitsin dedim )

Akşam;
3 kaşık hakinopi ( havuçlu, kimyonlu, nohutlu pilav ) ve acıkcası zorla yedim ayıp olmasın diye sevmem pek öyle karışık şeyleri
3 kaşık kavurma et

ara;
4 şekersiz çay ( ufak bardak )
4 çiğ badem
3 çiğ fındık

Şu an resmen açımmm hemen şekersiz kahvemide kızıma yaptırdım kendimi buraya attım

İyi akşamlar fıstıklarımmm bu hafta
.olduk meleklerimmm hepinize teşekkürler analiz öncesi gayet güzel bir derece oldu

inş kaptanım yavaş yavaş düzelecek..öncelikle buraya hergün gelip menü yazmayı hedefliyorum ancak bu frenler beni..ve tabi ki dürüst olucam yiyip yazmadıktan sonra burda olmanın kime ne faydası olur ki

Ne kadar çok fırsat bulup gelebilirsen o kadar motive olursun Edacım.Hakikaten takım sorumluluğu ağır basıyor insan bir lokma atarken arkadaşlarının emeğini düşünüp vazgeçiyorÇok haklısın kuzum

Dr tam hakim değilse sizi yanlış yönlendirdi demekki selvoşum sağlık olsun denemiş oldunuz sen en doğru beslenme tarzını benimseyip geliştirdin zaten.

Hmmm deterjanları RengarenkNesli duymasınnnn seni ona havale ediyorumm

Kizlar birazdan anneme gidiyorum.net paketim cok az buraya pek giremem ama annemlerin net acikca bol bol gelirim :)) opuldunuz kocamann

Fırsat buldukça gelirsin kuzum iyi gezmeler

Gitmeden menumu yazayim
Sabah: eksiksiz mis gibi karatay
Ogle: 2,bardak ayran bol zeytinyagli salata
Aksam: tavuklu salata

4 litre su+1 maden suyu
Spor yok temizlik var

oh ya şu menünün güzelliğine bak

kaptanım anneniciğin için mi mamografi çekildiniz inş sonuçlar hayırlı olur dualarım seninle

Evet bızdıkım diğer göğsü için çekilecek.Çok teşekkürler bitanem tek ihtiyacımız olan dua

Sıkı başlamadınmı zaten bızdıkımmmm Okulların açılmasına ve takıma girmene ne kaldı

Hadi gözün aydın cnm home home sweet home

Hoşgeldin cecommm tahminin doğru çıktı hakinopi

Ayran iç kuzum aç durma bence de gayet başarılı bir menü

**AĞUSTOS
Listesi**

battaniye1: 73,6***************>
Bulbul-e Bismil: 83,9***********>
makres76: 60,7****************>
masalim88: 73,9***************>
Rengarenknesli: 77****************>
baldandane: 89,5**************>
45derya45: 78,5*************>
oynakbasi34: 104,2***********>
efser: 74,1*************>
miss_wong : ? **************>

selvos88: 76,4******>75,4
pluiee: 73,8************>
Ahbirkingcharlesimolsa : 84,8******>
edahafiz: 102*************>
Darkparadise : 120,4 *************>115,4

kaldi2sene: 70,9***********>
senasevval: 52,5***********>

Hedeflerinize hala karar veremedinizmi şekerlerYoksa ben mi belirleyeyimListeyi alıntılayarak yazarsanız sevinirim meleklerim

İyi geceler kızlar :)
kızımı ancak uyuttum hemen geldim :)
bol cısslı bi menü ile karşınızdayım yine

Sabah
tereyağlı iki yumurta
tel kaşar peynir/ beyaz peynir (azar azar)
8 zeytin
1,5 dilim ekmek
2 bardak rezene çayı çok az şekerli

Ara
bir fincan 3 ü birarada
yarım paket bisküvi

Akşam
1 kabak 1 patlıcan 1 kırmızı biber dolması
bir kase yogurt
salata 3 kaşık taze fasulye

Gece 2 bardak rezene çayı

Su 2,5 lt

Hoşgeldin meleğim tatlı rüyalar prensesimize

Yooo bence öncekiler göre gayet güzel menün tatlım akşam süper kahvaltıda dilimler yarıya inmiş şu cafein de zamanla biter diye umut ediyorum bitki çayları şekersiz daha faydalı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…