- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Sbhları ac karnına Türk kahvesi dene eğer denemediysen cnm tabi sekersizOdem degil kuzum kabizlik mahvetti beniinsallah canim umutla haftayi beklicem artik
Gecmiş olsun cnm Allah böle dengesizlerden korusun Rabbim yavruna bağışlamış seniiyi aksamlar kizlar bugun az kalsin bi kazaya kurban gidiyordum hala aklima geldikce kotu oluyorum.
2 dengesiz arabalarla yaris yapiyorlardi bende karsidaki yaya gecidinde yuruyordum birden direksiyonu kirdi dondu ortadaki tel citleri ezdi ustume dogru surdu 10 cm le kurtardim. bilerek ustume surmedi sanirim arabayi zapt edemedi ama korku bana yetti. Allaha sukur oglum yanimda degildi olsaydi oyle cabuk atamazdim kendimi karsiya ne olurdu dusunmek bile istemiyorum
maşallah sana çokda severim domates kurusunu ama ben naneyi bile zor kurutuyom alanyanın nemli havasında. hasret kaldım kuru sebseyeveee kızlar domates kurutma işlemine dün gece itibariyle başlamış bulunuyorum. 3 kilodan denedim bakalım nasıl olacak, dörde böldüm tuzladım tepsiye dizdim birde sulanırsa diye altına ince pamuklu bir bez serdim bilmiyorum doğrumu yaptım. 3 4 gün içinde sorunsuz atlatırsam hemen 10 kilo daha kurtucam.
bende bende yaptırıcammm. ama son gun yarın kozmik bakımdan baktım da yarın 7,00 de bitiyor. bende akşam halletircemBugun dolunaya göre epilasyonun son günü ben gidiyorum epilasyona
Hayırlı cumalar herkese
selam canlar. listemizi getirdim kontrol edermisiniz rıca etsem
***14.TAKIM 425. Etap ***
nhtylz. ( 89/ 88/ 1/ /% 1.12)
Rengarenknesli ( 77,0/ / / % ) kilosu sabit
irem093 (77.0/ / /% ) bildirim yetersizliğinden diskalifye oldu
Emirse34 ( 61.8/61.8 / / % 0) kilosu sabit
kitap_asigi ( 63.6/63.6 / 0 /% 0) kilosu sabit
Fairy Tale 123 ( 79/78 /1/%1.27) yeni üye baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlgıç tar: 06Tem
14.Takım Ortalaması:%0.40
maşallah sana çokda severim domates kurusunu ama ben naneyi bile zor kurutuyom alanyanın nemli havasında. hasret kaldım kuru sebseye
offf deryam bayılacaksın yeyince. tuzladın dimi kuruturken, tuzlamadında buzdolabına koy kışa kadar küflenmesin mazallahben biber kuruturdum ama ilk kez domates kurutuyorum hatta hiç yemedim.
Tuzladım canım, hatta bayağı bi tuzladımmm... çok merak ediyorum kurusalarda yesemofff deryam bayılacaksın yeyince. tuzladın dimi kuruturken, tuzlamadında buzdolabına koy kışa kadar küflenmesin mazallah
pes etmiorum tabiki canimm hic kacamaksiz arti cikmak moralimi bozdu biraz karpuzu o kadar sevmeme ragmen 10 gundur yemiorum hic ya ucundan bile almiorum dondurmada 1 hafta oldu boyle olunca sinir oldum biraz. Haftaya super olcak insallah..Canimm hiç üzülme
Protein atağı tap bu hafta eminim güzel sonuç alacaksın
Senin Azmin ben ben baştan beri hayranım
Asla pes etmedin sen.
Bu hafta inadına daha iyi bir hafta gecirecegim ben inanıyorum.
Hem sana bi sır vereyim mi
Ben ne zaman arti çıksam sonra bi bakıyorum ertesi hafta normalden daha fazla gitmiş kilolar
Canim isteyerek bilinçli olarak vermedim inan üzüntüden oldu stresten..
Arkadaşlar bkilo vermek isteyen eşi ile sorun yaşasın hemen gidiyor valla insanda hiç bi şey kalmıyor iştah mistah pehhhh :)
Canım biraz daha iyi eşim eve döndü özürler diledi ama ben hala eskisi gibi değilim zamana ihtiyacım var.
Henüz bi karar da vermiş değilim
Tek bildiğim hala esimi seviyorum sucluyorum ve hala ona kırgınim. ..
O ise binbir takla atıyor söz veriyor bi daha gitmem evden diye ama güvenim sarsıldı bu kere..
tebrikler balimmm***6.TAKIM 425.Etap***
45derya45(78,5/ 78,5/0 /%0 )
baldandane(89,5/ / /%)
battaniye1 (75,7/ 75,4/ 0,3/% 0,40)
Dark_Paradise (120,4/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:23,07,2015 -Başlangıç Kilo:123- Hedef:70
kaldi2sene(70,9/68,7 /2,2 /%3,1 )
makres76 (60,7/ / /% )
selvos88(76,4/ 76.8/-0.4 /%-0.52 )
6.Takım Ortalaması:
insallah canimmOlur mu selvos illlaki böle dönemler oluyo telafi edersin haftaya ne olacak cnm üzme kendini
Deniyecem ac karnina hic icmemistimSbhları ac karnına Türk kahvesi dene eğer denemediysen cnm tabi sekersiz
insallah esinle aran cabucak duzelir balimSelam kızlar,nasılsınız bakalım görüşmeyeli. Özledim sizleri ama o kadar yoğunum ki bir türlü uğrayamıyorum. Pazartesi gününden itibaren de 3 hafta başka bir yerde görevliyim. İzine mi çıksam diye düşündüm ama yaparım yine bildirimimi. Yapamazsam da haftaya izin alırım o zaman. Bir gideyim ortamı göreyim de haber veririm size. Bu hafta sabit kaldım çünkü aşırı ödemim var. Kilo verdim diye tahmin ediyorum ama o kadar şiş bir durumdayım ki anlatamam. Gabızlık sorunum bu aralar iyi olmasına rağmen ödem yüzünden bir türlü normale dönemedim. Parmağımdan düşen yüzüğüm dönmüyor bile o kadar kötü yani. Bitki çayımı da içemedim kendime hiç zaman ayıramıyorum. Evde de bazı sıkıntılar oldu eşimle biraz tartıştık bir haftadır biraz keyifsizdim herşeyi boşladım gibi bir şey oldu. Ama toparlayacağım inşallah. Yemek düzenim de alt üst durumda. 3 gün hiçbirşey yemedim sayılır, iki gündür biraz iyi gibiyim.
ay deryam baklagilli dolma süper olur ben sık sık tarif veririm bizim yöresel yemeğimizdir. hatta yaprak sarmasına biz yaprak dolması deriz bu nedenle. madem konu açıldı bende yöremizin o leziz dolma içini tarif edeyim yaprakta biberde kullanınayyyyyy ben neyi unuttum büyük ihtimalle biliyosunuzdur ama bilmeyenler için söyliyeyim.... dün dolma yaptımmmm..
kırmızı mercimekle... ayyy nasıl güzel olmuş... sabah gözümü açım suyu içtim hemen yedim bi tane... allahım içinde pirinç olmayan bir dolma böyle güzel olsun. şaştım vallaaa.. mutlaka deneyin denemeyen varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?