Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kuru baklayı da pek tüketmiyoruz biz canım sanırım bizim mutfak biraz daha egeye kaçıyor ama dersen ki ben kendimi etçi tabir ettiğim için güneydoğu mutfağını daha çok seviyorum. yağlı yağlı etler yanına bide pilav sonraaaa löp löp et

ilk fırsatta birde senin içle doldurucam eminim müthiştir... karatayada uygun bakla tam olmasada baklasız deneriz bizde

bende etciyimm. tarifte değişiklik yapıp bişiler daha ekledim son halini kaydet. elde olan malzeme kullan bakla şart değil

allahımmmmm tencerenin dibindeki etler gibi ben yumuşadım okurken

ne güzel lezzetlerimiz var bizim. ve iyiki Canan hocam var yoksa diyet diye diye ömürümüz tükenecekti. bilemeyecektik sağlıklı olan yemeğin lezzetli olduğunu...

denicem deryamm

nerelisin kuzum sen anneannemde boyle yapardi dolmayi altina et koymadan hic yapmazdi

o etler ve kemik bir eriyorkiiiii deryammmm yerken mest oluyorsun deme gitsin. annem kaburgaları fırında kıtır kıtır pişirip buzdolabında istifler hazır olur hep. onlardan 3-5 tane koyar sarma dolma diplerine işte. hatta bu fırınlanmışlardan kurufasulyeyede koyarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . vallahi o fırınlanmış kemikli etler süper oluyor yemede yanında yattt mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

denicem deryamm

nerelisin kuzum sen anneannemde boyle yapardi dolmayi altina et koymadan hic yapmazdi
AMASYALIYIZ HERİİİİ
heriiii gariii anlamında yöresel bi laftırdaaa. ama doğma buyume izmirliyim. yöremizin yemekleriyle buyudum şimdi bakıyomda yoremizin yemekleri hep sağlıklı
temel sağlam bizde

valla cosmussun bi ucundan tutamadim sohbetin esimi oglumu cumaya yolladim rahat rahat okuyayim dedim mesajlari. Malum benim hayatim.maraton hizli kisa cevaplarla gecistiorum.cogu zaman
ayyyy benimde hayat hızlı yetişemiyom hızına selvosum.. yaaa adın ne senin kuzum sen nerelisin, yaş kaç

bence yeterrrr artıkkkk susmalıyızzzzzzzz. bu sohbeti hiç olmamış sayalımmmm.. ben dolma falan yapmadımmmm kiiii

afiyet olsun canım süpersin

Bugunku menum
Sabah: bol salata zeytin yagli
Ogle: haslanmis kabak salata
Aksam: haslanmis kabak salata

4 litre su.. Cay kahve yok bugun
Jilian level-2+40 dakika tempolu yuruyus
afiyet olsun canım kabağa doymuşsun işe yaramıştır umarım :)

ah gecmis olsun tatlim cok zor geciyor benimkide
saol canım sanada

çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin inş geçen banada oldu ara sokaklarda fink atan ergenler var bizim burda çok korkuyorum bi gün ezcekler beni diye

Bayılırım havuça da greyfurta da portakala da. Mandalinayı o kadar sevmiyorum ama

Oyş geçmiş olsun kuzum ilk gün zordur.

Başlamış geranmaliler hadi hayırlı olsun harika menü
kız sen tam benim kafadasın ikizim benim
saol bitanemmm

Perşembe günkü menüm

Sabah:
Çılbır domates salatalık peynir zeytin 1 hurma ceviz

Akşam:
İskender

Spor: baya dolaştım 10.000 adımı geçmiş yoga 100 mekik
Ara: 3 litre 2 maden suyu
afiyet olsun canım güzel menü

ayy ben tartılamıyorumki burda kaptanım tartı bozuk burda daha önce demiştim ya
neyseki yarın dönüyoruz evimize çok sıkı bir şekilde geliyorum inş
eve gidince tartılcam kaptanım özür diliyorum

ASy allah korusun rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın prensesimm.Heh şöyle kış olsa 2 gün gezersin maşalı ama yarım gün için uğraştığına değmez kuzum.

Selvoşum yağ yemezsek yağ yakamayız ki.Kabızlık zaten en büyük yağsızlık sorunu.Bağırsaklar çok önemli bitanem düzgün çalışmadı mı tüm sistem eror veriyor.Bu haftaki sonuca balkarsak metabolic balans sana yaramadı az ve yağsız yediğin için kıtlık moduna geçtin tatlım bir hafta daha dene istersen sonra bırakırsın ki başladığından bu yana harika gidiyordun.Spor yapmasan tamam diyeceğim ama sporun da mükemmel

Dun aksam giremedim tum gunum migde agrisiyla gecti yani kahvaltidan sonrasi oluyorum sandim o bicim agriydi hastane serum fln diyince kendime geldim cok sukur bugun iyiyim

Geç oldu ama çok geçmiş olsun meleğim

Sali gunku menum pek menu sayilmaz migde agrisindan ama yiyemedim fazla
Sabah:2 haslama yumurta 10 zeytin bir dilim peynir yarim domates maydonoz biber cay
Oglen yok malesef migde agrisindan
Aksam hastaneden sonrada 1 kase corba

Bir de hasta olmasaydın keşke kuzum

HAKLISIN KAPTANIM BUGUN YURUYUSUME BASLADIM

Sen başladıysan tamamdır gerisi gelir kraliçem

Gelirsin tabiki barbim alişimiz büyüdü nasılsa artık

Çok şükür ultrasonda birşey çıkmadı sadece sağ böbrekte byüme varmış ama momografi de ne çıkacak bilmiyoruz meleğim teşekkürler iyi dileklerin için

Tadımlık yemişsin utanma kuzum İyi yapmışsın tüm gün yoruluyorsun dinelnmişsindir kuzum

Teşekkürler meleğim

Selam kizlar nasilsiniz? Bende hasta olmusum malum sancilari cekiyorum Bugun burda hava cok guzel disari cikmayi dusunuyorum daha sonra biraz spor olur banada. Esim bugun disarda yiyelim diyor artik izgara salata falan gecistirecem ne yapalim

Bu hafta reglin dezavantajını avantaja çevirebilirsin bitanem metabolizman hızlı çalışıyor Dışarda yemek seçenekleri çok fazla afiyetolsun kuzum

Dunun menusu
sabah: 1 yumurta+1 dlm peynir+2 ceviz
ogle yok
ara bir avuc kadar cilek
aksam ispanakli cacik+2 kofte

sivi 3 litre su+2 kupa kahve
spor 3 mil leslie+30 dk yuruyus

Wuuuu ekmek yokkkk harikasınnnn

Afiyetoslun bızdıkım yürüyüşlerin öyle güzelki hurmalar yakılmıştır sorun yokBenim favorimm kuru erik en hızlısından .Şayet dolapta incir uyutması varsa o olabilir.Buzparmak yerine muzlu süte ya da başka meyvelerle süt yap buzluğa kuzum daha sağlıklı haızr silikon dondurma kalıpları var onlarda yapabilirisn

Kızlar bugünkü menum
Sabah sutlu nesfit ve yarım şeftali yedim
Saat 2 gibi az tavuk sote az salata ve ayran.
Isten 6 da geldim spor yaptim
Bugünü kapattım.

Maşllahhh süper meleğimmm

Bugunku menum
Sabah: peynir+2 yumurta+ yesillik+4 kuru kayisi
Oglen: bi dilim biftek salata yogurt
Aksam: biraz balik salata

Bugun olcmedim yemeklerimi
4 litreden fazla su+3 kupa bitki cayi
Jilian level-2+ 40 dakika tempolu yuruyus

Oh ne güzel böyle bu menü gramlardan bayılmıştımmm sanki ben ölçüyormuşum gibi Afiyetolsun selvoşum

Nedeni gastrit mis cnm ya su hortum olayi olcak sanirim hani agizdan kamerayla hortum turu bisey birakiyorlarya o ama dayanamam ya ben ona nefes alamiyo insan

Endoskopi yapılacak snaırım meleğim Uyuşturarak yaparlarsa çok zorlanmazsın ama ayıkken zor oluyor

Edacım öncelikle geçmiş olsun .Kabızlık dediğin gibi en büyük problem Menülerine ne desem bilemedimm Fakat dürüstçe yazdığın için teşekkür ederimmm Hatalarını biliyorsunn sana gereken süreyi verelim 1 hafta süren var Sonrasında menüleirni didikleirm habeirn olsunİlk yapacağın lütfen üçü bir aradadana vazgeç meleğimmm ne sana ne bebişine hiç faydası yok diğerlerini sen biliyrosun
İyi geceler herkese bugünde çok sıkıcıydı evden adım atmıyorum 2 gündür çok sıkıldım çalış çalış nereye kadar

Şimdi çok çalışıyorsun çok yorulduğunun farkındayım prensesim ama ilerideki tüm idealleirni gerçekleştirebilmen için biraz daha sık dişini kuzum

neyse bende gunluk yazar gibi kendi kendimle konusayim :)

Oyyy yerim seniiiiii ne güzel yazmışsın böyle gizlice günlüğüne dalmışım gibi hissettim Şimdilik idare edecek akdar al kuzum çünkü aldıklarının hepsi bol gelecek Elimde olsa inan hiç burdan çıkmam meleğimmm ama bu ara herşey üst üste geliyor

caramel latte kalori bombası kuzum olmasa iyimiş cheesecake i tadımlık almışsın sorun yok

Çarşamba günkü menüm

Sabah:
Menemen domates salatalık peynir zeytin ceviz

Akşam:
Pazı kavurma
Kabaklı havuçlu yoğurtlu meze
Salata

Spor:600 ip 100 mekik 30 squat yoga
Su:3 litre 1 maden suyu

Teşkkürler prensesim paylaşım için.Katılmadığım tek nokta keten tohumu

Selvoşum yağ yemeye başlarsan tüm sorunun geçecek aslında

Enişteyi yormuşsun sabah saba ama eminim çok güzel bir heyecandır cecomm.Rabbim mjutluluğunuzu daim etsin

Bak sen benim minik prensesime hem de mübarek olsun yazmış yerim seniii

Maşllah neslimmm enerjin daim olsunnnn hep böyle

Evde olunca hakikaten girilmiyor meleğim bugün girebilmek için bugünün işleirni de dünden yaptımŞayet gelen giden olmazsa bugün kk günü ilan ediyorum

bende aynıyım hala canım. 5 gün oldu bugün...

5 günmü iyi dayanıyorsun ben bir gün çıkmasam napardım bilmiyorum

Sefan olsun cecommm sıhhatler olsunn

selam herkesleree
bugün regl oldum felaketim heryerim ayrı ağrıyo
midem bulanıyo akşam yemeğimi zor yedim
menüm
Sabah:geranmali, zeytin,domates, 2 hurma
Akşam:barbunya, salata,ayran, 2 hurma

spor:1 saat yürüyüş

Geranmalimiz gelmişşş 2 gün dayan tatlım sonra ağrın hafifler

Afiyetolsun cecommm 5 te 5 ten iyidir

Bugunku menum
Sabah: bol salata zeytin yagli
Ogle: haslanmis kabak salata
Aksam: haslanmis kabak salata

4 litre su.. Cay kahve yok bugun
Jilian level-2+40 dakika tempolu yuruyus

işte bu bol z.yağlı salata derdine derman olacaktır inş selvoşum

Allah korumuş meleğimmm bu trafik magandaları yzünden nice canlar gidiyor hemen ehliyetleri alınmalı bana göre

gunun menusu
sabah 2 dlm ekmekle tost, 1 domates, 2 bardak cay
ogle yok
aksam 1 tabak patlican yemegi, 3 kasik pilav
ara 3 kurabiye 2 bardak kahve

sivi 3 litre su
spor yok

sabah ekmeğimiz geri gelmiş Akşamdan sonra 1 tane yesen sorun yoktu ama 3 fazla olmuş kuzum

İyi gecele herkese bugün çok yorucu bir gündü ama aynı zamanda çok da güzel bugünlerimize şükürler olsun rabbim

Aminnnnnn prenseismmm

Perşembe günkü menüm

Sabah:
Çılbır domates salatalık peynir zeytin 1 hurma ceviz

Akşam:
İskender

Spor: baya dolaştım 10.000 adımı geçmiş yoga 100 mekik
Ara: 3 litre 2 maden suyu

Sabahkileri yavaş yavaş azalt Edacımmm salam sosis lütfen bunları tüketme kuzucum Bir tabak taze fasulye yeseydin ama akşam yemeseydin meleğimmm

Kuzulara geçmiş oslun selvoşum.neyseki düşmüş ateşi oğluşunun aft için karbonatla gargara yaptırsan iyi gelir bitanem.Est müsait olsan zaten geleceğini biliyorum balım sorun yok siz yeter ki iyi olun

salı menü
sabah karatay kahvaltısı
akşam yoğurtlu çorba,bamya yemeği
19:00 19:40 arası yürüyüş
3 lt su

çarşamba menü
sabah karatay kahvaltısı
öğle fasulye kavurma,4 y.k bulgur pilavı
akşam 3 y.k fasulye kavurma
19:00 19:30 arası yürüyüş
3 lt su 1 lt limonlu su

perşembe menü
sabah:1/2 simit yeşillik peynir,zeytin
öğle:ısırgan yemeği
akşam:kara lahana yemeği,2 küçük kabak dolma,yoğurt
3 lt su
spor yapamadım bugün üzgünüm

Menülerin harişka balım son gün yapamamışsın sadece spor sağlık olsun

Selvoşum aşk olsun sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun duymamaış olayım tatalım kabızlık yaktı seni üzme kendini

Kızlar günaydın
Kilo bildirimi mi yapayım hemen 68.7
67 66 lari görsem iyice gaza geleceğim ama
Devam edelim bakalım

Maşallah tatlımmmm yağadığın olayların tek artısı kilo vermen oldu sanırım.

Bitanemmm önce senin sağlığın tüm gün yoğunsun ev de de işlerin oluyordur az da olsa.Sıkma caını olmadı bir yardımcı tutarsın ayda bir. Bu şekilde gidersen tatile 65 le gideceğine şüphem yok yeterki hzuurun bozulmasın

Hadi inşallah sorunun çözülür her ikisi de idrar söktürücü kuzum.

perşembe menüm

sabah 1 yumurtalı karatay
öğle : fırında 5 köfte ve ayran
akşam : ısırgan, ebegümeci ve ıspanak karışık yemek yoğurt- börülce salatası

su 2 litre
spor 2 saat ev işi

2 hafta olsun Edacım önemli olan vermen emzirmenin avantajını iyi kullan meleğimm 100 gr da olsa her hafta ver senden tek isteğim bu ki fazlaısnın olacağına eminim

Bilmem psikolojik, bilmem gerçekten faydası var 1 saatte 3. wc ye çıkışım... kokusu kötüde olsa fayda etsin şu ödemi atsın yeter

Şükürrrr gözümüz aydınnn

İnşallah eniştemiz bir daha yaptığı hataları tekrarlamaz ve seni üzmez bitanem. Kendine de eşine de zaman tanı o aman seviyorsun kolay değil ama kırgınlıklar da çabuk geçmiyor zaman herşeyin ilacı inşallah bundan sonra huzur dolu bir evliliğiniz olur canım tek temeennim o

Kızlar kaptanımız nerde

Misafire rağmen vermişsin meleğim tebrikler

Haydi bakalım eminim güzel olacak benim balkon salçalarla dolu onları kaldırdığımda ben de deneyeceğim meleğim.Bez suyunu alır aslında mantıklı ama tadı enfes oluyor

Bugun dolunaya göre epilasyonun son günü ben gidiyorum epilasyona
Hayırlı cumalar herkese

Koş koşşşşş

Hoşgeldin makresimmm yoğunluk yorgunluk elbet geçer eniştemizle yaşadığın sorunlar bir an önce geçesin yeterki. Sen güçlü bir kadınsın lütfen salma kendini toparlanacağına eminim canım.Bildirim yapabildikten sonra sorun yok mesaj ve menüden muafsın zaten

selam canlar. listemizi getirdim kontrol edermisiniz rıca etsem

Tebrikler kardeş takımımızın meleklerine

maşallah sana çokda severim domates kurusunu ama ben naneyi bile zor kurutuyom alanyanın nemli havasında. hasret kaldım kuru sebseye

Alanyada zor neslimmm

Sabit kalmanda güzel cecommm

ben biber kuruturdum ama ilk kez domates kurutuyorum hatta hiç yemedim.

Tuzladım canım, hatta bayağı bi tuzladımmm... çok merak ediyorum kurusalarda yesem

Hastası olacaksınnnn

Elleirne sğalık cnaım yeşil mercimekle yapmıştım ama kırmızı hiç denemedimmm daha neler öğreneceğiz bakalım

Selvoşummm kendini suçlu hissetme lütfen sen elinden gelenin fazlaısnı yapıyorsun tamamen metabolic balansın etkisi bana göre

Neslim ben bunu sevemedimmm baklayı sadece iç bakla olarak seviyorum ama kuru bakla bana göre değil

Her yörenin yemeklerini severimmmm tatlımmm

valla cosmussun bi ucundan tutamadim sohbetin esimi oglumu cumaya yolladim rahat rahat okuyayim dedim mesajlari. Malum benim hayatim.maraton hizli kisa cevaplarla gecistiorum.cogu zaman

Benden iyisin selvoşum yine de

Dur dur neslimmm Ağzımın suları aktı okurkennn

afiyet olsun canım süpersin

Peki kuzum ama eve gider gitmez sabah tartıl bitanem haftaya farkı görelimmm

***6.TAKIM 425.Etap***

45derya45(78,5/ 78,5/0 /%0 )
baldandane(89,5/ / /%)
battaniye1 (75,7/ 75,4/ 0,3/% 0,40)
Dark_Paradise (120,4/118,9 /1,5 /%1,25 )Yeni Üye Başlangıç:23,07,2015 -Başlangıç Kilo:123- Hedef:70
kaldi2sene(70,9/68,7 /2,2 /%3,1 )
makres76 (60,7/60,7 / 0/% 0)
selvos88(76,4/ 76.8/-0.4 /%-0.52 )

6.Takım Ortalaması:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…