Geldim bir alsilik çıkmazsa burdayım inşallahHoşgeldinn canım benim. Çok geçmiş olsun. Antibiyotikler bağırsaklardaki yararlı bakterileri öldürüyor. Bol bol su içip prebiyotikten zengin beslen de bünyen yerine gelsin kuzum
Sen gel aramıza hemen toplarsın kendinii
hoş geldin canım geçmiş olsun, inşallah kurtulmuşsundur, rabbim daha iyi etsin...Çok teşekkür ederim canlarım hoşbuldum. Çok şükür daha iyiyim midemde daha iyi ama kurtulabildimmi bakterilerden bilmiyorım onu bir ay sonra ki testte öğrencem
kilo vermesen de sporun etkisiyle normalden daha ince görünüyorsun, gerçekten spor çok etkili. Ben iki ay bıraktım hemen göbek gelmeye başladı maalesef.Eksidemiyim bilmiyorum ama sporun faydasini gormeye Basladim kizlar.. Basenlerim ve bacakalrim cok inceldi esim annem herkes soyledi hatta esim boyun saha uzun gorunuypr simdi diye isyan etti2 cm uzunumda
eee cocuk evın nesesıdır dıye bosuna dememısler... cocugum oldugunda hıc gec kalksın dıye gozunun ıcıne bakmıcam kac yasına geldım hala zorlanıyorum erken kalkmakta.... senın su enerjıne de hayranım neslım birde kucuk bebek sevgısını baya ozlemıssın.. alı ne yaptı bu durumda onu cok merak ettım malum sana cok duskungunaydın guzeller
vallahi fitnesyum oldum balım
kardeşimin kızı henuz 15 aylık, ve tv,dizi bilmemne bilmediğinden henuz bozulmayan metabolizma saatı sayesinde erkenden yatıp sabah 6 da uyanıyor bızdıkım. gune onun, sokaktan gelen köpek sesine anne miyav baba miyav demesiyle bi annesinin suratına bi babasının suratına tokat atmasını izlemekle uyandımbugun sabahta eynen böle uyandım . hemen annesine dedimki hazırla bızdıkımı gezmeye götürücem. ablacım gitmez bensiz dedi, öylemiii dedim hemen döndüm eylülüm hadi seni adda götüreyim parka gidelim dememle boynuma atlaması annesinin şaşkın bakışları bir oldu . suyumu kefirimi içtim azda oyalandık saat 7 gelmek uzereyken çıktık bızdıkımla bebek arabasında çay kenarına gezdirip parka götürüp salladım. nasıl mutlu oldu anlatamam surekli konuştu bıcır bıcır
eve dönduk saat 8 di onu annesine teslim edip havuza girip biraz yuzdumm sonra kahvaltı edip işe geldim. bugunde aynen durum buydu bızdıkla gezmece enerjiiii gırla. erken kalkmak çokkk guzelll...eh enerjiden sizede getirmeden olmaz dimii
hoş geldin canım inşallah toparlamışsındır. ayrılma bencede. iki aydır bende sadece bildirim için gelebiliyorum spor bile yapmadım artıdayım maalesef. Burda olmayınca insan bırakıyor sanki kendini...Geldim bir alsilik çıkmazsa burdayım inşallah
Ayın 20 sinden sonra tatildeyim ama korkmayın yine burdayım ve kararlıyım bu sefer inşallah ayrılmıyacağız
Günaydın nurum nasılsın canımmeee cocuk evın nesesıdır dıye bosuna dememısler... cocugum oldugunda hıc gec kalksın dıye gozunun ıcıne bakmıcam kac yasına geldım hala zorlanıyorum erken kalkmakta.... senın su enerjıne de hayranım neslım birde kucuk bebek sevgısını baya ozlemıssın.. alı ne yaptı bu durumda onu cok merak ettım malum sana cok duskun
aaa gunaydın makresım 25. yasımın ılk gunundeyımGünaydın nurum nasılsın canımm
Öyle mi, nice yaşlara inşallah canım. Rabbim sağlık sıhhat huzur dolu nice doğum günleri nasip etsin sevdiklerinle beraber, 26. yaşının ilk gününe bebişinle birlikte girersin inşallahaaa gunaydın makresım 25. yasımın ılk gunundeyımsen nasılsın
cok tsk ederım makresım.. aammıınnn amınnn ınsÖyle mi, nice yaşlara inşallah canım. Rabbim sağlık sıhhat huzur dolu nice doğum günleri nasip etsin sevdiklerinle beraber, 26. yaşının ilk gününe bebişinle birlikte girersin inşallah
aaa gunaydın makresım 25. yasımın ılk gunundeyımsen nasılsın
cok tsk ederım makresım.. aammıınnn amınnn ıns
guzel geciomus baya memnun surekli gezmedeyim dedi 3 hafta sonra aramizda insallah :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı ve bol eksili sabahlar
Bu sabah 06:30da uyandım ve saat 07:00de güzelce mutfakta kahvaltımı ettimŞimdide keyif kahvemi içiyorum
Dün öğlende eşimin kuzeni ( ben artık evlatlığım diyorum hatta Annesine bile bazen takılıyorum ver nüfusunu bana oğlum yok nasılsa diyekadının bir tane oğlu var zaten ) Bursadan döndü ve haftasonuna kadar yine bizde
Eşimin Teyzeoğlunun yanında staja başlattık ona ve sabah ikisinide işe geçirdikten sonra hemen fırsatını yakalamışken onun bilgisayarına el koydum
Benim takozun yanında bu jet gibi ama kablosunu unutmuş getirmeyi
Neyse şarjı yettiği kadar keyif yaparım sonra yine takoza geçerim
Ve Aleyküm Selam canım
Sende çok selam söyle canımtatili güzel geçiyordur inşallah
Jilian yap bence makresim gobegim hic kalmadi nerdeyde biraz simitler varkilo vermesen de sporun etkisiyle normalden daha ince görünüyorsun, gerçekten spor çok etkili. Ben iki ay bıraktım hemen göbek gelmeye başladı maalesef.
dogum gunun kutlu olsun balimm yeni yasinda tum dileklerin gerceklesir insallahaaa gunaydın makresım 25. yasımın ılk gunundeyımsen nasılsın
45derya45 derymm nasilsin kuzummmm
ali buğra abisiyle vakit geçiriyor allahtan beni boşladıeee cocuk evın nesesıdır dıye bosuna dememısler... cocugum oldugunda hıc gec kalksın dıye gozunun ıcıne bakmıcam kac yasına geldım hala zorlanıyorum erken kalkmakta.... senın su enerjıne de hayranım neslım birde kucuk bebek sevgısını baya ozlemıssın.. alı ne yaptı bu durumda onu cok merak ettım malum sana cok duskun
Bizde snei ozluyoruzz balimm iyiyim bende cok sukuroyyyy iyiyim cancağızıımmm sen nasılsın yahu bi gün gelemeyince özlüyorum sizi ben yaaa..
Selvoşum jilyana yılbaşında başladım ama iki gün sonra yatakta kaldım diyebilirim. Bel fıtığı çıktı bende 15 gün işe gidemedim oturamadım, çok sıkıntılıydı, sanırım jilyandaki bir hareketi ters bir şekilde yaptım. Şimdi de belimi fazla zorlayamıyorum ağırmaya başlıyor. Bana en iyi plates geliyor, zayıflama dönemimde genelde step ve plates yaptım ve çok faydasını gördümguzel geciomus baya memnun surekli gezmedeyim dedi 3 hafta sonra aramizda insallah :)
Jilian yap bence makresim gobegim hic kalmadi nerdeyde biraz simitler var
dogum gunun kutlu olsun balimm yeni yasinda tum dileklerin gerceklesir insallah
Kış hazırlıklarını bitirdin sayılır desene deryam. Ben daha hiç başlamadım maalesef. Hiçbirşey de ucuzlamadıki burda herşey pahalı. Domates bile genelde 2,5 lira oluyor. Bu yaz sebze buralarda pahalı. Kırmızı biber 3,5 lira, Ay sonunda burda biraz daha uygun olur sanırım.Bir de taşınacağım diye acele etmiyorum okul başlamadan taşınma telaşım var ondan sonra yapacağım artık herşeyi.günaydınnn kızlar geçmiş yapamıyorum bugün kusura bakmayın. hepiniz iyisinizdir inşallah. 3 gecedir leptin meptin hak getire hatta arada kaçırdıklarımda varkış hazırlıkları yapıyorum. 1 gece patlıcan domates kuruttum 2. gece taze fasulye hazırladım 3.gecede patlıcan konservesi, menemenlik biberli domatesli konserve, kalan domateslerden de 3 kavanoz domates sosu hazırlayıp kaynattım. 10 kilo daha domates alıp kaynattım mı sadece ara ara fasulye börülce közlenmiş patlıcanda yapar hazırlıkları kapatırım. ama 3 gündür sabah 7,30 kalk gece 2,5 3 te yatıyorum. bu gece deriiinnn bir uyku uyumak istiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?