Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geldim bir alsilik çıkmazsa burdayım inşallah
Ayın 20 sinden sonra tatildeyim ama korkmayın yine burdayım ve kararlıyım bu sefer inşallah ayrılmıyacağız

Çok teşekkür ederim canlarım hoşbuldum. Çok şükür daha iyiyim midemde daha iyi ama kurtulabildimmi bakterilerden bilmiyorım onu bir ay sonra ki testte öğrencem
hoş geldin canım geçmiş olsun, inşallah kurtulmuşsundur, rabbim daha iyi etsin...

Eksidemiyim bilmiyorum ama sporun faydasini gormeye Basladim kizlar.. Basenlerim ve bacakalrim cok inceldi esim annem herkes soyledi hatta esim boyun saha uzun gorunuypr simdi diye isyan etti 2 cm uzunumda
kilo vermesen de sporun etkisiyle normalden daha ince görünüyorsun, gerçekten spor çok etkili. Ben iki ay bıraktım hemen göbek gelmeye başladı maalesef.

eee cocuk evın nesesıdır dıye bosuna dememısler... cocugum oldugunda hıc gec kalksın dıye gozunun ıcıne bakmıcam kac yasına geldım hala zorlanıyorum erken kalkmakta.... senın su enerjıne de hayranım neslım birde kucuk bebek sevgısını baya ozlemıssın.. alı ne yaptı bu durumda onu cok merak ettım malum sana cok duskun

Geldim bir alsilik çıkmazsa burdayım inşallah
Ayın 20 sinden sonra tatildeyim ama korkmayın yine burdayım ve kararlıyım bu sefer inşallah ayrılmıyacağız
hoş geldin canım inşallah toparlamışsındır. ayrılma bencede. iki aydır bende sadece bildirim için gelebiliyorum spor bile yapmadım artıdayım maalesef. Burda olmayınca insan bırakıyor sanki kendini...

Günaydın nurum nasılsın canımm

aaa gunaydın makresım 25. yasımın ılk gunundeyım sen nasılsın
Öyle mi, nice yaşlara inşallah canım. Rabbim sağlık sıhhat huzur dolu nice doğum günleri nasip etsin sevdiklerinle beraber, 26. yaşının ilk gününe bebişinle birlikte girersin inşallah

Dünkü menüm
kalkınca (06:30) yarım litre oda sıcaklığında su
Sabah (07:30)
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık (zeytinyağlı ve limonlu)

Ara (10:00)
2 armut (büyüklükleri mor erik kadar bahçeden topladım )

Öğle (12:00)
tavuk haşlayıp salatama kattım
1 dilim kepek ekmeği

Ara (15:00)
2 kuru incir

Akşam (18:00)
fırında patlıcan ve kabak kızartma
yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

su 3,5 litre spor leslie 3 mil

sonunda spora başladım daim olur inşallah. Leslie olduğu halde öyle bir hamlandım ki ne kadar hantallaşmışım. 2 ay spor yapmazsam olacağı buydu zaten. platese başlamam lazım ama güvenemedim, bir hafta leslie yapayım haftaya hemen platese başlayacağım nasipse. Gelen göbeği göndermem lazım

Saltanatım çabuk bitti Kuzenin laptobunun şarji bitti bende takoza döndüm
Eşime telefon açtım o ara nasıl gülüyor hay ben senin şansına diye neyse akşam yollarız gider alır şarj kablosunu evden yarın rahat edersin dedi

Bu ara yine başladım ben evde daraldım diye dolanmaya ve bir tanıdığa iş aradığımı ilettim Hatun dişçi ve yeni iki yer açtı belki yanında bir boşluk olursa telefonlara bakmaya falan girerim işe en azından biraz elimiz bollaşır bende kendime yeni bir laptop alırım
Nasip kısmet tabi

Doğum günün kutlu olsun canım
Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere tüm sevdiklerinle birlikte

guzel geciomus baya memnun surekli gezmedeyim dedi 3 hafta sonra aramizda insallah :)

kilo vermesen de sporun etkisiyle normalden daha ince görünüyorsun, gerçekten spor çok etkili. Ben iki ay bıraktım hemen göbek gelmeye başladı maalesef.
Jilian yap bence makresim gobegim hic kalmadi nerdeyde biraz simitler var
dogum gunun kutlu olsun balimm yeni yasinda tum dileklerin gerceklesir insallah

günaydınnn kızlar geçmiş yapamıyorum bugün kusura bakmayın. hepiniz iyisinizdir inşallah. 3 gecedir leptin meptin hak getire hatta arada kaçırdıklarımda var kış hazırlıkları yapıyorum. 1 gece patlıcan domates kuruttum 2. gece taze fasulye hazırladım 3.gecede patlıcan konservesi, menemenlik biberli domatesli konserve, kalan domateslerden de 3 kavanoz domates sosu hazırlayıp kaynattım. 10 kilo daha domates alıp kaynattım mı sadece ara ara fasulye börülce közlenmiş patlıcanda yapar hazırlıkları kapatırım. ama 3 gündür sabah 7,30 kalk gece 2,5 3 te yatıyorum. bu gece deriiinnn bir uyku uyumak istiyorum artık.

ali buğra abisiyle vakit geçiriyor allahtan beni boşladı ama arada denk geldiğinde annneeeee deyip sokuluyor eylulu opüp kokluyor oda hatta bebek yap diyor. bende bebekle ilgilenirsem sana vakit kalmaz ama deyince vaz geçiyor

guzel geciomus baya memnun surekli gezmedeyim dedi 3 hafta sonra aramizda insallah :)

Jilian yap bence makresim gobegim hic kalmadi nerdeyde biraz simitler var
dogum gunun kutlu olsun balimm yeni yasinda tum dileklerin gerceklesir insallah
Selvoşum jilyana yılbaşında başladım ama iki gün sonra yatakta kaldım diyebilirim. Bel fıtığı çıktı bende 15 gün işe gidemedim oturamadım, çok sıkıntılıydı, sanırım jilyandaki bir hareketi ters bir şekilde yaptım. Şimdi de belimi fazla zorlayamıyorum ağırmaya başlıyor. Bana en iyi plates geliyor, zayıflama dönemimde genelde step ve plates yaptım ve çok faydasını gördüm

Kış hazırlıklarını bitirdin sayılır desene deryam. Ben daha hiç başlamadım maalesef. Hiçbirşey de ucuzlamadıki burda herşey pahalı. Domates bile genelde 2,5 lira oluyor. Bu yaz sebze buralarda pahalı. Kırmızı biber 3,5 lira, Ay sonunda burda biraz daha uygun olur sanırım.Bir de taşınacağım diye acele etmiyorum okul başlamadan taşınma telaşım var ondan sonra yapacağım artık herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…