Selam güzellerkaçak bülbül yuvaya döndü. Allahtan bir mani çıkmazsa bundan sonra devamsızlık yapmakta karataydan sapmakta yok antibiyotiklerim bitene kadar epey sıkıntı yaşadim gecenin birlerinde peynir ekmek yedim hiç dikkat etmedim ama ona rağmen çok almamışım sabah tartıldım 84,3 sadece 300 gr sanırım bu karatayın iyiliği
hoşgeldin tatlım. bağırsaklarına iyi bak antibiyotik sonrası, kefirin varmı aslında içsen probiyotiklerin çoğalır daha iyi olur.Çok teşekkür ederim canlarım hoşbuldum. Çok şükür daha iyiyim midemde daha iyi ama kurtulabildimmi bakterilerden bilmiyorım onu bir ay sonra ki testte öğrencem
kolay gelsin deryamselam kızlar çok yoğunum bugün bi selam verim en azından dedim kusura bakmayın.
tartıya son 3 gün hadi daha sıkı sarılalımmm spora suya ki yüzümüz gülsün..
öpüldünüz
selam kızlar çok yoğunum bugün bi selam verim en azından dedim kusura bakmayın.
öpüldünüz
İnsallah kurtulursun balimÇok teşekkür ederim canlarım hoşbuldum. Çok şükür daha iyiyim midemde daha iyi ama kurtulabildimmi bakterilerden bilmiyorım onu bir ay sonra ki testte öğrencem
Ayy insallah bu hafta guler yuzumuz :)selam kızlar çok yoğunum bugün bi selam verim en azından dedim kusura bakmayın.
öpüldünüz
selvosumm, menulerine bakmadım ama karatay düzenli yapıldığında ilk hafta tartıya yansımasa bile incelme yaşatıyor, üstüne spor suyundan oluyor. ben ekmek yiyeyim misal hemen göbüş fırlıyo. tebrikler canım başarın daim olsun.Eksidemiyim bilmiyorum ama sporun faydasini gormeye Basladim kizlar.. Basenlerim ve bacakalrim cok inceldi esim annem herkes soyledi hatta esim boyun saha uzun gorunuypr simdi diye isyan etti2 cm uzunumda
3.5 aydir ekmek yemiyorum neslim :) jilian yapiyorumda onunda faydasi var sanirimselvosumm, menulerine bakmadım ama karatay düzenli yapıldığında ilk hafta tartıya yansımasa bile incelme yaşatıyor, üstüne spor suyundan oluyor. ben ekmek yiyeyim misal hemen göbüş fırlıyo. tebrikler canım başarın daim olsun.
Ablacım kefir tüketmem gerekiyor mide bakterisinede iyi geliyomus o ama öldürdüm kefir mayamı sağlam biyerden maya bulmam lazımhoşgeldin tatlım. bağırsaklarına iyi bak antibiyotik sonrası, kefirin varmı aslında içsen probiyotiklerin çoğalır daha iyi olur.
kolay gelsin deryam
Selam güzellerkaçak bülbül yuvaya döndü. Allahtan bir mani çıkmazsa bundan sonra devamsızlık yapmakta karataydan sapmakta yok antibiyotiklerim bitene kadar epey sıkıntı yaşadim gecenin birlerinde peynir ekmek yedim hiç dikkat etmedim ama ona rağmen çok almamışım sabah tartıldım 84,3 sadece 300 gr sanırım bu karatayın iyiliği
Kızlar bir çöküş yaşıyorum eğer bu hafta bundan sıyrılmazsam dibe batacağım
Yarın kendimi topşayıp aranızda olcağım
buralarda öyle istanbul boğuluyooooGünaydınnn fıstıklar
Çok sıcak burası aşırı nem var, sabah sabah işe gelene kadar 10 da yürüyeyim dedim sırtımda kuru yer kalmadı. derece olarak 30 derece ama nem %98 olunca boğuluyoruz. Duş aldıktan 5 dak sonra yine yapış yapış oluyoruz, çocuklar perişan oldu, isilik döktüler. Sizler ne durumdasınız....
canım umarım test sonuçları iyi çıkar.300 gr cumaya kadar uçar gider üzülmeSelam güzellerkaçak bülbül yuvaya döndü. Allahtan bir mani çıkmazsa bundan sonra devamsızlık yapmakta karataydan sapmakta yok antibiyotiklerim bitene kadar epey sıkıntı yaşadim gecenin birlerinde peynir ekmek yedim hiç dikkat etmedim ama ona rağmen çok almamışım sabah tartıldım 84,3 sadece 300 gr sanırım bu karatayın iyiliği
senden daha değerli hiç bişey yok dünyada önce can sonra canan.değmez üzme hiç bişey için kendiniKızlar bir çöküş yaşıyorum eğer bu hafta bundan sıyrılmazsam dibe batacağım
Yarın kendimi topşayıp aranızda olcağım
selam kızlar çok yoğunum bugün bi selam verim en azından dedim kusura bakmayın.
öpüldünüz
Eksidemiyim bilmiyorum ama sporun faydasini gormeye Basladim kizlar.. Basenlerim ve bacakalrim cok inceldi esim annem herkes soyledi hatta esim boyun saha uzun gorunuypr simdi diye isyan etti2 cm uzunumda
Devam tabiki canimm hedefe ulasana kadar devam edicemiyi geceler arkadaşlar
sık uğruyamıyorum hepinizi özledim
buralarda öyle istanbul boğuluyoooo
canım umarım test sonuçları iyi çıkar.300 gr cumaya kadar uçar gider üzülme
senden daha değerli hiç bişey yok dünyada önce can sonra canan.değmez üzme hiç bişey için kendini
hadi bakalım hep beraber başarıya koşalım
spor kesinlikle duruş düzeni kazandırdığı için boyun daha uzamasına sebep oluyo.hayranım azmine canım devam devam
Kizlar yaseminin hepinize selami var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?