Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok teşekkür ederim canlarım hoşbuldum. Çok şükür daha iyiyim midemde daha iyi ama kurtulabildimmi bakterilerden bilmiyorım onu bir ay sonra ki testte öğrencem
hoşgeldin tatlım. bağırsaklarına iyi bak antibiyotik sonrası, kefirin varmı aslında içsen probiyotiklerin çoğalır daha iyi olur.

selam kızlar çok yoğunum bugün bi selam verim en azından dedim kusura bakmayın.
tartıya son 3 gün hadi daha sıkı sarılalımmm spora suya ki yüzümüz gülsün..
öpüldünüz
kolay gelsin deryam

öpüldünüz

Kolay gelsin canım inşallah yoğunluğun bitince seni çok daha sık görürüz burada

Eksidemiyim bilmiyorum ama sporun faydasini gormeye Basladim kizlar.. Basenlerim ve bacakalrim cok inceldi esim annem herkes soyledi hatta esim boyun saha uzun gorunuypr simdi diye isyan etti 2 cm uzunumda
selvosumm, menulerine bakmadım ama karatay düzenli yapıldığında ilk hafta tartıya yansımasa bile incelme yaşatıyor, üstüne spor suyundan oluyor. ben ekmek yiyeyim misal hemen göbüş fırlıyo. tebrikler canım başarın daim olsun.

3.5 aydir ekmek yemiyorum neslim :) jilian yapiyorumda onunda faydasi var sanirim

hoşgeldin tatlım. bağırsaklarına iyi bak antibiyotik sonrası, kefirin varmı aslında içsen probiyotiklerin çoğalır daha iyi olur.

kolay gelsin deryam
Ablacım kefir tüketmem gerekiyor mide bakterisinede iyi geliyomus o ama öldürdüm kefir mayamı sağlam biyerden maya bulmam lazım

Canlarım bugün uğrayamadım yanınıza. Yorgunluktan ölüyorum. Şimdi ders arasında bir size bakayım dedim beynim uçuşlarda

Bugün sabah az kalsın geç kalıyordum iphone u olanlar bilir bazen saat geri sarıyor alarmımda 7 deydi kuzenimde 8 e alarm kurmuş onun sesine uyandım hemen 2 dakikada girdim annemde bana kahvaltı hazırladı yumurtaları ağzıma sokup dişlerimi fırçalamadan koşarak evden çıktım

Hoşgeldinn canım benim. Çok geçmiş olsun. Antibiyotikler bağırsaklardaki yararlı bakterileri öldürüyor. Bol bol su içip prebiyotikten zengin beslen de bünyen yerine gelsin kuzum

Kızlar bir çöküş yaşıyorum eğer bu hafta bundan sıyrılmazsam dibe batacağım
Yarın kendimi topşayıp aranızda olcağım

Sen gel aramıza hemen toplarsın kendinii

iyi geceler arkadaşlar
sık uğruyamıyorum hepinizi özledim
buralarda öyle istanbul boğuluyoooo

canım umarım test sonuçları iyi çıkar.300 gr cumaya kadar uçar gider üzülme

Kızlar bir çöküş yaşıyorum eğer bu hafta bundan sıyrılmazsam dibe batacağım
Yarın kendimi topşayıp aranızda olcağım
senden daha değerli hiç bişey yok dünyada önce can sonra canan.değmez üzme hiç bişey için kendini

öpüldünüz
hadi bakalım hep beraber başarıya koşalım

Eksidemiyim bilmiyorum ama sporun faydasini gormeye Basladim kizlar.. Basenlerim ve bacakalrim cok inceldi esim annem herkes soyledi hatta esim boyun saha uzun gorunuypr simdi diye isyan etti 2 cm uzunumda

spor kesinlikle duruş düzeni kazandırdığı için boyun daha uzamasına sebep oluyo.hayranım azmine canım devam devam

salı menü
sabah kalkınca 2 bardak su
07:00 08:30 arası yürüyüşbu sabah 5 te uyandım uyuyamadım sonra saat baktım 7 ye geliyo çektim eşofmanları uzun zamandır yapamadığım doğa yürüyüşümü yaptım.
kahvaltı karatay
öğle 3 çatal karpuz,
akşam 3y.k makarna,ayran aşı
dibek kahvesi
3 lt su

Devam tabiki canimm hedefe ulasana kadar devam edicem

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı ve bol eksili sabahlar

Bu sabah 06:30da uyandım ve saat 07:00de güzelce mutfakta kahvaltımı ettim Şimdide keyif kahvemi içiyorum

Dün öğlende eşimin kuzeni ( ben artık evlatlığım diyorum hatta Annesine bile bazen takılıyorum ver nüfusunu bana oğlum yok nasılsa diye kadının bir tane oğlu var zaten ) Bursadan döndü ve haftasonuna kadar yine bizde
Eşimin Teyzeoğlunun yanında staja başlattık ona ve sabah ikisinide işe geçirdikten sonra hemen fırsatını yakalamışken onun bilgisayarına el koydum
Benim takozun yanında bu jet gibi ama kablosunu unutmuş getirmeyi
Neyse şarjı yettiği kadar keyif yaparım sonra yine takoza geçerim

Kizlar yaseminin hepinize selami var :)

Ve Aleyküm Selam canım
Sende çok selam söyle canım tatili güzel geçiyordur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…