Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecen sene gorumcemde spora baslayip sonra bel fitigi olmustu. Jilian cok zor cok tutulmustum ilk gunler simdi cok alistim gecmis olsun makresimm

ali buğra abisiyle vakit geçiriyor allahtan beni boşladı ama arada denk geldiğinde annneeeee deyip sokuluyor eylulu opüp kokluyor oda hatta bebek yap diyor. bende bebekle ilgilenirsem sana vakit kalmaz ama deyince vaz geçiyor
ohahahaa neslı demek alıse vakıt kalmaz he merak etme o senı kendıne ceker

guzel geciomus baya memnun surekli gezmedeyim dedi 3 hafta sonra aramizda insallah :)

Jilian yap bence makresim gobegim hic kalmadi nerdeyde biraz simitler var
dogum gunun kutlu olsun balimm yeni yasinda tum dileklerin gerceklesir insallah
tsk ederım selvosum hep bırlıkte zayıf gunlere ıns

tsk ederım ıns..

Kizlar subata kadar ideal kiloma gelmem lazim.. Oglum kardes istiyor.. Butun gun dilinde kardes kardes.. Yas arasida fazla uzamadan ikinciyi dusunmeye basladik tabi once kilo vermem lazim.. Bugunde 1 yildir bekledigimiz haber geldi esimi 5 yildizli otele spor hocasi olarak cagirdilar.. Maddi acidanda sorun kalmadi.. Subata kadar bu kilolarin gitmesi lazim.. Hamileykende karataya devam edip burda olursam cok kilo almadan atlatirim diye dusunuyorum..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Yine ben geldim ama bu kez jet hızıyla

Şapşik ben kuzenin çantasındaki bir fermuarı görmemişim meğer oradaymış şarj kablosu yenge boşuna gitti desene günün diye gülüyor kuzen
Neyseki artık rahatım en azından cumaya kadar

Bugünde yorgunluktan ölmedim çok şükür. 3 gündür 8 saat okulda ders sonra eve gel bulaşıkları yıka evleri ayıtla iki gündür de yaz telaşesi fasulyeler naneler tarhanalar sonra otur kendin ders çalış. Tek kendime vakit bulduğum yer 15 dakikalık banyo sanırım gün 30 saat olsa yine yetmezdi

Bugünde okul çıkışı bir kutlama vardı eve 8 de geldim anca 2 saat ders çalışabildim şimdi size yazıpda yatıcam. 3 gündür spor da yok

hoş geldin canım inşallah toparlamışsındır. ayrılma bencede. iki aydır bende sadece bildirim için gelebiliyorum spor bile yapmadım artıdayım maalesef. Burda olmayınca insan bırakıyor sanki kendini...

Kesinlikle katılıyorum makresin. Bende uzak kaldım kilo aldım. Burasının enerjisi başka.

aaa gunaydın makresım 25. yasımın ılk gunundeyım sen nasılsın

Aaa doğum günün kutlu olsun canım benim. Seneyede inşallah bebişinle çok güzel bir yıl geçirirsin

Yinede menulerimi yazayim
Dunun menusu
Sabah 1 tane tost+cay
Ogle 1 kase yayla corbasi +2 tane etli dolma
aksam 2 tane etli dolma + 1 kase yogurt+1 dilim ekmek
ara (ah su aralar yok mu ) 1 dilim kek 1 fincan kahve

sivi 3 litre su spor 1 saat yuruyus

bugunun menusu
sabah otlu omlet
ogle ton balikli sandvic
aksam 1 kase mercimek corbasi + salata

sivi 3 litre su + bol cay spor 30 dk yuruyus

ıyi geceler hanımlar
zebekine doğum günün kutlu olsun bu sene hersey gönlünce olsun inş.

hazılıklar son gaz. o yorgunlukla iyi yapabiliyorsun canım hadi kolay gelsin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…