Gecen sene gorumcemde spora baslayip sonra bel fitigi olmustu. Jilian cok zor cok tutulmustum ilk gunler simdi cok alistim gecmis olsun makresimmSelvoşum jilyana yılbaşında başladım ama iki gün sonra yatakta kaldım diyebilirim. Bel fıtığı çıktı bende 15 gün işe gidemedim oturamadım, çok sıkıntılıydı, sanırım jilyandaki bir hareketi ters bir şekilde yaptım. Şimdi de belimi fazla zorlayamıyorum ağırmaya başlıyor. Bana en iyi plates geliyor, zayıflama dönemimde genelde step ve plates yaptım ve çok faydasını gördüm
ohahahaa neslı demek alıse vakıt kalmaz he merak etme o senı kendıne cekerali buğra abisiyle vakit geçiriyor allahtan beni boşladıama arada denk geldiğinde annneeeee deyip sokuluyor eylulu opüp kokluyor oda hatta bebek yap diyor. bende bebekle ilgilenirsem sana vakit kalmaz ama deyince vaz geçiyor
tsk ederım selvosum hep bırlıkte zayıf gunlere ınsguzel geciomus baya memnun surekli gezmedeyim dedi 3 hafta sonra aramizda insallah :)
Jilian yap bence makresim gobegim hic kalmadi nerdeyde biraz simitler var
dogum gunun kutlu olsun balimm yeni yasinda tum dileklerin gerceklesir insallah
ayyy amın amınnnn ıns...nurummm nice mutlu yaşların olsun canımmm.. rabbim sağlık, huzur nasip etsin bide
çooookk tatlı bi bebiş....
tsk ederım ıns..Saltanatım çabuk bittiKuzenin laptobunun şarji bitti bende takoza döndüm
Eşime telefon açtım o ara nasıl gülüyor hay ben senin şansına diyeneyse akşam yollarız gider alır şarj kablosunu evden yarın rahat edersin dedi
Bu ara yine başladım ben evde daraldım diye dolanmaya ve bir tanıdığa iş aradığımı ilettimHatun dişçi ve yeni iki yer açtı belki yanında bir boşluk olursa telefonlara bakmaya falan girerim işe en azından biraz elimiz bollaşır bende kendime yeni bir laptop alırım
Nasip kısmet tabi
Doğum günün kutlu olsun canım
Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere tüm sevdiklerinle birlikte
Ayyy insallaahhtsk ederım selvosum hep bırlıkte zayıf gunlere ıns
Ayaklarimi hissetmiyorum benim hayatima ayakalrim dayanmiyor sanirimmm
Bacaklarim.degil balim.ayaklarimin alti agriyor yorgunluktanÇok geçmiş olsun canım belki ödemde vardır genelde bende ödem olunca bacaklarım çok ağrır
hoş geldin canım inşallah toparlamışsındır. ayrılma bencede. iki aydır bende sadece bildirim için gelebiliyorum spor bile yapmadım artıdayım maalesef. Burda olmayınca insan bırakıyor sanki kendini...
aaa gunaydın makresım 25. yasımın ılk gunundeyımsen nasılsın
günaydınnn kızlar geçmiş yapamıyorum bugün kusura bakmayın. hepiniz iyisinizdir inşallah. 3 gecedir leptin meptin hak getire hatta arada kaçırdıklarımda varkış hazırlıkları yapıyorum. 1 gece patlıcan domates kuruttum 2. gece taze fasulye hazırladım 3.gecede patlıcan konservesi, menemenlik biberli domatesli konserve, kalan domateslerden de 3 kavanoz domates sosu hazırlayıp kaynattım. 10 kilo daha domates alıp kaynattım mı sadece ara ara fasulye börülce közlenmiş patlıcanda yapar hazırlıkları kapatırım. ama 3 gündür sabah 7,30 kalk gece 2,5 3 te yatıyorum. bu gece deriiinnn bir uyku uyumak istiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?