Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

okul saatlerimi degistirdim zor oluyordu ya 17de cikip 18:30da evde oluyordum bir dersimi intenet uzeri aliyorum simdi digerinide okula gidiyorum ama sabah saatleri.. Simdi vaktim var spora mi yazilsam diyorum ama utaniyorum nedense

aaa ne var utanacak canım benimmm benim vaktim olsa hemen yazılırım. bence orada spordan sonraki değişimini düşün daha çok motive olursun.. düşünsene öncesi ve sonrasııııı müthiş olur..

aaa ne var utanacak canım benimmm benim vaktim olsa hemen yazılırım. bence orada spordan sonraki değişimini düşün daha çok motive olursun.. düşünsene öncesi ve sonrasııııı müthiş olur..
oylede ne biliyim hepsi citir oluyor ordakilerin.. erkeklerde zaten baklavali hep kilolu kimse yoktu diye cekiniyorum

oylede ne biliyim hepsi citir oluyor ordakilerin.. erkeklerde zaten baklavali hep kilolu kimse yoktu diye cekiniyorum
işte düşün kilolusun ve o Çıtırlarla aynı seviyeye geliceksin... sonunda seni nasıl takdir edip hatta vayy beeeee nasılda azimli neydi ne hale geldi diyecekler düşünnnnn

bugün yıllardır takip ettiğim ve paylaşımlarını yazılarını çok sevdiğim bir yemek bloğunda 2012 senesinde yazılmış bir yazı okudum... çalışan kadınlarla ilgili... kadının evi yeriymiş allah kadını evlerinde oturması için yaratmış. yaaa sabııırrr ya sabırrr çeke çeke yazıyı okudum.. yorum yazmak istedimm ama yorumlara kapalı... içim şişti resmen iki laf edemedim diye... sanki herkes keyfinden çalışıyor be mübarek kadın senin tuzun kuru olabilir lakin şu hayatta çalışmak zorunda olan bir dünya anaaaa var anaaaa demek istedim diyemedim içimi size döktüm... Allahım sen insanlara akıl fikir ihsan eyle

Selamün Aleyküm kızlarr

Herkese hayırlı akşamlar

Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım ve saat 17:00de akşam yemeğimi yedim
Bu saatten sonra da ancak bol su içerim Belkide şekersiz çay yada kahve içerim

Bu arada regl oldum ve cumaya kadar bol su içerek ödem oluşmasını engellemek için elimden geleni yapacağım

Ayy hic takma deryam kadinin erkekten farki yok sacma bi dusunce o

selamlar
herkes iyidir umarım bu ara yoğunum gelemiyorum pek
menüm
Sabah: menemen, 2 havuç, zeytin, 1 avuç fındık
Akşam: tavuk haşlama, salata, cacık, 2 hurma nedense midem yandı azcık leblebi yedim
spor:1.5 saat yürüyüş

okul saatlerimi degistirdim zor oluyordu ya 17de cikip 18:30da evde oluyordum bir dersimi intenet uzeri aliyorum simdi digerinide okula gidiyorum ama sabah saatleri.. Simdi vaktim var spora mi yazilsam diyorum ama utaniyorum nedense
aa bence hic utanack bisey yok canim malesef onlar bizden daha bilincliler ve cocukluktan itibaren bilincli besleniolar tum olay bu bence orada o citirlarin arasinda daha cok Motive olup gaza gelirsin
ben zamaninda cok istedim esim sagolsun Kabul etmedi kiskanc iste:)
aynen deryam katiliyorum sana
git git hic dusunme bence cnm
karar verdim yazilacam
iste bu supper hadi bakalim basarilar simdiden
ay kim ki Cahide jibek mi dicem genelde o dini paylasimlar yapiyo ama Boyle bi yazi paylasacagini sanmiyorum nedense :) seviyorum onun blogunu
ohh super canim afiyet olsun menuyu de yazaydin :)

427.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Edahafiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.Kaldi2sene[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]12.Masalim[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Miss_wong[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.Oynakbasi[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.Rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.Selvoss[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.Sena_sevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.Sweet_dimple[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

iyi geceler arkadaşlar
sık uğrayamıyorum çok yoğunum bu aralar,hastamızla ilgileniyoruz ev yemek çocuklar arada dışarı çıkıyorum nasıl akşam olduğunu anlamıyorum inanın.topuklarım güm güm atıyo geceleri,bu hengamede dikkat edebildiğim kadar ediyorum işte.

Kızlar @Efser ın actıgı bi konu görmüştüm.. meyveli sularla detoks diye.. Bugun denedim sıcakta cokiyi oluyor hepinize tavsiye ederim.. Ben yeşil elmalı ve limonlu yaptım cok güzel oldu..
bunu bende çok sık yapıyorum şekerli meyve sularının yerine çok güzel oluyolar

efserim ben daha yeni döndüm oralardan herşeyden tedımlıkta olsa yedim içtim havasından mı suyundan mı bilemedim bi gr almadan döndüm.umarım çok güzel bi tatil olur

hahahahha 25 diyoo sendrom diyoooo biz yatıp ölelimmmm o zaman hayatının baharındasınnnn pc cimmmmmm

@gel_pcpc derya ya katılıyorum biz nidek bilmem artık 25 nedir yaaaa

kimse keyfinden sabahın köründe sıcak yatağından çıkıp,hazırlanıp,gün boyu soğukta veya sıcakta çalışıp eve gelip işleri yapıp koca gönlü yapıp çocuklarla da ilgilenerek günlerini heba etmek istemez.kimse keyfinden çalışmıyo.ağzı olan konuşuyo anca....takma kafana deryam yol senin yordam senin sen bildiğin gibi ol.

pazartesi menü
sabah karatay kahvaltısı
öğle yok
akşam:teyzem yıllar sonra yazlığına davet etti bizi.e gittik yapmış etmiş bizde yedik
1 tabak çerkez yemeği adı şipsi,yanında mısır unu ile yapılan ekmeğimsi bi şey adı mamis bundan 3 yemek kaşığı,1 kase yoğurt,1 dilim kıymalı çarşaf böreği,salata
2 top dondurma
3 lt su
spor yok(soğuk almışım klimanın altında. kendimi iyi hissetmediğim için sabah yürüyüşe çıkamadım)

salı menü
sabah karatay kahvaltı+1 dilim su böreği

öğle yok
saat 17:00 2 kupa çay 1 adet poğaça eve yapımı küçük avuç içi kadar
akşam 1 kase yayla çorbası
3 lt su
spor yok( bugün inanılmaz daaağ gibi ütü bitirdim onu spordan sayamazmıyız)
tamam tamam yarın sabah 1 tur daha fazla atıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…