okul saatlerimi degistirdim zor oluyordu ya 17de cikip 18:30da evde oluyordumbir dersimi intenet uzeri aliyorum simdi digerinide okula gidiyorum ama sabah saatleri.. Simdi vaktim var spora mi yazilsam diyorum ama utaniyorum nedense
oylede ne biliyim hepsi citir oluyor ordakilerin.. erkeklerde zaten baklavali hepaaa ne var utanacak canım benimmm benim vaktim olsa hemen yazılırım. bence orada spordan sonraki değişimini düşün daha çok motive olursun.. düşünsene öncesi ve sonrasııııı müthiş olur..
işte düşün kilolusun ve o Çıtırlarla aynı seviyeye geliceksin... sonunda seni nasıl takdir edip hatta vayy beeeee nasılda azimli neydi ne hale geldi diyecekler düşünnnnnoylede ne biliyim hepsi citir oluyor ordakilerin.. erkeklerde zaten baklavali hepkilolu kimse yoktu diye cekiniyorum
ah insallahh cok istiyorum ama nedense cekiniyorumişte düşün kilolusun ve o Çıtırlarla aynı seviyeye geliceksin... sonunda seni nasıl takdir edip hatta vayy beeeee nasılda azimli neydi ne hale geldi diyecekler düşünnnnn
gitcekler geldikleri gibibaşka şansı yokkk gitmek zorundaa
tabiki yazil ne var utancakokul saatlerimi degistirdim zor oluyordu ya 17de cikip 18:30da evde oluyordumbir dersimi intenet uzeri aliyorum simdi digerinide okula gidiyorum ama sabah saatleri.. Simdi vaktim var spora mi yazilsam diyorum ama utaniyorum nedense
saglikla kucagina alirsin insallah canim
iyiyim canim sen nasilsin :)
Ayy hic takma deryam kadinin erkekten farki yok sacma bi dusunce obugün yıllardır takip ettiğim ve paylaşımlarını yazılarını çok sevdiğim bir yemek bloğunda 2012 senesinde yazılmış bir yazı okudum... çalışan kadınlarla ilgili... kadının evi yeriymiş allah kadını evlerinde oturması için yaratmış. yaaa sabııırrr ya sabırrr çeke çeke yazıyı okudum.. yorum yazmak istedimm ama yorumlara kapalı... içim şişti resmen iki laf edemedim diye... sanki herkes keyfinden çalışıyor be mübarek kadın senin tuzun kuru olabilir lakin şu hayatta çalışmak zorunda olan bir dünya anaaaa var anaaaa demek istedim diyemedim içimi size döktüm... Allahım sen insanlara akıl fikir ihsan eyle
aa bence hic utanack bisey yok canim malesef onlar bizden daha bilincliler ve cocukluktan itibaren bilincli besleniolar tum olay bu bence orada o citirlarin arasinda daha cok Motive olup gaza gelirsinokul saatlerimi degistirdim zor oluyordu ya 17de cikip 18:30da evde oluyordumbir dersimi intenet uzeri aliyorum simdi digerinide okula gidiyorum ama sabah saatleri.. Simdi vaktim var spora mi yazilsam diyorum ama utaniyorum nedense
aynen deryam katiliyorum sanaaaa ne var utanacak canım benimmm benim vaktim olsa hemen yazılırım. bence orada spordan sonraki değişimini düşün daha çok motive olursun.. düşünsene öncesi ve sonrasııııı müthiş olur..
git git hic dusunme bence cnmoylede ne biliyim hepsi citir oluyor ordakilerin.. erkeklerde zaten baklavali hepkilolu kimse yoktu diye cekiniyorum
iste bu supper hadi bakalim basarilar simdidenkarar verdim yazilacam
ay kim ki Cahide jibek mi dicem genelde o dini paylasimlar yapiyo ama Boyle bi yazi paylasacagini sanmiyorum nedense :) seviyorum onun blogunubugün yıllardır takip ettiğim ve paylaşımlarını yazılarını çok sevdiğim bir yemek bloğunda 2012 senesinde yazılmış bir yazı okudum... çalışan kadınlarla ilgili... kadının evi yeriymiş allah kadını evlerinde oturması için yaratmış. yaaa sabııırrr ya sabırrr çeke çeke yazıyı okudum.. yorum yazmak istedimm ama yorumlara kapalı... içim şişti resmen iki laf edemedim diye... sanki herkes keyfinden çalışıyor be mübarek kadın senin tuzun kuru olabilir lakin şu hayatta çalışmak zorunda olan bir dünya anaaaa var anaaaa demek istedim diyemedim içimi size döktüm... Allahım sen insanlara akıl fikir ihsan eyle
ohh super canim afiyet olsun menuyu de yazaydin :)Selamün Aleyküm kızlarr
Herkese hayırlı akşamlar
Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım ve saat 17:00de akşam yemeğimi yedim
Bu saatten sonra da ancak bol su içerimBelkide şekersiz çay yada kahve içerim
Bu arada regl oldum ve cumaya kadar bol su içerek ödem oluşmasını engellemek için elimden geleni yapacağım
bunu bende çok sık yapıyorum şekerli meyve sularının yerine çok güzel oluyolarKızlar @Efser ın actıgı bi konu görmüştüm.. meyveli sularla detoks diye.. Bugun denedim sıcakta cokiyi oluyor hepinize tavsiye ederim.. Ben yeşil elmalı ve limonlu yaptım cok güzel oldu..
efserim ben daha yeni döndüm oralardan herşeyden tedımlıkta olsa yedim içtim havasından mı suyundan mı bilemedim bi gr almadan döndüm.umarım çok güzel bi tatil olurKızlar yarından itibaren tatile çıkıyorum önce İstabul sonra Ayder tam 10
Buraya yazmayı ihmal etmek istemiyorum ondan izin istemedim tabletim tartım ve siz benim yanımda olacaksınız .
En azından bunu denemek istiyorum.
hahahahha 25 diyoo sendrom diyoooo biz yatıp ölelimmmm o zaman hayatının baharındasınnnn pc cimmmmmm
bugün yıllardır takip ettiğim ve paylaşımlarını yazılarını çok sevdiğim bir yemek bloğunda 2012 senesinde yazılmış bir yazı okudum... çalışan kadınlarla ilgili... kadının evi yeriymiş allah kadını evlerinde oturması için yaratmış. yaaa sabııırrr ya sabırrr çeke çeke yazıyı okudum.. yorum yazmak istedimm ama yorumlara kapalı... içim şişti resmen iki laf edemedim diye... sanki herkes keyfinden çalışıyor be mübarek kadın senin tuzun kuru olabilir lakin şu hayatta çalışmak zorunda olan bir dünya anaaaa var anaaaa demek istedim diyemedim içimi size döktüm... Allahım sen insanlara akıl fikir ihsan eyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?