- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
kaptanimizin modemi bozulmus canimm senide ozledik yoksun ne zamandir iyilestimi kuzular tamamen :)
Gunaydin kizlar.. Ay bugun cok duygu doluyum.. Bugun dogum gunum geceleri yatagi gorur gormez uyuyan esim dun gece 00.00 i bekledi ilk kutlayan olmak icin cok duygulandim icim kipir kipir oldu uyuyamadim.. Sabah kalktim kucuk kardesim oyle guzel bi mesaj yazmistiki geceden tuttugum gozyaslarim akmaya basladi " sen benim icin anne yarisisin" dedi cok hosuma gitti bu soz cok mu duygusal oldum nee :)) sonra annecigim aradi duygu dolu birgun yasiyorum.. Oglusum uyanir uyanmaz boynuma atladi.. İnsanin ailesinin olmasi en buyuk hediye insana
Cok tesekkur ederim canikmm :)Canım ne mutlu sanaRabbim ailen ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin...İyiki doğdun
HG BALIM NASILSIN IYI MISIN CNM NERELERDESINiyi geceler arkadaşlar
sık uğrayamıyorum çok yoğunum bu aralar,hastamızla ilgileniyoruz ev yemek çocuklar arada dışarı çıkıyorum nasıl akşam olduğunu anlamıyorum inanın.topuklarım güm güm atıyo geceleri,bu hengamede dikkat edebildiğim kadar ediyorum işte.
bunu bende çok sık yapıyorum şekerli meyve sularının yerine çok güzel oluyolar
efserim ben daha yeni döndüm oralardan herşeyden tedımlıkta olsa yedim içtim havasından mı suyundan mı bilemedim bi gr almadan döndüm.umarım çok güzel bi tatil olur
@gel_pcpc derya ya katılıyorum biz nidek bilmem artık 25 nedir yaaaa
kimse keyfinden sabahın köründe sıcak yatağından çıkıp,hazırlanıp,gün boyu soğukta veya sıcakta çalışıp eve gelip işleri yapıp koca gönlü yapıp çocuklarla da ilgilenerek günlerini heba etmek istemez.kimse keyfinden çalışmıyo.ağzı olan konuşuyo anca....takma kafana deryam yol senin yordam senin sen bildiğin gibi ol.
AFIYET OLSUN CNM GECMIS OLSUNpazartesi menü
sabah karatay kahvaltısı
öğle yok
akşam:teyzem yıllar sonra yazlığına davet etti bizi.e gittik yapmış etmiş bizde yedik
1 tabak çerkez yemeği adı şipsi,yanında mısır unu ile yapılan ekmeğimsi bi şey adı mamis bundan 3 yemek kaşığı,1 kase yoğurt,1 dilim kıymalı çarşaf böreği,salata
2 top dondurma
3 lt su
spor yok(soğuk almışım klimanın altında. kendimi iyi hissetmediğim için sabah yürüyüşe çıkamadım)
KAPTANIN MODEMI BOZUK CANIM HALA GELIP TAKMALARINI BKLIYO O DA COK OZLEDI SIZLERI
AY CECOM AKSILIKLER PESPESE GELMIS CANIM NEYSEKI CALISMIS YINE EMEKTAR :)Yeni Selamın aleyküm kizlarrr
sonunda korktugum basima geldium ve dün takozum kendi kendine kapanip bir daha acilmadi
Tabletten yazmaya calisayım dedim onunda şarjı bitti
Hadi bari cepten gireyim iki sohbet edeyim derken onunda şarji bitti ve ben resmen sinirden kudurdum
Bu sabahta hadi dur bir kere daha deneyeyim şansımı dedim ve çok şükür bilgisayar açıldı
Tabi dün can sıkıntısından 22:45 gibi kendimi yatağa attım ( zaten sıcaktan başım ağrımaya başlamıştı bari uyursam oda geçer dedim ve şükür geçti)
Bu arada bu sabah tartıldım ve cuma günüyle aynı rakamı gördüm regl olmama rağmeninşallah cumaya kadarda daha aşağısını görürüm
Bugün itibarende İsveç diyetine başlamış bulunuyorum
Biliyorum şimdi başta kaptancığımız olmak üzere bazılarınız sağlıksız diyeceksiniz ama aslında Karatay beslenmesine benziyor sadece sabah kahvaltıyerine filtre kahve sade içiliyor ve öğlene doğru ilk öğün yapılıyorYenilenler cidden bence az değil hem sebzede var hem proteinde Maalesef benim bünye Protein ağırlıklı beslenmeyince veremiyor onu keşfettim, tabi birazda aç kalmadan ve bunuda denemek istiyorum en azından biraz daha aşağılara indiğimde daha bir gaza geleceğime inanıyorum
Rabbim inşallah bol bol eksi görmeyi ve çok rahat devam etmeyi nasip ederAminnnnnnnnnnnnnnnn
Tabi birde dünki menümü paylaşayım malum teknoloji dün bana karşıydı
Uyanır uyanmaz 1 fincan şekersiz kahve
1.ci öğün; midem bulanıyor diye sadece 1 kase yoğurt ( regl başlayacağı içinmiş meğer )
ara; bol bol su ( limonlu ve sadece )
1 yeşil çay
2.ci öğün; ızgara tavuk ( dün birazını çok gelir diye kızartmadan dolaba ayırmıştım )
Yanında hakiki zeytinyağlı ve bol limonlu tuzsuz salata( salatayı ilk kez tamamen tuzsuz yiyebildim )
Gece; 1 fincan şekersiz kahve yine
Gün içinde 3 litreye yakın su içtim
OYY DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN SELVOSSUMGunaydin kizlar.. Ay bugun cok duygu doluyum.. Bugun dogum gunum geceleri yatagi gorur gormez uyuyan esim dun gece 00.00 i bekledi ilk kutlayan olmak icin cok duygulandim icim kipir kipir oldu uyuyamadim.. Sabah kalktim kucuk kardesim oyle guzel bi mesaj yazmistiki geceden tuttugum gozyaslarim akmaya basladi " sen benim icin anne yarisisin" dedi cok hosuma gitti bu soz cok mu duygusal oldum nee :)) sonra annecigim aradi duygu dolu birgun yasiyorum.. Oglusum uyanir uyanmaz boynuma atladi.. İnsanin ailesinin olmasi en buyuk hediye insana
ELLERINIZE SAGLIK TESEKKURLERMerhaba 6. takımcım,
409-426 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-32#post-42232720
Geçer not aldığınız için tebrikler!
NESLIM HOSGELDUN CNM BISEY SORCAM SEN BURAYA MENU YAZCAN MI BEN SENI LISTEYE EKLEDIM SORMADAN YAZMIYOSAN BILEYIM CNMselam 6. takım. karne notunuz güzel tebrik ederim hepinizi. başarınız daim olsun
Gunaydin kizlar.. Ay bugun cok duygu doluyum.. Bugun dogum gunum geceleri yatagi gorur gormez uyuyan esim dun gece 00.00 i bekledi ilk kutlayan olmak icin cok duygulandim icim kipir kipir oldu uyuyamadim.. Sabah kalktim kucuk kardesim oyle guzel bi mesaj yazmistiki geceden tuttugum gozyaslarim akmaya basladi " sen benim icin anne yarisisin" dedi cok hosuma gitti bu soz cok mu duygusal oldum nee :)) sonra annecigim aradi duygu dolu birgun yasiyorum.. Oglusum uyanir uyanmaz boynuma atladi.. İnsanin ailesinin olmasi en buyuk hediye insana
fırsat yok kuzum çıkarabilirsin menu listesinden beniNESLIM HOSGELDUN CNM BISEY SORCAM SEN BURAYA MENU YAZCAN MI BEN SENI LISTEYE EKLEDIM SORMADAN YAZMIYOSAN BILEYIM CNM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?