Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

An itibariyle sıcaklara rağmen 2 posta ütümüde bitirdim keyif kahvemi höpürdettim büyük kızımla karşılıklı oda söyleye söyleye sonunda bana eşlik etmeye başladı gerçi ilk kez sade fitre kahve içiyor ( nescafede olsa sevmez ancak bol şekerli olursa )

Biraz dinlenip birlikte ütülenenleride yerleştirdikmi tamamdır Akşam yemeğimizide an itibariyle yedik kızçelerimle
Artık bu saatten sonra sadece bol sıvı tüketeceğiz Ana kız Zavallım devamlı atıştırmaya alışmış boş kalınca karnımda aç değil ama nedense kendimi bir tuhaf hissediyorum dedi dün akşamda
Neyse midesi ufalacak nasılsa onunda birde her sabah sporunuda yapıyor parka çıkıp

Ooo süpersiniz canım analı kızlı fit olacaksınız desene harika

Akşam yemeğimizide an itibariyle yedik kızçelerimle
Artık bu saatten sonra sadece bol sıvı tüketeceğiz Ana kız Zavallım devamlı atıştırmaya alışmış boş kalınca karnımda aç değil ama nedense kendimi bir tuhaf hissediyorum dedi dün akşamda
Neyse midesi ufalacak nasılsa onunda birde her sabah sporunuda yapıyor parka çıkıp

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah; ( 08:30 - 09:00 arasıydı sanırım )
Şekersiz filtre kahve ( sütsüz )

Öğle; ( 12:00de )
1 büyük tabak salata, 1 söğüş domates, 1/2 Nektarin 2 erik ( eriklerden tattım )

Akşam; ( 17:30 )
3 haşlanmış yumurta, 1 büyük tabak salata( aslında 2 yumurta 1 dilim salam yazıyordu ama salam sokmuyorum eve o yüzden bir yumurta daha ekledim )

Malum İsveç diyetine başladım o yüzden az görünebilir gözünüze ( bu arada 1. ve 3., 2. ve 4. günün yerleri değiştirilebiliyormuş İ) bende önceki iki gün zaten protein ağırlıklı İsveçe yakın beslendiğimden direk 3.cü günden başladım Salam zaten kullanmıyoruz evde ancak füme hindi yada jambon )
Çok şükür çok rahat geçirdim bu günü ve inşallah aynı şekilde de devam ederde her gün çok güzel farklar görürüm eksi olarak

Merhabalar herkese sonunda gelebildim buralara dün 5 te evden çıktım 9 da da dersten anca çıkabildim ay dün etek giydim laf atanlar mı olmadı ıslık çalanlar mı arkamdan gelenler mi ecel terleri döktüm resmen. Bir kez daha anladım ki boluda etek giyilmez. Gerçi bugün kot giydim de noldu. Tam dersten çıktım eve gidiyorum karşıdan karşıya geçicem bir minibüs jet hızıyla gidiyordu benim yanıma gelince bir frene bastı araba üstüme üstüme geldi ben kaçıyorum ama korkudan titriyorum sonra şoför indi korkma güzelim gideceğin yere götüreyim dedi dangalak ben daha şoku atlatamadım. Sonra markettekiler çıktı allahtan da adam bastı gitti türkiye de kadın olmak zor iş

Kesinlikle katılıyorum. Benim annemde okumuş ama babanem çalışmasına izin vermemiş. Babamda annesinin lafına uymuş. Şimdi de geçim sıkıntısı yaşıyoruz işte. Bazıları oluyor evleri geniş evde oturup yemek yap dışarıda alışveriş yap komşularla bruncha git. Oh tuzları kuru. Hayatta bir amaçları bile yok

Bugunku menum
sabah: karaaty
Ara: sutlu kahve
Ara: ayran
Aksam: 5-6 yaprak sarmasi+ 5 dilim hindi fume+ yogurt+ salata

4 litre su(2 litresi sassy su)+ 2kupa bitki cayi
1 saat yuruyus

Ohh afiyet olsun kuzum. Bugün bende içtim kahvemii

Afiyet olsun canım benim. Benim hurmalar bitti seninkiler hala duruyor

Ayy canım ablam benim iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun
Ailenle çok güzel yıllar geçirirsin inşallah
Kesinlikle katılıyorum aile bize verilmiş en büyük hediye

Oyyy çok geçmiş olsun canım benim. Noldu ne yaptırıyorsun dişlerine??
Ay canım başık çekti

Çarşamba günkü menüm

Sabah:
Peynirli omletle kkk

Akşam:
Mercimek pilavı
Havuçlu meze
Salata
Yoğurt
Az haşlanmış tavuk(annem vitamin al benizin soldu diye ağzıma tıkıştırdı)

Spor: yoga 100 mekik 100 şınav 20 squat
Su:3 litre

Canım çok geçmiş olsun maalesef kazayı bile fırsata çevirmeye çalışan insan müsvetteleri var
Rabbim seni de tüm öğrencileride böylelerinden korusun ....Aminnnnnn

Canım çok geçmiş olsun maalesef kazayı bile fırsata çevirmeye çalışan insan müsvetteleri var
Rabbim seni de tüm öğrencileride böylelerinden korusun ....Aminnnnnn

tam üstüne bastın canımmmm bende bayılırdım ama sinir oldum.

kaptanimizin modemi bozulmus canimm senide ozledik yoksun ne zamandir iyilestimi kuzular tamamen :)
sanırım ben bunu kaçırmışım sağlık sorunları devam ediyor sanıp endişelenmiştim teşekkürler canım bilgi için

doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı huzurlu incecik mutlu nice yıllara

427.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD][/TD]
[TD]/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR][TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD][TR][/TR][TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Edahafiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.Kaldi2sene[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]12.Masalim[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Miss_wong[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.Oynakbasi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.Rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.Selvoss[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.Sena_sevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.Sweet_dimple[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/td][/TABLE][TD][TR][/tr][/td]
[TD][TR][/tr][/td]
[TD][TR][/tr]

[/td]

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Tartıya bir kala inşallah hepimiz çok güzel bir gün geçirip harika bildirimler yaparız yarın

Dün gece eşimle biraz vakit geçirelim dedik daha doğrusu ben sırf naz yapmak adına sen benle ilgilenmiyorsun moduna geçtim durduk yere adamcağızda bütün gün pc başındasın ben gelince diye anında karşı atağa geçmezmi Hay ben senin yapacağın naza diye içimden kendime sayacakken eşim hadi gel bari birlikte tavla oynayalım dedi kazanan diğerinin her istediğine he diyecek her zaman öyle iddasına oynamak ister beyfendi sanki çok kazanabiliyormuş gibi
Bu seferde resmen hile yaptı ama hiç ses etmedim ( hep ya eksik ya fazla oynadı bende hesapta çakmamış gibi yaptım oyun bitene kadar tam seviniyordu kazandım diye len gözümün içine baka baka hile yaptın birde utanmadan seviniyorsun dedim nasıl gülüyor fark ettinmi cidden diye
İyi oldu baya gülüp eğlendik sonrada erkenden yatalım mı dedi ama ciddende iyi geldi sabah çok dinç uyandım

Bugün pek işim yok ama öğleden sonra kuşumu parka götürmeyi planlıyorum kaç gündür evdeyiz sıkıntıdan patladım diye isyan etti sonunda gerçi bütün gün birşeylerle oynuyor sohbet ediyoruz ama işte sokağa çıkmayınca rahatlayamıyor anası kılıklı

Oyyy pcpcm tesekkur ederimm :) ya senin adin ne ?
Merhaba 6. takımcım,
409-426 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-32#post-42232720
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Tesekkur ederizz :))
selam 6. takım. karne notunuz güzel tebrik ederim hepinizi. başarınız daim olsun
tesekkurler neslimmm :))

ayy birinciolmusum en guzel dogum gunu hediyesi oldu

Merhaba canım, doğum günün kutlu olsun, Rabbim sevdiklerinle, ailenle birlikte daha nice mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin sana
amin canimm insallah tesekkur ederim :)

gecmis olsun balim

manyak cok yaaa kibrista simdiye kadar hc laf atan gormedim

ayy canim benimm cok tesekkur ederim :))

insallah canimm hepimiz incecik olalim tesekkur edrim :)

Selvosum dogum gunun kutlu olsun banlansada kalbimizdesin Allah ailenle hayirli saglikli bir omur yasatsin insallah
ayy kizz cok guldum olmus gibi hissettim kendimi saol balim tesekkur ederim

Carsamba gunku menum
Sabah: karatay
Ara: ayran
Ara: masalacayi buzlu yaptim onuda super oldu
Aksam: sulu kebap+ salata

4 litre su(2 litresi sassy+1 litresi karbonatli+1 litresi normal su)+ 2 kupa bitki cayi
35 dakika egzersiz+ kardiyo( esim hazirladi programi 1 ay bunu yapcam)+ 45 dakika yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…