- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ooo süpersiniz canım analı kızlı fit olacaksınız desene harikaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
An itibariyle sıcaklara rağmen 2 posta ütümüde bitirdim keyif kahvemi höpürdettim büyük kızımla karşılıklıoda söyleye söyleye sonunda bana eşlik etmeye başladı gerçi ilk kez sade fitre kahve içiyor ( nescafede olsa sevmez ancak bol şekerli olursa )
Biraz dinlenip birlikte ütülenenleride yerleştirdikmi tamamdırAkşam yemeğimizide an itibariyle yedik kızçelerimle
Artık bu saatten sonra sadece bol sıvı tüketeceğiz Ana kızZavallım devamlı atıştırmaya alışmış boş kalınca karnımda aç değil ama nedense kendimi bir tuhaf hissediyorum dedi dün akşamda
Neyse midesi ufalacak nasılsa onunda birde her sabah sporunuda yapıyor parka çıkıp
bugün yıllardır takip ettiğim ve paylaşımlarını yazılarını çok sevdiğim bir yemek bloğunda 2012 senesinde yazılmış bir yazı okudum... çalışan kadınlarla ilgili... kadının evi yeriymiş allah kadını evlerinde oturması için yaratmış. yaaa sabııırrr ya sabırrr çeke çeke yazıyı okudum.. yorum yazmak istedimm ama yorumlara kapalı... içim şişti resmen iki laf edemedim diye... sanki herkes keyfinden çalışıyor be mübarek kadın senin tuzun kuru olabilir lakin şu hayatta çalışmak zorunda olan bir dünya anaaaa var anaaaa demek istedim diyemedim içimi size döktüm... Allahım sen insanlara akıl fikir ihsan eyle
Bugunku menum
sabah: karaaty
Ara: sutlu kahve
Ara: ayran
Aksam: 5-6 yaprak sarmasi+ 5 dilim hindi fume+ yogurt+ salata
4 litre su(2 litresi sassy su)+ 2kupa bitki cayi
1 saat yuruyus
selamlar
herkes iyidir umarım bu ara yoğunum gelemiyorum pek
menüm
Sabah: menemen, 2 havuç, zeytin, 1 avuç fındık
Akşam: tavuk haşlama, salata, cacık, 2 hurma nedense midem yandı azcık leblebi yedim
spor:1.5 saat yürüyüş
Gunaydin kizlar.. Ay bugun cok duygu doluyum.. Bugun dogum gunum geceleri yatagi gorur gormez uyuyan esim dun gece 00.00 i bekledi ilk kutlayan olmak icin cok duygulandim icim kipir kipir oldu uyuyamadim.. Sabah kalktim kucuk kardesim oyle guzel bi mesaj yazmistiki geceden tuttugum gozyaslarim akmaya basladi " sen benim icin anne yarisisin" dedi cok hosuma gitti bu soz cok mu duygusal oldum nee :)) sonra annecigim aradi duygu dolu birgun yasiyorum.. Oglusum uyanir uyanmaz boynuma atladi.. İnsanin ailesinin olmasi en buyuk hediye insana
selamlar kızlar
bu ara dişçiye gidip geliyorum ağrım oluyo
ama bozmadım diyeti tabiiki
Sabah: peynirli omlet, domates, salatalık
Akşam: balık, bol salata
hurma yemedim bugün tebrikler bana
Merhabalar herkesesonunda gelebildim buralara dün 5 te evden çıktım 9 da da dersten anca çıkabildim ay dün etek giydim laf atanlar mı olmadı ıslık çalanlar mı arkamdan gelenler mi ecel terleri döktüm resmen. Bir kez daha anladım ki boluda etek giyilmez. Gerçi bugün kot giydim de noldu. Tam dersten çıktım eve gidiyorum karşıdan karşıya geçicem bir minibüs jet hızıyla gidiyordu benim yanıma gelince bir frene bastı araba üstüme üstüme geldi ben kaçıyorum ama korkudan titriyorum sonra şoför indi korkma güzelim gideceğin yere götüreyim dedi dangalak ben daha şoku atlatamadım. Sonra markettekiler çıktı allahtan da adam bastı gitti türkiye de kadın olmak zor iş
Merhabalar herkesesonunda gelebildim buralara dün 5 te evden çıktım 9 da da dersten anca çıkabildim ay dün etek giydim laf atanlar mı olmadı ıslık çalanlar mı arkamdan gelenler mi ecel terleri döktüm resmen. Bir kez daha anladım ki boluda etek giyilmez. Gerçi bugün kot giydim de noldu. Tam dersten çıktım eve gidiyorum karşıdan karşıya geçicem bir minibüs jet hızıyla gidiyordu benim yanıma gelince bir frene bastı araba üstüme üstüme geldi ben kaçıyorum ama korkudan titriyorum sonra şoför indi korkma güzelim gideceğin yere götüreyim dedi dangalak ben daha şoku atlatamadım. Sonra markettekiler çıktı allahtan da adam bastı gitti türkiye de kadın olmak zor iş
tam üstüne bastın canımmmm bende bayılırdım ama sinir oldum.aa bence hic utanack bisey yok canim malesef onlar bizden daha bilincliler ve cocukluktan itibaren bilincli besleniolar tum olay bu bence orada o citirlarin arasinda daha cok Motive olup gaza gelirsin
ben zamaninda cok istedim esim sagolsun Kabul etmedi kiskanc iste:)
aynen deryam katiliyorum sana
git git hic dusunme bence cnm
iste bu supper hadi bakalim basarilar simdiden
ay kim ki Cahide jibek mi dicem genelde o dini paylasimlar yapiyo ama Boyle bi yazi paylasacagini sanmiyorum nedense :) seviyorum onun blogunu
ohh super canim afiyet olsun menuyu de yazaydin :)
sanırım ben bunu kaçırmışım sağlık sorunları devam ediyor sanıp endişelenmiştim teşekkürler canım bilgi içinkaptanimizin modemi bozulmus canimm senide ozledik yoksun ne zamandir iyilestimi kuzular tamamen :)
doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı huzurlu incecik mutlu nice yıllaraGunaydin kizlar.. Ay bugun cok duygu doluyum.. Bugun dogum gunum geceleri yatagi gorur gormez uyuyan esim dun gece 00.00 i bekledi ilk kutlayan olmak icin cok duygulandim icim kipir kipir oldu uyuyamadim.. Sabah kalktim kucuk kardesim oyle guzel bi mesaj yazmistiki geceden tuttugum gozyaslarim akmaya basladi " sen benim icin anne yarisisin" dedi cok hosuma gitti bu soz cok mu duygusal oldum nee :)) sonra annecigim aradi duygu dolu birgun yasiyorum.. Oglusum uyanir uyanmaz boynuma atladi.. İnsanin ailesinin olmasi en buyuk hediye insana
Oyyy pcpcm tesekkur ederimm :) ya senin adin ne ?
HG BALIM NASILSIN IYI MISIN CNM NERELERDESIN
ZAYIFLARSAM DEPRESYON FALAN KALMAZ GENCLIGIMI YASARIM INSALLAH :)
AFIYET OLSUN CNM GECMIS OLSUN
KAPTANIN MODEMI BOZUK CANIM HALA GELIP TAKMALARINI BKLIYO O DA COK OZLEDI SIZLERI
AY CECOM AKSILIKLER PESPESE GELMIS CANIM NEYSEKI CALISMIS YINE EMEKTAR :)
AFIYET OLSUN
ISVECTE BASARILAR DILERIM BENDE YAPMISTIM HAMILE KALMADAN ONCE SONRA SAPITIP GERI ALDIM HEMEN ARDINDAN DA HAMILE KALDIM ZATEN :)
OYY DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN SELVOSSUM
ALLAHIM SANA AILENLE BERABER MUTLU HUZURLU ASK DOLU SAGLIKLI FITT YILLAR NASIP ETSIN INSALLAH CNM
GERCEKTEN AILE COK ONEMLI ALLAH HEPIMIZIN AILESINI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN INSALLAH
Tesekkur ederizz :))Merhaba 6. takımcım,
409-426 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-32#post-42232720
Geçer not aldığınız için tebrikler!
tesekkurler neslimmm :))selam 6. takım. karne notunuz güzel tebrik ederim hepinizi. başarınız daim olsun
ayy birinciolmusum en guzel dogum gunu hediyesi olduAçıklama:
- Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
- DÖNEM BAŞI sütunu; 409.etap bitiş kilosudur.
- DÖNEM SONU sütunu; 426. etap bitiş kilosudur.
- Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
- İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
- İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
- Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.
Notlar:
- selvos88: 415. etap yarışma kayıt ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
- masalim88: 420. etap yarışma kayıt ve 420. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- kaldi2sene: 421. etap yarışma kayıt ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
- baldandane: 409. etap bitiş (410. etapta tartı değişimi kaynaklı +1 kilo eklendi) ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
- Dark_Paradise: 425. etap yarışma kayıt ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
- 45derya45: 409. etap bitiş ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
- maya55: 415. etap yarışma kayıt ve 420. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- Bulbul-e Bismil: 409. etap bitiş (411. etapta tartı değişimi kaynaklı -100 gr düşüldü) ve 419. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- umutsuzwakaa: 412. etap yarışma kayıt ve 417. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- makres76: 409. etap bitiş ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
- Yasmiin17: 411. etap yarışma kayıt ve 417. etap bitiş kilosu alındı.
- battaniye1: 409. etap bitiş ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
- Efser: 409. etap bitiş ve 412. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
amin canimm insallah tesekkur ederim :)Merhaba canım, doğum günün kutlu olsun, Rabbim sevdiklerinle, ailenle birlikte daha nice mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin sana
gecmis olsun balimselamlar kızlar
bu ara dişçiye gidip geliyorum ağrım oluyo
ama bozmadım diyeti tabiiki
Sabah: peynirli omlet, domates, salatalık
Akşam: balık, bol salata
hurma yemedim bugün tebrikler bana
manyak cok yaaa kibrista simdiye kadar hc laf atan gormedimMerhabalar herkesesonunda gelebildim buralara dün 5 te evden çıktım 9 da da dersten anca çıkabildim ay dün etek giydim laf atanlar mı olmadı ıslık çalanlar mı arkamdan gelenler mi ecel terleri döktüm resmen. Bir kez daha anladım ki boluda etek giyilmez. Gerçi bugün kot giydim de noldu. Tam dersten çıktım eve gidiyorum karşıdan karşıya geçicem bir minibüs jet hızıyla gidiyordu benim yanıma gelince bir frene bastı araba üstüme üstüme geldi ben kaçıyorum ama korkudan titriyorum sonra şoför indi korkma güzelim gideceğin yere götüreyim dedi dangalak ben daha şoku atlatamadım. Sonra markettekiler çıktı allahtan da adam bastı gitti türkiye de kadın olmak zor iş
ayy canim benimm cok tesekkur ederim :))Kesinlikle katılıyorum. Benim annemde okumuş ama babanem çalışmasına izin vermemiş. Babamda annesinin lafına uymuş. Şimdi de geçim sıkıntısı yaşıyoruz işte. Bazıları oluyor evleri geniş evde oturup yemek yap dışarıda alışveriş yap komşularla bruncha git. Oh tuzları kuru. Hayatta bir amaçları bile yok
Ohh afiyet olsun kuzum. Bugün bende içtim kahvemii
Afiyet olsun canım benim. Benim hurmalar bitti seninkiler hala duruyor
Ayy canım ablam benim iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun
Ailenle çok güzel yıllar geçirirsin inşallah
Kesinlikle katılıyorum aile bize verilmiş en büyük hediye
Oyyy çok geçmiş olsun canım benim. Noldu ne yaptırıyorsun dişlerine??
Ay canım başık çekti
insallah canimm hepimiz incecik olalim tesekkur edrim :)sanırım ben bunu kaçırmışım sağlık sorunları devam ediyor sanıp endişelenmiştim teşekkürler canım bilgi için
doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı huzurlu incecik mutlu nice yıllara
ayy kizz cok guldum olmus gibi hissettim kendimiSelvosum dogum gunun kutlu olsun banlansada kalbimizdesinAllah ailenle hayirli saglikli bir omur yasatsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?