Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Keşke bunu sabah söyleseydin canım ona göre not düşerdik mazeretli olurdun ama bu şekilde 2. Kez de bildirim yapmadığın takdirde diskalifiye olursun
Ama ama bu haksızlık :/
Adam atmak için bahane arıyorlar ya resmen
Siz bilirsiniz atacaksa nizain ağlayacak değilim :/
Kilom dq 67.1

Bende biraz daha havalar serinleyince kestircem saclarimi degisiklik guzeldir :)
disci napti dicektim asagida okudum

saol canım
ya dişimde bir ağrı vardı gittim dişçi de acemi çıktı mahvetti dişimi ya yanlış dişe dolgu yaptı canım çok acıdıı
esiminde saglam disini ameliyatla almisti disci.. Dikkatsizlkk iste. Gecmis olsun canim

oleyyy müjdeyle geldim size
Ayyy super battaniyem tebrikler neslim sizide tebrik ederim
Evet ablacım izinli olacağın etaptan önceki cuma listede belirticez izne ayrılmak istiyor diye sen ayrılcağın zamanı de yeter
tamam bulbulum oyle yaparim tarih kesinlesince

bebegim kaptan bu Sabah tatile gitti cnm
bir sure daha olamayacak aramizda

Ama ama bu haksızlık :/
Adam atmak için bahane arıyorlar ya resmen
Siz bilirsiniz atacaksa nizain ağlayacak değilim :/
Kilom dq 67.1
Bak arkadaşım bu bir yarışma ve bazı kuralları var takıma girmeden bu kuralları okuduğunu ve kabul ettiğini söyledin bu bir, ikincisi bizim adam atmak gibi bir niyetimiz yok aksine kuralları esnetmek için çabalıyoruz seni oyüzden uyardım burda hepimiz yetişkin insanlarız ve oyun oynamıyoruz diymi elbetteki kuralları olucak

427.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD][/TD]
[TD]/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR][TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD][TR][/TR][TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Edahafiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.Kaldi2sene[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]12.Masalim[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Miss_wong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.Oynakbasi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.Rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.Selvoss[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.Sena_sevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.Sweet_dimple[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/td][/TABLE][TD][TR][/tr][/td]
[TD][TR][/tr][/td]
[TD][TR][/tr]

[/td]

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Dün gece lodostanmıdır nedir felaket başım ağrıdı sabaha karşı uyudum ama yinede erken uyandım
Eşim küçük kuzuylada Eminönüne inince bende hemen sizlere bakayım dedim
Birazdanda duşumu alırım rahat rahat ( küçük kuşum ne zaman duşa girsem kapıya yapışır benide yıka diye )

Bu arada yarında Arkadaşlarla Edirneye ciğer yemeğe gidecekmişiz hiçte sevmem ama maksat gezmek olsun üstelik eşimede dedim kusura bakma ben asla liste dışına çıkmam ona göre diye sonuçta cumaya takım halinde birinci olacağız o yüzden çoook güzel bir rakam için kaçamaksız geçirmem lazım

Bu nasıl bir konuşma tarzı ya . Hepimiz yetişkin insanlarız evet ve sen beni bu şekilde çocuk azarlar gibi fircalayamazsin ARKADAŞIM
Resmen adam doveceksin 2 cümle daha kursak.
Zaten sürekli kaçamak yapıp duruyor burada herkes . Nasıl iyi bi grupsa artık.
Herkes yemekten bilmem ne olsa da yesek fln muhabbet hep böyle . Herkes dolmadan vs bahsediyor sürekli . Motivasyon sıfır . Sürekli kaçamak yapıp duruluyoor .
Bak Arkadaşım Ben kendi isteğimle gruptan çıkıyorum zaten böyle en ufak bi şeyde bu şekilde kaba Saba çocuk azarlar gibi konuşacak saygisiz insanların olduğu yerde durmam BU BIR.
Sen bu kafayla devam et özel hayatında insablar sana katlanabilir ama ben mecbur değilim ve katlanmiyorum BU IKI !!!!
siz bu kacamaklarla yemek muhabbetinizle daha çooook ugrasirsiniz bu da 3 !!!
Seninle de daha fazla muhatap olup kendimi aşağıya çekemem bu da 4 !!!!!!

Bu ne yaaaa bulbulumun degil sen kendi uslubuna bak bence once. evet kacamak yapiyoruz insaniz sonucta canimiz cekiyor olum orucunda degiliz burda. Evet cok ugrasiriz zayiflamak icin ama sen daha cok ugrasirsin bu uslubla insanlarla anlasmak icin. Gruptan cikmanada cok sevindim cunku hic bir kurala uymadin ne menu yazdin ne aramiza katildin. Elestirilerin bile sert aksi.. Gule gUle

Benimde dunden beri basim agriyor ya gecmedi gitti

Aranıza kimseyi aldığıniz yokki .
Kendi aranızda konuşup duruyorsunuz sürekli. Selam veriyoruz alan bi Allahın kulu yok . Yazıyoruz yazıyoruz cevap yok.
BirbirinizI tanıyorsunuz o yüzden dışardan gelen kimseyle alakaniz ilginiz yok.
Kendinize bi dünya kurmus gidiyorsunuz
Yalandan 2 hosgeldin beş gittin lafınız bu kadar içinize almiyorsunuz kimseyi .
E bizde İnsanız sonuçta 2 yazıyoruz bakıyoruz kimse kaale almıyor .
Bi grup kurulmuş onlar kendi arasında devam ediyor.
Siz kaçamaklarınizla devam edin .
Senle o kadar yazismistik oysa ki demekki sende kendi adamını tutan biriymissin
Her neyse çokta mühim değil
Siz kendi aranızda takılın
Bu da son mesajım
Yazdıklarınızı da okuyamayacagim maalesef çünkü görmezden gel butonuna bastım bile :)))
Size bol kacamaklar e insansiniz sonuçta
Buraya kadar bu şekilde gelmis böyle gidersiniz

Evet bu yasimiza kadar insan geldik insan gidicez bu bi lutuf herkes sahip olamiyor :) burada gruplasma yok.. Dark_Paradise Senden sonra geldi herkes isindi ona.. Sorun bizde degil sende.. Bende geldigimde herkes tanisiyordu.. Benide tanidilar kaynastik.. Evet senle o kadar konustuk ama uslubun cok sert senin duvarlarin var bizlik bu konu degil bu..

Benimde dunden beri basim agriyor ya gecmedi gitti

Çok geçmiş olsun sanada canım
Ben şükür şu anda daha iyiyim hatta duş alınca dahada rahatladım
Sanırım dün birazda duş alıp kendimi sokağa atmış olmamda sebep olmuş olabilir çünkü baya esiyordu hava hatta Annemde uyardı kızım hasta olacaksın bari topuz yazda ensen ıslak kalmasın diye

Keske brdada esse :)) aksam sicaktan uyuyamadik ya. Annemde hic islak sac goremez kurut hasta olursunnder hemen

kusura bakmada canım biz karatay diyeti uyguluyoruz ve karatayda yediğimiz paylaştığımız herşey normal. ilk terslenen çıkışan sensin. senin insanlara tahammülün yok daha önce problemin için açtığın konuyu takip ediyordum sırf takım arkadaşıyız destek oluruz diye ama senin eleştiriye tahammülün yok. ordada insanlara aynı şeyi yaptın. saygıyı bozan koruyamayan da sensin ilk geldiğinde bu kuralları okumadıysan bu senin problemin.
ve ayrıca biz bu grupta kiloyu değil insanlığı ön planda tutuyoruz sen bunu tercih etmiyosan endine göre yukarıda gördüğün ama bana göre hiç tavsip etmediğim kendi ayarında bi grup kurup orda devam edersin. kendi isteğinle ayrılıyorum diyosunya eğer biz insancıl olmasaydık katılım yetersinliğinden zaten diskalifiye edilmiştin ama bunu anlıyamıyacak kadar körsün. sen önce kendini düzelt sonra millete çamur at.

bunu sen mi söulüyosun senin problemlerinde özelden bile dünyayı yazdım açtığın konuyu yapılan hangi yoruma düzgün cevap verdin. evet moralin bozuk, evet sorun yaşıyosun ama oraya bi konu açtıysan yorum ve eleştirilere açık olman gerek. burada 3 5 günde gelip menü yazıp gittin hangi muhabbete doğru düzgün katıldında cevap bekledin anlamadım. allah yolunu açık etsin. bu düşüncede olduğun için bi kez daha sevindim gidişine .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…