Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

üzülme balım sende direnmeye devam et elbet kırılacaktır o direnç. eşin için üzüldüm inş daha iyi bir iş bulur Rabbim hayırlısını versin
iyi dilekleriniz için teşekkürler.kafayı rahatlatsam bedende rahatlayacak.bakalım ne zaman başarıcam bunu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Hele şükür gelebildim

Eşim sağ olsun şirketten kendi bilgisayarını getirdide bu gece takılmadan yazabileceğim

Hazır aklımdayken hemen bugün yediklerimide paylaşayım ;

sabah; 1 büyük havuç rendesi
Öğlen; 200 gr ton balığı ( light ve iyice yağı süzülmüş bu arada tübe bir daha light ton balığı almam hiç güzel değilmiş
Akşam; 6 ızgara köfte, salata, 1 bardak ayran ( ayran listede yoktu ama uzun zamandır içmedim canım çekti hem oda protein )

Canim tartımin pili bitmiş galiba
Ugrastim uğraştım ama
Yarın sabah alıp tartilacagim olmaz mı ?

Kızlar ne yapıyorsunuz
Benim işler çok yoğun bu ara hem is yogun hemde bekar olan erkek kardeşim esimle bizim görev yaptigimiz ile tayini çıktı
Bugün ona bize çok yakın bi ev tuttuk
Is allah hayırlı olur .
Onun dışında bugün izinli idim evde idim bende maranki nin yağ yakan bi yağ karışımı varmış daha önce yapmis 2 cm incelmistim . Bu aksam yine yaptım strecledim kendimi poşetler ile hasir husur yatıyorum :) eşim bu gece görevde ben burada sizinleyimmm :)

Merhabalar herkese kaptanım seni çok özledimm artık katıl aramıza
Sonunda haftasonu yarın normalde 2 günlüğüne arkadaşlarla amasraya gidicektik. Fakat hem hava çok kötü hem adet oldum hemde eve yatılı misafirler gelicek ablamın arkadaşları hepsi üst üste bindi
Yarın da bari kuaföre gideyimde saçlarımı kestireyim bir değişiklik olsun

Ohhhh ben pasta gördüm mü affetmem. Yumulurum direk. Valla haklılar doğumgünü pastasız olmaz. Bende meyve yemiyorum da annem çok kızıyor vitamin almıyorsun diye

senasevval canım çok geçmiş olsun, ne ayılar var ya Allah korumuş

Teşekkür ederim kuzum benim. Hepsi ayı. Şehirlide olsa okumuş da olsa hepsi hödük.

selam fistiklar iyi geceler geldim sukur bi selam vereyim dedim gecmis yapip gelcem 5 dk ya ok optum muckss
ozledim sizi

Hoşgeldin canım benim yeğenim nasıl kıpırdıyor mu??

Kesinlikle kendi yakınlarına yapılsa kabadayı kesilirler. Ne diyelim bizde onlara göre cinsel objeyiz o gözle bakan çok malesef.

Ayy kuzum benim geçmiş olsun neden illa şeker yüklemesi diye diretti ki? Başka doktorlara da bir git araştır istersen kuzum ne olur ne olmaz

Normaldir canım benim adeta ünv gibi çok yoğunum ya

perşembe menü
sabah:karatay kahvaltısı
öğle 1/2 kumpir,1 bardak ayran
buzlu kahve (şekersiz)
akşam:1/2 tabak pazı kavurması
4 lt su

Ayyy hem kumpir hem pazı. Valla çok severim ikisinide. Acıktım bu saatte ya

Hayırlı olsun canım benim. Güzel günlerde kullanın. Bizde de 7 çekmeceli var 4 sene önce aldık. Aldığımızdan beri hiçbir yıl boşalmadı o dondurucu

Cuma günkü menüm

Sabah:
Dünkü fırından kalma biber domates soğanı yoğurtlayıp yedim.
Domates salatalık peynir zeytin fıstık

Ara:
Sütlü türk kahvesi

Akşam:
Mercimekli pilav
1 kaşık bamya
Yine fırından kalan biber soğan domates
Salata

Spor: Adetimin ilk günü olduğu için yok
Su:3 litre 1 maden suyu

selam canım
bende özledim kaptanımı
ay evet hava nasıl değişti dimi
canım iyi bari rahatlamışındır
ay bende mi kestirsem diye düşünüyorum kakül mü yaptırsam acaba kapalıyım gerçi ama

oleyyy müjdeyle geldim size

Bulbul-e Bismil canim tam tarih belli degil ama onumuzdeki haftalarda ankaradan gorumcemler gelicek bize. O donem izine ayrilmak istiyorum. Nasil yapiyoruz onu bi hafta oncedenmi bildirmek lazim?
Evet ablacım izinli olacağın etaptan önceki cuma listede belirticez izne ayrılmak istiyor diye sen ayrılcağın zamanı de yeter

Canim tartımin pili bitmiş galiba
Ugrastim uğraştım ama
Yarın sabah alıp tartilacagim olmaz mı ?
Keşke bunu sabah söyleseydin canım ona göre not düşerdik mazeretli olurdun ama bu şekilde 2. Kez de bildirim yapmadığın takdirde diskalifiye olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…