Gruplasmis aramiza almamisiz deryam soklardayim yaabunu sen mi söulüyosun senin problemlerinde özelden bile dünyayı yazdım açtığın konuyu yapılan hangi yoruma düzgün cevap verdin. evet moralin bozuk, evet sorun yaşıyosun ama oraya bi konu açtıysan yorum ve eleştirilere açık olman gerek. burada 3 5 günde gelip menü yazıp gittin hangi muhabbete doğru düzgün katıldında cevap bekledin anlamadım. allah yolunu açık etsin. bu düşüncede olduğun için bi kez daha sevindim gidişine .
Aynen canım gurplaşmanın yaşanacağı en son grubuz oysaki, bn bu gruba sonradan dahil oldum hiç hissetmedim,Gruplasmis aramiza almamisiz deryam soklardayim yaa
Tavrım sana sert gelmiş olabilir ama adam atmaya bahane arıyorsunuz şeklinde bir ithama farklı bir cevap veremezdim. Sayemde eteğindeki taşları dökmene sevindim ne de çok dertliymişsin takımdan kızlar gereken cevabı vermiş zaten yolun açık olsunBu nasıl bir konuşma tarzı ya . Hepimiz yetişkin insanlarız evet ve sen beni bu şekilde çocuk azarlar gibi fircalayamazsin ARKADAŞIM
Resmen adam doveceksin 2 cümle daha kursak.
Zaten sürekli kaçamak yapıp duruyor burada herkes . Nasıl iyi bi grupsa artık.
Herkes yemekten bilmem ne olsa da yesek fln muhabbet hep böyle . Herkes dolmadan vs bahsediyor sürekli . Motivasyon sıfır . Sürekli kaçamak yapıp duruluyoor .
Bak Arkadaşım Ben kendi isteğimle gruptan çıkıyorum zaten böyle en ufak bi şeyde bu şekilde kaba Saba çocuk azarlar gibi konuşacak saygisiz insanların olduğu yerde durmam BU BIR.
Sen bu kafayla devam et özel hayatında insablar sana katlanabilir ama ben mecbur değilim ve katlanmiyorum BU IKI !!!!
siz bu kacamaklarla yemek muhabbetinizle daha çooook ugrasirsiniz bu da 3 !!!
Seninle de daha fazla muhatap olup kendimi aşağıya çekemem bu da 4 !!!!!!
sağol tatlım kırdım zincirlerimi dört nala işallah
gamzem tebrikler kuzum
yine mi direnmeye başladım anlamadım dikkat ediyorum ama biyerde bi hata var.takıma katkı sağlayamıyorum bu haftada hepinizden özür dilerim.acaba stres zayıflamama engel olur mu.eşim işten ayrıldı.baya üzgünüm bu ara...
selamlar herkese
dişçinin yanlış müdahalesi sonucu baya uğraştım 2 gündür gelemedim buraya
kilom aynı maalesef wcye çıkamadım onun etkisi sanırım
menümü yazayım
Sabah: peynirli yumurta, domates, 1 elma
Akşam: balık,salata, 2 hurma, 2 taze ceviz
spor:1 saat yürüyüş
Bu nasıl bir konuşma tarzı ya . Hepimiz yetişkin insanlarız evet ve sen beni bu şekilde çocuk azarlar gibi fircalayamazsin ARKADAŞIM
Herkes yemekten bilmem ne olsa da yesek fln muhabbet hep böyle . Herkes dolmadan vs bahsediyor sürekli . Motivasyon sıfır . Sürekli kaçamak yapıp duruluyoor .
Bak Arkadaşım Ben kendi isteğimle gruptan çıkıyorum zaten böyle en ufak bi şeyde bu şekilde kaba Saba çocuk azarlar gibi konuşacak saygisiz insanların olduğu yerde durmam BU BIR.
Sen bu kafayla devam et özel hayatında insablar sana katlanabilir ama ben mecbur değilim ve katlanmiyorum BU IKI !!!!
Benimde dunden beri basim agriyor ya gecmedi gitti
Kızlar yaşanan tatsızlık için kaptanım ve takım arkadaşlarımdan özür dilerim bir daha yaşanmaması için elimden geleni yapıcam
Çok güzel bi karar almışlar birde ne idiği belirsiz şekerlemeler falan o kadar sakıncalıydı ki kalp krizine neden olabilecek enerji içecekleri vs. Ne kadar uyarsakda sakınamıyoruz çocuklarımızı umarım tüm okullar uyar bunaNİHAYETTTTTTT OLEYYY
Sağlıklı Yaşıyoruz
17 saat ·
OKUL KANTİNLERİNE NİHAYET YASAKLAR GELMEYE BAŞLADI
Bu haberi çok çok önemli buluyoruz. Okul kantinlerinde şekerli ve işlenmiş pakete girmiş yiyecekler ve şekerli içecekler satılması yasaklanmış. Obezite salgını çocuklara da bulaşmaya başlamıştı, bunu önleme doğrultusunda atılan önemli bir adım.
Sağlıklı beslenme bilincinin tüm topluma yayılması için daha yolun çok başındayız, yapılacak çok şey var. Ancak atılan olumlu adımları da desteklememiz gerektiğini düşünüyoruz.
"Okul kantininde tost ayran, kuruyemiş dönemi
Okul kantinlerinde kola ve gazlı içeceklerin ardından çikolata, kek, gofret, şeker, enerji içeceği gibi ürünler de artık satılamayacak. Öğrenciler okulda çiğ meyvesebze, kuru meyve, tuzsuz kuruyemiş, taze meyve suyu, süt, ayran, peynir, haşlanmış yumurta ile beslenecek
Lütfi ERDOĞAN / GAZETE HABERTÜRK
Sağlık ve Milli Eğitim bakanlıkları, okul kantinlerinde satışı uygun olmayan gıda ve içeceklere ilişkin yasağın kapsamını genişleten yeni bir genelge hazırladı. Daha önce kantinlerde kola ve gazlı içecek satışını yasaklayan bakanlıklar, çikolata, kek, gofret, muffin, lolipop ve şeker gibi ürünlere de satış yasağı getirdi. İşte yeni eğitim-öğretim döneminde okul kantinlerinde satılabilecek ve satılamayacak gıdalar:
BUNLAR SATILAMAYACAK
-Enerji içecekleri, gazlı içecekler, aromalı içecekler (soğuk çay), kolalı içecekler, aromalı doğal mineralli içecekler.
-Aromalı şurup, aromalı içecek tozu, aromalı su, meyveli içecek, meyveli içecek tozu, meyveli doğal mineralli içecek, yapay soda, meyveli şurup, sporcu içecekleri, sporcu suları, meyve nektarı, meyve suyu konsantresi.
-Tüm çikolata türleri ve gofretler.
-Tüm şeker ve şekerleme türleri (jöle şekerleme, sert şekerlemeler, yumuşak şeker, lolipoplar vb.).
-Guarana, guarana özü, eklenmiş kafein içeren ürünler.
-Kremalı, çikolata dolgulu, jöleli kekler ve pastalar (yaş pastalar, ekler, kruvasan, donut, parfe, mozaik pasta, muffin, cupcake vb.).
-Tatlandırıcı içeren yiyecek ve içecekler.
-Hindistancevizi sütü ve kreması.
-İlköğretim okullarında çay ve kahve tarzı içecekler.
ÇOCUKLAR BÖYLE BESLENECEK
-Meyveler, çiğ tüketilebilen sebzeler (mevsimine uygun olarak), salatalar (zeytinyağı ve limon eklenebilir).
-Kuru meyveler (30 gram, ambalajlı, kaplamasız ve şeker katkısız).
-Kuruyemişler (30 gram, ambalajlı, soslanmamış, tuzsuz, kabuksuz).
-İçme suyu (şeker veya tatlandırıcı eklenmemiş).
-İçme sütü (UHT/pastörize süt).
-Taze sıkılmış meyve ve sebze suyu (şeker ilavesiz olmalı, 250 ml’den büyük olmamalı).
-Yoğurt (100-150 gram, paketli).
-Ayran (200 ml’lik paketli).
-Peynir (pastörize).
-Günlük haşlanmış yumurta.
-Çeşnili ekmekler (çeşnisi sert kabuklu meyveler, kurutulmuş meyveler, yağlı tohumlar, baharat olacak).
-Tam buğday ekmeği, tam buğday unlu ekmek, karışık tahıllı ekmek vb. ürünlerden yapılan yumurta, peynir, taze domates, havuç, marul, biber ve benzeri sebzeler içeren sandviçler (içinde turşu olmayacak).
-Doğal mineralli su.
-Şekersiz sakızlar."
Kaynak: http://www.haberturk.com/…/1118376-okul-kantininde-tost-ayr
Eki Görüntüle 1612554
Saol tatlımTeşekkürler neslimmm
Canım stres tabii ki çok etkiler, üzülme devamı gelir arada olur böyle takılmalar.Eşin için de Rabbim hayırlı kazanç kapıları açsın inşallah
Çok geçmiş olsun canım ne kötü olmuş dişçinin acemi olması hay Allah
Arkadaş biraz problemli galibahem bu nasıl bir konuşma tarzı demiş hem de maşallah kötü uslubun, bizlere ithaf ettiği saygısızlığın dibine vurmuş. Yazık, Allah yardımcın olsun.
Bu baş ağrısı hepimizde mi var arkadaşlar, dünden beri acaba tansiyonum mu çıkıyor diye sürekli ölçüyorum yükselme yok ama baş ağrısı geçmiyor. Uyudum baş ağrısıyla, uyandım baş ağrısıyla..
Canım, sen iyi niyetli bir şekilde uyarmışsın arkadaşı ama kişi kendi gibi bilir herkesi senlik bir durum yok üzme tatlı canını
Bilemedim ki canım gündüz uyuyordum her gün 1 saat, uyanınca ağrırdı biraz. Dün uyumadım o yüzden mi acaba diye ama daha çok ağrıdıSaol tatlım
Aşırı sıcaklardan mı oluyor acaba baş ağrısı geçmiş olsun canım
selam canım
bende özledim kaptanımı
ay evet hava nasıl değişti dimi
canım iyi bari rahatlamışındır
ay bende mi kestirsem diye düşünüyorum kakül mü yaptırsam acaba kapalıyım gerçi ama
Bende biraz daha havalar serinleyince kestircem saclarimi degisiklik guzeldir :)
disci napti dicektim asagida okudum
esiminde saglam disini ameliyatla almisti disci.. Dikkatsizlkk iste. Gecmis olsun canim
Ayyy super battaniyem tebrikler neslim sizide tebrik ederim
tamam bulbulum oyle yaparim tarih kesinlesince
bebegim kaptan bu Sabah tatile gitti cnm
bir sure daha olamayacak aramizda
Bu nasıl bir konuşma tarzı ya . Hepimiz yetişkin insanlarız evet ve sen beni bu şekilde çocuk azarlar gibi fircalayamazsin ARKADAŞIM
NİHAYETTTTTTT OLEYYY
Sağlıklı Yaşıyoruz
17 saat ·
OKUL KANTİNLERİNE NİHAYET YASAKLAR GELMEYE BAŞLADI
Bu haberi çok çok önemli buluyoruz. Okul kantinlerinde şekerli ve işlenmiş pakete girmiş yiyecekler ve şekerli içecekler satılması yasaklanmış. Obezite salgını çocuklara da bulaşmaya başlamıştı, bunu önleme doğrultusunda atılan önemli bir adım.
Sağlıklı beslenme bilincinin tüm topluma yayılması için daha yolun çok başındayız, yapılacak çok şey var. Ancak atılan olumlu adımları da desteklememiz gerektiğini düşünüyoruz.
"Okul kantininde tost ayran, kuruyemiş dönemi
Okul kantinlerinde kola ve gazlı içeceklerin ardından çikolata, kek, gofret, şeker, enerji içeceği gibi ürünler de artık satılamayacak. Öğrenciler okulda çiğ meyvesebze, kuru meyve, tuzsuz kuruyemiş, taze meyve suyu, süt, ayran, peynir, haşlanmış yumurta ile beslenecek
Lütfi ERDOĞAN / GAZETE HABERTÜRK
Sağlık ve Milli Eğitim bakanlıkları, okul kantinlerinde satışı uygun olmayan gıda ve içeceklere ilişkin yasağın kapsamını genişleten yeni bir genelge hazırladı. Daha önce kantinlerde kola ve gazlı içecek satışını yasaklayan bakanlıklar, çikolata, kek, gofret, muffin, lolipop ve şeker gibi ürünlere de satış yasağı getirdi. İşte yeni eğitim-öğretim döneminde okul kantinlerinde satılabilecek ve satılamayacak gıdalar:
BUNLAR SATILAMAYACAK
-Enerji içecekleri, gazlı içecekler, aromalı içecekler (soğuk çay), kolalı içecekler, aromalı doğal mineralli içecekler.
-Aromalı şurup, aromalı içecek tozu, aromalı su, meyveli içecek, meyveli içecek tozu, meyveli doğal mineralli içecek, yapay soda, meyveli şurup, sporcu içecekleri, sporcu suları, meyve nektarı, meyve suyu konsantresi.
-Tüm çikolata türleri ve gofretler.
-Tüm şeker ve şekerleme türleri (jöle şekerleme, sert şekerlemeler, yumuşak şeker, lolipoplar vb.).
-Guarana, guarana özü, eklenmiş kafein içeren ürünler.
-Kremalı, çikolata dolgulu, jöleli kekler ve pastalar (yaş pastalar, ekler, kruvasan, donut, parfe, mozaik pasta, muffin, cupcake vb.).
-Tatlandırıcı içeren yiyecek ve içecekler.
-Hindistancevizi sütü ve kreması.
-İlköğretim okullarında çay ve kahve tarzı içecekler.
ÇOCUKLAR BÖYLE BESLENECEK
-Meyveler, çiğ tüketilebilen sebzeler (mevsimine uygun olarak), salatalar (zeytinyağı ve limon eklenebilir).
-Kuru meyveler (30 gram, ambalajlı, kaplamasız ve şeker katkısız).
-Kuruyemişler (30 gram, ambalajlı, soslanmamış, tuzsuz, kabuksuz).
-İçme suyu (şeker veya tatlandırıcı eklenmemiş).
-İçme sütü (UHT/pastörize süt).
-Taze sıkılmış meyve ve sebze suyu (şeker ilavesiz olmalı, 250 ml’den büyük olmamalı).
-Yoğurt (100-150 gram, paketli).
-Ayran (200 ml’lik paketli).
-Peynir (pastörize).
-Günlük haşlanmış yumurta.
-Çeşnili ekmekler (çeşnisi sert kabuklu meyveler, kurutulmuş meyveler, yağlı tohumlar, baharat olacak).
-Tam buğday ekmeği, tam buğday unlu ekmek, karışık tahıllı ekmek vb. ürünlerden yapılan yumurta, peynir, taze domates, havuç, marul, biber ve benzeri sebzeler içeren sandviçler (içinde turşu olmayacak).
-Doğal mineralli su.
-Şekersiz sakızlar."
Kaynak: http://www.haberturk.com/…/1118376-okul-kantininde-tost-ayr
Eki Görüntüle 1612554
Bak arkadaşım bu bir yarışma ve bazı kuralları var takıma girmeden bu kuralları okuduğunu ve kabul ettiğini söyledin bu bir, ikincisi bizim adam atmak gibi bir niyetimiz yok aksine kuralları esnetmek için çabalıyoruz seni oyüzden uyardım burda hepimiz yetişkin insanlarız ve oyun oynamıyoruz diymi elbetteki kuralları olucak
kusura bakmada canım biz karatay diyeti uyguluyoruz ve karatayda yediğimiz paylaştığımız herşey normal. ilk terslenen çıkışan sensin. senin insanlara tahammülün yok daha önce problemin için açtığın konuyu takip ediyordum sırf takım arkadaşıyız destek oluruz diye ama senin eleştiriye tahammülün yok. ordada insanlara aynı şeyi yaptın. saygıyı bozan koruyamayan da sensin ilk geldiğinde bu kuralları okumadıysan bu senin problemin.
ve ayrıca biz bu grupta kiloyu değil insanlığı ön planda tutuyoruz sen bunu tercih etmiyosan endine göre yukarıda gördüğün ama bana göre hiç tavsip etmediğim kendi ayarında bi grup kurup orda devam edersin. kendi isteğinle ayrılıyorum diyosunya eğer biz insancıl olmasaydık katılım yetersinliğinden zaten diskalifiye edilmiştin ama bunu anlıyamıyacak kadar körsün. sen önce kendini düzelt sonra millete çamur at.
bunu sen mi söulüyosun senin problemlerinde özelden bile dünyayı yazdım açtığın konuyu yapılan hangi yoruma düzgün cevap verdin. evet moralin bozuk, evet sorun yaşıyosun ama oraya bi konu açtıysan yorum ve eleştirilere açık olman gerek. burada 3 5 günde gelip menü yazıp gittin hangi muhabbete doğru düzgün katıldında cevap bekledin anlamadım. allah yolunu açık etsin. bu düşüncede olduğun için bi kez daha sevindim gidişine .
Tavrım sana sert gelmiş olabilir ama adam atmaya bahane arıyorsunuz şeklinde bir ithama farklı bir cevap veremezdim. Sayemde eteğindeki taşları dökmene sevindim ne de çok dertliymişsin takımdan kızlar gereken cevabı vermiş zaten yolun açık olsun
ay gozumden kacmis cnm sagol hatirlatma iciniyi geceler arkadaşlar
bugün ayaklarımaa kara sular indi.çocukları gezmeye götürdüm forum istanbul jurassıclanda gittik.buyuk oglum dinazorların delisi oldu.3 tur gezdik eve geldim ayaklarım şişmiş resmen.neyse güzel eğlendiler ama.
canım bende sizleri özledim ama biliyorsun annemlerde istanbuldayım.burası çok yoğun ancak geceleri girebiliyorum.
canım ben seni üniversite öğrencisi sandım.inş.gönlüne göre bi yere girersin
@gel_pcpc çarşamba menümü paylaştım canım
sen dur o direnc bir kirilsin bak nasil patir patir dokulcek kilolar eminim cnm :)gunaydın kızlarrrrrr bende bı degısıklık yok halbukı 10 gundur dıkkat edıyorum yuruyuslerıme de basladım ama dırencı cok yuksek cıkmıstı kırılmayı beklıyor sanırım
memnun oldum cnm benim ne Kadar da gec bir tanisma oldu hahah:)Benim adim selvi balim :)
Neden banlandigima gelince.. Bdv konularina bakiodum biri evli sisman kadinlar ile alakali verip veristiriodu aldatilmayi bile hak ediomusuz.. Kendimi tutamadim bende yazdim.. Hic koca bulamazsam seninkink alirim dedi bana nasil olsa aldatilmaya mahkumsunuz tombisler.. Agzima geleni yazdim kufur degil tabiki ve banlandim.. Bi suru kiside banlandi cunku herkese ayni seyi yazdi
Bende seker yuklemesi yaptirmamistim .. Herseyin yolunda olmasina cok sevindim :)
ayy gecmis olsun dilekleimi iletirmisin
devam et canim kirilir direnc insallah
oh ohh eski nesli geri donuyo hadi masallah insallah :))sağol tatlım kırdım zincirlerimi dört nala işallah
gamzem tebrikler kuzum
vay vay vay masallah allahim 60 li rakamlari da goster yarabbimm aminnn :)Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayılır olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnn
Şükür bu sabahta çok erken uyandım ve kendimi çok iyi hissettim
Sanırım ufak ufak uykumda düzene girmeye başladı
Hemen aklımdayken bildirimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 104.7 kg
Bu hafta; 103.7 kg
Giden; 1 kg
Yüzdesi; 0.96 %
Toplam giden; 20.8 kg
İkili rakamlara çok az kaldı Allahın izniyleİnşallah haftaya dahada güzel bir sonuç görürüm
ohh ohh darisi basima insallah bol eglenceler bitanemmm :)nerde bu kılo bıldırımı yapmayan cıtırlarımız pılıclerımızbugun saat bes oldu mu ben tatıle kacar egenın sularına bırakacagım kendımı
evet cnm hadi insallah guzel kilolar vereceksinselam güzellerim bu hafta 1,5 hedeflemiştim ama işin aslı pek dikkat etmedim bundan sonra her akşam buraya gelip menümü yazıcam artık asıl listeye de girebildiğime göre daha sıkı tutmam gerek buraya gelip menü yazmadımmı kaçırıyorum ben işin ucunu bu haftada beni yürüyüşlerim kurtardı sanırım en azından aldığımı verdim
neslim senin takim baya degismis eskiler yok ortalamaya bayildim masalah***14.TAKIM 427. Etap ***
nhtylz. ( 88/ 87/1/% 1.14)
Rengarenknesli ( 76,8/ 76,4/0,4 / %0,52 )
Emirse34 ( 61.8/ / / % )1. kez bildirimde bulunmadı-426. Etapta ve bu hafta 3 gunden fazla takıma uğramadı diskalifye oldu
Fairy Tale 123 ( 78/78/0/%0)
denizmrv ( 85 / 83 / 2 / 2.35 % ) yeni üye, baş. Tarihi:4.ağs,baş. Kilosu: 87, hedef kilosu: 75
14.Takım Ortalaması:% 0,80
fıstıklar bir kontrol lütfennn
oo hadi hayirli olsun cnm benim ki de cekmeceli 5 cekmece ama hepsi derin degilbugün dondurucu aldım kızlar 2 yıldır istiyodum ama araya başka şeyler girince hep kaldı. bu haftasonu kış hazırlıklarımı hızlandırıyorum. sabahtan pazara gidip bütün gün herşeyei tamamlamam lazım... hatta domatesi kaynatmayıp direk rendeleyip dondurucu atayım diyorum nasıl olur acaba
canim herseyin basi stress Allah esine daha iyi bir rizik kapisi acar insallahyine mi direnmeye başladım anlamadım dikkat ediyorum ama biyerde bi hata var.takıma katkı sağlayamıyorum bu haftada hepinizden özür dilerim.acaba stres zayıflamama engel olur mu.eşim işten ayrıldı.baya üzgünüm bu ara...
evet cnm lutfen Sabah bildirim yapmaya ozen gosterin daha iyi olur cunku herkesin isi gucu oluyookuldan ciktim oglumu aldim yeni eve gelebildim.. bir daha sabah kalkar kalkmaz telden yaparim :)
canim kac hafta iizin alacaksin en az 2 hafta olmasi gerekBulbul-e Bismil canim tam tarih belli degil ama onumuzdeki haftalarda ankaradan gorumcemler gelicek bize. O donem izine ayrilmak istiyorum. Nasil yapiyoruz onu bi hafta oncedenmi bildirmek lazim?
ucurun kiz listeyi ana hic yaramiyo ayran detoksu :)Carsamba persembe yapalim deryaamm ucuralim.listeyi
canim yarismalarda her Cuma en gec 5 bucuga Kadar bildirim yapmak zorunlu 6 da en gec listeyi paylasmak zorundayizCanim tartımin pili bitmiş galiba
Ugrastim uğraştım ama
Yarın sabah alıp tartilacagim olmaz mı ?
kardesinin tayini hayirli olsun cnmKızlar ne yapıyorsunuz
Benim işler çok yoğun bu ara hem is yogun hemde bekar olan erkek kardeşim esimle bizim görev yaptigimiz ile tayini çıktı
Bugün ona bize çok yakın bi ev tuttuk
Is allah hayırlı olur .
Onun dışında bugün izinli idim evde idim bende maranki nin yağ yakan bi yağ karışımı varmış daha önce yapmis 2 cm incelmistim . Bu aksam yine yaptım strecledim kendimi poşetler ile hasir husur yatıyorum :) eşim bu gece görevde ben burada sizinleyimmm :)
ay sonunda oldun mu hadi gozun aydin bitanemMerhabalar herkesekaptanım seni çok özledimm artık katıl aramıza
Sonunda haftasonuyarın normalde 2 günlüğüne arkadaşlarla amasraya gidicektik. Fakat hem hava çok kötü hem adet oldum hemde eve yatılı misafirler gelicek ablamın arkadaşları hepsi üst üste bindi
Yarın da bari kuaföre gideyimde saçlarımı kestireyim bir değişiklik olsun
oyy kotu olmus bu yaa Allah sifa versinsaol canım
ya dişimde bir ağrı vardı gittim dişçi de acemi çıktı mahvetti dişimi ya yanlış dişe dolgu yaptı canım çok acıdıı
valla cok sukur surekli fir fir donuyo hareket halinde ellerinden oper :))Ohhhh ben pasta gördüm mü affetmem. Yumulurum direk. Valla haklılar doğumgünü pastasız olmaz. Bende meyve yemiyorum da annem çok kızıyor vitamin almıyorsun diye
Teşekkür ederim kuzum benim. Hepsi ayı. Şehirlide olsa okumuş da olsa hepsi hödük.
Hoşgeldin canım benim yeğenim nasıl kıpırdıyor mu??
Kesinlikle kendi yakınlarına yapılsa kabadayı kesilirler. Ne diyelim bizde onlara göre cinsel objeyiz o gözle bakan çok malesef.
Ayy kuzum benim geçmiş olsun neden illa şeker yüklemesi diye diretti ki? Başka doktorlara da bir git araştır istersen kuzum ne olur ne olmaz
Normaldir canım benim adeta ünv gibi çok yoğunum ya
Ayyy hem kumpir hem pazı. Valla çok severim ikisinide. Acıktım bu saatte ya
Hayırlı olsun canım benim. Güzel günlerde kullanın. Bizde de 7 çekmeceli var 4 sene önce aldık. Aldığımızdan beri hiçbir yıl boşalmadı o dondurucu
ay nolcak canim kapalisin diye kendini Salman gerekmez dimi ayrica zaten cok guzelsin kucuk rutuslar guzelligine guzellik katar mucks:)selam canım
bende özledim kaptanımı
ay evet hava nasıl değişti dimi
canım iyi bari rahatlamışındır
ay bende mi kestirsem diye düşünüyorum kakül mü yaptırsam acaba kapalıyım gerçi ama
canim haksizlik degilAma ama bu haksızlık :/
Adam atmak için bahane arıyorlar ya resmen
Siz bilirsiniz atacaksa nizain ağlayacak değilim :/
Kilom dq 67.1
bende oglum dogduugundan beri hepkisa kullandim en fazla omzumdaBende biraz daha havalar serinleyince kestircem saclarimi degisiklik guzeldir :)
esiminde saglam disini ameliyatla almisti disci.. Dikkatsizlkk iste. Gecmis olsun canim
Ayyy super battaniyem tebrikler neslim sizide tebrik ederim
tamam bulbulum oyle yaparim tarih kesinlesince
sevgili arkadasim sen bu mesajinla zaten kendini gostermis oldun hayatinda basarilarBu nasıl bir konuşma tarzı ya . Hepimiz yetişkin insanlarız evet ve sen beni bu şekilde çocuk azarlar gibi fircalayamazsin ARKADAŞIM
oyy kotu olmus bu yaa Allah sifa versin
ay nolcak canim kapalisin diye kendini Salman gerekmez dimi ayrica zaten cok guzelsin kucuk rutuslar guzelligine guzellik katar mucks:)
saolun kızlar teşekkürler hepinize daha iyiym çok şükür
saol canım doğru dedin mucks
hamilelik nasıl gidiyo yeni farkettim hamile olduğunu
Ama ama bu haksızlık :/
Adam atmak için bahane arıyorlar ya resmen
Siz bilirsiniz atacaksa nizain ağlayacak değilim :/
Kilom dq 67.1
Evet ya dün okuldayken bir fırtına çıktı göz gözü görmedi. Yağmur yağıcak yağamadı hava sıkıntılı baya.
Evet ya sorma allaha şükür dedim
Ahaha kestir kuzum rahatlarsın ama kakül birascık sıkıntılı
/QUOTE]
evet baya
sıkıntılı ya evet ama istiyorum dur bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?