Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm kızlar ben geldim, 1 hafta boyunca yoktum oglum ishal oldu onunla ve o atlatmaya başlarken kendimle uğraştım.
Onun hastaneden Çıktığı gun ben hastanede kaldım bir gece,ikinci günde Dr istedi kalmamı ama oglum var diye çıktım
Bu 1 haftada neredeyse hiçbişi yiyip icmedim,bir Yudum suyla lavabolarca istifra ettim,sürekli yattım elimi kolumu kaldırmayı bırakın gözümü açacak halim yoktu,oğlumda bende cok sarsıldık ama sükür atlattik sayılır,oğlumun biraz daha toparlanmaya ıhtıyacı var ama bu halimizde sükür olsun. Cok Sevdiğim maden suyunu bile dün icebildim,içtiğim an dedim ben iyileşmişim:)

Saol cnm benimki hastalıktan gitti,bu hafta cok önemli inş geri almayacagım,ben bu ödem işini çözemedim hic ve bileklerimde agrıdan dolayı Dr a gittiğimde doğumdan sonra hormonlar değişir,ödemi bile atamamıssan o bile Ağrı yapar dedi bende diyetısyene gittim, ama ilk hafta hastalıkla geçince verdigi listeye uyamadım inş bu hafta uyarak vermem ama almamda:)

Canimm hosgeldinn iyilesmene cok sevindim oglusunda cabucak toparlar insallah

İyi olmanıza sevindim canım benim oğluşunda hızla toparlanır inş. Kilo her şekilde gider ablam sen kendine dikkat et gidenleri geri almıycam derken tekrar kötü olma

Kutuplara kaçma isteğim var kızlar niğdede kaç zamadır ilk defa bu kadar sıcak var bi yandanda mıtfakta tencere tencere sos kaynıyor üç adım zaten mutfak sauna gibi oldu bu gidişle ericez sıcaktan yarında allahın izniyle köye kaçıcaz akşama kadar torosların eteğine yayılıcaz serinlemek için oyüzden uğrayamayabilirim yarında

Canım çok geçmiş olsun oğluna da sana da İnşallah bir an önce toparlarsınız

Bende hergun o istek var bulbulum kibris yaniyor yaa mahvolduk bu yaz

Merhaba canlarım, nasılsınız?? Bugünkü menümü paylaşayım,

Sabah : 1 parça sosis, peynir, 3 zeytin, domates, 1/2 dilim ekmek, 1 çay kaşığı pekmez, açık çay

Ara : 1 bardak süt

Öğle : 1 tabak zeytinyağlı börülce, yoğurt

Ara : 1 avuç üzüm

Akşam : Et sote, az pirinç pilavı

Yatmadan süt içerim yine.

Su : 3-3,5 lt Egzersiz : 30 dk yürüyüş

afiyet olsun cnm disin nasil oldu
saol canım daha iyiyim arada ağrım oluyo ama buna şükür

afiyet olsun bende erken kalktığımda çok yediğimi hissediyorum ama seninki çok diil sık sık olmuş sanki

gunaydın kızlarrr nasılsınız... ben bıldıgınız kapkara oldum gecmısı okudum zaten pek hazzetmedıgım grupla kendını bagdaslasmamıs ınsanın gıttıgıne cok sevındım zıra yetersız katılımından buyuk ıhtımalle grup dısı olacaktı... hepınızı cok sevıyorum basarılarımızın devamını canı gonulden dılıyorum

ooo hadı gozunuz aydın missim darısı ızmırımın basına... boncuk boncuk ter atıyoruz valla.. menune de bayıldım

İyiyim canim sen nasilsinn :)) gunaydin :) herkes sevindi sanirim o kisinin gidisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…