Bugunku menum
Sabah: 1 kahve 1 dilim peynir
Aksam: ton baligi ve yogurt
Spor yok suyuda hesaplamadim
Moralim bozuk kizlar menumu yazip kaciyorum menumde pek yok zaten
SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Geçte olsa gelebildim şükür
Benim için bu gece çoooook uzun oldu ve bitmek bilmedi resmen
Dün kızlardeşimdeyken yeğenlerden biri üst katta yere su dökmüş benim küçük kuşumda üzerine basınca yere yapıştı hatta kolum kolum diye ağlayıp durduHemen sıcağı sıcağına az oynatınca resmen çıt diye kemik kesi duydum sanırım o an yine çıkık oldu ama bu kez dirsektendi
Eve geldikten sonrada tutturdu bacağım ağrıyor diye ( herhalde o an sıcağı sıcağına pek anlamadı bacağındaki ağrıyı )
Yatana kadar bacağım diye tutturdu hadi şükür uyudu bitti derdi diye düşünürken gece yarısı yine ağlayarak uyandı ve sabaha kadar bacağım diye bizi uyanık tuttu
Görünüşte morluk bile yoktu ama kemiğim acıyor diye tutturdueşim hatta hastaneye götürsekmi acaba diye bana danışırken baktık sabaha karşı uyumuş kuzu Sabahda şükür hiç bir ağrısı kalmamıştı ama tabi biz serseme döndük karı koca
Kabızlık deseniz devam ediyorhadi dedim 5 - 6 tane mor erik yiyip üzerine bol su içeyim rahatlarım belki diye ama yine tık yok Biraz evvelde 1 koca kase tarhana çorbası yapıp içtim belki bağırsaklar yumuşar diye ama henüz ondanda tık yok ulen cuma öncesi olacak işmiydi bari sabit çıksam ( tartı yükseldi hafif geçen güne rağmen )
Merhabalar kızlarcumartesiden beri uğrayamıyordum kk ya. Ev full misafir dolu bende eve okulfan özel dersten 9 buçuk gibi geliyorum. Zaten duş al yemek ye oldu mu sana 10 buçuk ondan sonra da 1 buçuğa kadar ders çalış sabahda 7 de kalk halim kalmadı. Şimdi öğle arasında bakayım dedim de 40 dakika sürdü maşallah geçmiş birikmiş.
Amin atlatırsınız tabi yeterki siz birlikte olun belki de bu hayırlısıdır daha iyisini bulacaktır belki bu sıkıntı sizi bir musibetten kurtardı rabbim hakkınızda hayırlısını versin ablam içini ferah tut senToparlarim bulbulum bugun :) esimi hic sebepsiz isten cikardilar kotu birgun gecirdik Allahin izniyle bunuda atlatiriz insallah :)
insallah balim ayy sevdiklerimizi kazalardab korusun rabbimHahahah açık sözlülüğüme hayranım kuzum
Aaa çok geçmiş olsun canım benim. Yeni işe girmişti hatırlıyorum spor salonuna. İnşallah daha güzel yerler bulur. Her işte bir nasip kısmet vardır emin ol. Kışın babam 3.kattan zemine düştü iç kanaması oldu kemikleri kırıldı. Normalde emekli ama bizi okutmak için yeniden çalışıyor tabi. Tabi 2 ay çalışamadı çok sıkıştık. Ama sonra allahın izniyle iyileşti çabucak
insallah canim benimcanımsın herşey düzelecek inşallah sen gönlünü ferah tut. umarım kış gelmeden daha iyi kapılar açılır karşınıza. amin
Onu bende duydım ablacım ama bizim çocuk doktorumuz vicksi kesinlikle çocuğun göğsüne yada ayaklarına sürmeyin az miktarda olsa emilip dolaşıma katılıyor zararlı demişti oyüzden bi düşün istersen tatlımVicks ile gobek yaglari eriyormus duydunuzmuevde var spor yaparken surcem bugun denemedigim yontem kalmadi yazmak istiyorumda basari hikayaeme
İnsallah bulbulum :) bugun daha iyiyim :)Amin atlatırsınız tabi yeterki siz birlikte olun belki de bu hayırlısıdır daha iyisini bulacaktır belki bu sıkıntı sizi bir musibetten kurtardı rabbim hakkınızda hayırlısını versin ablam içini ferah tut sen
İyi olmana sevindim ablacımİnsallah bulbulum :) bugun daha iyiyim :)
Gobek bolgesine azcik sursemmi ki bugn aklim kaldi vallaOnu bende duydım ablacım ama bizim çocuk doktorumuz vicksi kesinlikle çocuğun göğsüne yada ayaklarına sürmeyin az miktarda olsa emilip dolaşıma katılıyor zararlı demişti oyüzden bi düşün istersen tatlım
hoş geldin canım. bunca yoğunluğun arasında diyetine dikkat et yeter bize şimdilik tabiii. biraz rahatla bizleri sohbetinden mahrum bırakma canım...
Gobek bolgesine azcik sursemmi ki bugn aklim kaldi valla
Tsk efenımHahahah açık sözlülüğüme hayranım kuzum
Aaa çok geçmiş olsun canım benim. Yeni işe girmişti hatırlıyorum spor salonuna. İnşallah daha güzel yerler bulur. Her işte bir nasip kısmet vardır emin ol. Kışın babam 3.kattan zemine düştü iç kanaması oldu kemikleri kırıldı. Normalde emekli ama bizi okutmak için yeniden çalışıyor tabi. Tabi 2 ay çalışamadı çok sıkıştık. Ama sonra allahın izniyle iyileşti çabucak
annemlerden gelince denicemHoşbuldumm. Bırakmam sizde beni güzel sohbetinizden mahrum bırakmayın. Devam ediyor tabikide ama işte bazen kaçıyor.
Siz vicks dediniz ya aşağıda reklamlarda vicks ile göbek yağları nasıl eritilir varsür bence sonra spor yap yarar bence ya
ayyy gitsin yaglar istemiyoruzzz gidin gidin yaaa
annemlerden gelince denicem
ayyy gitsin yaglar istemiyoruzzz gidin gidin yaaa
saol canım hepbirlikte inşAfiyet olsun canım menülerin çok güzel. cumaya karşılığını alacağına eminim.
çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olur inş en kısa zamanda canmEsimi isten cikardilar kuzum
geçmiş olsun canım bi hastaneye göstersemiydiniz acaba sonradan birşey çıkmaz inşSElamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Geçte olsa gelebildim şükür
Benim için bu gece çoooook uzun oldu ve bitmek bilmedi resmen
Dün kızlardeşimdeyken yeğenlerden biri üst katta yere su dökmüş benim küçük kuşumda üzerine basınca yere yapıştı hatta kolum kolum diye ağlayıp durduHemen sıcağı sıcağına az oynatınca resmen çıt diye kemik kesi duydum sanırım o an yine çıkık oldu ama bu kez dirsektendi
Eve geldikten sonrada tutturdu bacağım ağrıyor diye ( herhalde o an sıcağı sıcağına pek anlamadı bacağındaki ağrıyı )
Yatana kadar bacağım diye tutturdu hadi şükür uyudu bitti derdi diye düşünürken gece yarısı yine ağlayarak uyandı ve sabaha kadar bacağım diye bizi uyanık tuttu
Görünüşte morluk bile yoktu ama kemiğim acıyor diye tutturdueşim hatta hastaneye götürsekmi acaba diye bana danışırken baktık sabaha karşı uyumuş kuzu Sabahda şükür hiç bir ağrısı kalmamıştı ama tabi biz serseme döndük karı koca
Kabızlık deseniz devam ediyorhadi dedim 5 - 6 tane mor erik yiyip üzerine bol su içeyim rahatlarım belki diye ama yine tık yok Biraz evvelde 1 koca kase tarhana çorbası yapıp içtim belki bağırsaklar yumuşar diye ama henüz ondanda tık yok ulen cuma öncesi olacak işmiydi bari sabit çıksam ( tartı yükseldi hafif geçen güne rağmen )
Merhabalar kızlarcumartesiden beri uğrayamıyordum kk ya. Ev full misafir dolu bende eve okulfan özel dersten 9 buçuk gibi geliyorum. Zaten duş al yemek ye oldu mu sana 10 buçuk ondan sonra da 1 buçuğa kadar ders çalış sabahda 7 de kalk halim kalmadı. Şimdi öğle arasında bakayım dedim de 40 dakika sürdü maşallah geçmiş birikmiş.
afiyet olsun canmselam kızlar
önce menümü yazayım unutmadan
çarşamba
sabah : kıymalı yumurta peynir 1 domates
öğle : haşlanmış tavuktan İskender yaptım :) ekmeksiz salçalı sos ve karabiberli ve yoğurt
akşam : çılbır
gidak gidak gidaklıcam yakında ama inşallah yarın sebzeye geçiş yapıcam dukanla karatayı karıştırdım valla birbirine bakalım ortaya ne çıkacak
şu resme bi bakın hele kızlar ben bu resme baktıkça bi silkeleniyorum. inşallah şu yağlarımız tez zamanda gider de rahatlarız
İnsallah canimmsaol canım hepbirlikte inş
çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olur inş en kısa zamanda canm
geçmiş olsun canım bi hastaneye göstersemiydiniz acaba sonradan birşey çıkmaz inş
kuru kayısıları sıcak suya koy beklet sonrada ye sebze ağırlıklı beslen bence
evet özledik kuzum seni baya yoğunsun anlaşılan Allah kolaylık versin
afiyet olsun canm
seni anlıyorum tavuk yiyorum bnde kaç gündür
ayy bende bi tuhaf oldum yaOmg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?