Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar

önce menümü yazayım unutmadan

çarşamba

sabah : kıymalı yumurta peynir 1 domates
öğle : haşlanmış tavuktan İskender yaptım :) ekmeksiz salçalı sos ve karabiberli ve yoğurt
akşam : çılbır

gidak gidak gidaklıcam yakında ama inşallah yarın sebzeye geçiş yapıcam dukanla karatayı karıştırdım valla birbirine bakalım ortaya ne çıkacak

Bugunku menum
Sabah: 1 kahve 1 dilim peynir
Aksam: ton baligi ve yogurt

Spor yok suyuda hesaplamadim
Moralim bozuk kizlar menumu yazip kaciyorum menumde pek yok zaten

canımsın herşey düzelecek inşallah sen gönlünü ferah tut. umarım kış gelmeden daha iyi kapılar açılır karşınıza. amin

geçmiş olsun minik cadıya cecom sizede tabi... senle ben 1 aydır yapıp yapıp sonra kendi ellerimizle bozuyoruz kuzum. umarım bugünü iyi geçirir azda olsa eksiyi görürsün.

hoş geldin canım. bunca yoğunluğun arasında diyetine dikkat et yeter bize şimdilik tabiii. biraz rahatla bizleri sohbetinden mahrum bırakma canım...

Toparlarim bulbulum bugun :) esimi hic sebepsiz isten cikardilar kotu birgun gecirdik Allahin izniyle bunuda atlatiriz insallah :)
Amin atlatırsınız tabi yeterki siz birlikte olun belki de bu hayırlısıdır daha iyisini bulacaktır belki bu sıkıntı sizi bir musibetten kurtardı rabbim hakkınızda hayırlısını versin ablam içini ferah tut sen

insallah balim ayy sevdiklerimizi kazalardab korusun rabbim

canımsın herşey düzelecek inşallah sen gönlünü ferah tut. umarım kış gelmeden daha iyi kapılar açılır karşınıza. amin
insallah canim benim

Vicks ile gobek yaglari eriyormus duydunuzmu evde var spor yaparken surcem bugun denemedigim yontem kalmadi yazmak istiyorumda basari hikayaeme
Onu bende duydım ablacım ama bizim çocuk doktorumuz vicksi kesinlikle çocuğun göğsüne yada ayaklarına sürmeyin az miktarda olsa emilip dolaşıma katılıyor zararlı demişti oyüzden bi düşün istersen tatlım

Gobek bolgesine azcik sursemmi ki bugn aklim kaldi valla

hoş geldin canım. bunca yoğunluğun arasında diyetine dikkat et yeter bize şimdilik tabiii. biraz rahatla bizleri sohbetinden mahrum bırakma canım...

Hoşbuldumm. Bırakmam sizde beni güzel sohbetinizden mahrum bırakmayın. Devam ediyor tabikide ama işte bazen kaçıyor.

Gobek bolgesine azcik sursemmi ki bugn aklim kaldi valla

Siz vicks dediniz ya aşağıda reklamlarda vicks ile göbek yağları nasıl eritilir var sür bence sonra spor yap yarar bence ya

Tsk efenım ozellıkle battaniye1 de oyle soyler

selam kızlar nasılsınız
yarın büyük gün inş hepimiz güzel sonuç alırız
Menüm
Sabah: peynirli omlet zeytin, salatalık, domates
Akşam: Piliç çevirme, cacık, 1 havuç, 6-7 minik domates
Spor:1.5 saat yürüyüş

Afiyet olsun canım menülerin çok güzel. cumaya karşılığını alacağına eminim.
saol canım hepbirlikte inş

Esimi isten cikardilar kuzum
çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olur inş en kısa zamanda canm

geçmiş olsun canım bi hastaneye göstersemiydiniz acaba sonradan birşey çıkmaz inş
kuru kayısıları sıcak suya koy beklet sonrada ye sebze ağırlıklı beslen bence

evet özledik kuzum seni baya yoğunsun anlaşılan Allah kolaylık versin

afiyet olsun canm
seni anlıyorum tavuk yiyorum bnde kaç gündür

şu resme bi bakın hele kızlar ben bu resme baktıkça bi silkeleniyorum. inşallah şu yağlarımız tez zamanda gider de rahatlarız

ayy bende bi tuhaf oldum ya Omg

İnsallah canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…