- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Evet ya Cok guzeldikilo verişimi oğlumla kutlayım dedim beraber kahvaltıya gidip fotosunu esıme atınca aynısını pazar günü bende ısıtıyorum dedikardeşlerime attım kahvaltı alacakları oldu benim amacım Oğlumu göndermektir onlar kahvaltıyla ılgılendıler hala dillerindeyim herseyi silip süpürdüğümü dusunuyolar verdiğini alırsın diyorlar ama görecez aksama kadar mağazalarda gezdim ilk kez teyze olacamya ciciler aldım yegenime
oh maşallah fatomm sefan olsun. sen çözüldün gerisi gelir yakındır hedefe ulaşman bence, yeğenin cicleri güle güle giysin üstünde paralansınCumartesi gecesi oğlum sbha kadar aralıklarla uyudu. Bende uyuduğu bi sıra mutfağa gidip cıkolata yedimbunu yazmayı unutmusum
olur bayram dan önceki hafta yapsak ta olur balımm :)iyi geceler arkadaşlar bizim tatilde iyice düzenimiz kaydı çocuklar çok geç yatıyo ancak fırsat bulup bilgisayarı alabiliyorum ama muhabbeti böyle kaçırıyorum işte.neyse kuyruklu bi alıntı yaptım size canlar
inş. canım
bende hala pazartesi sendromu var o gün hafta sonundan çıkıp bütün iş birikiyo ya deli oluyorum.benim pazartesi ve salı temizlik günlerim sendrom devam yani...
sen harikasın ya süper az kilo almışsın ve kilo vermişsin bence doğumdan sonra dönüşün muhteşem olacak
ay kıyamam allah yardımcın olsun canım
bakınız yukarda
aslında bu çok motive edici bişey ama bu tarz yarışmalar okullar açılınca yapılsa düğün ve tatil sezonunu bi kapatsak bence daha iyi olur.yine de takıma uyarım ben
tabrikler çok azimli görüyorum sizi.
benim de tam tersi üst bedenim kollarım ,göbeğim büyük küçücük popom var.
bende çok özledim kaptanı.
çok fazla değişim var.tebrik ederim.bu arada dukana neden başladın.karatayla kilo veremedin mi,dukanın zor olduğunu duymuştum ben.
Gunaydinn neslimmgünaydın güzeller
Eki Görüntüle 1620641
İnsallah canimm :) hepimiz incecik olacazWooowwww inanılmaz güzel bir fark bencemaşallah darısı benimde başıma
maşallah selvoşum. benimde profilde 90 lık 75 lik nesli hallerim var bak bakalım :)
yooo mangal esas kolayla gitmiyoooDun ilk gunumdu kuzum.gayet iyi gecti
dukan zor degil canim kitabini okudum.aklima yatti basladim atak evresi zor.ama sonrasi cok guzel
saol canim
İki adana durum seklinda degil biz kendimiz yaptik evde tahta sisler varya onlarla
Bende fotolarla daha cok farkettm saklicam bunlari oncesi sonrasi icin 95 kilo halimdeyken hic boydan foto cekilmemisim
mangalda kolasiz gitmiyo sanki dimi
Afiyet olsun cnm,Walla öle oldu kaptan kolayı affetmiyo ama napalım ictim bi kere sırf ayran ılık kola soğuk diyeDun ilk gunumdu kuzum.gayet iyi gecti
dukan zor degil canim kitabini okudum.aklima yatti basladim atak evresi zor.ama sonrasi cok guzel
saol canim
İki adana durum seklinda degil biz kendimiz yaptik evde tahta sisler varya onlarla
Bende fotolarla daha cok farkettm saklicam bunlari oncesi sonrasi icin 95 kilo halimdeyken hic boydan foto cekilmemisim
Bugunku menum
Sabah: 5 dilim jambon+1 bardak sut
Ogle: peynirli fumeli omlet+1 bardak ayran
Ara: 1 dilim lor +1 yesilcay
Aksam: balik
4 litre su+2 bitki cayi+2 kahve
45 dakika yuruyus
Bugunku menum
Sabah: 5 dilim jambon+1 bardak sut
Ogle: peynirli fumeli omlet+1 bardak ayran
Ara: 1 dilim lor +1 yesilcay
Aksam: balik
4 litre su+2 bitki cayi+2 kahve
45 dakika yuruyus
afiyet olsun cecomSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiiii
Akşam 17:00ye kadar parkta eğlendik kızımla hatta kardeşim ve Annemde oradaydı ve bol bol sohbetde ettik
Dönüşte alışverişimide yapıp hemen kendimi mutfağa attım ve yemeğimide yapıp yedikten sonra hemen kendimi buraya attım
Şükür bu günüde şu ana kadar hasarsız atlattım ve artık yarın sabaha kadar bana mutfak kapandıbol bol eksi olarak döner inşallah...Aminnnnnnn
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah; ( 08:15 )
2 yumurtalı omlet
1 domates
1 salatalık
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
3 ufak yeşil nektarinlerden ( yumurtanın yarısı büyüklüğünde )
ara; ( 10:00 ) şekersiz nescafe
ara; ( 15:00 ) Parkta tekrar bir nescafe
Akşam; ( 17:30 )
1 büyük kase mercimek çorbası ( unsuz )
1 tabak salata
1 ufak kase cacık
Artık sadece bol limonlu su ve olsa olsa bir madensuyu
pazartesi menumm
sabah uyaninca
biraz kavrulmamis cig kuruyemis kuru uzum
su
2 incir
kahvalti
1 haslama yumurta
2 ince parca peynir
1 elma
ikindi
2 burcak buskuvi
1 bardak sut
aksam
3 yemek kasigi bulgur pilavi
ustune et sote
spor 30 dk yuuruyus
bol su
selam herkese misafirim var yine tüm ev savaş alanı gelemedim
dünkü menüm
Sabah: yulaf ezmesi yoğurt (mecburen yumurta kalmadı bana hepsini patatesli yaptılar) , 2 hurma
Akşam: Izgara karışık, salata,ayran
spor:1 saat yürüyüş
Bugün
Sabah: haşlanmış yumurta, peynir,zeytin salata yarım şeftali
Akşam: 1 tane lahmacun, ayran, 3 hurma
spor:45 dk yürüyüş
regl olucam karnım ağrıyo yürüyemedim fazla
Bugun ilk gunum canim
Pazartesi günkü menüm
Sabah:
Kkk
Akşam:
Yeni tarhanadan çorba
Taze fasulye yemeği
Salata
Turşu
Spor:yoga 100 mekik
Su: 2 litre 1 maden suyu
Cumartesi menüm
Sbh bir dilim ekmege yoğurt,gerisi kk
Aksam Patlıcan kebabı,salata,ayran
1 TÜRK kahvesi 3 maden suyu,1 beyaz cay
1 saat yürüyüş, 70 mekik
Herkes kayip yine
Evet ya Cok guzeldikilo verişimi oğlumla kutlayım dedim beraber kahvaltıya gidip fotosunu esıme atınca aynısını pazar günü bende ısıtıyorum dedikardeşlerime attım kahvaltı alacakları oldu benim amacım Oğlumu göndermektir onlar kahvaltıyla ılgılendıler hala dillerindeyim herseyi silip süpürdüğümü dusunuyolar verdiğini alırsın diyorlar ama görecez aksama kadar mağazalarda gezdim ilk kez teyze olacamya ciciler aldım yegenime
Dun ilk gunumdu kuzum.gayet iyi gecti
saol canim
Herkes kayip yine
ayyy gorum gordumm super gorunuyorsunnn masallahmaşallah selvoşum. benimde profilde 90 lık 75 lik nesli hallerim var bak bakalım :)
bnde sabirsizlikla srni bekliyorum tariflesmek icinbendeeeee ama daha var.
vay vay vayyyy sabırsızlanıyorum. pazartesi olsaaa
afiyet olsun cecom
afiyet olsun canom
afiyet olsun canım süper gidiyosun.
afiyet olsun
afiyetler olsun canımmm bol eksi olsun
anca kuzum yaaaa
insallah bitanemm. Bilmem muafmisin cezaladsan nuram bilir onuIhhh sefan olsun kuzum. Tabi oğluşun hastaydı zor oldu.
Bende artık teyze olmak istiyorum ya buradan ablişime duyurulur
Ohh afiyet olsun kuzum. Hadi hayırlısı bakalım dukan için inşallah süperrr olur
Ben okuldayım muafımdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?