Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaaa hayirdir cnm nerdesin ki noldu niye duzen bozuldu

Ooo hoşgeldin kuzum bende öğle arasında bir bakayım dedim doğrudur valla çocuklar çok huy değiştiriyor. Hep yeğenlerimden örnek veriyorum ama az çekmedim birisi zaten tıpatıp bana benziyor Şimdi o da her şeyi sorma yaşında allahtan sabırlıyım yazın 3 ay birlikteyiz aynı evde bu ne, bu kimin, benim mi?
Ooo süper 3 günde 300 gr hey maşallahhhh

selam cnm sen free takimdasin zaten seni izinli saycaz o zaman iyi tatiller bol eglenceler simdiden opuldun:))
Bugunku menum
Sabah: 2kasik lor+2 yumurta ile omlet+2 sosis
Ogle:1 bardak dukan ayran+4 kofte+1dilim peynir
Ara: cappucino
Aksam: tonbaligi+ yogurt

4 litre su+1 kupa bitki cayi(yatmadan mistik )
Spor yok kosusturma var temizlik var
afiyet olsun cnm benimm
cecom yakinda yolculuk mu var cnm
masallah ne guzel yurumussun oyle
afiyet olsun bitanemmmm
Salı menüm
Sbh kk
Öğlen 2 bardak ayran
Aksam Patlıcan yemeği salata ayran
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 yeşil cay
4,5 km yürüyüş
afiyet olsunn cnm
Bu gecem pilates ipiyle kol eritmeyi araştırmakla geçecek. Kol ve bacak için bi alet almıştım kas yapıyo gibi kollarım bi erisinnnnn inş...iyi geceler hepinizee
artik adini rocky koycam senin hadi gazan mubarek olsunnn bitanemmm insallah yilbasina kadar 65 olursun yada 60 :)
salı menü
sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltı karatay
1 bardak buzlu kahve şekersiz
öğle yok
akşam 2 adet lahmacun, salata, 2 bardak ayran
1 bardak buzlu kahve
3 lt su
1,5 saat yürüyüş
afiyet olsun cnmm
@gel_pcpc nerdesinn canimm iyimisin?
geldim bitanem mucks:)
anammm cecom sen yandin bu kucuk kuzun tam Kokos yakinda enisteyi arkasinda takip ettirecek aman kizima bakmasinlar die :))
iyi alisverisler cnm

kızlar kusura bakmayın uğrayamadım dün buzdolabı bozuldu onla uğraştım tamirci geldi içine kaynar su döktü allahım o ne pis bi koku çıktı buzlukta köpeğimin payları vardı onlar bozuldu koktu leş gibi oldu evin içi dün bütün gün sadece buzdolabini temizledim 3 defa cifledim ama nafile koku çıkmadı en sonunda internetten bişey buldum bi kase kahve ve bi kase pirinç koy diyodu onu yaptım azda olsa aldı kokuyu. tabi benim kollar sorunlu o kadar saat dolap ovunca şişti sağ kolum omzumdan hal kalmadı nasıl yattım uyudum bilmiyorum bugünde dünya kadar iş var evin içi kalkoturum çalıyo ve kolum çok fena yani bugünde bülbüle sürünme düştü eksik menülerimi falan yarın yazarım büyük ihtimalle bugün bir daha giremem affınıza sığınıyorum canlar

Henüz burdayım canım cuma cumartesi pazar yokum şimdiden moda girdim
aaa bak bak simdiden moda girdim diyo daha cok verip surpriz yapayim demiyo da :))
gule gule git gel bitanem ama cokta dagitma emeklerine yazik artik su yilbasina kadar herkes guzel rakamlar gorsunn istiyorumm :))
yani ben 300 gr benim icin iyi simdilik az gitsin oz gitsin yeter ki doguma 90 la girmim hedefim o neresinden donsem kardir diye dusunuyorum sagol bitanem :))
valla hic sorma oglum psikopatlasti iyice hic eski ali degil onu geri eski haline donmesini istiyorumm :))

ay bulbulum gecmis olsun mu diyeyim ne diyeyim cnm
yarin girersin stress yapma cnm olur mu
dikkat et kendine buzdolabi kokusunna karbonat iyi diye biliyorum cnm
bi cay tabagina karbonat koy buzdolabinda kalsin

cecom yakinda yolculuk mu var cnm
masallah ne guzel yurumussun oyle

anammm cecom sen yandin bu kucuk kuzun tam Kokos yakinda enisteyi arkasinda takip ettirecek aman kizima bakmasinlar die :))
iyi alisverisler cnm

Yok canım yolculuk ancak bir sonraki seneye belki İskoçyaya ama bence biraz zor ( malum uçak biletleri ateş pahası üstelik eşimin birde vizeyle pasaport masrafı olucak )
Ailecek gitmesek bile büyük kuzu ille beni yollarsınız olmazsa diyor
Hazır okullar tatildeyken aradan çıkaralım hazır bulunsun dedik ( zaten 6 hafta gelmesi sürüyor pasaportun )

Sorma valla deli ediyor bizi ille herkes onu çok beğenecek
Sokağa her çıktığımıza bizim sokağın başındaki kuaför ablaya ( üst komşumuz ) uğrayıp hem kolay gelsin der hemde nasılım Sevgi Abla diye sorar Bir keresinde beğenmediği birşey giydirdim 5 karış suratla gitti yine ablaya bak Annem bana ne giydirdi çok iğrenç oldum diye ağlayacak neredeyse aaaa olurmu hiç öyle şey çok güzel olmuşsun dedi Ablada öylelikle kendine gelip sırıtmaya başladı yani ben güzelmi oldum şimdi diye

Daha şimdiden ben bayrama yakın saçımı boyayacağım dedim diye benle pazarlık yapıyor azda benim saçımıda boyasana diye bir kaç ay evvel önüne bir tutam sürüp 5 dakika beklettip yıkadım çenesi kapansın diye ama öyle olmazmış hepsini boyaması lazımmış
Ablası büyüğünce saçımın uçarına mavi yada mor istiyorum dedi geçen anam yırttı kendini o zaman bende pembe isterim diye Bu kızların ikiside marjinal yandık valla diyor eşim tabi büyük süslü değildir pek o daha çok salaş ve rahat gezmeyi sever ufaklık elbise olsun şort olsun hem rengli giyinsin ister

Çok çok geçmiş olsun canım Buzdolabına bir ufak kaseye karbonat yada tuz koy canım kokuyu alıyormuş diye okumuştum

burnuna noldu canim? Bende merak ettm bizi sıkı yonetime sokup kendisi nereya kayboldu diye
İyiyim.cok sukur balim..
Oncesi sonrasi halimi gordunmu nuram

gecmis olsun canim dinlenn sen :)

herkese hayırlı günler

burnuna ne oldu,hayırdır.hamilelik hassasiyetimi?
oğlunun huy değişmesi çok normal 4 yaş en zor yaştır şimdiden allah sabır versin.

çok geçmiş olsun canım

429.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
Eki Görüntüle 1620078
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD][/TD]
[TD]./TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD][/TD]
[TD][/td]
[TD]
[/td][/TR][TD]
[TR]
[TD]7.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD]./TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR][TD]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]10.Miss_wong[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Oynakbasi[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Selvoss[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Sena_sevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TR]
[/TD][TR][/TR][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][TR][TD][TR]

[/tr][/td][/tr][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][/td][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR]
[/TR][/TD][/TR][/TD][/TR][/TABLE]

inşallah canım yıllardır görmediğim dostlarımı görücem üstelik yaşlarıda var onların yanında devam ettirmem imkansız gücenirler inan elimden geldiğince hafif atlatmaya çalışıcam sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…