Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi akşamlar kızlar bugün kabus gibi bir gün geçirdim ama diyorum sanırım Rabbim beni sınıyor şükret bülbül mükafatını alacaksın. yarın adanaya gidicem mülakat için buyüzden nerdeyse bir haftadır kendimi koruyorum aman iş yapmayım aman ağır kaldırmayım da rahatsızlığım tetiklenmesin diye bu sabah bir uyandım ağrı içindeyim omuzlarım boynum sol elimin son üç parmağını hissetmiyodum akşama kadar yok kremler yok ilaçlar en azından elim açıldı çok korkuyorum bu mulakatı kazansamda yakamı bırakmıycak bu ağrılar yüzünden annem bir şansını dene olmazsa dondurursun diyor iki yıldır sırf buyüzden evdeyim çünkü. ah kızlar sizde olmasanız kime açıcam ben dertlerimi. iyi dileklerinizi benden eksik etmeyin kızlar ve tabi dualarınızıda alnımın akıyla halledeyim yarınıda

Tskler...

Rabbim inşallah hayırlısıyla gönlüne göre verir canım ....Aminnnnn
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

herşey gönlünce olsun canım

İnşallahh hayırlı bir yerler olurda en azından yazın kafayı dinlerim. Bu yaz tatil gibi olmadı hiç

İnanıyorum ki hepimi s bedenleri göreceğiz.

Sakınılan göze çöp batarmış bülbülüm. Sen heyecan yapma da yarın mülakatta gerisi hallolur hiç dert etme.

bugünün menüsü
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: 3-4 beypazarı kurusu
akşam: yoğurt çorbası, bulgur pilavı, turşu, salata
su: 3 lt

Bülbülüm sen nerelisin? Yoğurt çorbalarını pek bilen olmaz ama bizim bolulular bayılır. Gerçi beypazarı kurusu da harikadır.

kızlar dıger kızlar telefonum yok hıc benı ozlemedınız mı hııı ınsan kkya akın eder dimi

Ooo güzellik seni hiç özlemez miyizz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı ve bol eksili sabahlar

Bugünde yine karga kahvaltısını etmeden uyandım 05:45di uyandım hatta bir ara tekrar yatsammı diye düşünüyordum ama sonra vazgeçtim çünkü biliyorum yattığım an iyice sersem gibi olacağım tekrar kalktığımda
Biraz balkonda oturup temiz hava aldım sonrada canım sıkılınca hadi TVyi açayım dedim
Haber kanalları içimi iyice karartınca bende '' Sır Kapısı '' Tarzı bir programa deng geldim onu izledim

Çok şükür bugünde düne nazaran daha hafif uyandım ve bir güzel kahvaltımıda yaptım ( 2 -3 parça karpuz, kavun ve 1 adet armut ) Anam bir iyi geldi anlatamam
Umarım bugünüde kaçamaksız atlatırım ve bir sonraki güne dahada hafif olarak başlarım

benim esim evlilik yildonumu sevgililer gununde bile ava gitmis adam. Avla arasinda kimse giremez bi tutku onun icin av. Uykusu o kadar agirKi normalde davul calsan basinda uyanmaz av zamani 3 te alarmsiz kendiliginden uyaniyor caki gibi bide ilk zamanlar cok takiyodum sonra amaaan dedim ne yaparsa yapsin vazgecrcek gibi degil cunku.
Hap yutamiyorum ben cok kotu oluyorum icince agri kesici olarak damla kullaniyorum acil durumlarda. Hamileyken folikasiti elmanjn icine koyup oyle yutardm hap agzima degmesin diye

dualarim seninle bulbulum. Hersey istedigin gibi olur insaLlah:) hastaliginn ne bilmiyorum.insallah bi an once agrilardan kurtulursun canim

bu arada çok mahcubum @gel_pcpc ve diğer takım arkadaşlarım menü listesini yapıcağımı söylemiştim ama fırsatım olmadı kusuruma bakmayın
sen iyiles menuyu bosver

banumm bende hergun 6 da uyaniyorum geride uyuyamiyorum sende bendensin

aynen canım kendi elinde olmuyo hiç bişey dışarda annenin evide olsa eminim sende de durum aynıdır.
ben inanamıyorum çünkü bayağı bi artı vardı olmamasına imkan yoktu sırf karbonhidrat alınca ve şuan hala sabite bile geçemedim. bu hafta takımı batırmaktan korkuyorum.

ayyy sizde de mi av allahım yaaaa ne anlıyolarsa gecenin bi yarısı..

amannn dikkat et kuzum benim sinuzitim var cekilck dert deil

4 gozle kaptani bekliyoruz valla

valla kaptanım toparlar bizi inşallah tabi birazda yazın da etkisi var herkes dışarlarda ama işte burası sayesinde motive olduğumuz için buda bizi olumsuz etkiliyor.

Bugunku menu
Sabah: 2 yumurta omlet+2 jambon
Ara: kahve
Ogle: tavuk+lor+yogurt
Ara: sutlu kahve
Aksam: yogurt+lor

4 litre su+2 kupa bitki cayi
Jilian six pack+1 mil leslie expres
afiyet olsun canımmmm

cecommm afiyet olsun yeni bi programa başladın sanıırm hayırlı olsun inşallah.

ayyy ayyy çocuklar ömür törpüsü. benim kız illa o kahvaltıyı ister bide az ekmek yese kahvaltıdada faydalı şeyler yese. bıraksam 4 5 dilim salçalı ekmek yiyecek. bi oturuşta 5 domates yiyo yaaa hiç bişey verme domatesi doğra zeytinyağını bol bol dök ona bansın bansın yesin... maşallah diyim yine de yememesi daha zor. et tavuk sevmiyor ağlıyo resmen o andana çok zorlanıyorum çünkü. rabbim hepsine sağlık versin

Benim fobim var hic hap yutamiyorum

hahah benim eşimle kızımda aynı tuhaf ve komik geliyor bana... yavrucuğum psikiyatrinin verdiği hapı yutarken parmağıyla iktirip yutuyodu üstünede 3 bardak su kıyamammmm.

Salı günkü menüm

Sabah:
Köfte domates biber salatalık köfte peynir zeytin

Ara:
Sütlü türk kahvesi

Akşam:
Kıymalı yumurta
Salata
Turşu

Spor: Yok
Su:3 litre

afiyer olsun gülüm
pazartesi menü
sabah karatay
öğle zeytinyağlı patlıcan
akşam 1 kase domates çorba,1 adet biber dolma
3 lt su
spor yok
afiyet olsun balımmmm

allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallah

kızlar dıger kızlar telefonum yok hıc benı ozlemedınız mı hııı ınsan kkya akın eder dimi

oyyy kuzummmmm daaaaaa...
ayyy bende gözümü açamıyorum yaaa sinir oluyorum ertele ertele saat 7,40 anca uyanıyorum... zaten 8,30 da işe

ayyy sizde de mi av allahım yaaaa ne anlıyolarsa gecenin bi yarısı..
aynen cok sacma geliyor bana yaa yazik hayvanciklara

bende hasta olunca mecburi durumlarda iyice en geriye koyup uzerinede bol su ama kuscak duruma geliyorum bide psikolojik basim donuo hap icince komedi komedi

günaydın dostlar. sevgi barış dolu günler diliyorumm

BİR GÜN BİR HİKAYE DİNLEMİŞTİM ZAATTIN BİRİNDEN paylaşmadan geçmimm dedim

bir hoca öğrencilerine her dersin sonunda, birgün eliniz taşa gider kaldırıp atmak istersiniz, sakın o taşı atmayın 1 saniye durun düşünün rabbinize seslenin ve taşı yere bırakın dermiş. her dersin sonunda söylenen bu kelimeleri öğrenciler çok anlamazmış, ama öğüdü akıllarına kazınmış. günlerden birgün o öğrencilerden biri bir sebepten yolda giderken biriyle tartışmış, karşı taraf ana avrat küfür etmiş, tabi edince öğrenci hemen yerden taş almış tam kaldırmış atacakken, hocasının öğüdü gelmiş aklına, hemen o saniye rabbinin sesine kulak vermiş dua edip taşı yere bırakmış. bırakmasıyal sözlü saldırıda bulunan kişi yere yığılmış, kalp krizinden ölmüş. öğrenci şok olmuş. ben bu taşı atsaydım bu ölüme sebep olacaktım demiş. ve hocasının hikayesinden kendine çokkkk ders çıkarmış. ömrü boyunca hep sevmiş sevilmiş o taşa bidaha sarılmamış.

taşa sopaya sarılmak kavga etmek çare değil dostlar. hepimiz sukunette kalmalıyız.

damlam bitanemmm çok geçmiş olsun. sen gönlünü ferah tut mulakatın harika geçecek, başarılar dilerim bitanem

İnşallah öyle olur canım benimmm...
rabbim bu zor durumumdan kurtarsın hepimizi.

dünkü menüm
sabah : 2 yumurta lor peyniri çay 2 krep
öğle : tavuk sote
akşam yağsız tavada yarım uskumru yine yağsız tavada soğanları halka halka soteleyip karamelize olmasını bekledim. balıktan çok buna bayıldım. bundan sonra favorimdir kendileri...

su 2,5 litre + 1 mistik çay + 1 kiraz saplı çay
spor maalesef yok bol ev işi

hiç bişeye yetişemiyorum ben yaaa nolacak bu halim benimmm..

Öğlenlik domatesli makarnamıda yedim biraz evvel ve Elhamdüllillah doydum
Yarım saat sonrada hazırlanıp kendimi sokağa atarım

Önce kızkardeşimde şekersiz kahve keyfi yapacağız sonrada pazarımızı yapıp döneriz Annemle 18:00 gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…