Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim oglumda haziranda 6 oldu 2009 dogumlu. Biz hic abur cubur yedirmiyoruz ne yemek yapsam yiyor . keki falanda kendim yapiyrum.

Hehehe yalnız değilizz.
Benim yeğenimde 8.5 yaşında 28 kilo doktor zayıfsın ye diyor. Halbuki çocuk durmadna bir ley yer metabolizma meselesi sanırım

Oyss. Bugün kıbrıstan birisi de fotoğraf atmoş da noldu demiştim ya. Bizim boluda soğudu kot ceketle dolaşıyorum yağmurdan sinüzitler azdı

zayıfsın mı diyor valla 2007 mart lı kızım 8,5 yaşında diyelim 31 kilo oldu göbek önden gidiyor diye ele aldım direk akşam yemelerini kestim ben. ne istiyo bu doktorlar bu çocuklardan sağlığı yerinde olsun varsın zayıf olsun.

merhba kizlar kusura bakmayin 2 gundur ugrayamadim dun camasir gunumdu sonra alisveris yapmaya gittim disarda yedik eve gelene kadar 12 bucuk olmustu saat
bugun de anca simdi bi haber verip cikcam
gece gelebilcem akliniz kalmasin diye soylemek istedim kusura bakmayin canlar

ay benim oglumda onumuzdeki ay 4 yasina girecek iki hafta once 30 kilo idi tamam boyda var ama yine de 10 kilo fazlasi oldugu bir gercek
bende baya duzene soktum 1 haftada 1kilo 100 gr gitti
bu hafta sabit cikti
bugun iste bi bayan geldi evime ona danismistik kilo icin ben onu oyun grubuna yazdirmak istedigimi soyledim hem dil ogrensin hem de daha aktif olsun diye suan okullar tatil 1 hafta sonra acilacak tekrar sonbahar tatili o zaman sizin adiniza ben onlarla konuscam kilo ve dil problemini de soylicem dedi bakalim haber beklicez artik

evet cnm bende bzen oglum abur cubur istedigi zaman yemek yemiyo bende sen blirsin diyorum ama sonra acikinca gelip uslu uslu yemegini bitiriyo:)

amannn dikkat et kuzum benim sinuzitim var cekilck dert deil

kaptanım gelsin el atar olaya. ama bu durum hepimizin motivesini düşürüyor tüm arkadaşlara duyrulur. 3 4 kişi ile dönmüyor bu çark
4 gozle kaptani bekliyoruz valla

kaptanım gelsin el atar olaya. ama bu durum hepimizin motivesini düşürüyor tüm arkadaşlara duyrulur. 3 4 kişi ile dönmüyor bu çark

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrr

Çok şükür bugünüde kaçamaksız ve çok rahat bitirdim inşallah karşılığınıda alırım
Umarım bundan sonrada her günüm aynı şekilde geçerde şu bir türlü kendini göstermeyen 99u tez zamanda görürüm

Bugün yediklerimide paylaşayım;

Sabah; 4 -5 tane minik nektarinlerden ( hani şu erikten az büyük olanlardan )
Öğlen; 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak patates salatası ( özlemişim )
Akşam; 1 ufak kase Patates salatası ( saat 17:00de yedim )

20:00 gibide şekersiz sütsüz nescafemi içtim ve cidden patates yememe rağmen hiç acıkmadım

evet cnm bende bzen oglum abur cubur istedigi zaman yemek yemiyo bende sen blirsin diyorum ama sonra acikinca gelip uslu uslu yemegini bitiriyo:)

Yemek konusunda bende katıyım Sofra kurulduğunda bazen tabletle oynayabilirmiyim diyor bende diyorum valla sofra toplanana kadar yedin yedin yemediğin an aç yatarsın diye aslında aç bırakacağımdan değilde kuralları öğrensin düzenli bir hayatı olsun bugün öğle yemeğinden sonra Anneciğim patates salatsı çok güzel olmuş bir tabak daha versene dedi ( daha 1 saat olmamıştı yiyeli ve çok sever ) yinede daha yediğini hazmetmedin açıkmış olman imkansız az sabretmesini öğren biraz vakit geçsin yine veririm dedim ( millet yediremez ben istediği halde vermiyorum sırf midesi genişlemesin diye zaten şu anda yumurta kadar mideleri var çocukların genişletmenin alemi yok )
Aradan 2 - 3 saat geçti acıktıysan mercimek çorbası vereyim 1 kase daha dedim yok ben tokum dedi ( o anki açlığı sadece can sıkıntısındandı demekki )

Benim kızkardeşim o konuda hiç öyle değil aksine çocuklar gece 11de kek istiyoruz desinler hemen kalkıp yapar yeterki yesinler diye ama pişince yarım dilim ancak yerler sıcakken sonrada ağızlarına sürmezler ( neymiş keki sıcakken seviyorlarmış soğuduğunda yenmezmiş bayat olurmuş yani anlıyacağın sadece şımarıklık başka hiç birşey değil )
Annem hep diyor kızım ablan bak ne güzel her konuda kurallarını koymuş çocuklar hem sakin hemde nerede ne yapmaları gerektiğini biliyorlar sende örnek al diye tabi o zamanda kızıyor devamlı ablamı bana örnek gösterme benim çocuklarım hashas dediklerini yapmayınca ağlarken morarıyorlar diye ( aslında bariz numara yapıp kardeşimi parmaklarında oynatıyorlar hani bir film vardı ya yabancı yaramaz çocuğu çocuk esirgemeden aile alınca kurumdaki bakıcılar dahil balonlar ucurup çocuğun gidişini kutluyorlar okadar yaramaz olduğu için bizim ikizlerde o hesap sırf onların yaramazlıkları yüzünden eşinin ailesi hiç bir ortama çağırmıyor onları ama hala ay bizi çekemedikleri için çağırmıyorlar zaten bizde meraklı değildik diye kendilerini kandırıyorlar )
Hep diyorum Allah yardımcısı olsun çünkü ileride böyle devam ederse cidden çok başı ağrıyacak Allah korusun

Yeğenimde 2007 3 mart doğumlu sanırım aile yapısından da biraz şımarık her istediği olur. Sabah anneyle babası erkenden kalkmaz kahvaltı yapmazlar 1 ay istanbula yanlarına gittim 1 ay onlar bize geldi kahvaltı yaptıramadık çocuğa günde 5 paket kardeşi de kendisi de çikolatalı süt dondurma çikolata yiyerek karınlarını doyuruyorlar. Boludaki doktoru zayıflasın diyor istanbuldaki de çok zayıf diyor ama boyu uzun orası kesin

Kesinlikle ablacım ya bir migren bir sinüzit heralde. Bir de ağrı kesici dahil hap içmemeye çalışıyorum
Kaptanımı çol özledim ya

Benim fobim var hic hap yutamiyorum

merhaba arkadaşlar kaçak baldan geldi bi geçmiş yapayım şimdi sonra da eksik menülerimi yazacağım

TUNAYDIN KIZLAR HERKESE MTLU PAZARLAR
BEN DUN EK OLARAK 30 DK DAHA YURUDUM GECE ONU DA SIMDI YAZAYIM DEDIM :))
maşaallah sana. hem hamilesin hemde azmini hiç yitirmiyorsun.tebrikler

canım sen şu istediğin bölümü kazan bak ne güzel gezilere gideceksin az daha sabret.

ay bu eşlerin av merakı... benimde eşim balığa gider sürekli artık bana geliyolar ama bi türlü vazgeçiremiyorum.ben de bıraktım artık ne yapayım.
çocuklarla gezmek bazen tam bi işkence oluyo ya bi de insanların o tuhaf tuhaf bakmaları yok mu kötü kadın çocuğu nasıl ağlatıyo diyehalbuki hiçte göründüğü gibi değil olaylar

Gunaydinn kizlar.. Umarim guzel bi hafta olur.. Artik sehit haberi duymak istemiyorum hic bi annenin evladinin acisiyla sinanmasini istemiyorum
Allah mehmetçiğin yardımcısı olsun bu nasıl bir acı ya yüreğim acıyo benim...

kız sana 41 kere maşaallah ya bu nasıl bi enerji arkadaş bana da lazım bundan

telefon için geçmiş olsun.umarım bebekte de herşey yolunda gider.

hoşgeldin canım.evden uzakta olunca malesef bütün düzen kayıyo.ben sana inanıyorum cumaya kadar sen o fazlalığı atarsın

ben den beterleride varmış.geçen de telin ekranı kırdım.2 gün öncede bilgisayarı çocuk düşürdü arıza verdi yaptırdım bu ay bütün para teknolojiye gitti resmen ya

benımkı de dıyokı bırde senden cocuk yapmaya calısıyorum evı basıma yıkarsınız sız... gece gulmekten uyuyamadık

adamin aklindan neler gecmistir kim bilir dusun bi gun eve gelio ev yerinde yok
muhabbete bak resmen öldüm gülmekten ya

Ayy eve geldim sonunda ama ev karışık domates sosluk salçalık acı sos turşu hep birlikte hazırlanıyor Gözlerim sarımsaktan sirkeden biberden yandı
bizde geçen hafta yaptık o işi 3 gece kavanoz kapaklarını ben kapattığım için bileklerimin ağrısından uyuyamadım

bence sen daha da güzel olacaksın bu azimle devam et bak gençsin daha s bedeni bile görürsün.

bunları kurbandan sonra eve geçince bende deniycem bu sene extra bişeyler yapıcam bakalım

canım sana nazar değdi kesin.canını sıkma hiç bişeye

Benim fobim var hic hap yutamiyorum

ilk defa böyle bişey duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…