Benim oglumda haziranda 6 oldu 2009 dogumlu. Biz hic abur cubur yedirmiyoruz ne yemek yapsam yiyor . keki falanda kendim yapiyrum.Canım benim kuzu 5i yeni bitirdi 6 dan gün aldı birde erkek çocukları biraz daha boylu olduğundan yyada kemikleri daha ağır geldiğinden belkide öyle geldi
Bak albümümde kuşumun resimleri var oradan görebilirsin
Kız yine bizimkiler iyi kızkardeşimin çocukları 8 yaşına yeni girdi ve biri 16 kg diğeri 17Oğlanı hala kendi besliyor yoksa hiç yemiyor diye defalarca dedim kızım şunlara abur cubur istediklerinde alma bırak aç kalsınlar o zaman normal yemeklerini yerler zaten diye ama yok kafa basmıyor neymiş üzülmesinlermiş ulen bu sefer çocuklar sırf abur cubur yemekten tıkanıyor ve mideleri büzüştü resmen
Valla ben bir yandan iş yapıyorum ama gözüm hep buralardaişler biraz zor biter böyle ama olsun
denicem neslim ankaradan gelince bunlari :)
Afiyet olsun canimm
off bende oyle hissediyorum yanliz degilmisim ne guzel
Oyle sicaktiki anlatamam pencerede acamadik 2 gundur toprak yagiyor bak foto cekip atim havayi
Beyaz cayi seveemdim bi turlu acimtrak tat birakiyor agzimda
Baskullerle yapisik yasadigimizdan canim cocuklar gore gore alisti
yeni diyetin bol eksili olsun canimm
Biz bilincli anneler olduk artik kilodan cok cektigimiz icin coxuklarimizin kilo almasini engelleriz diye dusunuylrum bende
6 yasinda kizin 18 kilomu? Benim oglumda 6 yasinda 28.1 kg hic kilolu durmuyor ama 10 kg fark birden garip geldi bana
kaptanım gelsin el atar olaya. ama bu durum hepimizin motivesini düşürüyor tüm arkadaşlara duyrulur. 3 4 kişi ile dönmüyor bu çarkHerkes kayip valla deryam isyan edelim protesto yapalim
zayıfsın mı diyor valla 2007 mart lı kızım 8,5 yaşında diyelim 31 kilo oldu göbek önden gidiyor diye ele aldım direk akşam yemelerini kestim ben. ne istiyo bu doktorlar bu çocuklardan sağlığı yerinde olsun varsın zayıf olsun.Hehehe yalnız değilizz.
Benim yeğenimde 8.5 yaşında 28 kilo doktor zayıfsın ye diyor. Halbuki çocuk durmadna bir ley yer metabolizma meselesi sanırım
Oyss. Bugün kıbrıstan birisi de fotoğraf atmoş da noldu demiştim ya. Bizim boluda soğudu kot ceketle dolaşıyorum yağmurdan sinüzitler azdı
ay benim oglumda onumuzdeki ay 4 yasina girecek iki hafta once 30 kilo idi tamam boyda var ama yine de 10 kilo fazlasi oldugu bir gercekzayıfsın mı diyor valla 2007 mart lı kızım 8,5 yaşında diyelim 31 kilo oldu göbek önden gidiyor diye ele aldım direk akşam yemelerini kestim ben. ne istiyo bu doktorlar bu çocuklardan sağlığı yerinde olsun varsın zayıf olsun.
evet cnm bende bzen oglum abur cubur istedigi zaman yemek yemiyo bende sen blirsin diyorum ama sonra acikinca gelip uslu uslu yemegini bitiriyo:)Canım benim kuzu 5i yeni bitirdi 6 dan gün aldı birde erkek çocukları biraz daha boylu olduğundan yyada kemikleri daha ağır geldiğinden belkide öyle geldi
Bak albümümde kuşumun resimleri var oradan görebilirsin
Kız yine bizimkiler iyi kızkardeşimin çocukları 8 yaşına yeni girdi ve biri 16 kg diğeri 17Oğlanı hala kendi besliyor yoksa hiç yemiyor diye defalarca dedim kızım şunlara abur cubur istediklerinde alma bırak aç kalsınlar o zaman normal yemeklerini yerler zaten diye ama yok kafa basmıyor neymiş üzülmesinlermiş ulen bu sefer çocuklar sırf abur cubur yemekten tıkanıyor ve mideleri büzüştü resmen
Valla ben bir yandan iş yapıyorum ama gözüm hep buralardaişler biraz zor biter böyle ama olsun
amannn dikkat et kuzum benim sinuzitim var cekilck dert deilHehehe yalnız değilizz.
Benim yeğenimde 8.5 yaşında 28 kilo doktor zayıfsın ye diyor. Halbuki çocuk durmadna bir ley yer metabolizma meselesi sanırım
Oyss. Bugün kıbrıstan birisi de fotoğraf atmoş da noldu demiştim ya. Bizim boluda soğudu kot ceketle dolaşıyorum yağmurdan sinüzitler azdı
4 gozle kaptani bekliyoruz vallakaptanım gelsin el atar olaya. ama bu durum hepimizin motivesini düşürüyor tüm arkadaşlara duyrulur. 3 4 kişi ile dönmüyor bu çark
amannn dikkat et kuzum benim sinuzitim var cekilck dert deilHehehe yalnız değilizz.
4 gozle kaptani bekliyoruz vallakaptanım gelsin el atar olaya. ama bu durum hepimizin motivesini düşürüyor tüm arkadaşlara duyrulur. 3 4 kişi ile dönmüyor bu çark
evet cnm bende bzen oglum abur cubur istedigi zaman yemek yemiyo bende sen blirsin diyorum ama sonra acikinca gelip uslu uslu yemegini bitiriyo:)
zayıfsın mı diyor valla 2007 mart lı kızım 8,5 yaşında diyelim 31 kilo oldu göbek önden gidiyor diye ele aldım direk akşam yemelerini kestim ben. ne istiyo bu doktorlar bu çocuklardan sağlığı yerinde olsun varsın zayıf olsun.
amannn dikkat et kuzum benim sinuzitim var cekilck dert deil
4 gozle kaptani bekliyoruz valla
Benim fobim var hic hap yutamiyorumYeğenimde 2007 3 mart doğumlu sanırım aile yapısından da biraz şımarıkher istediği olur. Sabah anneyle babası erkenden kalkmaz kahvaltı yapmazlar 1 ay istanbula yanlarına gittim 1 ay onlar bize geldi kahvaltı yaptıramadık çocuğa günde 5 paket kardeşi de kendisi de çikolatalı süt dondurma çikolata yiyerek karınlarını doyuruyorlar. Boludaki doktoru zayıflasın diyor istanbuldaki de çok zayıf diyor ama boyu uzun orası kesin
Kesinlikle ablacım ya bir migren bir sinüzit heralde. Bir de ağrı kesici dahil hap içmemeye çalışıyorum
Kaptanımı çol özledim ya
Benim fobim var hic hap yutamiyorum
maşaallah sana. hem hamilesin hemde azmini hiç yitirmiyorsun.tebriklerTUNAYDIN KIZLAR HERKESE MTLU PAZARLAR
BEN DUN EK OLARAK 30 DK DAHA YURUDUM GECE ONU DA SIMDI YAZAYIM DEDIM :))
canım sen şu istediğin bölümü kazan bak ne güzel gezilere gideceksin az daha sabret.Ohh sonunda kendime gelebildim eve geldiğim gibi duşa girdim rahatladımbugün arkadaşımın kardeşinin sünneti vardı oraya gittik tam güneşin alnındayken 3 saat durdum şimdi de tuzlu ayran içeyim de tansiyonum çıksın sünnetten sonra da kurbanlığı hallettik babaneme gittik sonra arabayı yıkatıp nikaha anca evin yolunu bulduk ama 5 saatte de iyi iş yapmışız yani ablam amasrada denizde ben boluda şu senem bir bitsin bir kazanayımda arkadaşlarla bende gidicem tatile
ay bu eşlerin av merakı... benimde eşim balığa gider sürekli artık bana geliyolar ama bi türlü vazgeçiremiyorum.ben de bıraktım artık ne yapayım.Ayy ancak gelebildim bugun mahvoldum artik gun bitsin diye dua ettim. Esim ava gitti av sezonu basladi yine cilem basladi 5 te kalkip esimi ava yolladim uyaninca tekrar uyuyamiyorum tv izledim sonra 1 mil leslie yaptim. Selcuk uyaninca cafeye indik. Esim gldi yemek falanderken annem aradi hazirlanin selcugu alip avmye gidelim dedi yorgun olmama ragmen reddedemedimbayilirim avm gezmeye anaamm gittgime pisman oldum kizkardesimin kizinida almislar kiskaniyor selcugu gzdiriyorlar diye kizimidq goturun dmis kucucuk cocuk aglaya aglaya deli etti bizi anneme ayakkabi bakcaktik yalan oldu az bi alisveris yapcaktik yalan oldu yerlere yatti agladi basim sisti hala zonkluyor valla. Eve geldim jilianimi yaptim esim bana jole dedi dedimki subata kadar six pack yapcam o yuzden jilianin sixweek sixpack videosuna basladim ankraya gidene kadar iyice alisirim bazi hareketlr cok zor umarim basaririm kizlar dua edin bana gaz verin motive edin esimi utandircam
Allah mehmetçiğin yardımcısı olsun bu nasıl bir acı ya yüreğim acıyo benim...Gunaydinn kizlar.. Umarim guzel bi hafta olur.. Artik sehit haberi duymak istemiyorum hic bi annenin evladinin acisiyla sinanmasini istemiyorum
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiii
Bu haftasonu hayatımın en yoğun ve en güzel haftasonuydu
Cumartesi akşam üzere komşu ablamla baş başa gidip Pierre Lotide güzelce keyif yapıp bol bol sohbet ettik ( tabi çocuklarda evde eşimleydi)
Akşam 21:00de eve döndüm hattatam üzerimi değiştirip sizlere bakacaktım ki hemen eşim hiç soyunma SAhile iniyoruz arkadaşlarla çay keyfi yapacağız diye
Onlarlada gece 01:00e kadar oturup bol bol sohbet ettik hatta bir ara biz bayanlar yine çocuklarıda bırakıp yürüyüş yaptık
Tabi eve gelincede erkenden pikniğe gidiceğiz diye anında yatağa attım kendimi
Dün sabahta sabah 07:00de kalkıp yollara düştük
Annemin köyüne doğru gidelim dedik ( istanbula 1 saat mesafede )
Kahvaltımızı güzel yeşil bir alanda yaptık sonrada çocuklar işte keşke denize gitseydik falan diye fikir beyan edince hadi madem mangal faslını deniz kenarına bir yerde yapalım dedik ve önce Annemin Amcakızınada uğrayip oradan Çilingoza gittik
Ben seneler önce oraya gitmiştimdaha doğrusu 12 - 13 yaşlarındayken
Gittiğimizde tabi hepimiz bayıldık ( baya güzel olmuş oralar görmeyeli ) arkadaşın çocuklarının yedek kıyafetleri olduğu için denize girdiler tabi hemen
Eşlerimizde şortları müsait diye denize daldılarbizde kedinin ciğere baktığı gibi baktık baştan
Sonra kıyafetlerle girersin giremezsin derken bende kıyafetlerle atladım denize
Tabi benim büyük kızda peşimdeno gazla diğer kızlarda peşimizden
2 - 3 saat deli gibi eğlendikbende o bahaneyle bol bol yüzdüm
Küçük kuşum bile çok eğlendi
Daha sonra güzel Orman içinde bir yer bulduk kendimize ve yeşillikler içinde mangalımızı yaptıkHava kararmak üzereykende Annemin Dayısına uğradık Tabi bizi gördüklerine çok çok sevindiler Oradada 1 saatten fazla oturup sohbet ettik sonrada mandıradan tazecik sütlerimizi alıp eve döndük
Gece 12de eve vardık ve hemen sütlerimide kaynatıp yoğurdumu yayalayıp kendimi yatağa attım
telefon için geçmiş olsun.umarım bebekte de herşey yolunda gider.herkeslere gunaydın... 1,5 ay once yenı telefon alındı bana... ben cok bılmıs bılısım muhendısı ben yok yenı programlar yok hard formatlar vs derken telefonu takoz ettımguzelım telefonum cantamda oylece yatıyor... neyse musterı hızmetlerını aradım kargo yollacaklarmıs aldıracaklarmıs telımı.. sarj aletı de ıstdedıler evde maalesef artık yarına kaldı.. bıraz once de doktordan geldım persembe gunu asılama ıcın gun verdıler... bu arada toplamda 3 kılo verdım 6-7 kılo kalsdı takıma donmeme ıns gebes kalırım da o kıloları gebesken verırım
hoşgeldin canım.evden uzakta olunca malesef bütün düzen kayıyo.ben sana inanıyorum cumaya kadar sen o fazlalığı atarsınselam kızlar ben geldiiimmmmm ama ne gelmek bol artıyla geldim. yol yorgunluğu, az su içmek, bol bol karbonhidrat, çok koşuşturmak sonuç bu işte. yazmıyorum bile beni atarsınız takımdan diye. biliyosunuz düğün vardı ve o yörede hep karbonhidrat ağırlıklı tabi ette var ama et ve karbonhidrat beraber tüketilmemeli malum bende hep tam aksini yaptım. şu kadar diyeyim 3 gün hiç sebze yemedim misafirde olunca önene ne gelirse onu yiyosun. eee benimde hepsi özlediğim ve bayıldığım lezzetler. galiba birazda dukana güvendim. ama söz veriyorum cumaya artı olmıycam inşallah.
valla hakıkaten telıme gecen gectı... sadece tel mı felaket tellalı gıbıyım ne tellalı dırek felaketın kendısıyım...
efenım hersey c.tesı aksam 9 sularında basladı... esım geldı sınemaya gıdıcektık hos bıraz gec kalmıstık neyse arabanın teybine bır kablo yarıdmıyla telefonumu bagladım telden muzık dınlıyoruz yanı alısverıs merkezıne geldık kabloyu cıkardım telefonumdan tam arabadan ınıcem bır baktım kablo arabadan dısarı fırladı teyp yerınden sokuldu asagı dogru sallanıyo
pazar gunu oglen yıyenım gelmıstı yavruma pc vereyım dedım elımden dustu ekranı gıttı tamırcıye goturduk nasıl bozulduysa arızasını bulamadılar...
bittimi tabiki hayır
telefonumu bozdum aynı gunun aksamı
bitti miiiiii hayırrrrrrrr
gece kalkıp su ıctım dolabın kapagını acık unutmusum sabah esım bır kalkmıs kı dolaptan acayıp sesler gelıyor ve eroor yazısı var dıjıtalınde...
sonuc ben bır ay eve ugramayım dıyorum
benımkı de dıyokı bırde senden cocuk yapmaya calısıyorum evı basıma yıkarsınız sız... gece gulmekten uyuyamadık
adamin aklindan neler gecmistir kim bilir dusun bi gun eve gelio ev yerinde yok
bizde geçen hafta yaptık o işi 3 gece kavanoz kapaklarını ben kapattığım için bileklerimin ağrısından uyuyamadımAyy eve geldim sonundaama ev karışık domates sosluk salçalık acı sos turşu hep birlikte hazırlanıyor Gözlerim sarımsaktan sirkeden biberden yandı
bence sen daha da güzel olacaksın bu azimle devam et bak gençsin daha s bedeni bile görürsün.Ayy süt burgerlerde harika yakaptanım duymasın waffle bende aşığım ama en son 2 sene önce yedim sanırım hep waffle yemeye diye gidiyorum kumpir yiyip dönüyorum
Sanırım kendimizi sevmiyoruz kiloluyken aynalardan bile kaçıyoruz. Ben şimdi her lavaboya girdiğim de uzun uzun kendime bakıyorum
bunları kurbandan sonra eve geçince bende deniycem bu sene extra bişeyler yapıcam bakalımSPOR VİDEOLARI
KARDİYO:
Qc9c54zR&index=1
KARIN:
BACAK:
Qc9c54zR&index=4
bunlar selvoşum harika etkili bir spor, sırasıyla yapıyorum şu ara sıklıkla kardiyo videosu yerine yuruyorum arkasına karın bacak hepsi toplam 35-40dk oluyor. ben sıkılaştım plates te yapıyordum yıllardır, şimdi bu videoları ezberledim plates bacak karında ekliyorum ezbere yapyıyorum. bugun tum hareketleri 12-15 er yaptım art arda saydım 330 saydığımda 15dk olmuştudene bak superler 4-5 yaptımı ezberliyorsun pratik evde halıda
canım sana nazar değdi kesin.canını sıkma hiç bişeyeselam kızlar pek katılamıyorum 2 gündür bayağı stresli geçiyor bi takım sorunlar var çözemediğim ailevi canım hiç bişey istemiyor inanın diyet yemek içmek hiiiçç düşünmeye takatim yok.
dünkü menümü yazıp çıkıyorum.
sabah 2 yumurta, lor peyniri mistik çay
ikindi akşam bir arada : haşlanmış tavuk ve yoğurt pul biberli
su 2,5 litre, 1 maden suyu, 1 kiraz saplı çay,1 kahve
spor yok
Benim fobim var hic hap yutamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?