- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selam kızlar biz gurbetçinin bayramı da anca haftasonu oluyo :)
Herkes evde oldugu için cumartesi cıktık avm ye hem oğluma bişeyler aldım hem benim kıza son hazırlık olarak şapka aldım çorap aldım :)
Birde pazar günü hem bebek görmeye hemde bayramlaşmaya gitcez bugub yani hediyemi de aldım :) ardından bi akraba ya uğradık geç saatte döndüm anca fırsat buldum buraya gelmeye
Nasılsın diye sorarsanız midem cok dolu gibi aç oldugumda bile cabuk tıkanıyo rum nedenini bende anlamadım hele ki hamilelik pantolonu giyince midem de baskı oluyo :) az önce uzanırken benim kız sanırım içerde takla attı rsmen karnımın sağ tarafı havaya kalktı acımadı ama böyle cok kuvvetli bir hareketti sanırım bana uykusuz gecelerin haberini veriyo şimdiden :))
Ben sabah kahvaltı yapıp yine yollara düşcem pazartesi ancak girerim kk ya belki Allaha emanet olun canlar :)
Selam kızlar, nasılsınız?
Cuma menüm:
Sabah: 5-6 ceviz
Öğlen: pilav, 1 köfte
Akşam: karpuz, peynir ekmek, birazcık pasta
Canım, öyle yapmaya çalıştım ama sabah kuvvetli yesem bile akşam yine iyi yiyorum, bu yüzden sabah az yemeye karar verdim, az kalori alma açısından.İyiyiz tatlım sen nasılsın?
Canım menülerinde kahvaltılarının çok zayıf olduğu dikkatimi çekti. Eğer kahvaltılarını biraz daha kuvvetli yaparsan akşam daha iradeli olabilirsinÖrneğin yukarıdaki menünde kahvaltı ve akşam yemeğini yer değiştirsen çok daha etkili olur kilo vermen açısından
Gunaydinn balimmmGünaydın, kızlaaaarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?