- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
odemde olabilir neslim gider kilolar asma yuzunu :)günaydın kızlar. karadeniz yaramış 3kg artıyla döndümdurmak yok yola devam
sizdedemi marka belirttiler ben tum ihtiyaclarini trden aldim hemde valla iyi bi marka aldim ama ogretmen bi liste vermis islak mendille kagit havlunun markasina kadar yazmis durumu iyi olmayan cocuklar ne yapcak. Egitimcilerin anlayisli olmasi gerekirkenn kucuklukten marka takintisi asiliyorlar cocuklara. Esime dedimki seytan dioki bu listenin fotosunu cek yuh dedikleim sayfasinda yayinla rezil olsunlar sonra okulda cocuga takarlar dedi vazgectimSElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tüm Öğrencilere ve Öğretmenlere yeni Öğretim yılında başarılar dilerim
Bugün bizimde Anaokulunda ilk günümüzdü ve sabah büyük bir heycanla hazırlanıp gittik okulumuza
Şükür dünki bir anlık tedirginliğinden eser yoktu ve çok çabuk sınıf arkadaşlarıyla kaynaştı kuşum
Öğretmenimiz biraz trafiğe takıldığından beklemek zorunda kaldık ama o arada çocuklar alıştılar yeni sınıflarına
Yarın ve öbür gün Öğretmenimizin verdiği listedekileri alıp teslim edeceğiz ( maşallah tuvalet kağıdı rulosuna yazaymış) Perşembe ve cuma günüde tekrar alıştırma faslı olacak yani sadece bir iki saat kalacaklar Pazartesi normal eğitime başlıyacağız ve o zaman kesinlikle velileri istemiyorum kapı önünde dedi zaten bir kaç tanesi hariç hepsi çok çabuk adapte oldular başta benimki
Bakalım büyük kız okuldan gelince ne kadar uzun bir listeyle gelecekşakasına len tarla falanda yok satalım diye eşime vahimliği izah etmek için dalga geçtim adam nasıl gülüyor ben kızlarıma herşeyini alırım sıkıntı değil onlar okusun yeterki dedi Şükür bizde sıkıntı olmaz pek ama acıkcası herşeyin markasını da belirterek istemesi bana biraz tuhaf geldi çünkü bazı aileler listeyi görünce gözleri pörtledi ( kim bilir belkide dişinden tırnağından artırıp bir şekilde anaokuluna yazdırdılar evlatlarını )
Bende diyorum bu papillon kim yeni uye gelmis6, Takim 432.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"]
------
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Papillon_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Ange_angel[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Bulbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Derya[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Selvos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Sekerkiz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]11.Yasminn[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR][/TABLE]
[/TR]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Hehehe yabancı değil kız benim charlessızBende diyorum bu papillon kim yeni uye gelmis
odemde olabilir neslim gider kilolar asma yuzunu :)
sizdedemi marka belirttiler ben tum ihtiyaclarini trden aldim hemde valla iyi bi marka aldim ama ogretmen bi liste vermis islak mendille kagit havlunun markasina kadar yazmis durumu iyi olmayan cocuklar ne yapcak. Egitimcilerin anlayisli olmasi gerekirkenn kucuklukten marka takintisi asiliyorlar cocuklara. Esime dedimki seytan dioki bu listenin fotosunu cek yuh dedikleim sayfasinda yayinla rezil olsunlar sonra okulda cocuga takarlar dedi vazgectim
Günaydın balımmm hoşgeldin çok özlettin göndermediler mi yeni telefonunugunaydın kızlar gecmıs bayramınızı en ıcten dıleklerımle kutlarım
TSK CNMM YOK YAAA 20İŞ GUNUNNU DOLDURUYORLARMIS O YUZDEN BEKLIYORUZ DAHA MUHTEMELEN 7 SI GIBI ELIMDE OLACAKGünaydın balımmm hoşgeldin çok özlettin göndermediler mi yeni telefonunu
Hımm hadi bakalım bir an önce versinler telefonunu ne hakları var bizi ayırmayaTSK CNMM YOK YAAA 20İŞ GUNUNNU DOLDURUYORLARMIS O YUZDEN BEKLIYORUZ DAHA MUHTEMELEN 7 SI GIBI ELIMDE OLACAK
Selam canlarım artık size adanadan sesleniyorumdün geldim yurda odama yerleştim bugün de sabahtan okuluma gittim geldim. Bakalım yurt yemekleriyle ne kadar uyabilicem karataya birazdan çıkıp ceviz falan alacağim sanırım sabahları yumurta yok yurtta en azından bu sabah yoktu zaten bu sabahki kahvaltı kabustu bir tabildot tabağa yarım kibrit kutusu kadar peynir iki dilim salatalık üç dilim domates zeytin bal reçel çikolata ve tereyağ koymuşlar dedim bu ne böyle kahvaltı mı olur bide açık büfe olcak demişlersi bakalım yarın sabah nolcak düzeltçeklermiş
Çok teşekkür ederim bitanem bende kızdım vallahi sabah çıkıştım biraz yarına halletcez dediler bakalım aslında çok iyi insanlar iyi niyetlilerHımm hadi bakalım bir an önce versinler telefonunu ne hakları var bizi ayırmaya
Hayırlı olsun canım yeni okulun yeni şehrinTüm güzellikler seninle olsun Hımm yurt yönetimine kızdım o nasıl açık büfeymiş öyle iki dilim salatalıkla Tez düzeltsinler getirtmesinler karataycıları oraya
Hadi bakalım yarın bekliyoruz topikçeneÇok teşekkür ederim bitanem bende kızdım vallahi sabah çıkıştım biraz yarına halletcez dediler bakalım aslında çok iyi insanlar iyi niyetliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?