Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

demı yaaaa nası ozluyorum nasıl anlatacaklarım oluyor da yapamıyorum

çarşamba tamamen dukan dışı çok üzgünüm
sabah yok
öğle yok
akşam : küçük bi kase tarhana çorbası, 2 çatal taze fasulye (annemim başımda beklemesi sonucu zayıflıcam diye hasta oldunnn bi tuhaf kadın yaa. zayıfla kızım zayıfla derken yedi beni ye ye ye diye... )
su : yok belki 1 2 bardak

perşembe

sabah 2 3 çatal kavurma, peynir domates
öğle : yok
akşam : tirit etini yedim sadece annem olmaz öyle ye o ekmeği desede direndim bu sefer.. haaaaa baklava tabağı elinde o yencek o yencek dediğinde de anneee anlamıyomusun sen beni dediğimde tamam tamam deyip ağzına atışını da unutmadım amaaa yoookk şu okul haftası adaptasyonu bitsin onuda dukancı yapıcam zira kendisi 105 kilo

cuma ilk defa kv ye 2 gün gittim

sabah kahvaltı yine kavurmalı ama çok az malum yağ domates salatalık
öğle ve akşam bir arada : işte burası fena çünkü dukan en ufak kaçamak affetmiyor ve biz o gün köye gittik kv dem den apar topar bir anda karar verdik ve çıktık. yani tamamen hazırlıksız ilaçta almamm gerekince onca kalabalıkta yedim valla
2 kaşık mercimek çorbası, salata ve kuzu etinden yahni az bişey yedim, yoğurt kaşıkladım bol bol
RengarenkNesli ayy verdiğin tüyo gerçek oldu kuzum.. ısrarlara miden fena diye cevap verdim hep. ve beeeennn bu bayram bir tane bile çiko yemediiimmmm

cumartesi

Sabah domates salatalık sucuk peyniiirrrrrrr çay
öğle : peynir kızartması gibi bi tarif buldum onadan yaptım 2 3 k-köfte kadar ondan yedim
akşam : anneme gittim, kabak kızartmış, pilav yapmış bana göre bişey yok diye sodalı ayran yaptım, sonra dışarı çıktık orda da çay kahve götürdük işi kazasız belasız.

Hehehe yabancı değil kız benim charlessız
bi belirteydin kuzum en basta begenilerde papillon goruyorum bende diyorum nerden cikti bu

gunsydın kızlar bugun ıtıbaıyloe kendımı soyle bı toparladım spor ve dıyet destekleyıp gıdıcem tam karar verdım hadı hayırlısı bakalım:)
insallah tam isedigin gibi bi hafta olur balimm

aynen bizde trdr bi avmden baya uygun fiyata bulup almistik artik odev yaparken kullancak onlari. Egitimciler boyle yaprsa cociklar napsin

gunaydın kızlar gecmıs bayramınızı en ıcten dıleklerımle kutlarım
Saol balim
karatay kahvaltisindan sadece ceviz kayisi eksik aslinda sende onlari tamamlarsin bide yumurta tabi

annemde zayifla zayifla dedi bayramda bi tane ye nefis var hasta olursun omuzlarin kuculmus bu kadar yeter diye tutturdu beynimi yediniz dedim simdide diyetimimi yiyeceksiniz

ayyy hemen anneni ikna et

bendr bende sifir kacamakla atlattim bayrami

Saol canım benim kaçamaklara son artık bugünden itibaren dikkat ediyorum. Geçmiş olsun ablacım ya sudan falan mı acaba

yiyemezsiniz diyetimiiiiizi yedirmeyizzzz
akşama çiko yapcam kiiiiii

Bugunku menum
Sabah; 2 yumurta omlet+2 yesil biber+1 dukan pogaca+1 dukannekmek
Ara: dukan tiramisu
Ogle: fasulye+haslanmis tavuk
Aksam: menemen+1 dilim lor+ton baligi

3 litre su+1 mistik cayi+1 hibiskus tarcin kranfil cayi+1 yesil cay+1 beyaz cay+ 1 dukan ayran
Jilian level1+ ic bacak ve arka kol egzersizleri

Sırf şu dukan poğaça dukan tiramisu için o diyeti deneyesim var

Bugün çıktım kendime cevizle kuru kayısı aldım hem yürüyüşümü yaptım hemde mağaza gezip kafa dağıttım bundan sonra hergün en az yarım saat yürümeyi düşünüyorum yurt şartlarında mümkün olduğunca kaçamakta yok ayran aldım çok acıkırsam ayran içicem ama bugün makarna yemek zorunda kaldım gerçi iki kşk bişeydi ama yemek o kadar azdıki acıktım doğal olarak leptin bölündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…