demı yaaaaHımm hadi bakalım bir an önce versinler telefonunu ne hakları var bizi ayırmaya
Hayırlı olsun canım yeni okulun yeni şehrinTüm güzellikler seninle olsun Hımm yurt yönetimine kızdım o nasıl açık büfeymiş öyle iki dilim salatalıkla Tez düzeltsinler getirtmesinler karataycıları oraya
bi belirteydin kuzum en basta begenilerde papillon goruyorum bende diyorum nerden cikti buHehehe yabancı değil kız benim charlessız
insallah tam isedigin gibi bi hafta olur balimmgunsydın kızlar bugun ıtıbaıyloe kendımı soyle bı toparladım spor ve dıyet destekleyıp gıdıcem tam karar verdım hadı hayırlısı bakalım:)
aynen bizde trdr bi avmden baya uygun fiyata bulup almistik artik odev yaparken kullancak onlari. Egitimciler boyle yaprsa cociklar napsinAynen birde tembihliyor Öğretmen hepsi aynı olsun ki çocuklar arasında kıskançlık olmasın diyeulen ana babalar batıyor dediğin gibi çocuklardada marka takıntısı başlıyor bırak eşimde bir ara BİMden bir sürü kalem falan almıştı hazır ucuz bulmuşken lazım olur diye hepsi boşuna alındı artık onlarıda evdeki ödevlerine kullanırlar büyük kızda Allahtan öyle marka belirtme olayı yok artık olanlarda bir sene yeter ona sanırım
Saol balimgunaydın kızlar gecmıs bayramınızı en ıcten dıleklerımle kutlarım
karatay kahvaltisindan sadece ceviz kayisi eksik aslinda sende onlari tamamlarsin bide yumurta tabiSelam canlarım artık size adanadan sesleniyorumdün geldim yurda odama yerleştim bugün de sabahtan okuluma gittim geldim. Bakalım yurt yemekleriyle ne kadar uyabilicem karataya birazdan çıkıp ceviz falan alacağim sanırım sabahları yumurta yok yurtta en azından bu sabah yoktu zaten bu sabahki kahvaltı kabustu bir tabildot tabağa yarım kibrit kutusu kadar peynir iki dilim salatalık üç dilim domates zeytin bal reçel çikolata ve tereyağ koymuşlar dedim bu ne böyle kahvaltı mı olur bide açık büfe olcak demişlersi bakalım yarın sabah nolcak düzeltçeklermiş
annemde zayifla zayifla dedi bayramda bi tane ye nefis var hasta olursun omuzlarin kuculmus bu kadar yeter diye tutturduçarşamba tamamen dukan dışı çok üzgünüm
sabah yok
öğle yok
akşam : küçük bi kase tarhana çorbası, 2 çatal taze fasulye (annemim başımda beklemesi sonucu zayıflıcam diye hasta oldunnn bi tuhaf kadın yaa. zayıfla kızım zayıfla derken yedi beni ye ye ye diye... )
su : yok belki 1 2 bardak
ayyy hemen anneni ikna etperşembe
sabah 2 3 çatal kavurma, peynir domates
öğle : yok
akşam : tirit etini yedim sadece annem olmaz öyle ye o ekmeği desede direndim bu sefer.. haaaaa baklava tabağı elinde o yencek o yencek dediğinde de anneee anlamıyomusun sen beni dediğimde tamam tamam deyip ağzına atışını da unutmadım amaaa yoookk şu okul haftası adaptasyonu bitsin onuda dukancı yapıcam zira kendisi 105 kilo
bendr bende sifir kacamakla atlattim bayramicuma ilk defa kv ye 2 gün gittim
sabah kahvaltı yine kavurmalı ama çok az malum yağ domates salatalık
öğle ve akşam bir arada : işte burası fena çünkü dukan en ufak kaçamak affetmiyor ve biz o gün köye gittik kv dem den apar topar bir anda karar verdik ve çıktık. yani tamamen hazırlıksız ilaçta almamm gerekince onca kalabalıkta yedim valla
2 kaşık mercimek çorbası, salata ve kuzu etinden yahni az bişey yedim, yoğurt kaşıkladım bol bol
RengarenkNesli ayy verdiğin tüyo gerçek oldu kuzum.. ısrarlara miden fena diye cevap verdim hep. ve beeeennn bu bayram bir tane bile çiko yemediiimmmm
Saol canım benim kaçamaklara son artık bugünden itibaren dikkat ediyorum. Geçmiş olsun ablacım ya sudan falan mı acabaselamun aleyküm kızlaaarrrr
ben geldim geç oldu ama biraz hastalıkı bayramdı temizlikti okuldu derkeeennnn sonuç bu
geçmişi okudum ama alıntı yapamadım herkes fena geçirmemiş bayramı...
Bulbul-e Bismil bülbülüm kaçamaklarını gördüm. yeni yaşantın hayırlı olsun umarım tez zamanda adapte olursun.
menü yazmadım kaç gündür notta almadım aslında biraz zorlarsam toparlarım sanırım.
benim bayramımın ilk 2 günü ve arifem felaketti. arife sabahı 4 gibi bir uyandım mide bulantısı ishal her şey var sabah olmak bilmedi resmen elim ayağım bitik, dedim zehirlendim sanırım bişeyden oysa her zaman yediğim yerden köfte yemiştim. sabah doğru hastaneye slgın varmış herkes aynıymış bi serum, ardından antibiyotik falan 2. gün gözümü açtım arife günü ve 1. gün hep yattım.. şükür 2 gündür mide bulantım da yok ta iyiyim.
Yumurta haslma makinasi al kuzum cok zordaCeviz kayısı kolayda yumurta sıkıntı işte bari peynir avuç kadar olsa doyarım zaten ama iki zeytin kadardı
annemde zayifla zayifla dedi bayramda bi tane ye nefis var hasta olursun omuzlarin kuculmus bu kadar yeter diye tutturdubeynimi yediniz dedim simdide diyetimimi yiyeceksiniz
ayyy hemen anneni ikna et
bendr bende sifir kacamakla atlattim bayrami
Bende yarina cornflakes yapcam tarif buldum instagramdan acil ogunlerde sut dokup yicem
yiyemezsiniz diyetimiiiiizi yedirmeyizzzz
akşama çiko yapcam kiiiiii
Aaa süpersin selvoşummmYumurta haslma makinasi al kuzum cok zorda
Afiyet olsun tatlım bebişine yarasınBen bugün fena günaha girdim valla Karatay affetsin..
Sabah 2 poğaça çay
Öğle 1 kase tavuk suyu çorba, 4 yk bulgur pilavı
Ara 1 bardak süt, bir dilim kek
Akşam 1/2 kaşarlı mantarlı pide, salata
Sırf şu dukan poğaça dukan tiramisu için o diyeti deneyesim varBugunku menum
Sabah; 2 yumurta omlet+2 yesil biber+1 dukan pogaca+1 dukannekmek
Ara: dukan tiramisu
Ogle: fasulye+haslanmis tavuk
Aksam: menemen+1 dilim lor+ton baligi
3 litre su+1 mistik cayi+1 hibiskus tarcin kranfil cayi+1 yesil cay+1 beyaz cay+ 1 dukan ayran
Jilian level1+ ic bacak ve arka kol egzersizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?