- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
hayırdır tatlım?Gunaydin kizlar mesajlari okudum alinti yapamadim moralim bozuk bugun yarin iyi haber alana kadar duzelmicek
HAYIRLISIYLA GUSEL HABERLERLE GERI DONERSINIZ INSALLAH KALBINI BOZMA GECMIS OLSUNRengarenkNesli sekerkiz67 kizlar kucuk kardesimin tek gogsunde buyume var korkuyotum kotu bisey cikar diye yarin doktora gitcez
allah korusun heyecan yapmayın bakalım. sonuçtan haberdar et. şunuda unutma her derdin çaresi varRengarenkNesli sekerkiz67 kizlar kucuk kardesimin tek gogsunde buyume var korkuyotum kotu bisey cikar diye yarin doktora gitcez
Saol balimHAYIRLISIYLA GUSEL HABERLERLE GERI DONERSINIZ INSALLAH KALBINI BOZMA GECMIS OLSUN
haberdar ederim neslimm saoallah korusun heyecan yapmayın bakalım. sonuçtan haberdar et. şunuda unutma her derdin çaresi var
Sağol tatlım, başladık canım benim aklımda ela var,nasıl güzel mi sizceafiyet olsun bitanemmm
artik isim dusunmeye basladiniz mi bakalim :)
Oh çok sevindim canım ne güzel oda arkadaşı çok önemli. Bakalım üçüncü nasıl olacak inşallah o da sizinle uyumlu olurGüzel geçiyo çok şükür tatlım oda arkadaşımla epey kaynaştık şuan sorunsuzuz haftaya 3.de gelcekmiş bakalım. Bi tane de okulda arkadaş buldum başka bölümden o ama çok tatlı bi günde kaynaştık onla sizden iyi olmasınlar canlarım iyi çok şükür çevremdeki insanlar şehir iyi yurt iyi bu kadar iyi olmasını beklemiyordum açıkçasımaşallah diyim nazar degmesin
Dinlen kuzum bolca alışırsınÇoook yoruldum bugün bide alışamadım galiba daha erken kalkıp tempo göstermeye menümü yazıp yatıcam uyku akıyo gözlerimden
Sabah: yumurtasız karatay k
Öğle: karışık tost ayran (ben sadece ayran iççektim hocam aldı yemem de diyemedim)
Akşam: tam olarak resimdekini yedim patates artı bulgur fazla oldu ama
Spor:30 dk yürüyüş
Su:1 lt bi türlü düzene otırtamadım su içmeyi
Sağol canım evet prensesim geliyor inşallahSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün uğramaya fırsatım olmadı hiçdışarı işlerimi hallettim birde evde yapılan kart katlama işi almıştım onunda boğuştum bütün gece Çok basit görünüyordu ama henüz elim alışmadığından biraz el oyaladı tabi ilerleyen saatlerde daha kolay gelmeye başladı
Eşim katladı ben poşetledim derken yarısından çoğunu hallettik bile
Bugün büyük kızın ilk veli toplantısı varmışvalla iki gündür okadar çok okula harçama yapmak zorunda kaldım ki toplantıyı duyunca tedirgin oldum açıkcası Acaba toplantıda para isterlermi diye korkuyorum Neyse artık acıkcada söylerim olmadı sonuçta cidden bu sene baya bir parçalandık okullara
Bu arada dün karbonhidrat günümdü ve ailemle dışarda kahvaltı edilecek diye bende 1/2 simit, 2 dilim domates, 3 dilim salatalık ve 3 zeytin yedim ( zeytin konusunda kararsızdım ama sakıncası yoktur inşallah)
Bİrazdanda meyve günümün acılışını yapacağımeşim sağ olsun çok seviyorum diye incirde almış ama tabi onu sadece bir öğünde yerim ki malum şekeri fazla olan bir meyve
Gözünüz aydın canım demek prenses geliyorRabbim sağlıcakla kuçağına almayı ve hayırlı evlat olarak yetiştiğini görmeyi nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnn
Günaydın neslimgunaydın banunun meleklerii
Gunaydin kizlar mesajlari okudum alinti yapamadim moralim bozuk bugun yarin iyi haber alana kadar duzelmicek
Sağol canım stres yapmamaya çalışıyorum ama işte elimde değil inşallah bir sıkıntı olmaz canımcnm hayırlı uguırlu olsun fıstıgın saglıcakla gelsın ınslalah. Bol bol su ıcmeye calış bırde posıtıf dusun tatlım ben okadar cok olumsuzluklar yasadım cok sukur oglumu kucagıma aldım hayırlısıyla sen de alıcaksın ınsallah morel bozarak daha cok ebbısını etkıelrsın bunu aklından cıkarma cnm
ayyy yemeklere bak masallah :)
Canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey yoktur güzel haberlerle gelirsin inşallah canımRengarenkNesli sekerkiz67 kizlar kucuk kardesimin tek gogsunde buyume var korkuyotum kotu bisey cikar diye yarin doktora gitcez
gamzen senmisinnn. kızın olacakmış ela da güzel isim bence. sağlıkla kucağına al işallah. ee denizlidemisin nasılsınSağol tatlım, başladık canım benim aklımda ela var,nasıl güzel mi sizce
Oh çok sevindim canım ne güzel oda arkadaşı çok önemli. Bakalım üçüncü nasıl olacak inşallah o da sizinle uyumlu olurSen zaten canayakinsin bitanem arkadaş sıkıntısı çekeceğini hiç sanmıyorum maşallah canım hep böyle devam eder inşallah
Dinlen kuzum bolca alışırsınaman suyu ihmal etme tatlım bir an önce artırmaya bak
Sağol canım evet prensesim geliyor inşallahaminn canım sağol
Günaydın neslim
Hayırdır inşallah canım umarım güzel haberler alırsın
Sağol canım stres yapmamaya çalışıyorum ama işte elimde değil inşallah bir sıkıntı olmaz canımhahha dün çözümün vallahi yemeklerde
Canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey yoktur güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Evet canım, isim değişince eski isim de altta yazıyordu eskiden ona güvendim ama yazmıyor sanırımgamzen senmisinnn. kızın olacakmış ela da güzel isim bence. sağlıkla kucağına al işallah. ee denizlidemisin nasılsın
hayırdır böbeklerinde ne var kuzum merak ettimEvet canım, isim değişince eski isim de altta yazıyordu eskiden ona güvendim ama yazmıyor sanırımSağol canım amin inşallah Denizlideyim canım, bu hafta hep hastanedeydim böbreklerim için nefroloğa gittim kontrole. Tahliller pek iç açıcı değil, üniversite hastanesine yönlendirdi dr bugün de. İşleri güçleri iç karartmak başka bişey değil işte Öyle canım neyse ki kızım iyiymiş ona çok sevindim inşallah da böyle devam eder
İnsallah canim saolSağol tatlım, başladık canım benim aklımda ela var,nasıl güzel mi sizce
Oh çok sevindim canım ne güzel oda arkadaşı çok önemli. Bakalım üçüncü nasıl olacak inşallah o da sizinle uyumlu olurSen zaten canayakinsin bitanem arkadaş sıkıntısı çekeceğini hiç sanmıyorum maşallah canım hep böyle devam eder inşallah
Dinlen kuzum bolca alışırsınaman suyu ihmal etme tatlım bir an önce artırmaya bak
Sağol canım evet prensesim geliyor inşallahaminn canım sağol
Günaydın neslim
Hayırdır inşallah canım umarım güzel haberler alırsın
Sağol canım stres yapmamaya çalışıyorum ama işte elimde değil inşallah bir sıkıntı olmaz canımhahha dün çözümün vallahi yemeklerde
Canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey yoktur güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
saol bitsnrmSelvos88 cnm icini ferah tut rabbim sifasini verir insallah kotu biseyi yoktur kardesinin bitanemm
quark diye bi peynir kullaniliyor onun benzerini yaptim bugun cok hamarat oldum cok
ayyyy bi prenses daha geliyor sag salim alirsin insallah bebegini bitanemm hic bi sorun olmaz insallah dualarimiz seninle :)
mancar ne ki kuzum pancarla mantar arasinda kaldim valla
ay daha iyi olmana sevindim ama kesin bugun cok yordun diye devam edecek agrin
kuzun mutluysa herseye deger cnm yaa :))
senin sorun hal olmus selvosum :)
hg bulbulummm nasil geciyo universiteye alisma sureci yeni ortam yeni arkadaslar falan hos daha bismillah 2. gun diceksin ama merak ediyorum iste kuzum :)
kiz beynim iflas oluo senin ders saatlerini goruncee masallah sana Allah sana dayanma gucu versin insallah:)
emeklerinin karsiligini alirsin insallah :)
ay sormayaaa biz artik kucagimmiza almak istiyoruz :)
bide doktor saclarini gosterdi ya kesin ali gibi olacak sonra yavas yavas donecek abisine benzesin yeter :)hahah boylece aziciik ucundan bana da benzer ali esimle benim karisimim diolar :)
tabi hayirli ve saglikli bi zamanda gelsin
ama cogu kisi hep erken dogurmus kizi olanlar o nedenle belki 2 3 hafta erken dogururum :))
eveeeet 1 kizimizz daha olacak cok guzellll yaaaa :)) Allah saglikla kucagina almani nasip etsinn bitanemmmmm
insallah tansiyon da cok uzun surmez tansiyon cikmaz insallah
bak kiz senesi gibi elini Cabuk tut selcuk a bi kiz kardes yap derim ben
ay su quark i ben hic sevmiyorum esim bikac kere yogurt diye ondan getirdi yanlislikla cok tuhaf bi tadi vardi ama tabi yemeklerde tadi nasil olur bilemem :)
sen bu dukani cozdunn masallah sana idolumsun :))
oh oh ne guzel seyler yemissin sen oyle afiyet olsun bitanemmm :))
Gunaydin kizlar mesajlari okudum alinti yapamadim moralim bozuk bugun yarin iyi haber alana kadar duzelmicek
bu arada kizlar kaptanin teyzesi kalp krizi gecirmisdun gece yarisi anca eve gelmis akliniz kalmasin suan daha iyi ama malesef cok stressli gunler gecirmis kaptanimm Allah sifa versin kaptana da sabir versin amin
bugunde annesi icin hastaneye gitti kaptanim
Proteinuri var bende neslim 14 yaşımdan beri başta nefrotik sendrom teşhisi konmuştu 2.5 yıl kortizon tedavisi gördüm fayda etmedi kilo almak dışında bi işe yaramadıhayırdır böbeklerinde ne var kuzum merak ettim
saol bitanem insallahKuzum biz mancar diyoruz ama pazı diyen de var tabii
Sorma sindim ders saatlerinden bende uçuyorum
Yok kuzum her şey zamanında olsun erkenden gelmesin prensesim
Ahh ablacım çok geçmiş olsun umarım kmtü bir şey yoktur
Ayy çok geçmiş olsun valla. Gerçekten kaptanım çok koşuşturdu bu sene çok yoruldu. Allah hayırlısını versin.
Uzunnnn bir aradan sonra hepinize tekrar merhaba meleklerimmmmm kayıp kaptanınız döndüüü2 yıl tatil yapamamnın acısını bu sene çıkardık arefe günü döndük çok güzeldi fakat bayram sonu teyzzem hepimizi korkuttu neyseki şimdi tehlikeyi atlattı rabbim bizlere bağışladı çok şükür .Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederimmm cansınız.Selvoşumm kızkardeşinden de iyi haberler alacağız inşallah bitanem sen gönlünü ferah tut
Yokluğumda beni aratmadığınız için başta @gel_pcpc olmak üzerehepinize teker teker çok teşekkür ederimm Hakkını helal et barbimmmm Ayrıca bundan önceki 8 etaplık dönemde ilk üç takım arasına girerek beni çok mutlu ettiniz hepinizin emeğine sağlık meleklerimmm
Bulbul-e Bismil Adanadaki yeni hayatında başarılar dilerim bitanemm ne güzel çabucak kaynaşmışsın çok sevindim senin adına yurt olayı biraz zorlayacak ama bir yolunu bulacağına eminim kuzum
makres76 mezuniyetini tebrik ediyorum bitanemmm başarı hikayeni okumak için sabırsızlanıyorumm inşallah yazma fırsatı bulabilirsin.
RengarenkNesli meleğim desteklerinnn için çok teşekkürler bitanesin
battaniye1 geçmişi hortlatmayacağım meleğimm çok emek verdin dilerim hedefinden vazgeçmezsin.Başarılar dilerim canımm
oynakbasi34
sevgili adaşımmm nihayet ikili rakamlara ulaştın çok tebrik ederimmm azminden iradenden dolayı
senasevval kuzucummm yeni eğitim öğretim yılında sana ve tüm öğrencileirmize başarılar dileirm prensesimm yorucu bir sene seni bekliyor fakat başaracağından hiç şüphem yok
45derya45 dukanı her ne kadar onaylamasamda motivasyonun için iyi oldu kuzum eski kotuna bile girebilmişsinnn
Selvos88 azminle iradenle hakikaten örneksin meleğimmm emeklerinin karşılığını önce sonra resminde gördüm harikasın bitanemmm Kızkardeşinden hayırlı haberler alırız inşallah bitanem
Papillon_ yeni nikin hayırlı olsun prenses elamızın annesi charles çok uzundu bu iyi olmuş Değerlerin inşallah düşer kuzum eski ilacının muadili mutlaka vardır
sekerkiz67 tatlım tekrar takıma hoşgeldinn bu kez hedefe ulaşana dek çıkmak yok ona göre bitanemmm
@BayilanBayilana kraliçemmm seni bir bulup bir kaybediyoruz.İnş en kısa zamanda sen telefonuna biz de sana kavuşuruz canımm
@miss_wong bızdıkımmm sanırım senin yoğun trafiğin başladı.Şehirdışındaydın en sonn yakında dönersin inş tatlım
@Yasmiin17 prensesimmm tatilinin iyi geçmesine çok sevindim .Fakat ameliyat kararına da bir o kadarda üzüldümmm inşallah kararından vazgeçersin kuzum
Ange_angel aramıza hoşgeldin bitanemmm umarım sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın bızdıkımm verilecek kilon fazla yok kısa sürede seni mezun edeceğimize eminimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?