Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gunaydın dunkı menum:
sabah :
zeytın peynır domates salatalık 2 dılım ekmek çay

ara
10 adet uzun

öğlen 00
sebze corba
karısık pıde

aksam yok malum pıdeden
yatmadan lımon yogurt soda karısımı
2lt su

afiyet olsun bitanemmm
artik isim dusunmeye basladiniz mi bakalim :)
Sağol tatlım, başladık canım benim aklımda ela var,nasıl güzel mi sizce

Oh çok sevindim canım ne güzel oda arkadaşı çok önemli. Bakalım üçüncü nasıl olacak inşallah o da sizinle uyumlu olur Sen zaten canayakinsin bitanem arkadaş sıkıntısı çekeceğini hiç sanmıyorum maşallah canım hep böyle devam eder inşallah
Dinlen kuzum bolca alışırsın aman suyu ihmal etme tatlım bir an önce artırmaya bak

Sağol canım evet prensesim geliyor inşallah aminn canım sağol

gunaydın banunun meleklerii
Günaydın neslim

Gunaydin kizlar mesajlari okudum alinti yapamadim moralim bozuk bugun yarin iyi haber alana kadar duzelmicek

Hayırdır inşallah canım umarım güzel haberler alırsın

Sağol canım stres yapmamaya çalışıyorum ama işte elimde değil inşallah bir sıkıntı olmaz canım hahha dün çözümün vallahi yemeklerde

RengarenkNesli sekerkiz67 kizlar kucuk kardesimin tek gogsunde buyume var korkuyotum kotu bisey cikar diye yarin doktora gitcez
Canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey yoktur güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

gunaydin kizlarr nasilsiniz iyisinz beni soracak olursaniz kafamda cok planlar donuyo sunu yapim bunu yapim diye :)
markete gitmeyi dusunuyorum simdi sonra eve donup yarim kalan isimi halletcem insallah akliniz kalmasin bende sonra gelcem araniza

bu arada kizlar kaptanin teyzesi kalp krizi gecirmis dun gece yarisi anca eve gelmis akliniz kalmasin suan daha iyi ama malesef cok stressli gunler gecirmis kaptanimm Allah sifa versin kaptana da sabir versin amin
bugunde annesi icin hastaneye gitti kaptanim

gamzen senmisinnn. kızın olacakmış ela da güzel isim bence. sağlıkla kucağına al işallah. ee denizlidemisin nasılsın

gamzen senmisinnn. kızın olacakmış ela da güzel isim bence. sağlıkla kucağına al işallah. ee denizlidemisin nasılsın
Evet canım, isim değişince eski isim de altta yazıyordu eskiden ona güvendim ama yazmıyor sanırım Sağol canım amin inşallah Denizlideyim canım, bu hafta hep hastanedeydim böbreklerim için nefroloğa gittim kontrole. Tahliller pek iç açıcı değil, üniversite hastanesine yönlendirdi dr bugün de. İşleri güçleri iç karartmak başka bişey değil işte Öyle canım neyse ki kızım iyiymiş ona çok sevindim inşallah da böyle devam eder

hayırdır böbeklerinde ne var kuzum merak ettim

İnsallah canim saol
Selvos88 cnm icini ferah tut rabbim sifasini verir insallah kotu biseyi yoktur kardesinin bitanemm
saol bitsnrm

Kuzum biz mancar diyoruz ama pazı diyen de var tabii

Sorma sindim ders saatlerinden bende uçuyorum

Yok kuzum her şey zamanında olsun erkenden gelmesin prensesim

Gunaydin kizlar mesajlari okudum alinti yapamadim moralim bozuk bugun yarin iyi haber alana kadar duzelmicek

Ahh ablacım çok geçmiş olsun umarım kmtü bir şey yoktur

Ayy çok geçmiş olsun valla. Gerçekten kaptanım çok koşuşturdu bu sene çok yoruldu. Allah hayırlısını versin.

hayırdır böbeklerinde ne var kuzum merak ettim
Proteinuri var bende neslim 14 yaşımdan beri başta nefrotik sendrom teşhisi konmuştu 2.5 yıl kortizon tedavisi gördüm fayda etmedi kilo almak dışında bi işe yaramadı sonrasında enapril diye bi ilaç kullandım 17 yaşımdan beri. Onu da hamile kalınca bıraktım bebeğe zararlı. Bırakınca proteinuri yükseldi tansiyonum yükseliyor. Nefrologa gittim bi sürü tahlil yaptı ama sorumluluk almak istemedi üniversite hastanesine yönlendirdi. Bakalım kp Dr tanıdığı hocalar var üniversitede bi gidip görüşücem bugün tavsiye ettiği Prof.la. anlayacağın King Charles düştü doktorların eline pinpon topu gibi bi oraya bi buraya gönderiyorlar bi doğurayım hepsine göstericem

Son düzenleme:
saol bitanem insallah

Bugunku menum
Sabah: 2 dilim kiymali peynirli dukan ekmek
Ara: hibiskus cayi
Ogle: firinda kekikli tavuk+mor lahana salatasi yogurtlu
Ara: sutlu kahve
Aksam: 1 ton baligi(kucuk) 1 dilim sabahki ekmekten+3 biber+ 2 parca et +2 kasik mor lahana salaasi( ne cok yemisim )

Spor yok bugun ruh halim izin vermedi
3 litre su bide yatarken mistik cayi icicem

Uzunnnn bir aradan sonra hepinize tekrar merhaba meleklerimmmmm kayıp kaptanınız döndüüü2 yıl tatil yapamamnın acısını bu sene çıkardık arefe günü döndük çok güzeldi fakat bayram sonu teyzzem hepimizi korkuttu neyseki şimdi tehlikeyi atlattı rabbim bizlere bağışladı çok şükür .Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederimmm cansınız.Selvoşumm kızkardeşinden de iyi haberler alacağız inşallah bitanem sen gönlünü ferah tut

Yokluğumda beni aratmadığınız için başta @gel_pcpc olmak üzere hepinize teker teker çok teşekkür ederimmHakkını helal et barbimmmmAyrıca bundan önceki 8 etaplık dönemde ilk üç takım arasına girerek beni çok mutlu ettiniz hepinizin emeğine sağlık meleklerimmm

Bulbul-e Bismil Adanadaki yeni hayatında başarılar dilerim bitanemm ne güzel çabucak kaynaşmışsın çok sevindim senin adına yurt olayı biraz zorlayacak ama bir yolunu bulacağına eminim kuzum

makres76 mezuniyetini tebrik ediyorum bitanemmm başarı hikayeni okumak için sabırsızlanıyorumm inşallah yazma fırsatı bulabilirsin.

RengarenkNesli meleğim desteklerinnn için çok teşekkürler bitanesin

battaniye1 geçmişi hortlatmayacağım meleğimm çok emek verdin dilerim hedefinden vazgeçmezsin.Başarılar dilerim canımm
oynakbasi34
sevgili adaşımmm nihayet ikili rakamlara ulaştın çok tebrik ederimmm azminden iradenden dolayı

senasevval kuzucummm yeni eğitim öğretim yılında sana ve tüm öğrencileirmize başarılar dileirm prensesimm yorucu bir sene seni bekliyor fakat başaracağından hiç şüphem yok

45derya45 dukanı her ne kadar onaylamasamda motivasyonun için iyi oldu kuzum eski kotuna bile girebilmişsinnn

Selvos88 azminle iradenle hakikaten örneksin meleğimmm emeklerinin karşılığını önce sonra resminde gördüm harikasın bitanemmm Kızkardeşinden hayırlı haberler alırız inşallah bitanem

Papillon_ yeni nikin hayırlı olsun prenses elamızın annesi charles çok uzundu bu iyi olmuşDeğerlerin inşallah düşer kuzum eski ilacının muadili mutlaka vardır

sekerkiz67 tatlım tekrar takıma hoşgeldinn bu kez hedefe ulaşana dek çıkmak yok ona göre bitanemmm

@BayilanBayilana kraliçemmm seni bir bulup bir kaybediyoruz.İnş en kısa zamanda sen telefonuna biz de sana kavuşuruz canımm

@miss_wong bızdıkımmm sanırım senin yoğun trafiğin başladı.Şehirdışındaydın en sonn yakında dönersin inş tatlım

@Yasmiin17 prensesimmm tatilinin iyi geçmesine çok sevindim .Fakat ameliyat kararına da bir o kadarda üzüldümmm inşallah kararından vazgeçersin kuzum

Ange_angel aramıza hoşgeldin bitanemmm umarım sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın bızdıkımm verilecek kilon fazla yok kısa sürede seni mezun edeceğimize eminimmm

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür uğramaya fırsatım oldu
Akşam kızı okuldan almaya gittik sonrada tekrar kartlardan almaya gittim verdiği ilk posta birazdan biter ama ben biraz mola vermek istedim sizlere bakmak için

Bugün benimde malum meyve günümdü ve şükür hasarsız atlattım
Sabah 3 adet incir yedim
Öğlen 1 adet nektarin
Akşam 1 adet nektarin

Belki bir çoğunuza az gelebilir ama inanın koşturmacaya dalınca hiç açlık hissetmedim hatta aralarda içtiğim kahveler çok tok tutuyor
Yarın protein günüm ve iple çekiyorum açıkcası
Kurban bayramının ilk gününden beri bir türlü kavurma yemek nasip olmadı yarın dibine vuracağım
İnşallah yarın çok güzel bir eksi görürüm hatta cumada güzel bir rakam bekliyorum

Adaşımmmmmmmm hoşgeldin canım inan gözüm hep seni arıyordu
Şükür kavuşturana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…