Sırf şu dukan poğaça dukan tiramisu için o diyeti deneyesim var
Ayyyy bende gece 2 ye kadar defter kitap kapla kek kurabiye yap bittim vallaMerhabalar çıtırlaraslında şu an yatmam gerekiyordu sabah 7 ye çeyrek kala uyanıcam ama dünde gelemedim merak ettim sizi. Ben bayramda full yoğundum gelen gidenin haddi hesabı yoktu. Bugünde gelemeyenler geldi 11 buçukta dağıldılar öğleden beri tabi ben okuldaydım
Temiz hava yaramıştır neslim
Hayırlı olsun iki kuzuna da ablacım. Bende 1 ay önce okul kursu açılınca 400 liralık kitap almıştım. Şimdi de sağlam bir o kadar daha kitap alırım. Yazık anne babalara valla çocuk okutmak çok zor bu dönemde
Hayırlı uğurlu olsun canım benim. Ne okuyorsun? Evet açık kahvaltı dedikleri alt tarafı öyle oluyor malesef
Oooo kuzum çok geçmiş olsun. Evet salgın bir de hava falan da çok sıcaktı bunaltmıştır
Afiyet olsun canım benim bende o tiramisudan istiyorum
balııııımmmmmmmm günaydınGunaydinnn kizlarr :)
gunaydn kısceler dunkı menum:
sabah :
peynır zeytın domates salatalık haslanmıs yumurta 2 dilim ekmek
ara:
1 armut
öğlen:
sebze corba
tavuk haslama
ara:
5 fındık 1 ınce dılım kavun
aksam:
fırın makarna ınce dılım
2 yk kavurma
2 lt su
spor: bugun evde cok ısım vardı ıs cıkısı utu sıl supur gece 11 oldu fırsat kalmadı ama uyuyakalmısım
teşekkürlerCOK GECMIS OLSUN CNM
ahhh o cıslar çekti bizi içine ama onlarsız dukan olmyo canım, kepeği tüketmenin yolları bunlar yoksa yoğurtla yenelebilecek bişey değil bence, sonuçta diyet işte bitsede kurtulup cevizli kaymaklı kahvaltılara dönsekkkkkKIZLAR DUKAN POHCA VS BIRSURU CIZLAR VAR BU DUKAN NASIL YAPILIYOKI:) SIRF BUNLA RICIN BASLAYASIM GELDI:)
anladım cnm bende dıyetısyene gıttım bı cok kez aynı eyler hep onları uyguluyorum bakalım ne olacak cuma gunune kadarkitabi okumannlazim. Kuzum baslamadan once. Bizide cezbeden bunlar oldu zaten
vayy superrrr cnm kac beden di kotun
ayyy bilmiyorum ki kuzum 72 73 kiloyken almıştım sonrada giyemedim zaten uçtum.... şimdi 76 77 lerde giyiyorum yaaavayy superrrr cnm kac beden di kotun
selam kizlarrr sonunda geldimmmm yogun gecen haftasonunun ardindan dun sabah uyandim soyle bi saaate bakayim dedimm uykulu uykulu birde baktim ne goreyim ayin 28 i anammm doktor randevum varmis bugun diye hatirladim kalktim biraz ev toplayip dusumu aldim 12 gibi yola ciktim 3 gibi donduumm biraz yemek yiyip 4 te bir uyumusum ki 7 de zar zor uyandim sonra kendime gelip aksam yemegi hazirladimm esimee Boyle halaa bir yorgunluk var ustumde uyusam uyurum yani :))
bu arada doktor bebegin iyi durumda oldugunu soyledi sukur hersey yolundaymis 1 kilo 400 gr olmus :)
saclarini gosterdi abisi gibi dogacak belli :)
cumartesi gunude 7. ayim bitecek 8 e gircem son 2 randevu kaldi dedi ardindan dogum olacak insallah
normal mi sezeryan mi dusunuyosun dedi normal dedik evet alide normal dogdu korktun mu gibi sorular srdu oyle iste :)) insallah sizde de hersey yolundadir :)
kepek krepten yap balim 70.0 olunca baklava yapicam kendime odul olarakhadi bakalım dene bi görelim ama benim pek hoşuma gitmiyor zaten cornflakes falan. toleresiz börek istiyom ben
İnsallah bol.eksi gorursun kuzumanladım cnm bende dıyetısyene gıttım bı cok kez aynı eyler hep onları uyguluyorum bakalım ne olacak cuma gunune kadar
sen buraya yazmissin ben whatsapa haha
zaten bu hafta kilo bildirimi yoktu cnm 2 hafta birlesecek bayram dolayisi ile :)gunayıd ıyı bayramlar kızlar gıremedım nete bıldırımdeyapamadımya bayram cok yogun gectı
yok cnm Burda hava yeterince soguk :))Kuzumm kolay gelsin bebişle kendine dikkat et. Sıcak tansiyonun falan düşer arabada takviyelerini al yanına
ay inanmiyorum yaa marka belirtmekte nedir yanii bari ucuz bi marka belirtin herkes alabilsin bu ne cok gicik oldum vallaSElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tüm Öğrencilere ve Öğretmenlere yeni Öğretim yılında başarılar dilerim
Bugün bizimde Anaokulunda ilk günümüzdü ve sabah büyük bir heycanla hazırlanıp gittik okulumuza
Şükür dünki bir anlık tedirginliğinden eser yoktu ve çok çabuk sınıf arkadaşlarıyla kaynaştı kuşum
Öğretmenimiz biraz trafiğe takıldığından beklemek zorunda kaldık ama o arada çocuklar alıştılar yeni sınıflarına
Yarın ve öbür gün Öğretmenimizin verdiği listedekileri alıp teslim edeceğiz ( maşallah tuvalet kağıdı rulosuna yazaymış) Perşembe ve cuma günüde tekrar alıştırma faslı olacak yani sadece bir iki saat kalacaklar Pazartesi normal eğitime başlıyacağız ve o zaman kesinlikle velileri istemiyorum kapı önünde dedi zaten bir kaç tanesi hariç hepsi çok çabuk adapte oldular başta benimki
Bakalım büyük kız okuldan gelince ne kadar uzun bir listeyle gelecekşakasına len tarla falanda yok satalım diye eşime vahimliği izah etmek için dalga geçtim adam nasıl gülüyor ben kızlarıma herşeyini alırım sıkıntı değil onlar okusun yeterki dedi Şükür bizde sıkıntı olmaz pek ama acıkcası herşeyin markasını da belirterek istemesi bana biraz tuhaf geldi çünkü bazı aileler listeyi görünce gözleri pörtledi ( kim bilir belkide dişinden tırnağından artırıp bir şekilde anaokuluna yazdırdılar evlatlarını )
yuh yaa cidden marka isine cok sasirdim :) alan var alamayan varodemde olabilir neslim gider kilolar asma yuzunu :)
sizdedemi marka belirttiler ben tum ihtiyaclarini trden aldim hemde valla iyi bi marka aldim ama ogretmen bi liste vermis islak mendille kagit havlunun markasina kadar yazmis durumu iyi olmayan cocuklar ne yapcak. Egitimcilerin anlayisli olmasi gerekirkenn kucuklukten marka takintisi asiliyorlar cocuklara. Esime dedimki seytan dioki bu listenin fotosunu cek yuh dedikleim sayfasinda yayinla rezil olsunlar sonra okulda cocuga takarlar dedi vazgectim
benim esim de isten geldi sabah gormuss senide arayip uyandircaktim diyoGelelim bu sabahki macerama, biliyorsunuzdur belki bu gece süper ay tutulması vardı 33 yılda bir oluyormuş. Eşimle alarm kurduk sabah 5.30 da uyandık. En üst kata terasa çıktık bakıyoz bakıyoz yok ay falansağa baktık sola baktık en sonunda terastan göremeyeceğimize karar verdik. Dışarı çıktık aşağı yukarı yürüdük baktık baktık yok. Eşim de Denizli biraz alçakta kalıyor hava da bulutlu, arabayla yüksek bir yere gidelim dedi. Bizdeki ay sevdasına bakın Neyse biz pijamalarla bindik arabaya yüksek bir yere çıktık ben elimde pusula ay arıyorum falan yine hüsran tabii En sonunda saat 6.30 oldu zaten o saate kadar izlenebiliyordu. Kös kös döndük eve ama yolda baktım fırınlardan güzel kokular geliyor eşime sıcak sıcak poğaça aldırdım karnım doydu en azından. 7de eve geldik attım kendimi yatağa bir uyudum ohh. Eşime de dedim artık 33 sene sonra tekrar deneriz napalım
Hehehe yabancı değil kız benim charlessız
canimm nerelerdesin yaa senin de gecmis bayramin kutlu olsunngunaydın kızlar gecmıs bayramınızı en ıcten dıleklerımle kutlarım
ne bicim acik bufeymis :)belkki ilk gun Boyle yaptilar duruma gore bakip co sikayet gelirse duzeltirler :)Selam canlarım artık size adanadan sesleniyorumdün geldim yurda odama yerleştim bugün de sabahtan okuluma gittim geldim. Bakalım yurt yemekleriyle ne kadar uyabilicem karataya birazdan çıkıp ceviz falan alacağim sanırım sabahları yumurta yok yurtta en azından bu sabah yoktu zaten bu sabahki kahvaltı kabustu bir tabildot tabağa yarım kibrit kutusu kadar peynir iki dilim salatalık üç dilim domates zeytin bal reçel çikolata ve tereyağ koymuşlar dedim bu ne böyle kahvaltı mı olur bide açık büfe olcak demişlersi bakalım yarın sabah nolcak düzeltçeklermiş
cok cok gecmis olsun bitanemmm iyi olmana sevindim :)selamun aleyküm kızlaaarrrr
ben geldim geç oldu ama biraz hastalıkı bayramdı temizlikti okuldu derkeeennnn sonuç bu
geçmişi okudum ama alıntı yapamadım herkes fena geçirmemiş bayramı...
Bulbul-e Bismil bülbülüm kaçamaklarını gördüm. yeni yaşantın hayırlı olsun umarım tez zamanda adapte olursun.
menü yazmadım kaç gündür notta almadım aslında biraz zorlarsam toparlarım sanırım.
benim bayramımın ilk 2 günü ve arifem felaketti. arife sabahı 4 gibi bir uyandım mide bulantısı ishal her şey var sabah olmak bilmedi resmen elim ayağım bitik, dedim zehirlendim sanırım bişeyden oysa her zaman yediğim yerden köfte yemiştim. sabah doğru hastaneye slgın varmış herkes aynıymış bi serum, ardından antibiyotik falan 2. gün gözümü açtım arife günü ve 1. gün hep yattım.. şükür 2 gündür mide bulantım da yok ta iyiyim.
ay sorma cok merak ediyorum gelismeleri dugun nasil gecti ayrintilar falan :))demı yaaaanası ozluyorum nasıl anlatacaklarım oluyor da yapamıyorum
dimi insani cok cezbediyo dukanin cesitleri :))Sırf şu dukan poğaça dukan tiramisu için o diyeti deneyesim var
afiyet olsun cnmSElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Bugün kaçınılmaz olan kırtasiye alışverişini yaptık akşam üzere
Çok şükür büyük kızınki fazla birşey tutmadı ama maşallah küçük kızın listesindekiler ( ki biz biraz daha uygun olan markaları aldıkÖğretmen sorarsada daha evvel almıştık diyeceğim ) baya bir bütçeyi sarstı
Kasada resmen gözlerim yerinden pörtlediulen hesapta Anaokuluna kayıtta sabahcılardan bağış istemediler ( öğlencilerin hepsinden 350 lira bağış istenmiş ) ama maşallah verdikleri listedekiler 300 lira tuttu
Ki dediğim gibi istedikleri markalar yerine daha uygun olanları aldığımız halde bu kadar tuttu
Eşim nasıl söylendi hadi biz bir şekilde alırız ( ki benim bile içime oturdu ) ama durumu olmayanlar ne yapsın üstelik söylediklerini alsaydık kesin bir 100 lira en az daha fazla tutardı
Allahtan Öğretmen eğer evde daha evvel alınmış ama kullanılmamış varsa onlarıda getirebilirsiniz demişti
Geldiğimizden beri bütün ıncık cıncık herşeyi etiketledik ( kalemleri bile tek tek etiketledik ) şimdide büyük kızın kitaplarını kaplamak zorundayım ( 10 adet kitap)
Geçen sene yeğenlerin kitaplarınıda bana kakalamışlardı ama bu sene hiç ses etmiyorum çünkü kız kardeşim öğrensin sonuçta çocukların bütün okul hayatı boyunca banamı getirecekler kitaplarını
Bu arada bugün yediğimide paylaşayım :) gerçi tek birşey
Nişasta günümdü bugün
Sabah ( 07:00 ) 1 adet elma yedim
Öğlen ( 12:00 ) 1 tabak mercimek çorbası
Akşam ( 16:30 ) 1 tabak mercimek çorbası
gecmis olsun cnm daha iyisindir insallahSElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugünde erkenden uyandım ama nasıl yorulduysam bir yarım saatte koltukta uyuklamışım
Dün alışveriş faslında sanırım yanlış bir hareket yapıp bileğimi burkmuşumEve geldiğimde bacaklarımın ağrısı yorgunluktan sandım ama kızımın kitaplarını kaplarken az mola vereyim dediğimde ayağımın üzerine basamadım felaket bir ağrı vardı ağrı kesici ısıtan kremlerden sürdüm gece yatmadan ve bandajladım
Şükür bu sabah ağrı biraz daha az ama hala ayağımın üzerine bastığımda ağrım var
Derler ya herşeyde bir hayır vardır diye hakikaten öylebugün ve yarın Anaokulu yok diye baştan uyuz olmuştum ( kuzum dün akşamda ille Anaokuluna gidiceğim diye tutturmuştu ) ama şimdi diyorum iyiki yokmuş yoksa bu ayakla mümkün değil okula yürüyemez orada okadar merdiveni çıkamazdım İnşallah perşembeye kadar geçerde kuzumu rahat götürürüm okula
demek ki bi sikilasma soz konusu dimi masallah sana :)ayyy bilmiyorum ki kuzum 72 73 kiloyken almıştım sonrada giyemedim zaten uçtum.... şimdi 76 77 lerde giyiyorum yaaa
ben genekde hamilelik basinda uykum oluyohoş geldin canım bende bi yazayım diyodum göremeyince. herşey gönlünce olsun inşallah canım. bende çoookkk uyurdum allahım gözümü açamazdım hele son 2 ay...
Geçmiş olsun ablacım
selam kizlarrr sonunda geldimmmm yogun gecen haftasonunun ardindan dun sabah uyandim soyle bi saaate bakayim dedimm uykulu uykulu birde baktim ne goreyim ayin 28 i anammm doktor randevum varmis bugun diye hatirladim kalktim biraz ev toplayip dusumu aldim 12 gibi yola ciktim 3 gibi donduumm biraz yemek yiyip 4 te bir uyumusum ki 7 de zar zor uyandim sonra kendime gelip aksam yemegi hazirladimm esimee Boyle halaa bir yorgunluk var ustumde uyusam uyurum yani :))
bu arada doktor bebegin iyi durumda oldugunu soyledi sukur hersey yolundaymis 1 kilo 400 gr olmus :)
cumartesi gunude 7. ayim bitecek 8 e gircem son 2 randevu kaldi dedi ardindan dogum olacak insallah
normal mi sezeryan mi dusunuyosun dedi normal dedik evet alide normal dogdu korktun mu gibi sorular srdu oyle iste :)) insallah sizde de hersey yolundadir :)
yuh yaa cidden marka isine cok sasirdim :) alan var alamayan var
cidden masraf fazla olmus Allah yardimicniz olsun
gecmis olsun cnm daha iyisindir insallah
Sasirilmicak gibi degilki kuzum kucucuk cocuklara neler asiliyorlsrzaten bu hafta kilo bildirimi yoktu cnm 2 hafta birlesecek bayram dolayisi ile :)
yok cnm Burda hava yeterince soguk :))
ay inanmiyorum yaa marka belirtmekte nedir yanii bari ucuz bi marka belirtin herkes alabilsin bu ne cok gicik oldum valla
benim esim de isten geldi sabah gormuss senide arayip uyandircaktim diyo
demek ki bu erkeklerde merak var ay tutulmasina karsi :)
gece gezmesi olmus size :))
canimm nerelerdesin yaa senin de gecmis bayramin kutlu olsunn
ne bicim acik bufeymis :)belkki ilk gun Boyle yaptilar duruma gore bakip co sikayet gelirse duzeltirler :)
cok cok gecmis olsun bitanemmm iyi olmana sevindim :)
ay sorma cok merak ediyorum gelismeleri dugun nasil gecti ayrintilar falan :))
dimi insani cok cezbediyo dukanin cesitleri :))
afiyet olsun cnm
demek ki bi sikilasma soz konusu dimi masallah sana :)
ben genekde hamilelik basinda uykum oluyo
ama bu ara uykum hep bolunduguu icin uykumu alamiyorum 5 te uyanip 7de tekrar yatiorum 1 saat ama yetmiyo :)
valla grup varmis sanirim halakısceşer bı ara whatup vardı devam edıyomu hala ?
ahh sorma pek bi çok ozledım sızlerı telımı beklıyorum.... tsk ederım balımzaten bu hafta kilo bildirimi yoktu cnm 2 hafta birlesecek bayram dolayisi ile :)
yok cnm Burda hava yeterince soguk :))
ay inanmiyorum yaa marka belirtmekte nedir yanii bari ucuz bi marka belirtin herkes alabilsin bu ne cok gicik oldum valla
benim esim de isten geldi sabah gormuss senide arayip uyandircaktim diyo
demek ki bu erkeklerde merak var ay tutulmasina karsi :)
gece gezmesi olmus size :))
canimm nerelerdesin yaa senin de gecmis bayramin kutlu olsunn
ne bicim acik bufeymis :)belkki ilk gun Boyle yaptilar duruma gore bakip co sikayet gelirse duzeltirler :)
cok cok gecmis olsun bitanemmm iyi olmana sevindim :)
ay sorma cok merak ediyorum gelismeleri dugun nasil gecti ayrintilar falan :))
dimi insani cok cezbediyo dukanin cesitleri :))
afiyet olsun cnm
demek ki bi sikilasma soz konusu dimi masallah sana :)
ben genekde hamilelik basinda uykum oluyo
ama bu ara uykum hep bolunduguu icin uykumu alamiyorum 5 te uyanip 7de tekrar yatiorum 1 saat ama yetmiyo :)
tarif verim kuzumm peynirim yoktu dukana uygun ama az once dukana uygun peynir yaptim tatlilarda kullanmak icin krem peynir gibi bisey bide bununla denicem tramisuyu.
Sağol tatlımAfiyet olsun tatlım bebişine yarasın
Teşekkürler canım evet bebeğe yarasın lütfennAfiyet olsun canım, sana değil de bebişe yarasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?