Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sırf şu dukan poğaça dukan tiramisu için o diyeti deneyesim var

Ayyyy bende gece 2 ye kadar defter kitap kapla kek kurabiye yap bittim valla

sağol canım salgın varmış yaaa

Gunaydinnn kizlarr :)
balııııımmmmmmmm günaydın

afiyet olsun canım

COK GECMIS OLSUN CNM
teşekkürler

KIZLAR DUKAN POHCA VS BIRSURU CIZLAR VAR BU DUKAN NASIL YAPILIYOKI:) SIRF BUNLA RICIN BASLAYASIM GELDI:)
ahhh o cıslar çekti bizi içine ama onlarsız dukan olmyo canım, kepeği tüketmenin yolları bunlar yoksa yoğurtla yenelebilecek bişey değil bence, sonuçta diyet işte bitsede kurtulup cevizli kaymaklı kahvaltılara dönsekkkkk

selam kizlarrr sonunda geldimmmm yogun gecen haftasonunun ardindan dun sabah uyandim soyle bi saaate bakayim dedimm uykulu uykulu birde baktim ne goreyim ayin 28 i anammm doktor randevum varmis bugun diye hatirladim kalktim biraz ev toplayip dusumu aldim 12 gibi yola ciktim 3 gibi donduumm biraz yemek yiyip 4 te bir uyumusum ki 7 de zar zor uyandim sonra kendime gelip aksam yemegi hazirladimm esimee Boyle halaa bir yorgunluk var ustumde uyusam uyurum yani :))
bu arada doktor bebegin iyi durumda oldugunu soyledi sukur hersey yolundaymis 1 kilo 400 gr olmus :)
saclarini gosterdi abisi gibi dogacak belli :)
cumartesi gunude 7. ayim bitecek 8 e gircem son 2 randevu kaldi dedi ardindan dogum olacak insallah
normal mi sezeryan mi dusunuyosun dedi normal dedik evet alide normal dogdu korktun mu gibi sorular srdu oyle iste :)) insallah sizde de hersey yolundadir :)

hemen dünkü menümüde yazayım

pazartesi
sabah : tost ve çay
öğle : light ton balığı domates
akşam yağsız kavurma, yoğurt, bir salatalık turşusu, zero, 2 kaşık kabak
soonnraaaa taa gece yarısı fırından çıkanların tadına bakıldı 1 sirkeli kurabiye bir dilim kek

hoş geldin canım bende bi yazayım diyodum göremeyince. herşey gönlünce olsun inşallah canım. bende çoookkk uyurdum allahım gözümü açamazdım hele son 2 ay...

hadi bakalım dene bi görelim ama benim pek hoşuma gitmiyor zaten cornflakes falan. toleresiz börek istiyom ben
kepek krepten yap balim 70.0 olunca baklava yapicam kendime odul olarak

anladım cnm bende dıyetısyene gıttım bı cok kez aynı eyler hep onları uyguluyorum bakalım ne olacak cuma gunune kadar
İnsallah bol.eksi gorursun kuzum
Ayyy kızlar bu arada içine sığamadığım kotum artı -k oluyor ve düğmesine kadar kapanıyo... Selvos88
sen buraya yazmissin ben whatsapa haha

gunayıd ıyı bayramlar kızlar gıremedım nete bıldırımdeyapamadım ya bayram cok yogun gectı
zaten bu hafta kilo bildirimi yoktu cnm 2 hafta birlesecek bayram dolayisi ile :)
Kuzumm kolay gelsin bebişle kendine dikkat et. Sıcak tansiyonun falan düşer arabada takviyelerini al yanına
yok cnm Burda hava yeterince soguk :))
ay inanmiyorum yaa marka belirtmekte nedir yanii bari ucuz bi marka belirtin herkes alabilsin bu ne cok gicik oldum valla
yuh yaa cidden marka isine cok sasirdim :) alan var alamayan var
benim esim de isten geldi sabah gormuss senide arayip uyandircaktim diyo
demek ki bu erkeklerde merak var ay tutulmasina karsi :)
gece gezmesi olmus size :))
Hehehe yabancı değil kız benim charlessız

gunaydın kızlar gecmıs bayramınızı en ıcten dıleklerımle kutlarım
canimm nerelerdesin yaa senin de gecmis bayramin kutlu olsunn
ne bicim acik bufeymis :)belkki ilk gun Boyle yaptilar duruma gore bakip co sikayet gelirse duzeltirler :)
cok cok gecmis olsun bitanemmm iyi olmana sevindim :)
demı yaaaa nası ozluyorum nasıl anlatacaklarım oluyor da yapamıyorum
ay sorma cok merak ediyorum gelismeleri dugun nasil gecti ayrintilar falan :))

Sırf şu dukan poğaça dukan tiramisu için o diyeti deneyesim var
dimi insani cok cezbediyo dukanin cesitleri :))

afiyet olsun cnm
cidden masraf fazla olmus Allah yardimicniz olsun
gecmis olsun cnm daha iyisindir insallah
ayyy bilmiyorum ki kuzum 72 73 kiloyken almıştım sonrada giyemedim zaten uçtum.... şimdi 76 77 lerde giyiyorum yaaa
demek ki bi sikilasma soz konusu dimi masallah sana :)
hoş geldin canım bende bi yazayım diyodum göremeyince. herşey gönlünce olsun inşallah canım. bende çoookkk uyurdum allahım gözümü açamazdım hele son 2 ay...
ben genekde hamilelik basinda uykum oluyo
ama bu ara uykum hep bolunduguu icin uykumu alamiyorum 5 te uyanip 7de tekrar yatiorum 1 saat ama yetmiyo :)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

İstanbul maşallah bugünde baya kasvetli şu anda deli gibi yağmur yağıyor ve hava basık
Sabah Annem, Babam, Kızkardeşim, Erkek kardeşimle eşi birde çocuklarla birlikte İKEAda kahvaltımızı yaptık ( tabi benim öğle yemeğim oldu )
Kahvaltı tabağındaki peynirleri küçük kızıma kakaladım Ben sadece 1/2 simit + 2 dilim domates + 3 dilim salatalık ve 3 adet zeytin yedim ( gerçi zeytin bu diyette hangi gün emin değildim ama protein olmadığı kesin )
Kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada topalayarakda olsa biraz AVMde dolandık hatta Annem kız keşke cıkmasaydık madem ayağın böyleydi dedi ama çok yüklenmeden gidince dayanılmaz ağrı olmadı şükür

Birazdanda büyük kızı arabayla okuluna bırakıp şu evde yapılan kart işinide alıp arabanın ekzozunu tamir ettireceğim Eve gelincede ayağımı uzatıp bugün yarın dinlenirim İnşallah yarına birşeyim kalmaz
Bu arada büyük kızımda okula onu bırakmak istiyorum diye surat asıyor neymiş kendi yağmurda yürümek istiyormuş dedim itiraz yok hasta olursun ilk günden sonra ben üzülüyorum Zorlada olsa kabul etti

Geçmiş olsun ablacım

Sağ olasın canım Şükür en azından düne nazaran daha hafif bir ağrı ama tabiki yinede normal yürüyemiyorum

Hay maşallah kuzuya Rabbim inşallah bir avazda doğum yapmayı ve sağlıcakla kuzuyu kuçağına almayı nasip eder ...Aminnnnnnn

yuh yaa cidden marka isine cok sasirdim :) alan var alamayan var

cidden masraf fazla olmus Allah yardimicniz olsun

gecmis olsun cnm daha iyisindir insallah

Aynen alabileceklermi diye düşünen yok ki daha bir kaç parça eksik onlarda bir 30 lira tutabilir diye düşünüyorum
Girdik bir alamete gidiyoruz kıyamete oldu biraz ama ne yapalım artık mecbur katlanacağız heleki kuzu anaokulunda bu kadar mutlu olmuşken

Şükür düne nazaran daha iyi ama cidden fena ağrıyor tam basınca Şu son dışarı işlerinide halledip bugün yarın dinlendirirsem sanırım perşembeye birşey kalmaz ( umarım kalmaz çünkü kuzuyu anaokuluna götürmem lazım üstelik alınanlarıda teslim etmem lazım eşim yardımcı olurum dedi ama 6 poşet eşya )

Sasirilmicak gibi degilki kuzum kucucuk cocuklara neler asiliyorlsr
kısceşer bı ara whatup vardı devam edıyomu hala ?
valla grup varmis sanirim hala

ahh sorma pek bi çok ozledım sızlerı telımı beklıyorum.... tsk ederım balım

bu sabah yurt düzeltmiş kahvaltıyı çok şükür güzel bir kahvaltı ettim öğlende ayran ve sodayla geçiştirir bugün karataya uyarım diyordum ama hocam bozdu diyetimi yok mok desemde öğlen yiycenki beynin çalışsın akşam yemezsin dedi tamam dedim mecburi sağolsun yemek ısmarladı bana bakalım akşama ne çıkıcak yurtta

tarif verim kuzumm peynirim yoktu dukana uygun ama az once dukana uygun peynir yaptim tatlilarda kullanmak icin krem peynir gibi bisey bide bununla denicem tramisuyu.

Eminim ki harika olmuştur ablacım. Evet dukan genelde krem peynir kullanıyor

Ohhh ohh maşallah sanada ranyaya da canım. Baya baya az kalmış seninde heyecan yaptım şimdii. Aliş sana benziyor acaba bu tontiş kime benzicek

Afiyet olsun tatlım bebişine yarasın
Sağol tatlım

Afiyet olsun canım, sana değil de bebişe yarasın inşallah
Teşekkürler canım evet bebeğe yarasın lütfenn

Maşallah canım çok iyi gidiyorsun inşallah kolaycacik bir doğum olur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…