Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ben de bugün bebişine cinsiyetini öğrendim bir kızım olacakmış bir de nefrologa gittim benim böbreklerin rahatsız ilaç kullanıyordum hamilelikte bırakmak zorunda kaldım malesef tahliller kötüye gitmiş muhtemelen ilaç verecek gebelikte kullanılabilen yarın öğleden sonra sonuçları göstereceğim doktora.. dua edin kızlar daha kötüye gitmesin bebek için de benim için de tehlikeli tansiyon yüksekliği oluyor çünkü bugünüm hastanede geçti yani şükürler olsun kızım iyi inşallah böyle de devam eder

Oyy canım benim hayırlı uğurlu olsun kızışın. Bu sene kız senesi mi ki hayırdır. Sağlıklı olsunlar yeter valla.
Dualarım seninle her zaman merak etme sen dert etme bir yola girer mutlaka

quark diye bi peynir kullaniliyor onun benzerini yaptim bugun cok hamarat oldum cok

ayyyy bi prenses daha geliyor sag salim alirsin insallah bebegini bitanemm hic bi sorun olmaz insallah dualarimiz seninle :)

Salı günkü menüm

Sabah:
Kkk

Akşam:
Yoğurtlu fasulye yemeği
Mancar kavurması
Salata
Turşu

Spor:100 mekik 20 squat yoga 100 ip
Su:3 litre
mancar ne ki kuzum pancarla mantar arasinda kaldim valla

Oyy canım benim hayırlı uğurlu olsun kızışın. Bu sene kız senesi mi ki hayırdır. Sağlıklı olsunlar yeter valla.
Dualarım seninle her zaman merak etme sen dert etme bir yola girer mutlaka

Sağol canımm eksik olmayın Sanırım kız senesi baksana üçledik şimdiye kadar winstoncığımın da pcpc min de kızları olacak inşallah

Sağol bitanemm inşallah

Afiyet olsun tatlım, spor da yapılmış süper

ay daha iyi olmana sevindim ama kesin bugun cok yordun diye devam edecek agrin
kuzun mutluysa herseye deger cnm yaa :))
Kizlar deryamin pc kkya girmiyor bir kac gun olamicak bilginiz olsunn
senin sorun hal olmus selvosum :)
hg bulbulummm nasil geciyo universiteye alisma sureci yeni ortam yeni arkadaslar falan hos daha bismillah 2. gun diceksin ama merak ediyorum iste kuzum :)
kiz beynim iflas oluo senin ders saatlerini goruncee masallah sana Allah sana dayanma gucu versin insallah:)
emeklerinin karsiligini alirsin insallah :)
ay sormayaaa biz artik kucagimmiza almak istiyoruz :)
bide doktor saclarini gosterdi ya kesin ali gibi olacak sonra yavas yavas donecek abisine benzesin yeter :)hahah boylece aziciik ucundan bana da benzer ali esimle benim karisimim diolar :)
tabi hayirli ve saglikli bi zamanda gelsin
ama cogu kisi hep erken dogurmus kizi olanlar o nedenle belki 2 3 hafta erken dogururum :))
eveeeet 1 kizimizz daha olacak cok guzellll yaaaa :)) Allah saglikla kucagina almani nasip etsinn bitanemmmmm
insallah tansiyon da cok uzun surmez tansiyon cikmaz insallah
bak kiz senesi gibi elini Cabuk tut selcuk a bi kiz kardes yap derim ben
ay su quark i ben hic sevmiyorum esim bikac kere yogurt diye ondan getirdi yanlislikla cok tuhaf bi tadi vardi ama tabi yemeklerde tadi nasil olur bilemem :)
sen bu dukani cozdunn masallah sana idolumsun :))
oh oh ne guzel seyler yemissin sen oyle afiyet olsun bitanemmm :))

hg bulbulummm nasil geciyo universiteye alisma sureci yeni ortam yeni arkadaslar falan hos daha bismillah 2. gun diceksin ama merak ediyorum iste kuzum :)
Güzel geçiyo çok şükür tatlım oda arkadaşımla epey kaynaştık şuan sorunsuzuz haftaya 3.de gelcekmiş bakalım. Bi tane de okulda arkadaş buldum başka bölümden o ama çok tatlı bi günde kaynaştık onla sizden iyi olmasınlar canlarım iyi çok şükür çevremdeki insanlar şehir iyi yurt iyi bu kadar iyi olmasını beklemiyordum açıkçası maşallah diyim nazar degmesin

aman masallah de bitanem cok mutlu oldum senin adina insallah Boyle devam eder :)

Çoook yoruldum bugün bide alışamadım galiba daha erken kalkıp tempo göstermeye menümü yazıp yatıcam uyku akıyo gözlerimden
Sabah: yumurtasız karatay k
Öğle: karışık tost ayran (ben sadece ayran iççektim hocam aldı yemem de diyemedim)
Akşam: tam olarak resimdekini yedim patates artı bulgur fazla oldu ama
Spor:30 dk yürüyüş
Su:1 lt bi türlü düzene otırtamadım su içmeyi

Eklentiler

• IMG_20150929_180902.webp
    32 KB · Görüntüleme: 36
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün uğramaya fırsatım olmadı hiç dışarı işlerimi hallettim birde evde yapılan kart katlama işi almıştım onunda boğuştum bütün gece Çok basit görünüyordu ama henüz elim alışmadığından biraz el oyaladı tabi ilerleyen saatlerde daha kolay gelmeye başladı
Eşim katladı ben poşetledim derken yarısından çoğunu hallettik bile

Bugün büyük kızın ilk veli toplantısı varmış valla iki gündür okadar çok okula harçama yapmak zorunda kaldım ki toplantıyı duyunca tedirgin oldum açıkcası Acaba toplantıda para isterlermi diye korkuyorum Neyse artık acıkcada söylerim olmadı sonuçta cidden bu sene baya bir parçalandık okullara

Bu arada dün karbonhidrat günümdü ve ailemle dışarda kahvaltı edilecek diye bende 1/2 simit, 2 dilim domates, 3 dilim salatalık ve 3 zeytin yedim ( zeytin konusunda kararsızdım ama sakıncası yoktur inşallah )
Bİrazdanda meyve günümün acılışını yapacağım eşim sağ olsun çok seviyorum diye incirde almış ama tabi onu sadece bir öğünde yerim ki malum şekeri fazla olan bir meyve

Gözünüz aydın canım demek prenses geliyor Rabbim sağlıcakla kuçağına almayı ve hayırlı evlat olarak yetiştiğini görmeyi nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnn

damlam yolun açık olsun bitanem. senin adına çokk mutlu oldum eminim başarıyla tamamlarsın bu dönemide

cnm hayırlı uguırlu olsun fıstıgın saglıcakla gelsın ınslalah. Bol bol su ıcmeye calış bırde posıtıf dusun tatlım ben okadar cok olumsuzluklar yasadım cok sukur oglumu kucagıma aldım hayırlısıyla sen de alıcaksın ınsallah morel bozarak daha cok ebbısını etkıelrsın bunu aklından cıkarma cnm
Bugünkü menüm,

Sabah 1 poğaça çay

Öğle mantı

Ara 1 elma

Akşam bir kase tarhana çorbası, az et sote ve pirinç pilavı

Yatmadan süt içerim bir de.

ayyy yemeklere bak masallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…