Kızlar ben de bugün bebişine cinsiyetini öğrendim bir kızım olacakmışbir de nefrologa gittim benim böbreklerin rahatsız ilaç kullanıyordum hamilelikte bırakmak zorunda kaldım malesef tahliller kötüye gitmiş muhtemelen ilaç verecek gebelikte kullanılabilen yarın öğleden sonra sonuçları göstereceğim doktora.. dua edin kızlar daha kötüye gitmesin bebek için de benim için de tehlikeli tansiyon yüksekliği oluyor çünkü bugünüm hastanede geçti yani şükürler olsun kızım iyi inşallah böyle de devam eder
quark diye bi peynir kullaniliyor onun benzerini yaptim bugun cok hamarat oldum cokEminim ki harika olmuştur ablacım. Evet dukan genelde krem peynir kullanıyor
Ohhh ohh maşallah sanada ranyaya da canım. Baya baya az kalmış seninde heyecan yaptım şimdii. Aliş sana benziyor acaba bu tontiş kime benzicek
ayyyy bi prenses daha geliyor sag salim alirsin insallah bebegini bitanemm hic bi sorun olmaz insallah dualarimiz seninle :)Kızlar ben de bugün bebişine cinsiyetini öğrendim bir kızım olacakmışbir de nefrologa gittim benim böbreklerin rahatsız ilaç kullanıyordum hamilelikte bırakmak zorunda kaldım malesef tahliller kötüye gitmiş muhtemelen ilaç verecek gebelikte kullanılabilen yarın öğleden sonra sonuçları göstereceğim doktora.. dua edin kızlar daha kötüye gitmesin bebek için de benim için de tehlikeli tansiyon yüksekliği oluyor çünkü bugünüm hastanede geçti yani şükürler olsun kızım iyi inşallah böyle de devam eder
mancar ne ki kuzum pancarla mantar arasinda kaldim vallaSalı günkü menüm
Sabah:
Kkk
Akşam:
Yoğurtlu fasulye yemeği
Mancar kavurması
Salata
Turşu
Spor:100 mekik 20 squat yoga 100 ip
Su:3 litre
Oyy canım benim hayırlı uğurlu olsun kızışın. Bu sene kız senesi mi ki hayırdır. Sağlıklı olsunlar yeter valla.
Dualarım seninle her zaman merak etme sen dert etme bir yola girer mutlaka
quark diye bi peynir kullaniliyor onun benzerini yaptim bugun cok hamarat oldum cok
ayyyy bi prenses daha geliyor sag salim alirsin insallah bebegini bitanemm hic bi sorun olmaz insallah dualarimiz seninle :)
mancar ne ki kuzum pancarla mantar arasinda kaldim valla
Bugunku menum
Sabah: 1 krep +1 pogaca+5 dilim jambon+2 kasik quark(saf gunum bugun)
Ogle: sucuklu yumurta+yogurt
Ara: 1 kasik dukanella
Aksam: tonbaligi+quark+3 dilim hellim
3 litre su+2 yesilcay+1 hibiskus+1 mistik+1 dukanayran
Jilian level1+arkakolicbacak
ay daha iyi olmana sevindim ama kesin bugun cok yordun diye devam edecek agrinSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
İstanbul maşallah bugünde baya kasvetlişu anda deli gibi yağmur yağıyor ve hava basık
Sabah Annem, Babam, Kızkardeşim, Erkek kardeşimle eşi birde çocuklarla birlikte İKEAda kahvaltımızı yaptık ( tabi benim öğle yemeğim oldu)
Kahvaltı tabağındaki peynirleri küçük kızıma kakaladımBen sadece 1/2 simit + 2 dilim domates + 3 dilim salatalık ve 3 adet zeytin yedim ( gerçi zeytin bu diyette hangi gün emin değildim ama protein olmadığı kesin )
Kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada topalayarakda olsa biraz AVMde dolandık hatta Annem kız keşke cıkmasaydık madem ayağın böyleydi dedi ama çok yüklenmeden gidince dayanılmaz ağrı olmadı şükür
Birazdanda büyük kızı arabayla okuluna bırakıp şu evde yapılan kart işinide alıp arabanın ekzozunu tamir ettireceğimEve gelincede ayağımı uzatıp bugün yarın dinlenirim İnşallah yarına birşeyim kalmaz
Bu arada büyük kızımda okula onu bırakmak istiyorum diye surat asıyorneymiş kendi yağmurda yürümek istiyormuş dedim itiraz yok hasta olursun ilk günden sonra ben üzülüyorum Zorlada olsa kabul etti
Sağ olasın canımŞükür en azından düne nazaran daha hafif bir ağrı ama tabiki yinede normal yürüyemiyorum
Hay maşallah kuzuyaRabbim inşallah bir avazda doğum yapmayı ve sağlıcakla kuzuyu kuçağına almayı nasip eder ...Aminnnnnnn
Aynen alabileceklermi diye düşünen yok ki daha bir kaç parça eksik onlarda bir 30 lira tutabilir diye düşünüyorum
Girdik bir alamete gidiyoruz kıyamete oldu biraz ama ne yapalım artık mecbur katlanacağız heleki kuzu anaokulunda bu kadar mutlu olmuşken
Şükür düne nazaran daha iyi ama cidden fena ağrıyor tam basıncaŞu son dışarı işlerinide halledip bugün yarın dinlendirirsem sanırım perşembeye birşey kalmaz ( umarım kalmaz çünkü kuzuyu anaokuluna götürmem lazım üstelik alınanlarıda teslim etmem lazım eşim yardımcı olurum dedi ama 6 poşet eşya )
senin sorun hal olmus selvosum :)Kizlar deryamin pc kkya girmiyor bir kac gun olamicak bilginiz olsunn
hg bulbulummm nasil geciyo universiteye alisma sureci yeni ortam yeni arkadaslar falan hos daha bismillah 2. gun diceksin ama merak ediyorum iste kuzum :)bu sabah yurt düzeltmiş kahvaltıyı çok şükür güzel bir kahvaltı ettim öğlende ayran ve sodayla geçiştirir bugün karataya uyarım diyordum ama hocam bozdu diyetimi yok mok desemde öğlen yiycenki beynin çalışsın akşam yemezsin dedi tamam dedim mecburi sağolsun yemek ısmarladı banabakalım akşama ne çıkıcak yurtta
kiz beynim iflas oluo senin ders saatlerini goruncee masallah sana Allah sana dayanma gucu versin insallah:)Selam çıtırlarbugün özel dersim vardı. Ama hoca perşembe 8 e aldı akşam 11 de çıkıcam artık eve gel küt yat zaten. Sabahda 6.45 de uyanıyorum. Neyse bir senede olsa kasıcaz sonra rahat edicez inşallah
ay sormayaaa biz artik kucagimmiza almak istiyoruz :)Eminim ki harika olmuştur ablacım. Evet dukan genelde krem peynir kullanıyor
Ohhh ohh maşallah sanada ranyaya da canım. Baya baya az kalmış seninde heyecan yaptım şimdii. Aliş sana benziyor acaba bu tontiş kime benzicek
eveeeet 1 kizimizz daha olacak cok guzellll yaaaa :)) Allah saglikla kucagina almani nasip etsinn bitanemmmmmKızlar ben de bugün bebişine cinsiyetini öğrendim bir kızım olacakmışbir de nefrologa gittim benim böbreklerin rahatsız ilaç kullanıyordum hamilelikte bırakmak zorunda kaldım malesef tahliller kötüye gitmiş muhtemelen ilaç verecek gebelikte kullanılabilen yarın öğleden sonra sonuçları göstereceğim doktora.. dua edin kızlar daha kötüye gitmesin bebek için de benim için de tehlikeli tansiyon yüksekliği oluyor çünkü bugünüm hastanede geçti yani şükürler olsun kızım iyi inşallah böyle de devam eder
bak kiz senesi gibi elini Cabuk tut selcuk a bi kiz kardes yap derim benquark diye bi peynir kullaniliyor onun benzerini yaptim bugun cok hamarat oldum cok
ayyyy bi prenses daha geliyor sag salim alirsin insallah bebegini bitanemm hic bi sorun olmaz insallah dualarimiz seninle :)
mancar ne ki kuzum pancarla mantar arasinda kaldim valla
oh oh ne guzel seyler yemissin sen oyle afiyet olsun bitanemmm :))Bugunku menum
Sabah: 1 krep +1 pogaca+5 dilim jambon+2 kasik quark(saf gunum bugun)
Ogle: sucuklu yumurta+yogurt
Ara: 1 kasik dukanella
Aksam: tonbaligi+quark+3 dilim hellim
3 litre su+2 yesilcay+1 hibiskus+1 mistik+1 dukanayran
Jilian level1+arkakolicbacak
afiyet olsun bitanemmmBugünkü menüm,
Sabah 1 poğaça çay
Öğle mantı
Ara 1 elma
Akşam bir kase tarhana çorbası, az et sote ve pirinç pilavı
Yatmadan süt içerim bir de.
Güzel geçiyo çok şükür tatlım oda arkadaşımla epey kaynaştık şuan sorunsuzuz haftaya 3.de gelcekmiş bakalım. Bi tane de okulda arkadaş buldum başka bölümden o ama çok tatlı bi günde kaynaştık onla sizden iyi olmasınlar canlarım iyi çok şükür çevremdeki insanlar şehir iyi yurt iyi bu kadar iyi olmasını beklemiyordum açıkçasıhg bulbulummm nasil geciyo universiteye alisma sureci yeni ortam yeni arkadaslar falan hos daha bismillah 2. gun diceksin ama merak ediyorum iste kuzum :)
aman masallah de bitanem cok mutlu oldum senin adina insallah Boyle devam eder :)Güzel geçiyo çok şükür tatlım oda arkadaşımla epey kaynaştık şuan sorunsuzuz haftaya 3.de gelcekmiş bakalım. Bi tane de okulda arkadaş buldum başka bölümden o ama çok tatlı bi günde kaynaştık onla sizden iyi olmasınlar canlarım iyi çok şükür çevremdeki insanlar şehir iyi yurt iyi bu kadar iyi olmasını beklemiyordum açıkçasımaşallah diyim nazar degmesin
Saol kuzum aminaman masallah de bitanem cok mutlu oldum senin adina insallah Boyle devam eder :)
Kızlar ben de bugün bebişine cinsiyetini öğrendim bir kızım olacakmışbir de nefrologa gittim benim böbreklerin rahatsız ilaç kullanıyordum hamilelikte bırakmak zorunda kaldım malesef tahliller kötüye gitmiş muhtemelen ilaç verecek gebelikte kullanılabilen yarın öğleden sonra sonuçları göstereceğim doktora.. dua edin kızlar daha kötüye gitmesin bebek için de benim için de tehlikeli tansiyon yüksekliği oluyor çünkü bugünüm hastanede geçti yani şükürler olsun kızım iyi inşallah böyle de devam eder
damlam yolun açık olsun bitanem. senin adına çokk mutlu oldum eminim başarıyla tamamlarsın bu dönemideGüzel geçiyo çok şükür tatlım oda arkadaşımla epey kaynaştık şuan sorunsuzuz haftaya 3.de gelcekmiş bakalım. Bi tane de okulda arkadaş buldum başka bölümden o ama çok tatlı bi günde kaynaştık onla sizden iyi olmasınlar canlarım iyi çok şükür çevremdeki insanlar şehir iyi yurt iyi bu kadar iyi olmasını beklemiyordum açıkçasımaşallah diyim nazar degmesin
gunaydin canimgunaydın banunun meleklerii
gunaydin canim
günaydın cnm. hayırmı noldu haberim yok ta kusura bakma uzak tım bayramda buralardan. derdin neyse tez zamanda yona girsin bitanemGunaydin kizlar mesajlari okudum alinti yapamadim moralim bozuk bugun yarin iyi haber alana kadar duzelmicek
cnm hayırlı uguırlu olsun fıstıgın saglıcakla gelsın ınslalah. Bol bol su ıcmeye calış bırde posıtıf dusun tatlım ben okadar cok olumsuzluklar yasadım cok sukur oglumu kucagıma aldım hayırlısıyla sen de alıcaksın ınsallah morel bozarak daha cok ebbısını etkıelrsın bunu aklından cıkarma cnmKızlar ben de bugün bebişine cinsiyetini öğrendim bir kızım olacakmışbir de nefrologa gittim benim böbreklerin rahatsız ilaç kullanıyordum hamilelikte bırakmak zorunda kaldım malesef tahliller kötüye gitmiş muhtemelen ilaç verecek gebelikte kullanılabilen yarın öğleden sonra sonuçları göstereceğim doktora.. dua edin kızlar daha kötüye gitmesin bebek için de benim için de tehlikeli tansiyon yüksekliği oluyor çünkü bugünüm hastanede geçti yani şükürler olsun kızım iyi inşallah böyle de devam eder
Bugünkü menüm,
Sabah 1 poğaça çay
Öğle mantı
Ara 1 elma
Akşam bir kase tarhana çorbası, az et sote ve pirinç pilavı
Yatmadan süt içerim bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?